View Full Version : лизане
Nadelina
06-29-2008, 09:20
Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene....
FeelMyPain
06-29-2008, 09:22
:shock: Ти си ми идолаааа :grin: :grin: :grin:
pasii_sladuranata
06-29-2008, 09:38
много оригинални теми даваш :D ,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер :o
MakeMeLaugh
06-29-2008, 09:40
Важното е, че ти е било кеф, нали? ;)
И си изпълни това, което пишеше из темите каква ти е мечтата, нали? ;)
Сега като се сетиш и ти става яко, нали? ;)
И предпочиташ да се е случило, отколкото да не се е случило, нали? ;)
Ето туко-що си отговори сама на въпросите какво ти става и дали е трябвало ;)
Като ти е кеф и правиш кефа на другите какво ти пука, можем само да ти завиждаме за постъпката 8)
П.П. Ти, ако продължаваш така, не само ти ще се въбуждаш докато пишеш... :D
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 09:43
много оригинални теми даваш :D ,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер :o
+1 .. :D
А по темата .. няма лошо. ;) .. Беше писала, че много искаш (в няколко теми даже)- ето направи го. ;) Човек е любопитен .. иска да опита от всичко и в това няма лошо.. Нали знаеш - око да види, ръка да пипне. ;)
FeelMyPain
06-29-2008, 09:44
А по темата .. няма лошо. ;) .. Беше писала, че много искаш (в няколко теми даже)- ето направи го. ;) Човек е любопитен .. иска да опита от всичко и в това няма лошо.. Нали знаеш - око да види, ръка да пипне. ;)
Език да близне :D
Nadelina
06-29-2008, 09:46
Sega ostavqm malkite momchenca da biqt chikii syvsem bezplatno i bez da puskat temi s vyprosi "kyde obichate da vi se praznqt" :-D Make_Me_Laugh prav si, che otgovorite na vyprosite sa DAaaaaaaaa :grin: :grin: :grin:
Wrathchild
06-29-2008, 09:51
Какво толкова, няма лошо.
Nadelina
06-29-2008, 09:53
NeNoRMaLNiKa vratite na toaletnite tam sa kysi i otgore kato se pogledne se vijda vsichko, kakto i otdolu se vijdat kraka .... vsyshnost kleknal chovek i otstrani 2 kraka na drug chovek :-D
MakeMeLaugh
06-29-2008, 09:53
Знам ;)
п.п. и бях сигурен, че ще направиш нещо подобно рано или късно. :)
Хаха мерсиии, мерсииии, ама за жалост вече от толкова малко не ми се лъска, вече трябва по-хард :Д:Д
Nai-golqmata mi sex mechta e da pravq sex s jena. Da q namaja cqlata sys smetana i da q oblija ot gore do dolu. ........... Mislq, che se ovlajnih... Отчасти желанието ти се е изпълнило. Пожелавам ти да се изпълниш със сметана.
amatorium
06-29-2008, 11:04
Na pechelivshite - chestito! 8)
preichetoy
06-29-2008, 12:27
Е браво. Ти си супер просто!!! Поклон!
:-D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene....
Според мене няма нищо лошо но ако се повтаря много пъти то вече сексуалната ти орентация не е наред :D и браво
DevilWish
06-29-2008, 20:36
ЕвАлАаААА и на мен това ми е голяма мечта ,ама надали ще се случи. . . =)
Nadelina
06-29-2008, 20:43
Zashto da ne se sluchi... Samo ot teb zavisi!
DevilWish
06-29-2008, 20:57
Няма от къде да си намеря момиче ,което да се съгласи.Да кажем ,няк'ва приятелка ,обаче тука нямам приятелки винаги съм само с момчета навънка . . . незнам как ще мога да си намеря някоя навита. . . това още като си бях в БГ го предлагах на най-добрата си приятелка ,но не искаше и това си е
FeelMyPain
06-29-2008, 20:59
Излижете се двете и качете снимков материал .. :oops:
Напрао вече ме кефиш брао на такива като тебе :)
DevilWish
06-29-2008, 21:06
За мене не е проблем ,ама няма как да стигна до нея :-o
FeelMyPain
06-29-2008, 21:06
:shock: Ако продължавате ще се възбудя много сериозно .. :oops:
Ти още не си ли :)
DevilWish
06-29-2008, 21:13
Нищо ще те включим и теб по-късно :grin:
FeelMyPain
06-29-2008, 21:16
След това просто няма как да не се възбудя :grin:
Това вече е интересно :D
DevilWish
06-29-2008, 21:28
Старая се :-) Ама я сподели ти на нас двете какво ще ни правиш ? =)
Май нещо стресна юнака :D
DevilWish
06-29-2008, 21:36
Е аз питам само . . . =) Ако се е стреснал . . . жалко =( ама нв мисля ,че от мен ще се стресне . . . =]
Е аз питам само . . . =) Ако се е стреснал . . . жалко =( ама нв мисля ,че от мен ще се стресне . . . =]
Казах го на щега,едва ли някой ще се стресне от момиче което го кани да правят секс
cococanamito
06-29-2008, 21:39
da se zapoznaem na jivo she dam otgovor na temata :D
FeelMyPain
06-29-2008, 21:40
Не можеш да ме стреснеш толкова лесно...Аз само ще гледам какво правите двечките, пък за после давам да ме използвате по всякакъв начин :grin:
DevilWish
06-29-2008, 21:43
Не можеш да ме стреснеш толкова лесно...Аз само ще гледам какво правите двечките, пък за после давам да ме използвате по всякакъв начин :grin:
Хм . . . ще даваш?Не знам тя какво ще прави с теб ,ама аз съм сигурна ,че след нейното "изпълнение" с езиче ,мисля че веднага ще те нападна :D ПФфФф ,по-добре да спрем ,защотооооо малко в много ми дойде фантазията и сега ми се иска ,а за огромно съжаление секс няма да видя скоро :-D
FeelMyPain
06-29-2008, 21:44
Хм . . . ще даваш?Не знам тя какво ще прави с теб ,ама аз съм сигурна ,че след нейното "изпълнение" с езиче ,мисля че веднага ще те нападна :D ПФфФф ,по-добре да спрем ,защотооооо малко в много ми дойде фантазията и сега ми се иска ,а за огромно съжаление секс няма да видя скоро :-D
Не бъди толкова сигурна 8)
DevilWish
06-29-2008, 21:49
Чул те Господ : -)
ПС - Винаги съм искала да си поиграя с някой полицай :Р :grin:
FeelMyPain
06-29-2008, 21:58
Ем аз не съм истински полицай, ама ще ти свърша работа. :P
DevilWish
06-29-2008, 22:02
Ем аз не съм истински полицай, ама ще ти свърша работа. :P
Да де ,то това е ясно ,ама въпроса е да изиграеш ролята ;-) :oops: Е ще си запиша час за твоята килия :-) :D ,но сега отивам да спя . . . . лека нощ и дано мен сънуваш :grin: :-P :P
NaNa_SladuRana
06-29-2008, 22:29
Като глидам тая тема се чуда дали някой ден няма и ти да ме вкараш в кенефа :lol:
КЪВ Е СМИСЪЛА НА ТАЯ ТЕМА БЕ :-x :-x :-x :-x
SeXyL[!]Nk@
06-30-2008, 05:25
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
extazytu
06-30-2008, 05:29
честито вече направи първите си стъпки лесбийството остава ти още малко :D :D
Nadelina
06-30-2008, 07:09
Leleeeeeeeeeeeeeeeee kakvo sym izpusnala... Gadnia mi net spira i ne uspqvam da se vklucha v nai-interesnia razgovor, puuu!!! {SeXy_BaBy} haresvash mi, macko...
{SeXy_BaBy} за всичките ти постове +1
Отдавна не бях виждал по форума някой така разкрепостен като тебе :-)
Глупости. Аз съм забелязъл поне пет девойки доволно разкрепостени :)))
Синдел къде я забрави?
Nadelina
06-30-2008, 07:31
Глупости. Аз съм забелязъл поне пет девойки доволно разкрепостени :)))
Синдел къде я забрави?
Da, inache. I az sym zabelqzala, che ima, vypreki fakta, che povecheto ot forumkite sa malki.
DevilWish
06-30-2008, 07:39
Merci ,baby . : -) Ама едно е да говориш друго е да доказваш ,язък ,че доказването би станало трудно ;)
DevilWish
06-30-2008, 07:39
Leleeeeeeeeeeeeeeeee kakvo sym izpusnala... Gadnia mi net spira i ne uspqvam da se vklucha v nai-interesnia razgovor, puuu!!! {SeXy_BaBy} haresvash mi, macko...
Пак казвам - много жалко ,че сме далеч една от друга :o :(
SK0RP10N
06-30-2008, 07:41
Ех, че не съм бил там, та оная до де се е навела да те лиже...
Пак казвам - много жалко ,че сме далеч една от друга :o :(
За далечината аз какво да кажа за 1 седмица у Варшава,останаха ми 3 дни :grin:
didi_baby
06-30-2008, 10:20
чувството е прекрасно то фр ми неслучайно ми го прави тва всеки ден и не ми се иска да спира
besnicataa
06-30-2008, 12:09
Ахам..вси4ки казвате браво .....е какво браво?Голяма работа няма що..тва е било от алкохола Nadelina ина4е нямаше да стане :D :)
Ех, че не съм бил там, та оная до де се е навела да те лиже...
И как ще я наебеш ве дебел, ти не можеш да си извадиш пишлето от гащите заради тумбака ти...
Wrathchild
06-30-2008, 12:31
Ахам..вси4ки казвате браво .....е какво браво?Голяма работа няма що..тва е било от алкохола Nadelina ина4е нямаше да стане :D :)Браво, 'щото ти никога няма да се осмелиш да го кажеш на някой.
Виж сега, Nadelina. Няма знчение какво мислят другите за това. Аз съм на мнение, че хората трябва да си правят това, което им харесва, без ИЗОБЩО да ги интересува мнението на другите и общоприетите принципи.
krem4et0
06-30-2008, 13:17
Уау, не мога да го повярвам........колко съм задръстена само!?
katttto3
06-30-2008, 14:15
Тва е мн яко.И аз да имах такава приятелка.
DevilWish
06-30-2008, 18:13
Merci ,baby . : -) Ама едно е да говориш друго е да доказваш ,язък ,че доказването би станало трудно ;)
Ами да...жалко че аз ти и Наделина сме бая далече, иначе щяхме да си спретнем една тройка - само с орална любов без никакъв секс :wink:
Това определено ми звучи привлекателно предложение . . . надявам се с времето да се усъществи. =)
Важното е да ти е кеф.Не виждам проблем в цялата работа.
FeelMyPain
06-30-2008, 18:35
Ами да...жалко че аз ти и Наделина сме бая далече, иначе щяхме да си спретнем една тройка - само с орална любов без никакъв секс :wink:
xxahxahxahahxahxahxahxahxahax
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
spiderka
06-30-2008, 19:25
ем то човек кат се напие... аз на 3 водки си трия игрите от PC-то ... :grin:
Тва е мн яко.И аз да имах такава приятелка. ма айде фр сме а и имам обица на езика :razz: хахахахах таа така темата нали т е било яко кво ти пука
mi kvo tolko e stanalo,znae6 li kolko momi4eta go pravqt,6tom si go napravila i ti e haresalo ne vijdam pri4ina da ne go povtori6
:D Ехехе.. Супер! Тъкмо бях 4ела преди няколко дена твой пост, където разказваше, 4е много би ти се искало да направиш нещо такова.
Ми 4естито, мацка. Щом сте се изкефили, зна4и няма проблеми...
ПП: Евала ви, 4е сте се навили. Аз една приятелка толкова я увещавах, увещавах и нищо :? Ама тва едно време ми беше мерак, като бях малко по-малка. Тогава си мислех, 4е може и да съм лесбийка :D Сега нещо такива идеи не ме блазнят особено...
zizita_88
07-01-2008, 15:27
samo gledai da ne ti haresa mnogo i da stane6 obratna haha e top lo6o nqma de nqma da si parvata nito poslednata :-D
OtherDimension
07-01-2008, 15:30
петричански палавници в клуба 8)
Abigoria
07-01-2008, 15:31
:D
Nadelina
07-01-2008, 15:49
петричански палавници в клуба 8)
Ot tozi post veche mi stana leko neudobno. :-D
OtherDimension
07-01-2008, 15:56
недей ;Р
emii zdrave da e hhHAA BRAVOO
Тва е мн яко.И аз да имах такава приятелка. ма айде фр сме а и имам обица на езика :razz: хахахахах таа така темата нали т е било яко кво ти пука
Мм имаш обица на езика така ли? Ше се налазим нии с тебе май :D хахах :grin:
vikt0riQ
07-07-2008, 14:55
pasii_sladuranata написа:
много оригинални теми даваш Very Happy ,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер Surprised
+1
sex_na_eks
07-07-2008, 17:37
:D :D hihih i az sam imala takav slu4ai malko po razli4en :oops: :oops: noo s fr se razbrahme se edno ni6to ne e stanalo
:shock: Ти си ми идолаааа :grin: :grin: :grin:
i moqt :lol: :lol: :lol: :lol:
е кфо толкова кой не го е пробвал :oops:
megasexy
08-01-2008, 22:16
Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene.... Не трябва да ти пука. Важното е да ти е супер хубаво. 8)
psychopath
08-01-2008, 22:40
епа лижи бе кой те спира :D
ne moje da si go dostigne.. kak da go lije ? :-x
Rebirthing
08-01-2008, 23:10
Егати якото :lol: .Бравос, просто евала :grin: .
Rebirthing
08-01-2008, 23:18
za koe qko ? :?
За темата, как за кое,за Франкенщайн по Мери Шели ли :-o ?
ne... za Oktopod na Marko Neze ;]
slunchiceto0
08-03-2008, 08:29
емии приятелки сте :D ,обича те се...и сте си направили взаимни удоволствия..няма нищо лошо в това :)
FreeSpirit
08-03-2008, 09:13
Всичко трябва да се пробва....какво лошо има ;)
:grin: :grin: :grin:
besnicataa
08-03-2008, 09:17
:D :D
Лелееей що и аз нямах такава приятелка.. :grin: :grin: :grin:
:shock: :shock: :shock: а това...повтори ли се...т.е.ставало ли е пак при вас 2-те...може на др място...но случи ли се пак...?
Важното е че си си прекарала добре хехехе не се коркай щом ти е било забавно... човек трябва да задоволява любопитствата и интересите си :)
Nadelina
08-03-2008, 10:56
:shock: :shock: :shock: а това...повтори ли се...т.е.ставало ли е пак при вас 2-те...може на др място...но случи ли се пак...?
Ne, ot togava nqmam takiva popadenia.
еми...нз...дали да ти пиша...жалко за теб...или супер...щот...ако ти е било супер якото...ще е жалко...но ако те е страх че може да обърнеш резбата или...че...си имаш гадже или нещо др...тогава супер че не се е повторило...
GetNasty
08-03-2008, 14:13
и аз искам хахаха :D
искъм и аз такаваа приятелка
споко бре моте да съм дествена но меналото лято си ходих с едно момиче и тя пожела да я лижа нямях как да и откажа и го направихме
сега ша каже някой лелеле таз е извратена ама чесно казано кат ме струват мъжете :razz: бъзикам се не и отказах защото имаше пирсинг на путката и аз исках да вида какво е усещането :oops: :-P :P :oops: :oops: :P :P :P
Ахам..вси4ки казвате браво .....е какво браво?Голяма работа няма що..тва е било от алкохола Nadelina ина4е нямаше да стане :D :)
нали знаете че когато човек е пият тогава му падат задръжките ;)
-нова съм тук-
08-04-2008, 09:50
Език да близне :D
:lol: Няма лошо... :)
~egoistical
08-04-2008, 10:02
Nadelina опасна си
VilleBaby
08-04-2008, 11:20
хаа баси якото :D :grin: евалааа :-)
InnchetO
08-04-2008, 21:46
Неделина от къде си ?
и аз това питам :oops: :-D
psychopath
08-04-2008, 21:48
wankers!
Баси якото ела и при мен :D
Едва ли щяха да са същите реакции ако момче беше писало,че е духало на друг. :D
По темата:съгласна с всички позитивни мнения до този момент.
Nadelina
08-05-2008, 05:54
Неделина от къде си ?
и аз това питам :oops: :-D
A zashto iskate da znaete ot kyde sym? :)
JJ-JokeJokey
08-05-2008, 06:25
Изпедерастяваш :) :D
`SunFlower`
08-05-2008, 07:24
няма нищо лошо от това да опознаеш сходно на твоето тяло толкоз отблизо :Д и аз искам :lol: :lol: :oops: :razz:
леле леле има ги всякакви индивидии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: