View Full Version : PLSZ ... ПОМОГНЕТЕ !!
ne_sam_malka
06-30-2008, 18:01
Начи аз сам на 4 изпита ф даскало и си направих фалшив бележник ... обаче баща ми маи ме разкри и ще ходи ф даскало да провери дали го лажа ... 6те ме пребие от бой ... каже те какво да правя да му кажа ли истината !!
MostHated
06-30-2008, 18:27
Щом ше ходи, така или иначе ще разбере. Просто му кажи... нищо не можеш да промениш вече! Стягай се
ne_sam_malka
06-30-2008, 18:35
Щом ше ходи, така или иначе ще разбере. Просто му кажи... нищо не можеш да промениш вече! Стягай се
:( .. to za stqgane ve4e kasno :( .. ispitite sama moga da gi mina .. ako mi kaja sig pak boi 6i qm i 6te se otre4e ot mene ;[
chefff :>
06-30-2008, 18:37
Колкото и строг да е не мисля че ще те пребие от бой или отрече от тебе ;) :)
ne_sam_malka
06-30-2008, 18:40
Колкото и строг да е не мисля че ще те пребие от бой или отрече от тебе ;) :)
emi vednaj se opita da prebie brat mi ;[ .. no toi e mom4e i ne uspq .. a i ve4e sa sem se e otrekal ot nego ;[ .. ni6ty 4udno i s mene da go napravi ...
Тъпаците трябва да понасят отговороност эа тъпотията си.
vij ne mislq 4e e 4ak tolkova zle vqrno na ispit si (nqma da ti kazvam 4e e trqbvalo pone malko da se stegnme6 ama aide) ama ne vqrvam 4ak da te pribie kaji mu i mu kaji 4e si si napravila belejnika zaradi nego za6toto ne si iskala da se razo4erova ot teb
MakeMeLaugh
06-30-2008, 19:01
А дано те смачка от бой да ти дойде акъла в главата.
Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
Друга работа освен да лапаш пишки няма ли ма?!
Заслужаваш си го!
:o :o :o
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:01
vij ne mislq 4e e 4ak tolkova zle vqrno na ispit si (nqma da ti kazvam 4e e trqbvalo pone malko da se stegnme6 ama aide) ama ne vqrvam 4ak da te pribie kaji mu i mu kaji 4e si si napravila belejnika zaradi nego za6toto ne si iskala da se razo4erova ot teb
mi dvoikite za6toty me nqma6e mesec i poluvina na daskalo ;[ ... za6toty edna fr po4ina ... i tva tatko ne go zn .. i nikoga nqma da razbere ... ii pls ne me oprekvai te 4e ne sam u4ila opravix si4ki drugi ocenki samo tezi neuspqx ... nqmax sili sled kato prejivqx smarta na priqtelkata si
MakeMeLaugh
06-30-2008, 19:04
Боже, ма вие двете дето се подкрепяте даже не можете да пишИте правилно!!!!!!!!!
Малките нИща.
иСпит.
Ф даскало
Че сте тъпи - тъпи сте.
Ама мааму стара поне го крийте ве...
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:04
Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
Заслужаваш си го!
parvo ne lapam pi6ki ... verno 4e ne sam prava ... no kak moje maika mi da me razbira i da mi pomaga a ba6tami samo da zn kak da bie ...
MakeMeLaugh
06-30-2008, 19:09
като знаеш, че не си права, що го правиш тогава?!
В такъв случай си го заслужаваш..
sweet_baby_cool
06-30-2008, 19:09
emi 6tom sa malko ocenkite [tezi koito ne popravila] se uspokoi s 50%. razbiram 4e ne iska6 da mu kaje6 za fr si no ako se naloji mu obqsni 4e si imala seriozna pri4ina
USPEH
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:13
като знаеш, че не си права, що го правиш тогава?!
В такъв случай си го заслужаваш..
napravix za6toty si imax pri4ina edna priqtelka po4ina i mesec i poluvina nexodix na daskalo ... a tova ba6ta mi nz .. a i da mi kaja nqma da me razbere
inSane_baby
06-30-2008, 19:20
Но не баща ти да те пребие като куче
ЕБАТИ! Ако търпиш т'ва верно си тъпа, дори да ти е баща, няма право да ти посяга!
sasha_90
06-30-2008, 19:22
Не си ли чувала,че истината винаги излиза наяве?А иначе му кажи истината,по-добре да го разбере от теб,отколкото от друг.
а от каде е разбрал че го лажеш..пък и изчакаи малко може да блафира да види дали ще му кажеш нещо ... може еи теи от едното нищо да се е заял.. :(
Wrathchild
06-30-2008, 19:26
Боже, ма вие двете дето се подкрепяте даже не можете да пишИте правилно!!!!!!!!!
Малките нИща.
иСпит.
Ф даскало
Че сте тъпи - тъпи сте.
Ама мааму стара поне го крийте ве...Пропусна и прИбие...
Като си тъпа и не си казала на баща си причината да отсъстваш, поне да беше отсъствала по-малко и да си беше оправила оценките.
Мойте съболезнования за приятелката ти.
Все пак и това не е оправдание. Хора претърпяват загуби на близки роднини и пак са сред челните места на стипендиантските списъци.
Почни да учиш за изпитите, обещай му, че ще се промениш и се заеми по въпроса. Мисля, че в момента този въпрос ще те затрудни:
Какви са ти амбициите и за какво живееш?
Надявам се да намериш отговор и да последваш след това пътя, който ще си избереш.
Сега най-много да изядеш един бой. На всеки му се случва.
Sensuality
06-30-2008, 19:39
Не си ли чувала,че истината винаги излиза наяве?А иначе му кажи истината,по-добре да го разбере от теб,отколкото от друг.
+1
schhhhhhh
06-30-2008, 19:39
Първо ( относно някои от предходните мнения ) : пише се лЪжеш,блЪфира,иЗпит and so on.
До авторката: Извинявай за нападката,но е трябвало маалко по-рано да помислиш за последствията.Всичко,което ти се е случило наистина е ужасно,но , какво да ти кажа , всичко се преживявя и е трябвало или по-старателно , или по-редовно да учиш и да се явяваш на училище. А и друго нещо - щом баща ти се съмнява дали не го лъжеш и е решил да провери в училището ти , значи има причина да се съмнява ? А? Не помисли за това?Извинявай,но той ,рано или късно ,е щял да разбере,че оставаш на изпит. Съвет ли? Най-добре поговори с баща си и тактично и спокойно му обясни ситуацията така,че да не те съди много. Айде успех и друг път малко повече предварителна мисъл . :)
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:44
Първо ( относно някои от предходните мнения ) : пише се лЪжеш,блЪфира,иЗпит and so on.
До авторката: Извинявай за нападката,но е трябвало маалко по-рано да помислиш за последствията.Всичко,което ти се е случило наистина е ужасно,но , какво да ти кажа , всичко се преживявя и е трябвало или по-старателно , или по-редовно да учиш и да се явяваш на училище. А и друго нещо - щом баща ти се съмнява дали не го лъжеш и е решил да провери в училището ти , значи има причина да се съмнява ? А? Не помисли за това?Извинявай,но той ,рано или късно ,е щял да разбере,че оставаш на изпит. Съвет ли? Най-добре поговори с баща си и тактично и спокойно му обясни ситуацията така,че да не те съди много. Айде успех и друг път малко повече предварителна мисъл . :)
S MOQ BA6TA NE moje da se govori normalno toi vinagi kre6ti ... psuva ... i bie ;[
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:46
Мойте съболезнования за приятелката ти.
Все пак и това не е оправдание. Хора претърпяват загуби на близки роднини и пак са сред челните места на стипендиантските списъци.
Почни да учиш за изпитите, обещай му, че ще се промениш и се заеми по въпроса. Мисля, че в момента този въпрос ще те затрудни:
Какви са ти амбициите и за какво живееш?
Надявам се да намериш отговор и да последваш след това пътя, който ще си избереш.
Сега най-много да изядеш един бой. На всеки му се случва.
mi az sam f izobrazitelna paralelka ... nikfo bade6te sig nqmam ... zn 4e mnou se provalix ... no prosty ne bqx tolkova silna .. da se stegna na vreme i da u4a ;[
schhhhhhh
06-30-2008, 19:52
S MOQ BA6TA NE moje da se govori normalno toi vinagi kre6ti ... psuva ... i bie ;[
:( :( :( Много съжалявам за това , наистина.В такъв случай можеш да помолиш майка си да му обясни горе-долу защо е станало тока,но , ако мислиш,че ще стане по-зле,отколкото е сега,по-добре не го прави.Можеш единствено да чакаш и да се надяваш да мине леко.Дано се оправите.
misstwister
06-30-2008, 19:54
УфФф, че гаднооо :( не е трябвало да го лъжеш. По принцип бащите са малко по- строги от майките, и моя е така, повече той ми се кара ама не ме е бил никога.... Незнам, никой себеуважаващ се родител не би посегнал на децата си. По- добре седнете и поговорете спокойно, ама го хвани в такъв момент- да е по- весел,направи малко четки нз по- добре го познаваш. Успех! И да вземеш изпитите ;)
ne_sam_malka
06-30-2008, 19:59
:( :( :( Много съжалявам за това , наистина.В такъв случай можеш да помолиш майка си да му обясни горе-долу защо е станало тока,но , ако мислиш,че ще стане по-зле,отколкото е сега,по-добре не го прави.Можеш единствено да чакаш и да се надяваш да мине леко.Дано се оправите.
em 6e stoq i 6te se nadqvam da ne otide do daskalo ;[
ne_sam_malka
06-30-2008, 20:00
УфФф, че гаднооо :( не е трябвало да го лъжеш. По принцип бащите са малко по- строги от майките, и моя е така, повече той ми се кара ама не ме е бил никога.... Незнам, никой себеуважаващ се родител не би посегнал на децата си. По- добре седнете и поговорете спокойно, ама го хвани в такъв момент- да е по- весел,направи малко четки нз по- добре го познаваш. Успех! И да вземеш изпитите ;)
mersi :)
офф аз не сам чела всичкото ама поне с 3 да беше минала бе.и според мен му кажи щот по-добре да разбере от тебе отколкото някой др.ай успех
misstwister
06-30-2008, 20:16
mersi :)
Пиши после какво е станало.Късмет! :)
kuklichka_bg
06-30-2008, 22:00
omgggg tapa li si weeeee :grin: :grin:
- Fall Out Girl -
06-30-2008, 22:41
[/quote] ЕБАТИ! Ако търпиш т'ва верно си тъпа, дори да ти е баща, няма право да ти посяга![/quote]Еми тя какво може да му каже .?! Не видяхте ли кфо написа момичето - само вика, блъска и посяга. Можеш ли да му обясниш нещо нормаLно, щом още в началото ще те нападне.. Престанете да й кавате "Седни й поговори с него","Кажи му го първо ти" .. Момичето няма изход, баща и е гаден ( сори че обиждам ) Има нужда наистина от съвет, имa много такива бащи като нейния, за съжаление. Милата... :(
Много може да се говори по тази тема ... Абе няма да ти казвам като другите, единственият начин е да му се развикаш. Примерно ако му кажеш "Ти не ме обичаш!" ... Ще има за какво да ти се кара, но поне ще спре да те бие и ще ти обясни че те обича.. Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?!
ne_sam_malka
07-01-2008, 12:44
Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?![/i][/b][/quote]
moq mi go kaza ;[ .. i to ne vednaj
Thoughtless
07-01-2008, 13:00
Заслужаваш си го!
Прав си.
Като ти гледам правописа не се учудвам, че имаш слаби оценки. Дано поне като те набие да се осъзнаеш малко. А и нищо не можеш да направиш, освен да си седнеш на гъза и да почнеш да учиш.
Да си мислила за последствията, преди да направиш тази глупост.
fall_out_girl
07-01-2008, 13:00
Емиии май няма как да отървеш боя...С баща като твоя незнам какво щях да правя..Как може да ти каже,че те мрази???Говори с майка ти за това..Кажи й за приятелката ти,тя трябва да те разбере...А после тя да говори с баща ти
smal_girl
07-02-2008, 20:48
nai dobre si trai dokato toi sam ne razbere ako razbere nqkoga razbira se 6toto ako mu kaje6 sq toi moje da ne e zn i pak 6te e mn lo6o za tebe
- Fall Out Girl -
07-02-2008, 22:23
Заслужаваш си го!
Прав си.
Ох, да добре, прав е. Да я спукат от бой като толкова ви се иска. Ама ако беше на вашата глава нямаше да мислите така, нали? Пфф.. :? Всеки си има право на мнение, де, обаче вие направоо.. Можеше и да не я обиждате ма както и да е, ваша си работа. :(
П.П: Много съжалявам, че ти го е казал, но едва ли го мисли... Не е възможно.. Продължавай да говориш отчаяно, покажи колко си нещастна и колко ти е кфоти, абе.. Каквото ти падне кажи! Само да не го засегнеш, иначе става по-зле. Късмет, да кажеш после какво е станало! Пък и като гледам, надали ще отиде.. Дано.. :)
katencetyyyyyyy
07-02-2008, 22:42
skrii belejnika pravi se na udarena i se moli da ima6 gotina klasna obqsni pone na neq ako e pekana kak stoqt ne6tata
ne_sam_malka
07-04-2008, 20:59
miii xora ba6tata ne otide f daskalo ... samo malko mi vika za tva 4e sam si prodala si4kite u4ebnicite
ama ne mi puka .. vajnototo e 4e se otarvax ot boq :grin: miSi ZA si4ki saveti
krisscho
07-04-2008, 22:36
Ти сега гледай да не ти продължат договора за догодина!!! УЧИ!!!
:razz: Така е...
SK0RP10N
07-06-2008, 04:21
Абе, като гледам правпоиса ти, имам чувството, че си някакво супер-тъпо парче
Lunatic-
07-06-2008, 04:26
баща ти чука ли те ?
MoonAngel
07-06-2008, 05:00
Ако се научите да си понасяте последствията някога ще е добре.
*ell-oh-ve-ee*
07-06-2008, 08:10
В двата случая ще разбере,но по-добре е ти да му кажеш.защото ако не му,ще стане по-лошо :(
for_love
07-06-2008, 08:14
По-добре му кажи,според мен ако го лъже6 6е стане о6те по-ло6о,ама ти избери дали от теб да нау4и или от у4или6те и няква у4ителка :( :( :(
Абе, то момичето вече написа, че е ок, а вие продължавате!
Темата е за ключ!Тук се пише само на КИРИЛИЦА!
D3NG3rZ0N3
09-22-2011, 07:14
Начи аз сам на 4 изпита ф даскало и си направих фалшив бележник ... обаче баща ми маи ме разкри и ще ходи ф даскало да провери дали го лажа ... 6те ме пребие от бой ... каже те какво да правя, да му кажа ли истината !!
В часовете по БЕЛ влизала ли си?
NarutoShippuuden
09-22-2011, 07:31
Абе хора темата е оt 2008 година :D то нея са я претрепали от бой до сега аре ключ :-D
Абе хора темата е оt 2008 година :D то нея са я претрепали от бой до сега аре ключ :-D
А дано 8-)
mimimimi123
09-22-2011, 09:49
Темата е от 2008 бе хора, а ние сме 2011 сиг. :smt021 за 3 години баща й я спукала 20000000000 пъти от бой. И да и аз мисля, че трябва да те набие защо си направила фалшив бележник??
Мисля, че трябва да се заключи темата! :)
Вие добре ли сте, бе?! Хубаво, направила си е фалшив бележник. Е, и? Всеки бърка понякога. Да я набие, да я набие, ама ако вие бяхте на нейно място"?
ccdesigns
09-22-2011, 12:01
"Ако вие бяхте на нейно място", "Ако ние бяхме на нейно място", "Мрън, мрън...". Ние няма да тръгнем да си правим фалшиви бележници.
Anichkaxxwee
09-22-2011, 14:10
Истината винаги излиза наяве - рано или късно :? .. Нека да си отнесеш последствията .. Съжалявам за нападката, но е така !
П.С Моите съболезнования за приятелката ти :(
sapphire5
09-22-2011, 17:42
Научи се да пишеш грамотно и тогава питай.
Темата е стара спрете да давате съвети...
Lock...
Fiction7577
09-22-2011, 18:03
Lock...
Anichkaxxwee
09-22-2011, 19:22
Lock...
Нищо .. Мнения да има :D :D
кажи му,че си си направила бележника заради него - защото не си искала да се разочарова от теб
+ и му кажи, че ще се стегнеш и ще си оправиш лошите оценки :)
ПС: :lol: чак сега виждам горните коментари :lol: нищо, всеки друг може да се окаже в подобна ситуация. Все пак нека я заключат :)