Влез

View Full Version : подправен подпис...ами сега?!

sweet_baby_cool
06-30-2008, 09:09
Подправяте ли подписи на родителите или на учителите в бележниците си? Ако ви хванат как обяснявате всичко? Предполагам ще има смешни случки :D еее вие сте

sladkish_14
06-30-2008, 09:13
Ммммммм не,аз изобщо не им го давам 8-) и затова няма никакви проблеми :grin:

SeXyL[!]Nk@
06-30-2008, 09:18
:D Та на оценките си,бележника и наказанията аз си се подписвам,майка не ми е виждала бележника от 6-ти клас а сега съм 11-ти. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Фалшифицирам и подписа и готоово... 8) много и е лесен. 8) тя само като ме пита за бележника и викам при класната е :) и той цяла година си седи при класната деее... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zero
06-30-2008, 09:26
Ми подписвам си кфо да праа ...
Когато ми искат бележника
него давам при класната е ..
(редовния номер на всеки ученик)
Ми веднъж ми видяха бележника разписан от мен
и ме питат кфо е тфа ?
И аз викам ми как кфо е ?
И те:
-Тфа не е разписано от нас ...
Аз после минах тънко и ловко:
- Ми как ше е разписано ...
немаше подписи пък класната сабираше
бележниците да ги дава на директора !
Нали ако няма подпис ще и пишат черна точка
и ше и намалят от заплатата ..
И те викат:
- Аха .. ясно викам да не си се опитвал да
фалшифизираш подписи ..

Мн тънко минах и никой не се осети ;)
Се пак... аз само простотии мисля :lol:

БТВ: неме бива да ги фалшифицирам ...
Прая си моя напрао без много усилия..
па класната като ме пита кой се е подписвал:
Аз викам Баща ми :D

Madn3s5
06-30-2008, 09:30
От 7-ми клас аз си се подписвам,с подписа на майка ми :grin: тя си знае и не ми прави проблеми щото е печена :-D :-D

dreamyy
06-30-2008, 09:41
амии.. да , често ми се случва :lol: веднъж баща ми ми видя бележника и също че съм му фалшифицирала подписа.. и той ме пита тва ти ли си го подписвала? и аз му казах ДА.. той ми вика само друг път не прави такива нешта :lol: :D :lol: :D :lol:

Fionna
06-30-2008, 10:01
Ам, наще не са се подписвали от началото на 2 срок в бележника ми и то за тва ми е празно полето с подписите
Иначе на всички контролни и класни аз се подписвам и майка ми като ме пита за тях аз й казвам че не ни ги връщат,само в клас колкото да ги прегледаме и веднага ни ги взимат...

gabi_94
06-30-2008, 10:07
еми няколко пъти пробвах да се разписвам от майка ми в бележника. Първият път не беше сполучливо, но после вече се осъвършенствах, като се има предвид, че майка ми има ужасно труден и красив подпис. Декларации от училище дето ни дават за екскурзии и разни състезания мама не е виждала, все аз ги подписвам. Тя не знае де, ама едва ли ще ми направи проблем.

Sensuality
06-30-2008, 10:30
От 7-ми клас аз си се подписвам,с подписа на майка ми :grin: тя си знае и не ми прави проблеми щото е печена :-D :-D

И мойта така :D :grin: :-P

b0b0_mnt
06-30-2008, 10:57
Аз наште много рядко им фалшифицирам подписите като ме питат после нищо незнам ти си го подписвал аз немога да те подпиша :D шь, ждасхь спьп шд4хд 2 подписа в бележника наще когато го гледат не го подписват и кат ме питат каква ше праиме с тия отсъствия забележки и ред други работи моя отговор е аз ще се оправя :D

Thoughtless
06-30-2008, 11:48
Не съм подписвала наще от 4 клас.. То сега няма нужда, за втория срок имам само 3-4 оценки в бележника, аз го давам само за хубавите оценки. 8-)

BlueAvalanche
06-30-2008, 11:49
Е подправих го един път ( тоест една приятелка ) мама естествено се усети ама аз толкова щуротии бях направил преди това, че не и направи голямо впечатлени та и беше в края на годината при заместваща класна и се отървах без последици

sladur4etyYy
06-30-2008, 12:33
в 5-ти клас се подписах на цяла 1 стр. в бележника с ''подписа на мама'' ама той стана толкоа зле че...даже не приличаше на нейния :D ама тя после в края на год. ми отваря бележника и го разглежда и изобщо не й направи впечатление, че съм се подписвала вместо нея :lol:

chocoleptic
06-30-2008, 16:43
амии.. да , често ми се случва :lol: веднъж баща ми ми видя бележника и също че съм му фалшифицирала подписа.. и той ме пита тва ти ли си го подписвала? и аз му казах ДА.. той ми вика само друг път не прави такива нешта :lol: :D :lol: :D :lol:
Научи се първо да пишеш и тогава си подписвай бележника сама.
"нешта" :-o

По темата - Не

Saymon90
06-30-2008, 16:50
Ами, да, подправям, но не за друго, ами просто не обичам да занимавам наще с глупости. На тях им е ясно, че ги подписвам по разни безсмислени неща за училище и нямат против това. А и нямам нужда да ми следят оценки и такива неща, че да има чак такова значение кой подписва...

paola_Rey
06-30-2008, 17:41
xaxa,ta tva mi e redovniq nomer,maika znae ama kvo moje da mi kaje 8-) 8-) 8-)

Rofl4e
06-30-2008, 19:28
Моя бележник няма подпис никои не ми го търси само класната на края на сроковете ама тя .. пхах отвеяна история не и прече дали има или няма подпис.. наще знаят какво ще видят и не го искат..не ми се налага да фалшифицирам..

Kurvata
06-30-2008, 21:52
Те наще не са ми виждали бележника от... :D Веднъж годишно ако се сетят да го поискат и аз им викам в класната е и тва е повече не ме закачат 8-) Иначе преди в 6/7 клас подправях техни подписи и една даскалка видя,че подписа е фалшифициран ама беше края на годината и не ми правиха проблеми,а пък наште дори ни се осетиха,че аз съм подправяла подписите :lol:

Glezanka
06-30-2008, 21:58
Подписвам майка,тя знае и не се впечатлява от това ... да не говорим,че бележниците ми от 2 години не са подписвани,просто никой не търси подписи ...

Seducti0n
06-30-2008, 22:04
Случвало се, но не е практика при мен, поне.
Когато се подписва някакъв важен документ, естествено че си е оригинал, ама съм имала забележки и примерно съобщения за родителски, които собственоръчно съм ги подписвала.
Иначе, наще не са от тези родители, които ежедневно разпитват децата си за оценки, изпитвания и т.н., просто нямат време, пък и не го считам за необходимо.Никога не са ми мрънкали, а и не съм им давала основание.Случвало се е да имам някоя тройка, но винаги съм показвала отлични резултати и така.Абе добре си ми е с наще в това отношение, няма от какво да се оплача. :-D

DisciplineAndOrder
06-30-2008, 22:06
двойките,тройките и отсъствията сама си ги подписвам :)

MaLty
07-01-2008, 03:37
класната като пита защо не ми е подписан бележника..и аз днес ще го дам :D а наще рядко го искат :-D

nefchi_bs
07-01-2008, 06:03
podpravqh go v 6ti klas togava imah mnoo otsustviq i nashe neznaeha i takam...a posle po nikuf nachin ne reagiraha abe zaspala rabota sa te :lol:

CuteBaby
07-01-2008, 21:52
Понякога се подписвам вместо мама ама тя знае..а на тати подписа е много труден и не мога..

mishenceto92
07-02-2008, 08:23
Cамо веднъж в 8-ми клас. Класната ни събираше бележниците и аз нямах подпис иииии така...И после мама даже не забеляза, че един подпис е различен(подписах я само на една оценка) :-D :lol:

__SuNshInE__
07-11-2008, 11:48
Хмм не наще ме знаят к'ва съм луда и вече не се учудват много :-D

SunShinePearl
07-11-2008, 14:28
Mi rqdko fal6ificiram v kraini slu4ei na mama 6toto e po lesen ina4e ne nqma zakakvo ne sum 4ak tolkova zle ama ni6to ne se znae zanapred.

SuNsEt
07-11-2008, 14:30
Ми на майка ми подписа й е много труден...На баща ми съм си мислела няколко пъти да го впиша в бележника...Обачееее...не стана. :-o :lol:

WaterLilly
07-11-2008, 16:54
Не, но научих подписа на класната просто така, за да видя мога ли. :-D

Jack_Sparrow
07-11-2008, 19:10
Аз давам бележника на учителите само за шестиците. :D И после на нашите за подпис. 8-) :-P :razz:

soul1199
07-13-2008, 16:06
Ммммммм не,аз изобщо не им го давам 8-) и затова няма никакви проблеми :grin:e i az tui,ama na kraq na sroka go iskat :D

NightSky
07-13-2008, 16:32
По принцип като майка ми забрави да ми подпише някое контролно или бележника и не й се идва до училище, ми казва сама да си го подпиша. Досега не са ме хващали учителите, но на мен винаги ми е притеснено и избягвам да го правя.

kotetyyy
07-13-2008, 16:42
Подправяла съм го , защото класната искаше да събере бележнците и всички оценки трябваше да бъдат подписани, а аз бях забравила да дам бележника на на наще да се подпишат и така тряяше да го подправя :)
оценката ми не беше лоша беше шестица :) [b]

TheNewReligion
07-13-2008, 21:01
Не , няма да има , защото не подправям подписи и не си търся белята като някои индивиди . :-|

VerryBerry
07-14-2008, 15:55
Тая тема ме върна във 4ти клас,когато учителката ни беше адски стриктна по въпроса за подписите и ни плашеше че ще изхвърли бележник (неподписан) в кофата с вода.Е,на мен ми се случи да забравя да дам на наще да го подпишат и опитах да направя подписа на майка ми,че уж по-лесен..обаче стана едно мацало и просто отдалеч личеше, че има нещо.. :D В края на краищата даскалката го видя,викна ме при себе си и после извика и родителите ми и ми мрънкаха после..и от тогава с подписи не съм се занимавала.. :lol:

xpucuto
07-15-2008, 12:44
Подписите и на мама и на тати са толкова сложни, че няма начин да ги подправя 8-)

Denchoy
07-15-2008, 12:56
Тя класната, понеже е тъпичка ни кара да си внасяме оценките сами и аз примерната ученичка, чудно що имам само хубави оценки в бележника :D

p0liner0
07-15-2008, 17:32
Моя го давам в началото на годината на класната за подпис и печат, след което до края на първия срок стой в нас. На края на първия срок и следователно на годината го давам само за срочни/годишни оценки. Така оставам без текущи оценки през цялата учебна година и няма какво да се подписва :)

TellMeYourName
07-15-2008, 21:53
^добре де,защо районния прокурор? :lol:

по темата - не мога,ама един приятел може 8-)

ThePowerOfLove
07-15-2008, 21:57
Не подправям,ако трябва подпис - се подписвам с моя ;)

6emet4e
07-15-2008, 23:16
е случвало се е нещо като ми трябва спешно или нещо такова...но тя мама знае :D

Madness
07-16-2008, 04:58
не съм кой знае колко добра,но да случвало се е и без издънки 8)

tdk
07-21-2008, 13:35
:D Ami nito maika,nito tatko sa mi videli belejnika prez cqlata god. ama ina4e celqi e podpisan,nau4ila sma do savar6enstvo podpia na maiak i go prilagam vav vsqkvi slu4ai belejnik,kontrolni deklaracii.Daje se podpisvam i v 4ujdi belejnici :D :D Ama tvas deto nai-mu se kefq e 4e moga da praq na daskalta po liter.podpisa i na klasnata tq se podpisva na listite v/y koito pi6em ama tai kato moga da i praq podpisa i celiq klas barabar sas sasedniq sme sas carski pi6tvi i tq ne s e ose6ta :d :D Mn sam dobra vav podpravqneto de :grin:

ThunderGoddess
07-21-2008, 15:05
Мне, майка ми ме следи много стриктно и би ме хванала, не че не й знам подписа. Ако ми поиска бележника и кажа, че е в класния, след два дни го иска пак, защото, както се досещате, логично е класния да ми го е върнал. Друг път пък, като не съм го давала, съм го намирала разписан оставен на шкафа ми ... т.е намерила го е :oops: :oops: :oops: . С майка ми ебавки няма, не минават :D :D :D

zlAtInKAal0we
08-01-2008, 11:05
xahuyxhuyauyhxa i az sym taka xhuyauyhxhuyahuyxa + tyi tq maika mi wseki den e w daskalo0 (klasnata q wika) taka che i da iskam nemoga da si skriq ocenkite :D :? :? :D :D :booooomb: 8-)

Izzy_
08-01-2008, 11:20
Не,нашите си се подписват,обаче аз съм подписвала контролни и т.н. на други,за да не ги накаже класната.