PDA

View Full Version : Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?

A_non_E_Moose
06-28-2008, 22:37
До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко :D ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел :-D ...
Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

8-)

dimanushka
06-28-2008, 22:46
mi az mai mai po tozi vupros ni6to ne pravq... zn4i 4akam :P haha

tedy_hi91
06-28-2008, 23:38
Ами то май вече всички чакат да ги намерят.

Sigrina
06-28-2008, 23:40
Аз винаги съм търсила...
И я намерих де :smt049

angel_love_
06-28-2008, 23:45
ХмМ всеки си минава в даден момент през тези периоди ...безкрайно познато ми е,но с времето всеки си намира половинката по един или друг начин в моя случай той сам се натресе :D точно когато се бях отказала ... така че очаквайте неочакваното във всеки даден момент .. само това мога да ви кажа

remember_me
06-29-2008, 00:41
pfff 6to mi zvy4i prekaleno iztarkano?! da tarsq...ama mi omrazna. za6toto kato 4e li nqma smisal v ne6tata.kakvoto i da praq i da ne praq sqka6 4e ima nqkakvo zna4enie :D

HelSy
06-29-2008, 01:37
определено съм в чакалнята ... ама се чуда кфо още права тамм .. :-o

BlueMushroom
06-29-2008, 02:05
Predi go turseh...
Ne "princa na beliq kon" a prosto nqkoi..hmm..speciqlen..
emi ne uspqh da go namerq i tochno,kogato veche se otkazah i reshih da ne se zanimavam....toi me nameri :) i se poluchi super sluchaino..prosto ot samosebesi :)

SeaEatsShips
06-29-2008, 06:50

И накрая се оказва, понеже всички чакат, няма кой да ги намери (чакащите) и накрая се оказва че няма любов. Уууу фантастиш

По темата: и аз чакам :D 8-)

babity
06-29-2008, 06:55
Аз пЪ чакам така, както е с белият кон да дойде да ми звънне на звънеца! Писна ми да го търся вече... Като ш' ми се крие... да бара мекия! 8-)

MonSitY
06-29-2008, 06:59
всеки търси половинката по някакъв начин.преди година и аз търсех и търсех и уви нищо , но тази година спрях да търся и то пък какво стана появи се човека :)

GLeZoRanA
06-29-2008, 07:04
Ами то май вече всички чакат да ги намерят. така е , така е , добре че мойто чакане свърши ;)

didi_baby
06-29-2008, 10:47
никога не съм търсила любов...тя сама си дойде

soul1199
06-29-2008, 10:48
nadqvam se ve4e,4e sum go namerila :-) :)

lovetanya
06-29-2008, 11:03
2 в 1

И търся и чакам! 8-) :lol:

L_i_z_I
06-29-2008, 11:03
Напълно те разбирам ... бях в подобна ситуация.И когато накрая се отказах да търся най-неочаквано се появи той.Момчето,за което винаги съм мечтала.Той ми даде надежда и ме накара отново да се почувствам жива.. :grin: Иии .. да .. най- накрая съм влюбена :-)

simonchety
06-29-2008, 11:09
..

gLoRiOuS_aNGeL
06-29-2008, 11:10
На моменти съм...

dark_angel_7813
06-29-2008, 11:22
До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко :D ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел :-D ...
Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

8-)

:) ами аз лично нямам намерение да търся никойй .... а и ние сме малки още и всички тия раоти момчета момичета са просто едно привързване .... и след някоя др годинка ... на всеки ше му излезе късмета :) :) :) :) за тва най добре си чакайте .... както ти каза ... че разчиташ на съдбата .... :) :) :) :)

hahavteen
06-29-2008, 11:31
Казват че който търси намира но мисля че за любовта не важи... Трябва да знаеш какво искаш и да си отворен към хората но пък ако тръгнеш да търсиш 100% ще се разочароваш и ще се отчаяш...

krem4et0
06-29-2008, 12:14
Търся запознанства.........някое може в любов да прерасне. Е, сега не търся, но преди бях отворена към нови хора и търсех контактите с тях. Ако седя у дома и чета книги по цял ден, трядно любовта ще ме споходи.

DYNAMIC
06-29-2008, 12:16
до днес я търсех..преди няколко месеца спрях..днес реших да спра пак :) ..ако иска да ме намери,няма да я отпратя..,просто вече ми писна,сега ще се отдам на др неща

Qnchety
06-29-2008, 12:19
Чакам... не ми се търси... :D

Nam3less
06-29-2008, 22:25
Които чака любовата сама да дойде при него и да му оправи живота, обикновено се проваля, това става във редки и специални случай. Любовта ще си я намериш и познаеш. Само че ти трябва доста опит и акъл. Не бъдете самотни, ами действайте без да се срамувате. И не мечтайте. Направете така, че да не могат да разбият сърцето ви. Нито се отчайвайте. За всеки има промисъл. Някой трябва да се мъчат да я търсят, и да се провалят докато не успеят и да страдат. Други трябва да са търпеливи дълго време и накрая сама да дойде при тях.

xaxa
06-29-2008, 22:28
hmhm ot godina i ne6to nqmax gaje i nesi t1rsex na skoro po4nax i mi be6e pisnalo i 1 ve4er gledam nakqkvo simpati4no momi4e v 1 sait i vikam ai da i drasna vidqx 4e slu6ame 1 muzika i taka taka se zagovorixme na sledva6tiq den v skype i posledva6tiq izlqzaxme i moga da tv1rdq 4e mnogo dobre si vpasnaxme kato + i - ;] vie si napravete smetkata [[;

Mementomori
06-29-2008, 22:35
Нито едно от двете!

A_non_E_Moose
06-29-2008, 23:06
Които чака любовата сама да дойде при него и да му оправи живота, обикновено се проваля, това става във редки и специални случай. Любовта ще си я намериш и познаеш. Само че ти трябва доста опит и акъл. Не бъдете самотни, ами действайте без да се срамувате. И не мечтайте. Направете така, че да не могат да разбият сърцето ви. Нито се отчайвайте. За всеки има промисъл. Някой трябва да се мъчат да я търсят, и да се провалят докато не успеят и да страдат. Други трябва да са търпеливи дълго време и накрая сама да дойде при тях.

Не бъди особенно сигурен...или сигурна...бе е*ах го, днес мисля, че срещнах любовта в лицето на, не 1 а 2 момичета...БЛИЗНАЧКИ! :grin: И то, всичко се случи на рождения ден на едно бивше, дълго-годишно гадже. :razz:
Заговорих се с тях, от дума на дума, нещата ставаха по-интимни, твърдяха, че не искат да ги приемат като един и същи човек, но това е трудно след като и двете имат един и същи вкус, що се отнася до момчета, и леко ми намекнаха, че всичко правят заедно 8)

Ако част от текста ми е леко заплетена, моля за извинение...на доста висок градос съм, пък и съм превъзбуден :razz:

PePeLePew
06-29-2008, 23:44
търся ......... и май намерих любовта

Inl0v3
06-30-2008, 00:08
Той ме намери и аз го намерих ,много е красив има перфектното тяло,адски е точен със готин характен абе с две думи момче мечта .. Ам тва да сме двамата е некфо мн сложно дори може дасе каже недопостимо :( .. сега сигурно си викате епа кфо му е сложното на тва да ама не има сложно разделят ни адски мн неща като се почне от тва че най-близките ми хора ми казаха че ако имам нещо общо с него повече нямали даме погледнат,плюс тва аз постоянно го отблъсквам а той несе отказва,права се че ми е безразличен макар че не ми е,а сякаш го насърчавам още повече даме преследва .. сега е на почифка иии чесно казано започна мн дами липсфа :oops: Тва е перфектнетото момче всеки ми казва данесе интересевам от мнението на някои персони от обкръжението ми щото изпитвали чиста завист или ревност ,дане изпускам шанса си .. ам на къдет е тръгнало принца ше тряя даси дигне белите гащета дасе качи на кончето си и даси утиде а принцесата даго гуха понеже прекалено мн и пука че може да загуби 2-3 мн добри фр :(

bEbKaAa~*
06-30-2008, 00:11
Чакам си.И затва нищо няма да стане.

o0ps
06-30-2008, 00:30
Чакааааам... :grin:

mechtaq_za_teb
06-30-2008, 04:24
ХмМ всеки си минава в даден момент през тези периоди ...безкрайно познато ми е,но с времето всеки си намира половинката по един или друг начин в моя случай той сам се натресе :D точно когато се бях отказала ... така че очаквайте неочакваното във всеки даден момент .. само това мога да ви кажаНапълно те подкрепям.Тези неща стават тогава,когато най-малко ги очакваме! ;)

purple__love
06-30-2008, 10:07
men liubovta vinagi me namira!kudeto i da sum i kogato me nameri ne me napuska duuuulgo,duuuuulgo vreme!

weakminded
06-30-2008, 10:38
Търсих и го намерих.

Но той все още търси.....
В смисъл с мен е, но в същото време не е....

angelllll
06-30-2008, 10:47
търсих я търсих я накрая ми писна и спрях да я търся и п0сле тя ма намери :grin: :razz:

mir4ovski
06-30-2008, 11:07
ами аз търсих търсих и някрая като се отказах и принца се появи :)

пЛюш!нкаАа~
06-30-2008, 11:13
Търсих..и го бях намерила..но вече не сме заедно,а и се отказах да "търся на ново половинката ми.."... сама ми е добре :-P

butty
06-30-2008, 11:21
ами то ако си седиш само вкъщи на компа..няма как да я намериш. Трябва да се излиза, да се запознава с нови хора и тогава ще я намериш. Както казаха вече винаги се получава неочаквано. Ако в началото, когато се запознах с приятеля ми, някой ми беше казал, че ще издържим 3 години, бих му се изсмяла в лицето.. защото той беше съвсем друг.. playboy-a на града.. но сега сме си заедно,така чее.. ;)

mishani
06-30-2008, 11:28
и аз май съм от търсещите ,ама проблема ми е че много бързо ми писват всички и всичко.. :smt071 :smt072

Chess
06-30-2008, 12:06
Нека добавим и 3ти вид хора... Тези, които са си добре и без нея :) .

SiNiStEr
06-30-2008, 13:04
Чакам ;)
както казва сестра ми:'' Аз не ги сваля,те мен ме свалят '' :lol:

sasha_90
06-30-2008, 13:07
Не я търся-сама ме намира.

mon4eto
06-30-2008, 14:50
Nikoga ne 4akam a tarsq razbira se i eventualno kato namerq ne6to se borq za nego :) :grin:

Ch0c0la73
06-30-2008, 15:06
emi i ot dvete po malko .. :|

mArMaLaDkA
06-30-2008, 15:13
И аз по едно време се бях отчаяла и точно в този момент се появи принца...и после още един.... :lol:

Nutty_
06-30-2008, 15:20
Май чакам тя да ме намери..ама не съм сиг,че не ми се случи сега :-D

love_enrique
06-30-2008, 19:57
А какво според вас значи да го търсиш?

besnicataa
06-30-2008, 20:17

djuki
06-30-2008, 20:25
бях като теб забивки всяка седмица различен а сега с един който ме тъпче както му дойде . най - добре си е сам

Offspring
06-30-2008, 20:46
това ме подсеща за ....
So am i still waiting for thist world to stop hating.... :|

т'ва ме подсеща,че и аз чакам да стане нещо.... 8-[

FiRe_LaDy
06-30-2008, 20:48
И аз търсех ли търсех толкова време и когато си казах,че се отказвам и се спрях ... той сам дойде .. не беше на бял кон,ама пак го обичам и е моя принц :)

lipsvashh_mi
06-30-2008, 21:14

8-)
В момента нито търся,нито чакам да ме намери..Просто се радвам на малките неща от живота..Излизам с приятели,ходя на купони и тн...Забавлявам се и взимам колкото мога от живота така да се каже... :-D
Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува :razz:

partychild
06-30-2008, 21:16
namerih ve4e :)

litii
06-30-2008, 21:33
Твърде съм грозен, за да ме намери сама любовта, затова трябва сам да си я търся и мисля, че съм я намерил!

A_non_E_Moose
06-30-2008, 22:26
Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува Razz

Както казва Джими-хуму-хуму-нуку-нуку-а-пуа: "It's a metaphor!"

:D

DisciplineAndOrder
06-30-2008, 22:28
търся...и май...го намерих :)

muhlqsal_4orap
06-30-2008, 22:48
А какво според вас значи да го търсиш?
С една лупичка и мноо обяви по дърветата и вестниците, култ към въпросното нещо, татуирания му лик, призоваване с ароматни пръчици и драматичен зов в нощта.

vesito13
07-01-2008, 07:49
Нито аз , нито приятеля ми сме търсили подходящата половинка за нас 8) На моята възраст не търсех любов , но по една голяма случайност аз все пак я намерих :) :smt007

I_Know
07-01-2008, 08:00
Не я търся ама това не пречи да я намеря ;) ... :P

w0sh
07-01-2008, 08:02
Бъркам си в носа.

vamp
07-01-2008, 08:30

8-)

Флиртувам с най-различни пачи.Трудно приемам раздялата с бившата,въпреки,че минаха месеци и раздялата беше по мое желание.
Ходя по кафета,дискотеки,непрекъсн ато флиртувам.Искам да тръгна с някоя,която да държи на мен,да ме цени и да има поне малко мозък...
Вчера дори бившата ми се обади,не сме се чували месеци.Тъпо е,защото знам,че не мога да бъда с нея,но ме е яд за всички хубави минали моменти.

A_non_E_Moose
07-01-2008, 11:43
Флиртувам с най-различни пачи.Трудно приемам раздялата с бившата,въпреки,че минаха месеци и раздялата беше по мое желание.
Ходя по кафета,дискотеки,непрекъсн ато флиртувам.Искам да тръгна с някоя,която да държи на мен,да ме цени и да има поне малко мозък...
Вчера дори бившата ми се обади,не сме се чували месеци.Тъпо е,защото знам,че не мога да бъда с нея,но ме е яд за всички хубави минали моменти.

Звучи мнооооого познато...не усещаш ли, че ти омръзва? Защото с мен се случи точно така.
Е...пожелавам ти успех да си по-сполучлив от мен, и живи и здрави :D

nqkuf_tam
07-01-2008, 12:04
Винаги става тогава, когато не го очакваш, дори и да "търсиш" усилено и да флиртуваш с всяко момиче, което не е 2 пъти на твоите килограми.
Неписано правило :)

NightGuardian
07-01-2008, 12:22
Преди търсех!

Преди търсех , но нищо , не намирах и се отказах , тя сама да ме намери и ето ,че дойде от самосебе си и сега съм много щастлив! :grin:

silky92
07-01-2008, 12:40
Може би и 2-те ,но в последно време съм се отказала да я търся

FeelMyPain
07-01-2008, 12:50
Аз 2 лева не мога да намеря, какво остава за любовта..

sexy&crazy
07-01-2008, 12:52
awe kfo 4akash we hoish i tarsish :o :o

keep_smiling
07-01-2008, 13:05
оо да аз си изтърках обувките от търсене нищо не намерих сега нищо и не чакам :D таки си ми е весело, вярно че е малко кофти като всички само за това говорят, но мисля че за момента нямам нужда от нищо друго освен да се чувствам свободна :grin:
много изтъркано стана това "аз си търся любовта" или "аз я чакам" ... даже ми звучи комично :D
иначе успех на всички в търсененто и чакането, заредете се с много усмивки и енергия и приятно прекарване ;)

BlackaTBW
07-01-2008, 13:42
Не търся любов. Натрисам й се. След като вече не е забавно: т.е. човека не е за мен, не се разбираме, etc. бия шута на любовта и си продължавам с усмивка. А с дадения човек си оставаме приятелчета в повечето случаи.

Envy me.

Опаа, без паника, всичките ще си намерите човека, от който се нуждаете. До тогава гледайте малко по-ведро на живота. А ако толкова сте решили че ви е нужна половинка, огледайте се, току виж някой ваш приятел е хлътнал много яко по вас. ;]]]

Ще спра, защото мога да си въртя темата около пръста до утре.

crazy_teen1
07-01-2008, 16:28
Не я търся. Чакам сама да ме изненада. :) Сърцето ми само ще си каже когато му е времето.

vamp
07-01-2008, 16:38

Звучи мнооооого познато...не усещаш ли, че ти омръзва? Защото с мен се случи точно така.
Е...пожелавам ти успех да си по-сполучлив от мен, и живи и здрави :D

Приятел,преди малко й казах повече да не ме търси,тя ми обесняваше,че винаги и пукало за мен...Затова ли месеци не ме потърси,на бала не ми се обади,не ми писа в скайп дори,живеем в един блок,не можа да ми се обади за 15мин,държала на мен,да бе.Тъпото е,че аз съжалявам,а да,забравих,че и номера ми има,можеше по смс да ми напише.Дааа,сега като ги пиша всичките тези неща и се сещам защо скъсах с нея,сега е по-добре...

A_non_E_Moose
07-01-2008, 20:39
Приятел,преди малко й казах повече да не ме търси,тя ми обесняваше,че винаги и пукало за мен...Затова ли месеци не ме потърси,на бала не ми се обади,не ми писа в скайп дори,живеем в един блок,не можа да ми се обади за 15мин,държала на мен,да бе.Тъпото е,че аз съжалявам,а да,забравих,че и номера ми има,можеше по смс да ми напише.Дааа,сега като ги пиша всичките тези неща и се сещам защо скъсах с нея,сега е по-добре...

Звучи доста неприятно, но все пак, дай и шанс да обясни защо толкова време не се е сетила за теб, ако ти се стори съмнителна историята и, просто я отрежи!

vamp
07-02-2008, 10:32

Звучи доста неприятно, но все пак, дай и шанс да обясни защо толкова време не се е сетила за теб, ако ти се стори съмнителна историята и, просто я отрежи!

Много имала да учи,ходила на частни уроци и т.н.,а я видях в една дискотека с някакви боклуци и приятелките й :D :D :D
Сега ми е по-добре като я отрязах пак.Искам да ме моли да бъдем отново заедно,не не ми пука,защото няма да бъдем заедно.Вече всичко е минало,но още ми е гадно,по-леко ми става само когато я отрязвам и минат 1-2 дни и си давам сметката,че го заслужава!

A_non_E_Moose
07-02-2008, 18:56
Много имала да учи,ходила на частни уроци и т.н.,а я видях в една дискотека с някакви боклуци и приятелките й :D :D :D
Сега ми е по-добре като я отрязах пак.Искам да ме моли да бъдем отново заедно,не не ми пука,защото няма да бъдем заедно.Вече всичко е минало,но още ми е гадно,по-леко ми става само когато я отрязвам и минат 1-2 дни и си давам сметката,че го заслужава!

Ако ме питаш е поредния курволяк, с извинение ;) . За да се успокоиш малко ти предлагам да си изкъртиш таблата на леглото от секс с произволни момичета! 8-)
Другия вариянт е да поседиш малко сам, и да се стараеш грам да не мислиш за женски... надявам се да съм бил полезен.

Al3ksandra
07-02-2008, 19:12
Незнам... и аз дали я търся.. мисля че я бях открила ... :? но както винаги има едно шибано "но" което ти преебава всички надежди.. Чесно казано сега спрях да се занимавам с това, защото още събирам частите сърцето си от земята... и не вярвам в това .. :? :? :? На друг ще се случи, а на мен не.. Яд ме е пропуснах най-хубавите си години, не знаино защо.. точно тогава когато можех да намеря свестно момче.. сега вече не ме е*е по въпроса... Има една частичка от мене дето и е гадно, обаче ще я науча да не й е гадно вече.

258
07-02-2008, 19:39
Все още чакам :( Обаче никога не съм търсила,просто защото не смятам,че ще даде резултат :?

Gothique♫
07-02-2008, 19:47
Не я търся,тя сама идва щото знае при кой да ходи :D :-D

Spider4eto
07-02-2008, 22:08
След дълго търсене, тя ме намери(любовта де, да не решите че съм обратна)

ANTIHUMAN
07-03-2008, 01:11
Аз бягам от любовта.Търся я ,за да не може тя да ме открие!Накратко не искам любов!

pepelq6kaaa
07-03-2008, 07:35
EMI I AZ TARSQ OBA4E STANA TAI 4E TOI ME NAMERI I MI PISA PARVI I SQ ACKI SAM HLATNALA oba4e toi kaza 4e moje da stane ene6ty 4ak kat naprai 18 :( 6te trqbva da 4akam ........:((((((

EMOgirl92
07-03-2008, 08:22
ами дам дам аз си чакам идеалния
но мамка му нещу неще да дойде :D :D :D :D :grin:

jghgh
07-03-2008, 09:12
чакам я

писна ми аз да й ходя след гъза, изморих се :D чакам я да я черпя едно кафе

Scared_Straight
07-03-2008, 11:10
Чакам я ;] ма неще да идва вече много време ;[

Miss_Perfekt
07-03-2008, 12:05
Аз бягам от любовта.Търся я ,за да не може тя да ме открие!Накратко не искам любов!
И аз съм горе долу така но вече мисля че май няма такава дума 8)

MALKOTO92MIMI
07-04-2008, 10:48
O6TE SE NADQVAM DA GO SRE6TNA I ZNAM 4E 6TE GO SRE6TNA :smt054

ANTIHUMAN
07-04-2008, 10:53
И аз съм горе долу така но вече мисля че май няма такава дума 8)

То има такава дума ,но не е нищо специално както си мислят повечето хора!Букви с гласни и съгласни нищо повече!

FreeSpirit
07-04-2008, 13:48
Ами аз не съм търсила, винаги съм сиздавала приятелства без да мисля, че с това момче, може да имам нещо повече ;)
И накрая се запознах с момче, с което нещата просто се случиха, тръгнахме и сега сме щастливи заедно :))

punkrock
07-04-2008, 13:53
Еми уж търся.. ама /

:) щастливката (:
07-04-2008, 13:53
Ми аз не съм търсила. Просто аз си живея от любовта и с любов към останалите, макар че ти говориш за по друга любов.... тя сама ще дойде :) а за сега и така ми е добре и си живея. Просто живей за мига и гледай оптимистично на нещатата каквото и да ти се случи, ще се изненадаш :P

AnIcHkAtA
07-04-2008, 14:06
Аз я намерих вече...жалко, че несподелена :cry: искам си момчето!Искам си гооооооо :cry:

MoOnLiGhT_ShAdOw
07-04-2008, 14:45
Честно да си кажем, любовта няма да дойде и да почука на прозореца, носеща се на ангелски крилца, докато зяпаме телевизия или се чудим как да вдигнем някой във въздуха на CS. :) Трябва и ние да потърсим малко, не е наготово.

magneziq
07-04-2008, 15:06
хмм аз не търся по простата причина че винаги има желаещи

v3rSaNd37
07-14-2008, 17:18
Pi4 ako t1rsi6 yporito s1dbata 6ti q dade ne po beli ga6ti a gola! :lol: 8-)
Ako spre6 nqma da q nameri6....tei 4e stegni se, izvadi tam nadejdata ot vlajniq i myhlqsal 1g1l, i q o4isti ot praha :-x i po4vai da t1rsi6 8)

ivakavlad
07-14-2008, 17:30
преди търсех ама се уморх от търсене сега съм на принципа търпението е злато 8-) 8-) 8-)

DevilWish
07-14-2008, 18:00
По-често идва при теб ,когато най-малко очакваш.Търсиш ли я по-трудно като че ли я намираш ;) :o :(

TheGirlNextDoor
07-14-2008, 18:13
ами то човек търси...търси...и тя накрая идва когато най малко очаква :)

AnzaRe
07-14-2008, 18:24
Без търсене нищо нестава.Ако чакаш някоя фея да ти подари,може да ти се отчака чакането.

dark_player
07-14-2008, 20:44
чакам...и до кога ще я карам така незнам :(

ThePowerOfLove
07-14-2008, 20:46
Вярно е,че идва когато най-малко очакваме. И аз преди търсех ама сега съм се отпуснала по течението и... :-D

skatemore
07-14-2008, 20:51
търсих , намерих , радвах и се , и си отиде са чакам да са върне

Lord_Of_The_Night
07-14-2008, 20:51
ами то човек търси...търси...и тя накрая идва когато най малко очаква :)
Така е много правилно казано. :)

sladku_bebzi
07-14-2008, 20:52
Не търся, ама и тя не ме намира (любовта де)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-14-2008, 20:59
Мм търсих, намерих един .. иии явн0 изпуснах шанса си .. ии сега чакам ...

mimz_rap
07-14-2008, 22:18
мии намери ме и са съм супер ин лов :grin:

Virgin
07-14-2008, 22:23
Когато я търся, нищо свястно не намирам. Когато съм я оте*ала, тя сама ме открива :P

Bloodlust
07-15-2008, 17:38
Според мен любов не се търси/намира. Тя се изгражда, създава се.

babity
07-15-2008, 20:48
ууу с'а както съм се разлегнала на бюрото... чакам любовта! 8-)

любомир
07-16-2008, 20:00
нитоо я търся нито я 4акам :D :D :D :D :grin:

anonim4e2
07-16-2008, 20:32
ne q 4akam...towa ne e rejs 4e da 4akam.tq idwa sama,dori kogato q tursi6,razbira6 4e si q otkri ne togawa ogato do teb spi 4owek a kogato surceto ti naistina zabie ludo. :-) :)

cooool
07-16-2008, 20:35

8-)
И аз съм така, дано някой ден да се оправят нещата и пъзелът да се сглоби. :-) :-) :-)

yuyuto
07-16-2008, 20:56
Аммм нз... Аз сякаш си намерих този, с който си пасваме, с който сме си лика-прилика... Харесваме едно и също, мислим по един и същи начин... Но... Естествено тук идва голямото "но"... Но просто няма да я бъде, поне засега... Тотално оплеска нещата от страх да не съм поредната мърла, с каквито е обграден... Бутна всички мостове... И аз понеже не си поплювам съм сега с друг...
Та мисълта ми беше, че може да намерите въпросния "идеален за мен човек", но пак да не сте заедно... Защото идеалното е скучно... И рано или късно и то омръзва... А ако има проблеми - поне е интересно...

Blo0dyBitch
07-16-2008, 20:57
чакам ли чакам
само ще помоля таз,истинската любов като се появи да ме цапардоса с нещо(ама така нито много слабо,нито много силно),че иначе няма да се усетя и ще си пропусна аз пак тея важни неща и има да си чакам докато пукна...

то като се замисля ме мързи и аз да я търся + съм си достатъчно напарена от минали преживявания...в несигурен период съм :lol:

baby_lvA
07-16-2008, 21:01
mi do sega misleh che sam q namerila...neznam veche ..po princip chakam =]

aHeJlua
07-16-2008, 21:30
абе е*ала съм го.. нищо не правя по въпроса.. оставям се на течението и ми е мн на кеф .. 8-) 8)

babity
07-16-2008, 21:52
абе е*ала съм го.. нищо не правя по въпроса.. оставям се на течението и ми е мн на кеф .. 8-) 8)

И аз така! Деее'а и любовта... писна ми на... многоточието! То пък бива и бива ама толкова като се'а не бива

gPa3HuTeJl
07-16-2008, 22:33
Прати поздрави на " многоточието " :!:

Rebirthing
07-16-2008, 23:54
Чакам и в някой неочакван момент срещам принца на бял кон :-) е не винаги е на бял кон и е принц,ама както и да е :-D .

jjjjjj6363
07-17-2008, 18:26
ne 4akam, nito q tursq kriq se ot neq

pandelka
07-17-2008, 18:33
Ооо аз никога не чакам винаги действам първа ;) :-D

zubi
07-18-2008, 01:04
чакаш .. търсиш ... зависи от кондицията на нещата :D

Hrupanka
07-18-2008, 11:28
I tyrsq i 4akam.. awe mnogo slojno :D :D :D 8-)

freakish1boy
07-18-2008, 12:17
haha naposleduk nz :? :? :? purvo q tursih mn :) posle q chakah :smt030 sega sum oburkan :shock: :shock: :shock:

gPa3HuTeJl
07-18-2008, 13:25
Аз с1м пуснал обява по весниците и списанията. Седя, пия си биричката, слушкам си музика и чакам някой да позв1ни на вратата! hahahhaa