Влез

View Full Version : Какво бихте направили момчета

girl789
06-29-2008, 17:19
Когато сте на първа среща с едно момиче къде я водите.Ако е на кафе- държите ли вие да черпите.Какво бихте направили ако тя си извади парите как бихте реагирали - би ви станало неловко/ще настоите да платите/ще си разделите сметката/ще я оставите ако настоява тя да ви почерпи.Бихте ли си позволили на първа среща да я държите за ръка/прегърнете/целунете.
Очаквам отговори :-)

ss
06-29-2008, 17:37
Когато сте на първа среща с едно момиче къде я водите.Ако е на кафе- държите ли вие да черпите.Какво бихте направили ако тя си извади парите как бихте реагирали - би ви станало неловко/ще настоите да платите/ще си разделите сметката/ще я оставите ако настоява тя да ви почерпи.Бихте ли си позволили на първа среща да я държите за ръка/прегърнете/целунете.
Очаквам отговори :-)По принцип аз съм плащал винаги...но все пак ако направи неква сметка дето е...и да бих направил и др работи...а ти какво целиш с тази тема?

SiegHeil
06-29-2008, 17:38
Първо отиваме на кафето с билярда до нас..много съм добър :oops:
Аз черпя винаги, ако иска тя да черпи..няма да и дам но ще ми направи добро впечатление..
На първа среща, прегръдки, ебавки, ако пък се получи и нещо друго, що пък не ^^

girl789
06-29-2008, 17:48
Очаквам отговори :-)По принцип аз съм плащал винаги...но все пак ако направи неква сметка дето е...и да бих направил и др работи...а ти какво целиш с тази тема?
събирам мнения :)

xXxScreamxXx
06-29-2008, 17:58
ам аз не съм мом4е ама да си изкажа мнението :D :D
винаги като съм на 1ва среща с някой в на4алото и в края има по една прегръдка .. целувки рядко .но все пак :-D

аа до сметките .. до сега само 2 пъти са ме 4ерпили интересно наистина :shock: :D др-те пъти делим ;)

GregoryHouse
06-29-2008, 18:04
Kакто дойде плащал съм мн пъти ама според зависи...както дойде пък за останалите работи да бих но пак зависи от нея тооо това дето го питаш зависи от 2мата не само от момчето...иначе мен не ме бърка :D

BlindedAngel
06-29-2008, 18:51
На мнение съм че който е поканил другия на кафе той трябва да черпи (това съм аз :D),но ако тръгне да вади пари я бия през ръцете и й казвам "Стига глупости сеа :grin: ".При мене винаги всичко е ставало на първата среща :)

Whyniser
06-29-2008, 22:20
Очаквам отговори :-)
Зависи от хората.Нямам нищо против например,ако ме почерпи момиче за добрия си успех в училище.Няма нищо лошо.Еми може в началото или в края на срещата.На мен края ми е оставал по-добри впечатления.