PDA

View Full Version : момчетата винаги нз кво искат:(

sweet4esf
06-27-2008, 20:06
taka moq problem e sledniq...ot mnogo vreme nasam s edin moi priqtel si pisheme...spodelqm vsichko s nego....toi sushto....otkakto se zapoznahme mnogo si dopadnahme i mnogo se zblijihme... :) toi beshe nai-dobroto momche koeto sum poznavala v jivota si....beshe edinstveniq koito vrushtase ysmivkata na liceto mi sled vsqka edna moq bolka s nqkoe momche...i taka dokato predi mesec nai mn az zapochnah da go chyvstvam kato poveche ot fr...chyvstvah nujda da sum blizo do nego...da go gushna,celuna...mn puti toi e iskal da go celuvam i gushkam no az si misleh che prosto se shegyva s men :oops: ...predi nqkolko dena vs beshre OK dokato az prosto ne reshih da my kaja che si go haresvam mnogo :oops: toi reagira neochakvano dosta dobre....mnogo se zaradva...toi sushto si me haresval no prosto bqha stanali edni sluchki s dvama negovi fr i toi naistina mnogo mi se surdeshe....daje ponqkoga me i revnyvashe koeto me e dovejdalo do misulta:DA NE ME HARESVA: no sled tova si kazvam..dabe..toi mi e fr :-D izqsnihme si vsichko no prosto veche ot 4-5 dena samo se karame..ot kakto mu kazah za chyvstvata si...nemojem da se razberem...toi prosto nz kakvo iska...purvo mi kazva:ISKAM DA SUM S TEB: a posle:ABE ZABRAVIME..NAMERI SI DRUG: :shock: i vsqkakvi takiva neshta mi gi prikazva....postoqnno mi nagovarq nqkakvi glyposti i az samo placha i placha...nakraq veche mi omruzna i my kazah:KAJI MI KAKVO ISKASH ZASHTOTO AZ NEMOGA POVECHE TAKA: TOI MI ODVURNA :iskal da bude s men,no prosto my bilo mn trudno da vzeme reshenie :shock: nz kakvo da pravi....oshte bil razocharovan ot starata si vruska,priqtelq my koito predi haresvax kakvo shtql da kaje...toq i onq nz si kakvo...prosto ne izdurjam....kem taka hem taka.... :( :cry: veche ot 1 sedmica ne spu po cqla nost i mislq za nego..placha i surceto mi se kusa :cry: toi naistina e nai-prekrasnoto momche koeto sum sreshtala...prosto nz dali shte sreshta otnovo dr kato nego....no nz zashto samo mi se surdi...za nai drebnite neshta....eto dnes pak se skarahme :? iskal vreme....no az nqmam takova...zaminavam sled 1-2 meseca da jiveq v dr strana...no iskam s nego da prekaram poslednoto si vreme tyk.... daite suvet kak da postupq..... :cry:

Whyniser
06-27-2008, 20:15
taka moq problem e sledniq...ot mnogo vreme nasam s edin moi priqtel si pisheme...spodelqm vsichko s nego....toi sushto....otkakto se zapoznahme mnogo si dopadnahme i mnogo se zblijihme... :) toi beshe nai-dobroto momche koeto sum poznavala v jivota si....beshe edinstveniq koito vrushtase ysmivkata na liceto mi sled vsqka edna moq bolka s nqkoe momche...i taka dokato predi mesec nai mn az zapochnah da go chyvstvam kato poveche ot fr...chyvstvah nujda da sum blizo do nego...da go gushna,celuna...mn puti toi e iskal da go celuvam i gushkam no az si misleh che prosto se shegyva s men :oops: ...predi nqkolko dena vs beshre OK dokato az prosto ne reshih da my kaja che si go haresvam mnogo :oops: toi reagira neochakvano dosta dobre....mnogo se zaradva...toi sushto si me haresval no prosto bqha stanali edni sluchki s dvama negovi fr i toi naistina mnogo mi se surdeshe....daje ponqkoga me i revnyvashe koeto me e dovejdalo do misulta:DA NE ME HARESVA: no sled tova si kazvam..dabe..toi mi e fr :-D izqsnihme si vsichko no prosto veche ot 4-5 dena samo se karame..ot kakto mu kazah za chyvstvata si...nemojem da se razberem...toi prosto nz kakvo iska...purvo mi kazva:ISKAM DA SUM S TEB: a posle:ABE ZABRAVIME..NAMERI SI DRUG: :shock: i vsqkakvi takiva neshta mi gi prikazva....postoqnno mi nagovarq nqkakvi glyposti i az samo placha i placha...nakraq veche mi omruzna i my kazah:KAJI MI KAKVO ISKASH ZASHTOTO AZ NEMOGA POVECHE TAKA: TOI MI ODVURNA :iskal da bude s men,no prosto my bilo mn trudno da vzeme reshenie :shock: nz kakvo da pravi....oshte bil razocharovan ot starata si vruska,priqtelq my koito predi haresvax kakvo shtql da kaje...toq i onq nz si kakvo...prosto ne izdurjam....kem taka hem taka.... :( :cry: veche ot 1 sedmica ne spu po cqla nost i mislq za nego..placha i surceto mi se kusa :cry: toi naistina e nai-prekrasnoto momche koeto sum sreshtala...prosto nz dali shte sreshta otnovo dr kato nego....no nz zashto samo mi se surdi...za nai drebnite neshta....eto dnes pak se skarahme :? iskal vreme....no az nqmam takova...zaminavam sled 1-2 meseca da jiveq v dr strana...no iskam s nego da prekaram poslednoto si vreme tyk.... daite suvet kak da postupq..... :cry:
Започва да прилича на една моя история :D
offtopic
По темата:Еми какво да правиш ?!? Времето си иска и своите жертви (дядо ми го е казвал)

bEbsI
06-27-2008, 20:17
КИРИЛИЦААА.....

angelcheeee_93
06-27-2008, 20:43
po-dobre ne go tarsi,ako toi naistina iska da e steb,sam 6te te potarsi.

Blab
06-27-2008, 20:44
КИРИЛИЦААА.....

cinderella_gugutka
06-27-2008, 20:53
напълно съм съгласна 4е мом4етата не знаят какво искат.и аз си имах такива проблеми ,дълго си играехме и накрая на мен просто ми писна.мисля 4е той трябва да вземе решението а ти нищо нен можеш да направиш освен да 4акаш(знам 4е нямаш мн вр но....не се сещам кво др може да направиш.може би му трябва малко вр да преусмислли нещата)

Lord_Of_The_Night
06-27-2008, 20:57
И отново се заговори,че всички момчета незнаят какво искат,но това е отделна тема.Та на въпроса еми така е наистина за мене трябва да го питаш кратко и ясно да ти каже веднъж завинаги,защото ти вече достатъчно си се измъчвала.

Chess
06-27-2008, 21:06
Ах какво съвпадение... бих казал същото за момичетата :-o .

m4rt0
06-27-2008, 22:34

Напълно подкрепям! :-P

sweet4esf
06-28-2008, 13:53
Nz ...postoqnno go pitam za tova...a toi vse otbqgva vuprosa.... i kogato mu pokaja bezrazlichie i che sam se otkazala ot negio zapocha da se surdi i da mi govori glyposti :( :( nemoga poveche :o

Chess
06-28-2008, 13:54
Nz ...postoqnno go pitam za tova...a toi vse otbqgva vuprosa.... i kogato mu pokaja bezrazlichie i che sam se otkazala ot negio zapocha da se surdi i da mi govori glyposti :( :( nemoga poveche :o

Ами зарежи го...

sweet4esf
06-28-2008, 13:55
da ama toi mi kazva..ISKAM DA SUM S TEB...obache vsichko bilo mn priburzano...mn nesigurno....koeto ne go sxvanax mnogo :-o

Chess
06-28-2008, 13:56
da ama toi mi kazva..ISKAM DA SUM S TEB...obache vsichko bilo mn priburzano...mn nesigurno....koeto ne go sxvanax mnogo :-o

Добре... Ти какво искаш?

Whyniser
06-28-2008, 13:57
Отиваш и му казваш какво да направа за да сме заедно.С повече доза искреност.Целуни го,прегърни го по-силно,ако няма реакция.Ставаш и сбогом!

sweet4esf
06-28-2008, 14:02
:oops: ako go napravq tova sus sigornost nqma da se odrupne ili da mi kaje neshto no edvali shte napravi neshto..pak shte kaje :TRQBVA MI VREME :( :(

Whyniser
06-28-2008, 14:04
:oops: ako go napravq tova sus sigornost nqma da se odrupne ili da mi kaje neshto no edvali shte napravi neshto..pak shte kaje :TRQBVA MI VREME :( :(
Тогава му казваш избирай:Аз или Твойто Време.Да видим тогава какво ще каже.Ако е второто (което искрено не ти го пожелавам) му кажи сбогом и си тръгни.

Chess
06-28-2008, 14:04

Ако искаш да бъдеш с него: питай го иска ли да сте заедно, или не ...
Ако не искаш : зарежи го...

sweet4esf
06-28-2008, 15:11
:cry: :-k :cry: :-k :-#

Whyniser
06-28-2008, 15:24
:cry: :-k :cry: :-k :-#
Ох боже такива като тебе :-o .Казахме ти какво да направиш пък ако той се държи на своето оставаш друг избор няма.Айде горе главата и стига :cry.Стегни се малко.Айде една приятелска :-) за успокоение.

dark_angel_7813
06-29-2008, 11:06

:shock: :shock: :shock: :oops: леко ми е познато тва :oops: .... ама тия пък момчета наистина незнаят кво искат един мой фр и той такав простак един път кажи едно на другия ден др и на мен ми идии напрао :x :x :x :x ](*,) :smt067 :-s :smt021 ехх ако можех да ти помогна с нещу :? :? :? ама и при вас такова едно объркано .... :( :( :(

soul1199
06-29-2008, 11:21

Напълно подкрепям! :-Pi dvata pola,nz ,kvo iskat/vklu4vam i sebe si/! 8)

Chess
06-29-2008, 16:26

Йеа... аз съм различен вид :grin: ...

rokity
06-29-2008, 20:34
Момчетата никога май не знаят кво искат и се дърjат като деца или винаги се влияят какво ще каjе тоя какво ще каjе тоя. :)

xaxa
06-29-2008, 22:11
момчетата винаги нз кво искат:(
seks be :-P

soul1199
06-30-2008, 07:28

Йеа... аз съм различен вид :grin: ...ohoo mn interesno,a kakav si?

w0sh
06-30-2008, 08:59
Момчетата пък винаги знаят какво искат - секс.

evelinka1122
06-30-2008, 09:03
1-во! споко ще срещнеш и други момчета като него, целия живот е пред теб.... 2-ро! тоя не знае какво иска! 3-то! ако искаш да си с него се прави на недостъпна и ще видиш как той ще търчи след теб! повярвай ми това при мен действа :-P ако не стане и не тръгне след теб, значи си втълпяваш че тоя е голям идиот и не те заслужава, пък и ти след време заминаваш така че...... :)

PePeLePew
06-30-2008, 11:00
а момичетата съвсем незнаят какво искат

Chess
06-30-2008, 12:00
Момчетата никога май не знаят кво искат и се дърjат като деца или винаги се влияят какво ще каjе тоя какво ще каjе тоя. :)

Явно няма така да се разберем... Еми хубу. Не знаем какво искаме... Така по-леко ли ви е :-o ...

BTW... съществува и "ж" ;) .

evelinka1122
07-01-2008, 09:47
"не знаят" се пише отделно, а относно написаното ние знаем какво искаме... даже не искаме много, ние искаме всичко :-P :grin:

Chess
07-01-2008, 10:43
"не знаят" се пише отделно, а относно написаното ние знаем какво искаме... даже не искаме много, ние искаме всичко :-P :grin:

Като кажеш искам всичко, ти един вид казваш : "Не знам какво искам"...

Whyniser
07-01-2008, 11:27

Като кажеш искам всичко, ти един вид казваш : "Не знам какво искам"...
Правилно 8)

sweet4esf
07-01-2008, 13:55
dobre pishete po temata...kato gledam ne sam vi pitala dali momchetata ili momichetata znaqt kvo iskat :x imam problem i iskam suveti a ne sporove koi znael i koi ne..nqma xora kotio da zn kvo iskat..nai malko puk na po 15-19 god :?

Whyniser
07-01-2008, 14:31
dobre pishete po temata...kato gledam ne sam vi pitala dali momchetata ili momichetata znaqt kvo iskat :x imam problem i iskam suveti a ne sporove koi znael i koi ne..nqma xora kotio da zn kvo iskat..nai malko puk na po 15-19 god :?
Казахме ти какво да правиш.Ако не ти харесват съветите ходи в някой друг сайт да ги излагаш.

sweet4esf
07-01-2008, 15:02
da znam.... no prosto kazvam che ne my e tuka mqstoto da sporite..kato iskate spor si napravete sobstveni temi a ne da sporite i samo da razvalqte temite na dr :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

BlueFace
07-01-2008, 19:50
КИРИЛИЦААА.....
+1
Но по някаква случайност го прочетох и мисля че момчето си пада малко идиот.Ама обясни му ситуацията и нека прекарате последните ти месеци заедно ;]
П.П.Не всички момчета незнаят какво искат. Аз искам едно хубаво ,умно момиче което да не пуши и да не е курва ама няма баце...Това е България такива ги срещат само касметлиите :D :D

BlueFace
07-01-2008, 19:52
da znam.... no prosto kazvam che ne my e tuka mqstoto da sporite..kato iskate spor si napravete sobstveni temi a ne da sporite i samo da razvalqte temite na dr :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Никой не ти разваля темата!Пък и като пишеш на латинеца сама си я разваляш и да!! Момичетата (по-голямата част) не знаят какво искат!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

sweet4esf
07-01-2008, 20:41
AXAXAXA se edno momchetata znaqt nali :razz: :razz: nqma zn....ms se pak za suvetite :-P