.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

подправен подпис...ами сега?!

Подправяте ли подписи на родителите или на учителите в бележниците си? Ако ви хванат как обяснявате всичко? Предполагам ще има смешни случки еее вие сте
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ммммммм не,аз изобщо не им го давам и затова няма никакви проблеми

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Та на оценките си,бележника и наказанията аз си се подписвам,майка не ми е виждала бележника от 6-ти клас а сега съм 11-ти.
    Фалшифицирам и подписа и готоово... много и е лесен. тя само като ме пита за бележника и викам при класната е и той цяла година си седи при класната деее...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Супер фен Аватара на zero
    Ми подписвам си кфо да праа ...
    Когато ми искат бележника
    него давам при класната е ..
    (редовния номер на всеки ученик)
    Ми веднъж ми видяха бележника разписан от мен
    и ме питат кфо е тфа ?
    И аз викам ми как кфо е ?
    И те:
    -Тфа не е разписано от нас ...
    Аз после минах тънко и ловко:
    - Ми как ше е разписано ...
    немаше подписи пък класната сабираше
    бележниците да ги дава на директора !
    Нали ако няма подпис ще и пишат черна точка
    и ше и намалят от заплатата ..
    И те викат:
    - Аха .. ясно викам да не си се опитвал да
    фалшифизираш подписи ..

Мн тънко минах и никой не се осети
    Се пак... аз само простотии мисля

БТВ: неме бива да ги фалшифицирам ...
    Прая си моя напрао без много усилия..
    па класната като ме пита кой се е подписвал:
    Аз викам Баща ми

Град
    Somewhere over the rainbow*
    От 7-ми клас аз си се подписвам,с подписа на майка ми тя си знае и не ми прави проблеми щото е печена
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

амии.. да , често ми се случва веднъж баща ми ми видя бележника и също че съм му фалшифицирала подписа.. и той ме пита тва ти ли си го подписвала? и аз му казах ДА.. той ми вика само друг път не прави такива нешта
    aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
    Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD

Град
    Там,където се намирам
    Ам, наще не са се подписвали от началото на 2 срок в бележника ми и то за тва ми е празно полето с подписите
    Иначе на всички контролни и класни аз се подписвам и майка ми като ме пита за тях аз й казвам че не ни ги връщат,само в клас колкото да ги прегледаме и веднага ни ги взимат...

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми няколко пъти пробвах да се разписвам от майка ми в бележника. Първият път не беше сполучливо, но после вече се осъвършенствах, като се има предвид, че майка ми има ужасно труден и красив подпис. Декларации от училище дето ни дават за екскурзии и разни състезания мама не е виждала, все аз ги подписвам. Тя не знае де, ама едва ли ще ми направи проблем.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    От 7-ми клас аз си се подписвам,с подписа на майка ми тя си знае и не ми прави проблеми щото е печена
    И мойта така
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Montana
    Аз наште много рядко им фалшифицирам подписите като ме питат после нищо незнам ти си го подписвал аз немога да те подпиша шь, ждасхь спьп шд4хд 2 подписа в бележника наще когато го гледат не го подписват и кат ме питат каква ше праиме с тия отсъствия забележки и ред други работи моя отговор е аз ще се оправя
    Ne si po lud ot men

Не съм подписвала наще от 4 клас.. То сега няма нужда, за втория срок имам само 3-4 оценки в бележника, аз го давам само за хубавите оценки.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Е подправих го един път ( тоест една приятелка ) мама естествено се усети ама аз толкова щуротии бях направил преди това, че не и направи голямо впечатлени та и беше в края на годината при заместваща класна и се отървах без последици
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен
    в 5-ти клас се подписах на цяла 1 стр. в бележника с ''подписа на мама'' ама той стана толкоа зле че...даже не приличаше на нейния ама тя после в края на год. ми отваря бележника и го разглежда и изобщо не й направи впечатление, че съм се подписвала вместо нея

Цитирай Първоначално написано от dreamyy
    амии.. да , често ми се случва веднъж баща ми ми видя бележника и също че съм му фалшифицирала подписа.. и той ме пита тва ти ли си го подписвала? и аз му казах ДА.. той ми вика само друг път не прави такива нешта
    Научи се първо да пишеш и тогава си подписвай бележника сама.
    "нешта"

По темата - Не

Ами, да, подправям, но не за друго, ами просто не обичам да занимавам наще с глупости. На тях им е ясно, че ги подписвам по разни безсмислени неща за училище и нямат против това. А и нямам нужда да ми следят оценки и такива неща, че да има чак такова значение кой подписва...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    xaxa,ta tva mi e redovniq nomer,maika znae ama kvo moje da mi kaje

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Моя бележник няма подпис никои не ми го търси само класната на края на сроковете ама тя .. пхах отвеяна история не и прече дали има или няма подпис.. наще знаят какво ще видят и не го искат..не ми се налага да фалшифицирам..

Град
    Sofiq
    Те наще не са ми виждали бележника от... Веднъж годишно ако се сетят да го поискат и аз им викам в класната е и тва е повече не ме закачат Иначе преди в 6/7 клас подправях техни подписи и една даскалка видя,че подписа е фалшифициран ама беше края на годината и не ми правиха проблеми,а пък наште дори ни се осетиха,че аз съм подправяла подписите
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Подписвам майка,тя знае и не се впечатлява от това ... да не говорим,че бележниците ми от 2 години не са подписвани,просто никой не търси подписи ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Случвало се, но не е практика при мен, поне.
    Когато се подписва някакъв важен документ, естествено че си е оригинал, ама съм имала забележки и примерно съобщения за родителски, които собственоръчно съм ги подписвала.
    Иначе, наще не са от тези родители, които ежедневно разпитват децата си за оценки, изпитвания и т.н., просто нямат време, пък и не го считам за необходимо.Никога не са ми мрънкали, а и не съм им давала основание.Случвало се е да имам някоя тройка, но винаги съм показвала отлични резултати и така.Абе добре си ми е с наще в това отношение, няма от какво да се оплача.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

двойките,тройките и отсъствията сама си ги подписвам

класната като пита защо не ми е подписан бележника..и аз днес ще го дам а наще рядко го искат
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    In the middle of Nowhere
    podpravqh go v 6ti klas togava imah mnoo otsustviq i nashe neznaeha i takam...a posle po nikuf nachin ne reagiraha abe zaspala rabota sa te
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Понякога се подписвам вместо мама ама тя знае..а на тати подписа е много труден и не мога..

Град
    Deathland
    Cамо веднъж в 8-ми клас. Класната ни събираше бележниците и аз нямах подпис иииии така...И после мама даже не забеляза, че един подпис е различен(подписах я само на една оценка)
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си