Влез

View Full Version : Няма да откажа "малко" помощ...

Pete.Xeyp
06-28-2008, 02:33
[Xeyp]PC --> 24/7 -.-
Ето около това се въртеше живота ми последните 5 години.
Аз съм на 13 :) ето едно кратко "review" на това което ми се е случило през тези ""интересни"" 13 години
....Виждате ли нашите са комп. специалисти ... така,че аз още от мн мн малак съм зарибен към персоналния (в началото "ни" после "си") компютър.Особенно към игрите.От 3 до 6 знам ,че съм гледал много детски ама много и с тях съм прекалявал.Поне 10 часа на ден най-малко и на комп.-а "играех"- "ходих и на детска" :razz: .До 7-8 годишен не виждах нищо освен как "могъщия ми друид смазваше опонент след опонент :D " --> и тогава беше добре...
имаше един комп. и брат ми (който е с 5 години по-голям) се вазползваше повече защото той е по-голям и ... немога да го набия :-D --> и ми се наложи да поизляза малко навън и да направя 2 кръгчета с колелото около блока... След което се прибирах и пусках телевизора докато брат ми излезе.След като излезеше ... Се намествах на машината ... ииии .... до 22-23:00ч.
Нашите почти никога не са имали време за нас... да седнем да си поговорим... Прибираха се късно.(това обяснява защо и аз имах сенки)
Така,че всичко сме "открили" с брат ми :)
Колкото и да го мразех ,че ме биеше го обичах много ,защото
той заместваше "мама и тати" !
И ето ,че една коледа "м&т" решиха ,че е време и аз да си имам персонален компютър...бях на девет.
След това всичко се промени .Можете да се сетите -ето от тук започва "моето 24/7".
Последваха три години в не излизане, тъпчене с храна и виртуална отрова... (без последното съм си направо като къртица)
Чудя се какъв е този ген дето го имам ,че не надебелях незнам дар божий :D . Та след вапросните три години има-няма всички бяха луднали по една игра ... (точно тази година пък намерих и един нов приятел) Та за играта... Гладувах ( за да я плащам) + не спях нормално--и естествено бях някакво извънземно за останалите от класа ... бях и нов и "страшен" за другите с тези сенки.(още втори клас се местя в друго уч. на другия край на София и всички "връзки" които съм имал изчезнаха)!
Последваха още две години от същата помия...
(слава богу приятелството ми се разви - въпреки ,че не си говорехме за нищо друго освен за игри ... :D но си имаме огромно доверие и това си пролича)
Таа ... пубертета ме хванал докато съм си цъкал ...
хвърли ме в измерението на реалноста...
ахх как не съм забелязал колко хубаво е това момиче... :razz:
И да ако искам да я спечеля трябва да и дам нещо от мен...частица от себе си !
А това довежда до въпроса :
Ъъъ Кой съм аз ... --> Какво съм ?
Иии да момичето ми разби сърцето,но ми помогна да изляза от този затворен кръг.Забелязах ,че има забавни и интелигенти хора с който можеш да си говориш и да ти е кеф ... а не орки и елфи който се опитват да те изкормят ... :razz:
Таа аз съм социално убит още от раждането си ...пуснете някое отговорче с някоя идея... какво да правя от сега нататък...в смисъл как да си намеря приятели и другото си идва само :) *skype:soul.hawk* ( ПП: с брат ми минахме от -чалга... та на поп... та на рап.... та на поп рок... и се закрепихме на метал и рок културата - но той е изключително чувствителен човек така,че слушаме само мелодични неща.- и да косата ми е по дълга от на повечето момичета в класа ми :D блондин съм ) - Съжалявам ако съм ви изгубил времето -

buttertoast
06-28-2008, 06:18
Хей .. поздравления,че си се измъкнал от затвора на компа :) Сега,щом си се върнал в реалността можеш да пробваш да заговориш някой съученик на тема,различна от тази за някоя игра или изобщо за компютъра.Все ще има нещо друго - например времето,плановете ви за утре,някое момиче,общи познати .. има милион теми за разговор,просто избери тази,която те интересува най-много и подхвърли нещо на човека.Хората са общителни същества :D Късмет!

Pete.Xeyp
06-28-2008, 08:36
мерси :) всяко нещо ще ми е от полза -.- "The question is..."
Няма ли да се стеснеш ако някакъв мрачен на вид с коса до гърдите младеж те заговори :razz: затова е малко по специфично :) щото ми реагират странно
-или поне аз така си мисля де :D
много сте ми странни хората :-D

Bubbly
06-28-2008, 13:52
Лично на мен би ми станало странно, ако някакъв подобен типаж, с когото и дума не сме разменяли, изведнъж ме заговори, но в последствие може би и приятно. В крайна сметка нищо не губиш. Ако си харесал някое момиче, пък и момче за приятел, не виждам какво ти пречи да ги заговориш.

angelllll
06-28-2008, 15:37
п0не си излязал 0т т0зи затв0рен кръг :) ак0 се притесняван 0т външния си вид и мислиш че ще 0плашиш хората с него п0стрижи се прекарвай п0-малк0 час0ве на к0мпа и сичк0 ще се 0прави :)

Pete.Xeyp
06-29-2008, 19:16
как бре - аз тая коса от три години я пускам :D
ПС - А как да ги заговоря тея хора :) като незнам какво да кажа :(
мн съм се ограничил с тея комп. :?

sunset_light
06-29-2008, 19:26
Започни да четеш някои работи запиши се на някой спорт,и аз се бях зарибила по някое време на компаа,с игрички особено една Starsiege Tribes, леле бях направо влюбена в тази игра,ама ми писна всички ,комп и всичко записах си се на плуване,запончах да си общувам с хората и така бая,и в даскало също,разбери какво те влече,а и е яко да си общуваш за някои игри с някой ,яко е д аимате общи интереси,на мен например всичките ми приятели мразят волейбола,а аз го обожавам ,а няма с кой да играя,знам си всички техники,рефлекси,просто обичам този спорт,ама няма с кой да го практикувам. :)

LiLGrizzly
06-29-2008, 20:17
pi4 q si ka4i edna tvoq snimka mn mi e interesna kfa e kosata ti ;]

Freeminded
06-29-2008, 20:45
Момче, имаш страхотен изказ за своите 13 години. Личи си, че си интелигентно хлапе! Старай се сега да не се върнеш към стария ритъм, почни да спортуваш и търси повече контакти в училище! Успех!
пп. Ако ще почнеш да спортуваш си подкъси косата. Не се оставяй да бъдеш дългокос блондин. Не ми се струва оферта. :D

Pete.Xeyp
06-29-2008, 20:57
съжалявам ама имам проблеми с архива :D че ми издумка процесора и ми замина сумати инфо ... и всички снимки са ми там :) а фотоапарата е в баща ми :) абе ще взема да се снимам с GSM -a :D
ПС:
ааа не ми пречи играя баскет ... е да само в часовете по физ де :-D
връзвам я на опашка :) а ако тряя ще помоля някое момиче да ми я върже на кок 8-) те и без това ми завиждат :) и интелигентноста е от брат ми :grin: добре ,че е той ...

Nam3less
06-29-2008, 22:33
Форматирай си харддиска и излез вънка и ще влезеш в живота :D Напиши Format:C\ или кво беше там, натисни с треперещ пръст Enter, бутонът, който ще реши съдбата ти, и сложи зад гърба си всички тия игри. :D :D

Pete.Xeyp
06-29-2008, 22:53
първо игрите са ми на D:/
второ и са точно 77,9 gb :D
опаа ама аз имам и на Е:/
охаа вече съм по спокоен на е са 91,2 gb :shock:
това чудо трие ли се бре :)

пс:
pic:
http://i301.photobucket.com/albums/nn67/Xeyp/Killyourparents0264.jpg
съжалям осрах резолюцията вместо на 1200... аз съм го сложил на 640x...
имах проблеми със светлината затова черно бяло мн. sorry :(
edit: опс... как да го направя само линк :D за първи път ми се налага да си поствам снимка разберете :-D като слон в стъкларски магазин съм :P

Nam3less
06-29-2008, 23:16
Ква е тая дълга коса, уж си момче. Прекалено дълга е и за големите почитатели на метъла :D

Pete.Xeyp
06-29-2008, 23:37
ти явно не си виждал брат ми :D
http://i301.photobucket.com/albums/nn67/Xeyp/pic174.jpg
този по средата :)

HelSy
06-30-2008, 00:03
хмм песента от подписа ти не ми прилича на метъл .. ако не се лъжа остава-щоколад ... :) добро попадение :-D
та аз изглежда съм ти наборка и ще ти кажа, че винаги не съм възприемала хората в черно ( предполагам,че това е преобладаващия цвят в гардероба ти ) с дълги коси .. :( просто ме стресират :D
та защо не си промениш визията ? 8) една голяма крачка на пред ще бъде ако идеш на фризьор :-P

Pete.Xeyp
06-30-2008, 00:13
емм не черното не е основмо даже има доста бяло :D
и да това е остава :) все пак преценявам музиката не по стила а по това дали ми харесва...
така,че не съм се ограничил с един стил просто повечето неща който ми харесват са именно рок и мелодичен/хеви метъл :) , но да като всяко друго същество съм само дето не спя както се вижда !

HelSy
06-30-2008, 00:17
добре де не ми се карай ! :oops: :lol: не съм казала,че си извънземен :?
освен това сега ти е позволено да не спиш .. ваканция все пак :smt003

Pete.Xeyp
06-30-2008, 00:25
нее не ти се карам ... просто обичам да слагам удивителни :D

ludo_momiche
06-30-2008, 06:44
Момче, имаш страхотен изказ за своите 13 години. Личи си, че си интелигентно хлапе! Старай се сега да не се върнеш към стария ритъм, почни да спортуваш и търси повече контакти в училище! Успех!
пп. Ако ще почнеш да спортуваш си подкъси косата. Не се оставяй да бъдеш дългокос блондин. Не ми се струва оферта. :D

Именно!

zloto
06-30-2008, 06:59
Няма какво да кажа, освен че имаш страхотна коса, остави си я такава :smt007
Иначе ъм не знам... намери си някакво хоби... един приятел е тръгнал по твоя път, дори и да не играе игри, по цял ден виси на компа и се оплаква колко му е скучен живота... и аз бях така миналата година, но сега се пооправих :-D
Запиши се на някакви уроци, намери си хоби, запознай се с нови хора и така :)

Pete.Xeyp
06-30-2008, 07:49
мерси за комплиментите :D и ще се старая да изпълня съветите ви :)
(без онзи за подстригването(засега)) :D
ПС: а къде да ги намеря тея хора 8-)

AFT
06-30-2008, 12:21
Съгласна съм със злото. Ако си барнеш косата, ще те убия. :Д Ииии да, трябва да си намериш хоби, което не е свързано с компютър и въобще да не е свързано със седене вкъщи. Запиши се на някъв спорт, може даже на ЛАРП (т'ва е като компютърна игра,ама на живо, предполагам, че си чувал).

Pete.Xeyp
06-30-2008, 14:05
мне не съм чувал :)

Здравият разум
06-30-2008, 14:22
Тринайсет, а? Ами, време ти е да се пропиеш вече, то другото само ще дойде.

Pete.Xeyp
06-30-2008, 14:27
мдамм изключително здрав разум :razz:
амии не е ли тъпо да се натряскаш кат' свиня и после да не помниш нищо... и главоболиетоо... :?

eXciTeD
06-30-2008, 19:33
Това което ще напиша може да ти прозвучи грубо или пък да ти е трудно да вникнеш, но опитай, може да установиш че си струва...
Харесва ти или не, има изградени стериотипи и стандарти на този свят. Някои казват че не трябва да се повлияваш от никого и нищо. Да това е така, но само до някъде. Тази коса НЕ е нормална за едно момче. Изгради си визия, фитнес, спорт, фризьор, купи си парфюм, дрехи, придобии самочувствие, тепърва ти идва времето да изживяваш готините емоции...тоест тука се намесват и момичетата...ти ще искаш да си привлекателен, ще искаш да живееш на max... не бъди мишка, не се крий зад компютъра и да се съжаляваш само. Хайде стига чете, бягай работи по въпроса ;}

buttertoast
07-01-2008, 20:13
Неее,косата ти е страхотна! И в профил адски много ми приличаш на Ейка от Апокалиптика :smt007 :) Та,самият факт,че пишеш тук говори за напредък в социализирането ти :) Аз вече изброих някои примерни теми за разговор,ако си кандидатствал тази година след 7 клас - ето ти още една.Ам,нямам какво повече да кажа,желая ти успех (Боже,пиша го за трети път :D ) !

AFT
07-01-2008, 21:53
http://bg.wikipedia.org/wiki/ЛАРП
;]