PDA

View Full Version : :|

krisiiiiito
07-01-2008, 10:26
.миии

Whisper_to_me
07-01-2008, 10:39
Емиии...какво да ти кажа, била съм в подобна ситуация..Пак на твоето място, но накрая мен ме разкараха, просто не бях повече изгодна...Защо търпях ли? Защото както и ти, познавах и хубавата страна на въпросната приятелка. Като няма да останеш самичка, най-добре и тегли майната... Знаеш ли, може после да те търси и да иска да се извини ... за промяна нзм.. Успех ! :)

AFT
07-01-2008, 11:23
Абе, има неща, които само момичетата си разбираме. =)

prettyIdeath
07-01-2008, 11:28
Защо не поговориш с нея? Може би не го прави нарочно... а може би да. Най-добре и кажи какво мислиш за държанието и всичко може да се оправи ;)

krisiiiiito
07-01-2008, 11:37
ами всъщност и да говоря и да не говоря .. ще си остане така! Просто я познавам и знам какъв човек е станала.... няма надежда :(

Presley
07-01-2008, 13:48
Лигава история,ама нищо.
Кой как ще те раэбере-по никакъв начин не эависи от пола.
А эа момичето-проведи един раэговор с нея и сложи края.

AFT
07-01-2008, 21:51
Лигава история,ама нищо.
Кой как ще те раэбере-по никакъв начин не эависи от пола.
А эа момичето-проведи един раэговор с нея и сложи края.

Говоря за някви женски неща.

BlackaTBW
07-02-2008, 08:42
Зарежи я. Няма смисъл. Хората се променят. Знам го от личен опит. Имала съм подобни 'приятели'. Ако някога си е струвала, вече не е така, така че няма какво да му мислиш. А и както каза ти, няма да останеш сама.
За момчетата - когато си попаднала на някой свестен, става голям купон, понеже повечето момчета не си падат по интриги и глупости, за разлика от повечето момичета ;) Но за разни женски теми е хубаво да имаш приятелка момиче. Все пак едва ли някое момче може да си говори с теб за превръзки, тампони, гримове, шарени парцалки и подобни простотии :lol:

jghgh
07-02-2008, 10:17
Мисля, че на всеки се е случвало да има такива приятелки. И аз имах. Всичко беше чудесно, но по едно време стана много "оборотна", много отворена, а на мен същевременно почна да ми става странно за какви тъпотии ми се сърди или как ми се налага и така.. всичко over и сега от време не време ми пише в разни сайтове, но тя си е с нейните хора, аз с моите.
Нормално. Мисля че почти няма човек койт да не е имал такива приятели. Просто нещата се получават до едно време и после единия се опитва да се наложи и предава нещата.

Qnchety
07-02-2008, 10:26
Абе, има неща, които само момичетата си разбираме. =)

Да, вярно е. Но от личен опит знам, че попаднеш ли на свясно момче то би те разбрало за всичко, независимо какво е. Жалко, че рядко се срещат такива :?

inka_95
07-02-2008, 18:53
И аз съм била в същата ситуация,но не 2 години а 5 от 1 до 5 клас
И после почнаха едни моди ЕМОТА нз кф0 си и почна да командва,ама аз нали съм един инат като й бих щута и сега съм си добре уж при "тъпите" момичета от класа,а тя вече няма 6,а само 2 ги беше наредила едвам завърши...и сега се прави некфа на добричка,обижда,ама зн ли колко ми пука вс я знаем вече каква стока е :)

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 18:57
Споко познато и нормално ! Ще се оправиге ими има и др. хора