Влез

View Full Version : Nqkoi ako znae da kaje

n_A_d_E_t_O
06-30-2008, 10:14
Kade moga da proverq rezultatite ot izpitite sled sedmi klas v grad Montana. Mersi predvaritelno :)

LovePoisoned
06-30-2008, 10:18
1. Там, където ще бъдат изложени. (Мисля, че е в даскалото, където си подала заявка за участие!)
2. В нета, най-вероятно в сайта на РИО на Монтана. На служебната бележка имаш номер за интернет, използвай него.

P.S. Явно имаме още едно момиче, чийто дядо няма връзки. :Д

ludo_momiche
06-30-2008, 10:20
Виждате ли се ,хора,колко сте прости без връзки..без дядо,който може да ви ореди...еее честито на всички,които си влизат законно!

pinki
06-30-2008, 10:27
аа пред твоето основното даскало трябва да има изкарани листи :) или в изчислителния център :) успех! :-P

n_A_d_E_t_O
06-30-2008, 10:33
Mersi za informaciqta, no sled kato vlqza v saita na RIO Montana posle kade da go napisha toq vhodqsht nomer za da si vidq rezultatite, 4e neshto nemoga da razbera. :(

xXxScreamxXx
06-30-2008, 10:39
1. Там, където ще бъдат изложени. (Мисля, че е в даскалото, където си подала заявка за участие!)
2. В нета, най-вероятно в сайта на РИО на Монтана. На служебната бележка имаш номер за интернет, използвай него.

P.S. Явно имаме още едно момиче, чийто дядо няма връзки. :Д

Защо ме даваш за пример бре :lol: ?!?!?!

аааа и кфо кат имам връзки .. нали си знам оценката 8) 8) 8) Нека ви е гадно0оо :---) :---) :lol:

xXxScreamxXx
06-30-2008, 10:43
Виждате ли се ,хора,колко сте прости без връзки..без дядо,който може да ви ореди...еее честито на всички,които си влизат законно!

така 1во да уто4ня 4е само си знам оценката от изпита по БЕЛ , а няма да влизам с връзки , но кфот искате мислете вие сте хора, за които изобщо не ми пука , тъй 4е ....

ааа и тфа 4е уж си4ки сте се назлобили срещу мен :razz: :razz: мноо ми е на тутуруката .... мога да ви кажа само да си го .... комплексари нещастни !!! :x

ludo_momiche
06-30-2008, 10:47

така 1во да уто4ня 4е само си знам оценката от изпита по БЕЛ , а няма да влизам с връзки , но кфот искате мислете вие сте хора, за които изобщо не ми пука , тъй 4е ....

ааа и тфа 4е уж си4ки сте се назлобили срещу мен :razz: :razz: мноо ми е на тутуруката .... мога да ви кажа само да си го .... комплексари нещастни !!! :x

аааа,искам да ти кажа,че аз не съм озлобена,обаче ти се оля с тая надувка..и какво като си знаеш оценката по български,ако въобще е вярно де..майната й на оценката ти,хич не ми дреме,ама едно ще ти кажа на теб " да ти е гадно0оо ,защото на нас не ние гадно,а просто се дразним от подобно тъпо поведение като твоето...ай кефи се на 6цата и спри да са надуваш!

xXxScreamxXx
06-30-2008, 10:50

аааа,искам да ти кажа,че аз не съм озлобена,обаче ти се оля с тая надувка..и какво като си знаеш оценката по български,ако въобще е вярно де..майната й на оценката ти,хич не ми дреме,ама едно ще ти кажа на теб " да ти е гадно0оо ,защото на нас не ние гадно,а просто се дразним от подобно тъпо поведение като твоето...ай кефи се на 6цата и спри да са надуваш!

ако на тфа дет го праа в момента и по принцип му викаш надуване , то мога да ти кажа 4е нищо от мен не си видяла !!!
за кфо да ми е гадно бе деееба ... Живота ми е съпер - приятели , гадже, купони, кафета .. кфо пове4е мога да искам ?!?!
си4ки да ми се кефят ?! ее тфа не го искам .. мн се кефя когат знам 4е определен 4овек ме мрази ;)

LovePoisoned
06-30-2008, 10:56

Ма да бе, всеки, който изказва мнение, разбира се, е комплексар, нали? :P
Така или иначе оценката ти не е пълна шестица, следователно не печелиш нищо, нали? 8-) Да, аз ще извървя с няколко метра повече от тебе, но не е загуба, щото даскалото, където ще си скивна резултатите, е на 20 крачки. 8)
Да се хвалиш с това, че си спечелил малко време.. вместо с това, че са те вкарали в елитното даскало. :P

LovePoisoned
06-30-2008, 10:58
Ако си мислиш, че някой те мрази... изяж се, ако искаш, но НЕ те мразя. :-D Сега сигурно не те кефи вече. хД
Никого не мразя, защото знам, че това вреди най-вече на мене..
Тъй че.. сори, миличка, но точно МОЯТА ВЕЛИКА омраза няма да те огрее. :-P

ludo_momiche
06-30-2008, 10:58
Щом ти харесва хората от тук да те мразят,добре,продължавай така. На мен ми е абсолютно безразлично и + това се замисли,че и други хора имат тези неща,които изброи,не си само ти. А като се гордееш, че се надуваш..не знам,нищо няма да ти кажа,обаче е е много тъпо,честно. Хората си обсъждат нормално изпита,оная ми надува колко имала,по бг си имай 6ца,по математика ще те видим...т.е. не че ще разбера колко имаш,кой знае как ще ни налъжеш,ама много ще се зарадвам ако си се издънила. Не че съм някфа злобна,ама прекаляваш вече! :-x

xXxScreamxXx
06-30-2008, 11:00

Ма да бе, всеки, който изказва мнение, разбира се, е комплексар, нали? :P
Така или иначе оценката ти не е пълна шестица, следователно не печелиш нищо, нали? 8-) Да, аз ще извървя с няколко метра повече от тебе, но не е загуба, щото даскалото, където ще си скивна резултатите, е на 20 крачки. 8)
Да се хвалиш с това, че си спечелил малко време.. вместо с това, че са те вкарали в елитното даскало. :P

не всеки , но в момента просто ми прили4ате на такива !!!
и кфо кат не е пълна шестица .. аз на много по-малко е надявах ... все пак цяла година пръста не си мръднах да у4а :D :D 8)

ludo_momiche
06-30-2008, 11:04
Връзките ти просто не са ти стигнали,че да имаш 6:00. :-P :razz:

LovePoisoned
06-30-2008, 11:05
Аз пък винаги се надявам на максималното. :)
Нали сме комплексари, а ти си -4arovnata-, тогава да не ти пука от наш'то мнение! :D Хаха, и на мен, когато писах, че имам 0 грешки на теста по БЕЛ, едно момиче се захвана да коментира, че не вярва, но си замълчах.
Просто, падирайки с връзките си, сама говориш лошо за себе си, дори това да не е вярно. Еми замълчи си, за да не подлагаме на съмнение оценката ти по БЕЛ, а ти даже се хвалиш, че не си учила. Не ми пука кой колко е учил. Аз в часовете по БЕЛ и математика запомням всичко, а вкъщи се занимавам само с домашни. Мърдах си пръста из географската карта, учебника по биология и история и другите.
Аз искам да си сейвна поне малка част от авторитета, разбираш ли, затова никога не съм се хвалила с връзки (защото и аз имам, само дето са по-различни от твоите и няма да ме вкарат в училището, което искам), понеже веднага оценката ми бива подлагана на съмнение! ВЕДНАГА! Чичо ми познава човек от даскалото, но никога не съм го казвала на който и да е от класа, защото е логично, че ще изляза глупава мързелана. Въобще - хвали ли се някой с връзки, значи са му донесли много полза. 8)

xXxScreamxXx
06-30-2008, 11:06
Връзките ти просто не са ти стигнали,че да имаш 6:00. :-P :razz:

4е за кфо ми е пълна 6 :lol: за да ме мислят хората за тоталната зубърка ... :lol: :lol:
Айде за последно едно Fuck You All от мене .. 4е ми писна от тоя спам !!! :x :x Цялата тема провалихме !!

ludo_momiche
06-30-2008, 11:08
Ти я провали,драга,както и другата,така че.. това си е за теб

xXxScreamxXx
06-30-2008, 11:10
пфф не аз запо4нах да коментирам съфорумниците си !!! :x :booooomb:

LovePoisoned
06-30-2008, 11:11
Oh, my Lord, тя злобее, а ние и се смеем. Тя стана една..

И още нещо, -4arovnata-, това, че в момента се опитвам да водя спор, не означава, че СПАМ-я. От спора к'во се ражда, знаеш ли? Истината, бейби. :р

Едит: България, ако не знаеш, е демократична държава със свобода на СЛОВОТО и печата. Така че коментиране никой няма да ми забрани. Това да не е времето на Тато, когато са наказвали за вицове с него? :lol:

Bubbly
06-30-2008, 11:24
Живота ми е съпер - приятели , гадже, купони, кафета :-o .. кфо пове4е мога да искам ?!?!
Мда продължавай в същия дух и животът ти ще бъде пълноценно изживян. Извинявай, но просто не разбирам наистина ли целта на живота ти е само и единствено да седиш по кафетата и да се напиваш и натискаш с гаджето си по купони? :shock: А да забравих и "да не те мислят за пълна зубърка" :razz: Извинявайте, но просто не се сдържах да се заяда. Нищо лично, обаче това за кафетата и купоните ме разби тотално...Явно нещата наистина са по-зле отколкото очаквах. А по темата - какво ще ви стане, ако просто изчакате до трети и отидете до даскало ?
ПС Не ми обръщайте внимание на глупостите и съжалявам за спама.

ludo_momiche
06-30-2008, 11:31

ако на тфа дет го праа в момента и по принцип му викаш надуване , то мога да ти кажа 4е нищо от мен не си видяла !!!
за кфо да ми е гадно бе деееба ... Живота ми е съпер - приятели , гадже, купони, кафета .. кфо пове4е мога да искам ?!?!
си4ки да ми се кефят ?! ее тфа не го искам .. мн се кефя когат знам 4е определен 4овек ме мрази ;)
хахаххахах само 6е ти каа,без да се заяждам 4е яко си изложи тука и тва прозву4а съпер детински...кво си мисли6??!!4е ние тука бедните прости хорица немаме такижа работи в живота си ли хахаххахахаххах ИЗЛАГАЦИЯЯЯЯЯ!!!!!!! :-x

ПЪЛНА... :grin: :grin: :grin:

Glamoroussss
06-30-2008, 11:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LovePoisoned
06-30-2008, 11:41
Ами, -4arovnata-, на мен случайно кафетата и гаджетата не ми пречат да уча. :)

XgrrX
06-30-2008, 11:53
Abe kf0 vi e napravila -4arovnata- 4e vsi4ki ste protix neq ?!?! :-x ebati horata ... kfot iska tfa 6te pravi momi4et0 .. ako iska po cql den 6te e po kafetata ... ne vi interesyva li4niq i jivot .. idioti :x ..
i ae izqjte se kat ima hubava ocenka :P :P

ludo_momiche
06-30-2008, 12:06
абе голяма работа оценката й ,ако беше заслужена бих я поздравила,ама тя сама си каза,че не е ,така че...очевидно ти си същата шматка като нея и затова я подкрепяш!

XgrrX
06-30-2008, 12:09
абе голяма работа оценката й ,ако беше заслужена бих я поздравила,ама тя сама си каза,че не е ,така че...очевидно ти си същата шматка като нея и затова я подкрепяш!

tfa 4e sme mn dobri fr ne zna4i ni6too ...

az moga da ti kaja 4e dori tq da ne e y4ila u tqx,to v 4asovete i na yrocite vnimava6e ..
i kfo te kara da misli6 4e ocenkata i ne e zaslyjena ?!?!? :? :?

soul1199
06-30-2008, 12:15
sorka nz,kade ,no sigyrno v y4ili6eto ,koeto 6e sa izneseni i mislq,4e i v neta gi ima6e :)

ludo_momiche
06-30-2008, 12:20

az moga da ti kaja 4e dori tq da ne e y4ila u tqx,to v 4asovete i na yrocite vnimava6e ..

надявам се това да е риторичен въпрос, иначе :razz: :razz: :razz: това,което кара и всички останали, връзки й !!!!!!

XgrrX
06-30-2008, 12:30

надявам се това да е риторичен въпрос, иначе :razz: :razz: :razz: това,което кара и всички останали, връзки й !!!!!!

pf pff .. i kfo kato ima vr1zki po dqvolite da ne e samo tq ?!?!

ludo_momiche
06-30-2008, 12:40
не,ама само тя се хвали с това...а не е за хвалба

XgrrX
06-30-2008, 12:52
не,ама само тя се хвали с това...а не е за хвалба

tq e takava ... priemete go
poznavam q ot mnogo vreme v na4aloto me drazne6e s tova neino ka4estvo , no sled tova sviknax , ta tova e 4ast ot neq .. ;)
kfo tolkoz se vprqgate nz :?

LovePoisoned
06-30-2008, 12:58
Аре поредният против демокрацията. :-D
Не разбрахте ли, че нямате право да критикувате някого, задето изказва мнението си? Да, критикувайте МНЕНИЕТО МУ, но с аргументи. ;]
Ами като е такава - нека е такава. :) Но за да не си създава конфузии, човек трябва да мисли, преди да създава лоши впечатления. Иначе и самохвалството (което често е присъщо и на мен) от добър показател за самочувствие се превръща в недостатък. ;]]

LostInMe
06-30-2008, 13:30
А случайно не мислите ли , че се отклонихте от темата? :razz:

ludo_momiche
06-30-2008, 13:34
А случайно не мислите ли , че се отклонихте от темата? :razz:

Емиии да,аз вече даже не я помня.

Rebellion_Angel
06-30-2008, 13:48
пак цяла година пръста не си мръднах да у4а :D :D 8)
Да смятам ли това за доказателство, че оценката ти наистина е резултат от връзките на дядо ти?

И между другото... Между "ПАК" и "ПЪК" има ОГРОМНА разлика!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Защото днес поредната връзкарка, която няма нищо в тиквата и "цяла година пръста не си е мръднала да учи", ще се настани на мястото на някой от нас- "зубарите", които са се трудили за тази оценка.

Демокрация...?! :lol: ...в някой друг живот, чеда мои!

ludo_momiche
06-30-2008, 13:51
Да смятам ли това за доказателство, че оценката ти наистина е резултат от връзките на дядо ти?

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Защото днес поредната връзкарка, която няма нищо в тиквата и "цяла година пръста не си е мръднала да учи", ще се настани на мястото на някой от нас- "зубарите", които са се трудили за тази оценка.

Добре казано. :lol:

xxXroshawkaXxx
06-30-2008, 14:07
Rebellion_Angel написа:

-4arovnata- написа:

пак цяла година пръста не си мръднах да у4а

Демокрация...?! ...в някой друг живот, чеда мои!

Добре казано.

+1 :razz: \:D/

...! :)
нищо лично ама тая наща "чаровница" се оказа някфа супер надуфка бе?! не мисля, чее връзките на дядо й много ще й помогнат в живота!! е...не мислите ли че ние, които сме се трудили да учим цяла година, дори да сме поредните "зубъри" , няма да се чувстваме по-горди със себе си в някой ден...дори след време..?! щот ние ше знаем, че всичко сме го постигнали с труд и най-важното е, че сме се справили сами!!!..ъъ..не с връзки на тоя и оня!!!
:) :-o :) :-)
:smt059 ...

аа...за оценките ще излязат на 2-ри Юли в сайта на МОН.... #-o така мисля :):):)

Glamoroussss
06-30-2008, 14:07

с дре ръце и два крака подкрепям :lol: :razz: :razz: 8-)

dream_er
06-30-2008, 14:41
Ами не искам с никого да влизам в конфликт нито да защитавам някого,но...Момичето се хвалеше просто,че си знае оценката,а не че са я уредили да влезе в училище.Иначе наистина не биваше да парадира с това и да казва,че "не си е мрьдвала прьста".Но все пак едва ли е точно така.Има хора,които си запомнят в час и не е нужно вкьщи да се побьркват от учене.Аз примерно бях долу-горе така.А и наистина доста се отклонихте от темата и хората така и не разбраха като влязат в Рио Монтана какво да правят :lol:

LovePoisoned
06-30-2008, 14:46

с дре ръце и два крака подкрепям :lol: :razz: :razz: 8-)
Ако бях момче, щях да подкрепям и с третия крак! :grin: Най-много ми хареса мненито на Rebellion.
dream_er, за да се хвали чак толкова много за това, че е спечелила едни нищо и никакви няколко дни, значи едното е следвало от другото, не мислиш ли? (Т.е. връзки -> ранно разбиране на очевидно поръчаната оценка. Или пък отговор от типа на: "Не се безпокойте, оценката е готова!" :lol: )

ludo_momiche
06-30-2008, 14:47
Еее, цензура :D 8-) Айде и аз така,с квото може подкрепям!!!!!! :oops:

Glamoroussss
06-30-2008, 14:49
хаха..е чак дотам..мисля,че подкрепата на краката и ръцете е достатъчна :D

ludo_momiche
06-30-2008, 14:59
Еее може..ама в името на каузата всикчо давам! 8-)

Glamoroussss
06-30-2008, 15:48
ъм въпроса ми не е за тук ама тъй като се отклонихме от темата няма да попречя много ако я отклоня съвсем :D та забранено ли е да се пише с латиница, или който с каквото си пожелае,защого виждам и постове писанои на кирилица и на латиница и затова да попитам :)

LovePoisoned
06-30-2008, 15:58
^ Съдейки по тези правила - http://www.teenproblem.net/f/pravila.html , установявам, че само заглавията трябва да са на кирилица (заради търсенето), а другото не е задължително.

Glamoroussss
06-30-2008, 17:42
^ Съдейки по тези правила - http://www.teenproblem.net/f/pravila.html , установявам, че само заглавията трябва да са на кирилица (заради търсенето), а другото не е задължително.
мерси :)

ludo_momiche
06-30-2008, 17:44
Ама то в крайна сметка всеки си прави каквото си иска, ако не си забелязала. като почнат с тази латиници..мен повече си ме кефи кирлицата. :grin: Ама в крайна сметка няма значение,стига да е грамотно написано.

Glamoroussss
06-30-2008, 17:46
Ами аз пиша смесено..тук си пиша на кирилица,но в скайп 90 процента на латиница..иначе преди изпита пишех на кирилица,за да се упражнявам :D разни запетайки, тирета, точки - всичко слагат :D

ludo_momiche
06-30-2008, 17:50
Ми аз сравнително така се старая как пиша...абе да не съм като първия човек,пък оттам нататък..сега не издребнявам за една грешка. Иначе сякаш на последък предпочитам кирилица...аз пиша на фонетичната обаче. :D

Glamoroussss
06-30-2008, 18:20
а,аз нямам :( и си пиша на точно кирилица

ice_cream_f
06-30-2008, 18:58
Nai-veroqtno rezultatite 6te sa izlojeni
v y4ili6tnoto gnezdo.... :)

xXxScreamxXx
07-01-2008, 11:07
ахахаха :razz: :razz: :razz: кви сте забавни .. ае на4укайте си го ...

По математика имам 4.536 8) 8) 8)

MirCa
07-01-2008, 11:12

виж как се държиш някои те защитаваха и пак.... хах "ае начукайте си го " :? :?

xXxScreamxXx
07-01-2008, 11:15

само 1 моми4е ме защити ( до колкот знам , щот ми писна да им 4ета умрелите изказвания по мой адрес ) .. а и тфа го написах щот си мислят 4е си4ко съм постигнала с връзки ... тфа дале4 не е така , но кфот искат тфа да си мислят .... Абсолютно все едно ми е за мненията им ......

MirCa
07-01-2008, 11:17
да не знам дали са били точно 1 .... мисля че бяха повече...аз бях една дето те защити....и се пак ........ аи честито и аз ще имам някъде толкова ;)

great_mari
07-01-2008, 11:19

само 1 моми4е ме защити ( до колкот знам , щот ми писна да им 4ета умрелите изказвания по мой адрес ) .. а и тфа го написах щот си мислят 4е си4ко съм постигнала с връзки ... тфа дале4 не е така , но кфот искат тфа да си мислят .... Абсолютно все едно ми е за мненията им ......
добре уе майна,поне кажи откъде си научи резултата :x :?

xXxScreamxXx
07-01-2008, 11:19
да не знам дали са били точно 1 .... мисля че бяха повече...аз бях една дето те защити....и се пак ........ аи честито и аз ще имам някъде толкова ;)

ее мерси тогава не знаех 4е си била от тях .. :-) :)

пак казват тая фраза бе6е за ония които си позволиха да говорят какво ли не без изобщо да ме познават :x :x

xXxScreamxXx
07-01-2008, 11:21

добре уе майна,поне кажи откъде си научи резултата :x :?

ем то пак с връзки :lol: .. разбираш ли ....то си4ки зарад това мн ме оби4ат :lol: :lol:

chocoleptic
07-01-2008, 11:36
Браво влизаш ..

Ауе кво ва ебе кой как си е научил резултата.Момичето има връзки-използва ги.
Поставете се на нейно място.
Някой ви каже : Ще ти кажа оценките.И ти кво ще откажеш ли?!
Само щото сме големи моралисти.
Аее бегай ..

ludo_momiche
07-01-2008, 12:14
Така случайно никой няма да дойде да ме пита дали да ми аже оценките, ама това а друг въпрос. Просто тя като знае не трябваше да спекулира с това,много хора имат връзки,ама сега ако седнат и те да се надуват. Писна ми вече от тая...голямо внимание й обърнахме,да си гледа там незаслужената шестица и да млъква.

xXxScreamxXx
07-01-2008, 12:39
Браво влизаш ..

Аее бегай ..

аааа такаа един трезво мислещ 4овеекк :grin: :grin:

great_mari
07-01-2008, 12:41
Браво влизаш ..

Аее бегай ..
проблемът май беше не в това,че си знае оценката,а че се хвали,като че ли е единствената на планетата с връзки :?

xXxScreamxXx
07-01-2008, 12:42
Браво влизаш ..

Аее бегай ..
проблемът май беше не в това,че си знае оценката,а че се хвали,като че ли е единствената на планетата с връзки :?

ппфф .. аз много ясно казах и в друга тема 4е имам много приятели , които са си нау4или оценките по този на4ин ... а от сайта 4е никои друг не си признава ве4е е друг ? ..........

great_mari
07-01-2008, 12:45
Браво влизаш ..

Аее бегай ..

ппфф .. аз много ясно казах и в друга тема 4е имам много приятели , които са си нау4или оценките по този на4ин ... а от сайта 4е никои друг не си признава ве4е е друг ? ..........
току що си признах в друга тема,че си разбрах и аз оценката,благодарение на една колежка на мама.Написах го обаче,не за да се хваля,а защото много от хората тук,както и аз се притеснявахме,че ще ни анулират работите поради 1 или друга причина.Това можеше да направиш и ти - да се опиташ да помогнеш,а не само да се изфукаш че си знаеш оценката! :booooomb: :x :?

xXxScreamxXx
07-01-2008, 12:59
абе кат ми е хубава оценката що да не се хваля ?!?! :shock: :D :D бахти комплексите развихте ........... :x :?

great_mari
07-01-2008, 13:01
абе кат ми е хубава оценката що да не се хваля ?!?! :shock: :D :D бахти комплексите развихте ........... :x :?
ОК хвали се,но поне можеше да се опиташ и да помогнеш,а не само да напишеш имам 5.60 - яд ли ви е или нещо от сорта :(

Glamoroussss
07-01-2008, 14:39
уф айде стига с тва надуване,фукане и т.н.. не свършихме ли със спора вече...???

ludo_momiche
07-01-2008, 14:43
Аз с предното си мнение казах всичко,аз свърших..повече няма да се занимавам с нея. То утре предполагам вече,че и аз ще си знам оценката,така че..просто късмет,оставете я намира,голямо внимание й обърнахме,пък не го заслужава.