View Full Version : Секс+яка болка
loveme123
06-30-2008, 11:46
С приятеля ми сме заедно близо две години.. и не е за пръв път да правим секс... По принцип трябваше да ми дойде в събота, но ми закъснява.. и го направихме тогава. В началото не ме болеше толкова и успях да търпя но след това когато бях отгоре и при всяко негово влизане умирах от болка накрая се свих на дивана...Някой може ли да ми каже от какво е или направо да ходя при гинеколог..
Nadelina
06-30-2008, 11:48
Moje da si stanala mnogo chuvstvitelna predi cikal i da ne si bila dobre ovlajnena... No chak tolkova mnogo da te boli...
Ако те е боляло влагалището може да не си била достатъчно влажна и да ти се е притрило. И на мен ми се е случвало, свари си смрадлика и си прави промивки. (и почивка 3-4 дни)
Но ако не ти мине до 2 дни след инцидента, по-добре отиди на лекар.
Успех :)
loveme123
06-30-2008, 11:55
Благодаря, но не ме болеше влагалището а мисля че яйчника ми беше супер оголемен и болката беше от него...
Abigoria
06-30-2008, 12:15
Благодаря, но не ме болеше влагалището а мисля че яйчника ми беше супер оголемен и болката беше от него...
Е па да не ти бърка чак до яйчниците ?? :-o
mrssmith
06-30-2008, 12:24
и на мен ми се е случвало два пъти това с вътрешната болка и то дори по време на съвсем спокоен секс. много е силна и около половин-един час ме държи свита,без да мога да стана даже. така и не разбрах от какво е, а и не съм питала гинеколожката си. дано да не ми се случва трети път (за последно беше преди 2-3 месеца), тогава вече ще си направя изследвания или нещо... :-o
Пфф няма такав като теб тцтцтцтц
krem4et0
06-30-2008, 13:27
Moje da si stanala mnogo chuvstvitelna predi cikal i da ne si bila dobre ovlajnena... No chak tolkova mnogo da te boli...
Мен ме боли рочти всеки път, а водя полов живот над 2 години...Тясно влагалище и широк пенис.....няма начин да е по-различно!
katttto3
06-30-2008, 14:19
Мен ме боли рочти всеки път, а водя полов живот над 2 години...Тясно влагалище и широк пенис.....няма начин да е по-различно!
Има.Моя гинеколог ми обясни,че зависи от позата и продължителността на секса.Трябва да се внимава да не влиза въздух,защото това е причината.На мен ми се случи 2-3 и аз отидах при гинеколога си.
Abigoria
06-30-2008, 14:22
Пфф няма такав като теб тцтцтцтц
Женско съм и определено има...
8-)
didi_baby
06-30-2008, 15:57
и на мен ми се е случвало така преди цикъл но аз по принцип съм си тясна и за мен е нормално
krem4et0
06-30-2008, 16:28
Ако правя секс често е добре, но не съм ли правила повече от 5 дни..все едно съм девствена. Просто съм адски тясна във всяка поза.
С приятеля ми сме заедно близо две години.. и не е за пръв път да правим секс... По принцип трябваше да ми дойде в събота, но ми закъснява.. и го направихме тогава. В началото не ме болеше толкова и успях да търпя но след това когато бях отгоре и при всяко негово влизане умирах от болка накрая се свих на дивана...Някой може ли да ми каже от какво е или направо да ходя при гинеколог..
nqmam si prectavq nikoga neme e bolqlo
DevilWish
06-30-2008, 17:49
Незная ,не ми се е слувало ,но надали е нормално ;)
loveme123
06-30-2008, 18:55
Ми то и аз съм много тясна и винаги когато го правим ме боли при първото влизане на пениса.. Обаче този път ме болеше десния яйчник и беше още по непоносимо.
spiderka
06-30-2008, 19:20
може наистина да си чувствителна преди цикъл,но не че е наложително,просто за твое спокойствие иди да те мерне гинеколог...
krem4et0
07-01-2008, 06:13
Ми то и аз съм много тясна и винаги когато го правим ме боли при първото влизане на пениса.. Обаче този път ме болеше десния яйчник и беше още по непоносимо.
Тичай незабавно на гинеколог. И мен понякога при секс ме боли яйчника, но аз имам киста и ми са забранени акробатиките и грубостите в секса!
ghostwisper
07-01-2008, 07:36
mda i o6te pove4e 6tom ti e podut,za6to v1ob6te razpitva6 tuk .. Mr6 na ginekolog predi da e stanalo k1sno !!
rozova_lady
07-01-2008, 07:53
:? и аз съм имала подобна болка на твоята,но спира когато започнем да го правим по-бързичко докато се овлажня.
Едва ли някой ще ти помогне само с писане,иди и се посъветвай с някого.
Blur Out
07-01-2008, 07:56
Наистина е най-добре да се посъветваш с гинеколог.
Болката може да се обясни по няколко начина, кой от тях ще е верният за теб не знаем, трябва ти професионално мнение :)
Мен също ме боли малко в началото, поради липсата на овлажняване.