View Full Version : Приятелство между момиче и момче?
Ааааайййдееее да зачекна тема, която е разисквана поне хиляда пъти тука. Та... аз пак питам... може ли да има приятелство между момиче и момче ако въпросното момче не е гадже на най - добрата ти приятелка? И защо като ви се каже нещо на вас, момчетата, в повечето случаи ни вземате за мръвки? Пресен случай... Преди време се запознах с едно момче, допаднахме си, той си имаше разпадаща се връзка, а аз скорошна изневяра и разклатено доверие от страна на тогавашното гадже... Споделях му, мислех, че е приятел и може да се разчита... Казах му, че нещо с моето момче не върви и съм кривнала. После, за съжаление по моя вина, последва драматичен обрат и прекъснахме отношенията си. След няколко месеца го потърсих, защото исках да си възстановим отношенията. Разменихме няколко смс-а и повече не се чухме... до днес! Той, милия ми хубавец, пак се събрал с женичката си, но тя не му угаждала достатъчно в някои аспекти и решил, че след като тя не дава, а аз съм си падала по него... може пък аз да запълвам пропуските, представяте ли си! Когато се засегнах оправданието беше: Това искам в момента! Аз... много си го харесвам, уважавам го, смятам, че е страхотен и нямам нищо против да имам някакви взаимоотношения с него, но просто ми се вижда унизително да довършвам работата на някой друг. И след като се отплеснах в излишни разкази... Момчета, можете ли да ни бъдете приятели без да се възползвате от това, че си падаме по вас?
Да...Можем да бъдем приятели. Аз имам приятелки момичета и "не се възползвам от това" :) . Случило се е така, какво да се прави... има всякакви хора.
Whyniser
06-28-2008, 15:06
Естествено е,че има.Даже по-добрите приятели са ми приятелки
хех....ами зниеш мнението ми.....такива момчета ни заслужават вниманието ти или каквото и да е било от теб, защото в случая те използва и се възползва от теб....иначе...ако става дума зо приятелство...говоря истинско между момче и момиче, често се превръща в любов.
хех....ами зниеш мнението ми.....такива момчета ни заслужават вниманието ти или каквото и да е било от теб, защото в случая те използва и се възползва от теб....иначе...ако става дума зо приятелство...говоря истинско между момче и момиче, често се превръща в любов.
Да се радваме, че често не означава винаги...
Да се радваме, че често не означава винаги...
ами...не казвам, че означава винаги, но в повечето случаи...дори моята връзка преди беше много добро приятелство...да де и сега е , но и нещо мн повече :)
Ами аз имам приятелка на която мога да споделям,може да се каже всичко.При мен е че тя ме харесва,а пък аз не искам да се възползвам от това!
1.Имам си до мен човек на който срашно много държа и не бих го загубил!
2.Според мен това да спиш с "най-добрата" си приятелка е супер тъпо!!!
Аз не бих се възползвал!
MostHated
06-28-2008, 15:34
абе всичко е възможно!
попринцип всяко при всяко момиче е различно незнам дали всяка ще се възползва и обратното ;)
лично за мен - не , не бих се възползвала имам повече истински приятели момчета отколкото момичета.естествено би било страхотно ако се поучи нещо повече от приятелство с някой от тях но засега съм пас :)
може разбира се...
тфа не означава ,че ако е загоряла ше и откажа...приятел в нужда се познава :-P
didi_baby
06-28-2008, 16:32
ми на мен всичките ми приятели са момчета аз с момичета хич не се разбирам в смисъл от тъпата им злоба се стига до крайности
ми на мен всичките ми приятели са момчета аз с момичета хич не се разбирам в смисъл от тъпата им злоба се стига до крайности
приятелство...момиче - момиче НЕ може !Точно заради злобата, която приказваш и още куп глупости !
Vichko0o
06-28-2008, 18:46
Амиии да може определено може . Но ако примерно се запознаете в скайп или някой сайт надали ще стане поради простата причина че по някое време от едната страна на приятелството ще възникнат чувства и приятелството отива на майната си ! Аз имам приятелка с която сме заедно от детската градина .. Таа преди няколко години с нея имахме чувства един към друг опитахме да сме заедно спахме тва онова но в крайна сметка осъзнахме че приятелството н ие по важното от колкото няколко целувки и прегръдки... Вече 14 или 15 години както сме си все така приятели споделяме си говорим си и така нататък! Възможно е стига ТИ или човекът отсреща да може да си контролира чувстрата или ако не може то поне да ги преглъща и да не ги показва :)
cvetenceto1991
06-28-2008, 18:56
Ами егати и приятела дет е бил прецакал те е! :shock:
huligankata
06-28-2008, 20:07
По мой наблюдения - да има такова приятелство. Повечето пъти обаче то настъпва след като единият има чувства към другия и т.н. Поне около мен - тва което съм видяла и преживяла ме е научило, че в един или друг период поне един от двамата е таял някакви чувства към другия.
In_my_dreams
06-28-2008, 21:19
ми да,според мен може да има такова приятелство :) аз лично имам мн добър приятел-момче.чувствам го почти като брат. :) споделям всичко с него,както и той с мен.нямаме тайни един от друг и винаги си помагаме в трудни моменти.а и чесно казано момчетата са мн по-добри и по-истински приятели отколкото момичетата...или поне в тях няма злоба и те съветват това,което е най-добре за теб,а не точно обратното както повечето "приятелки" правят . :)
сега... не ми казвайте, че имате момчета приятели... не това ми беше целта... трябваше да ги оплюем всичките! :D :D :D И аз имам най - добър приятел момче, но като стане дума за нещу между нас се чува едно звучно "июуууууууу" и приключваме темата. Той обаче е изключение. Говорим за масата... за по - голямата част. Все още съм настроена мъжемразистично (убедена съм, че няма такава дума) и все пак трябва да намерим нещо, за което да ги опюем! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
natalitoo
06-29-2008, 08:10
до преди няколко месеца си мислех че неможе да има приятелство между момиче и момче ... но ... съм мислила грешно .. след като вече и на мен ми се случи .. мнението ми е съвсем коренно променено .. в момента най-добрия ми приятел е момче .. просто защото вече между момичетата стават само интриги .. клюкарстване и т.н. нз поне това е моето мнение .. супер мн мога да си приказвам с това момче .. абсолютно всичко му споделям както и той на мен .. :) :)
CuRly_Doll
06-29-2008, 18:09
Аз съм момиче,ама да си кажа :) .Може да има приятелство между момче и момиче и сега имам един такъв пример.Момчетата не винаги искат да се възползват от едно момиче,има и такива,които възприемат едно момиче само като приятелка и нищо повече. :)
sweet_baby_cool
06-29-2008, 18:36
vuzmojno e
purple__love
06-30-2008, 10:16
nai-dobriqt mi priqtel go poznavam ot 2 godini i nikoga ama absoliutno nikoga ne e imalo ni6to m/e nas....toi e purvoto mom4e,koeto ne me haresva a me iska za negova priqtelka...taka 4e iam priqtelstvo m/u mom4e i momi4e i nikoga ne sum si i pomislqla,4e moje d aima ne6to m/u nas...4ak kogato pro4etoh temata se zamisliih i....ami vuzmojno e da ima samo priqtelstvo!
сега... не ми казвайте, че имате момчета приятели... не това ми беше целта... трябваше да ги оплюем всичките! :D :D :D И аз имам най - добър приятел момче, но като стане дума за нещу между нас се чува едно звучно "июуууууууу" и приключваме темата. Той обаче е изключение. Говорим за масата... за по - голямата част. Все още съм настроена мъжемразистично (убедена съм, че няма такава дума) и все пак трябва да намерим нещо, за което да ги опюем! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Наречи ги олигофрени... Ще се убидят доживот.
Predi misleh che e vuzmojno ama sega ne sum sigurna!Vse ediniq shte zapochne da haresva drugiq!(Koeto ne vinagi e losho vajnoto e da ne se vuzpolzvat ot tezi chuvstva)!
Girl-of-Sin
06-30-2008, 19:01
Всяко правило си има изключения ;)
Иначе по темата...ако говорим за масата, мое мнение е, че приятелството между момиче и момче е на практика невъзможно, дори ненормално...
Повече от факт е, че с течение на времето в един от двамата се появяват по-сериозни чувства, пориви и т.н...към другия...
Обикновено вариантите са два...или чувствата са споделени и всичко завършва с хепи енд, или не са и "приятелството" се срива.
Понякога, ако влюбената половинка е на ясно, че няма да и бъде отвърнато просто таи чувствата си и мълчаливо страда, което е възможно най-отвратителната ситуация :?
Често обвързаните момченца си намират по една "най-добра" приятелка, на която уж си споделят, но всъщтност подсъзнателно търсят в нея нещо, което им липсва от реалната им половинка...предполагам, че изобщо не го осъзнават дори...
Та така...в никой случаи не искам да нападам момчетата, защото примерните ситуации по-горе могат да са с обърнати роли и те да са жертви :D
И...след всичко изписано до тук..и аз си имам много добър приятел, с когото си споделям почти всичко, от когото не се притеснявам и когото смятам, че ме разбира и съветва, когато имам нужда...адски много държа на него и не искам да го загубя като прииятел никога...:)
Преди си мислех,че е възможно приятелство междо двата пола ,но сега съм на другия бряг.Абсолютно погрешно е мнението ,че можеш да си само приятел с момче..винаги ще се появят някакви чувства ,въпрос на време е просто това да стане :x
Преди си мислех,че е възможно приятелство междо двата пола ,но сега съм на другия бряг.Абсолютно погрешно е мнението ,че можеш да си само приятел с момче..винаги ще се появят някакви чувства ,въпрос на време е просто това да стане :x
Кифло, кифлоооо...
Кифло, кифлоооо...
Тъкмо сега изгледах една серия от Хаус :lol:
Иначе ..дам кажи :oops:
Wrathchild
06-30-2008, 19:13
90% от приятелите ми са били момчета/мъже. По тази логика съм харесвала всички, както и всички са харесвали мен.
love_enrique
06-30-2008, 19:40
Оффф аре стига с тая простотия бее -най-добрия ми приятел-момче което тайно има чувства към мен/аз към него...Виж ако са просто в компания,може