View Full Version : как да "съживя" връзката
проблемът е следният:от 2 месеца си имам приятел,когото мога да кажа,че обичам,но се намира на 250 км от градът,в които живея аз,виждаме се през нчколко време,безкрайно щастливи сме във времето,прекарано заедно...Няма ден,в който да не се чуем,било то и за 30 мин.Но последната седмица нещо не е наред,заяждаме се,сърдим се...днес говорихме за това и уж всичко е наред,усещам,че не е така,просто не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя...защо така се получава??И как да "съживя" тази връзка
Намираш един голям замък на ръба на скала. Завързваш връзката сик с метална верига за гръмоотвода и чакаш някоя светкавица да удари.
angelcheeee_93
07-01-2008, 11:19
opitaite se da namalite problemite i da ne sporite tolkova 4esto.
накратко казано ..
според мен няма начин .. освеен ако нямаш опции като "refresh" xDD
Whyniser
07-01-2008, 11:34
Дефибрилатор.
На колко да заредя докторе ?!? :razz:
ThePowerOfLove
07-01-2008, 11:42
връзка от растояние..какво очакваш :? То не че другите са нещо ама ;) може вече да сте се изчерпали :neutral:
didi_baby
07-01-2008, 11:51
щом сте на такова разстояние всичко ще е замалко просто такава връзка няма перспектива според мен
Аэ лично не си представям да водя връэка от километри.Не бих могла.
А ако желанието ти да го чуеш го няма-това е положението.Не може да искаш нещо насила-или го искаш или не.
за връзка от километри се нуждае от стапилни хора и да се павят компромиси и най-вече вяра в партьора ти.
MoOnLiGhT_ShAdOw
07-01-2008, 18:19
Нямате си доверие. Имате си нужди, които другия не може да изпълнява от разстояние. Такава връзка е трудна, почти невъзможна. А пък като чета колко кратко време сте били заедно, като се има предвид и че не се виждате всеки ден, нещо тази работа с "обичаме се" ми изглежда измислена. Извинявам се, ако греша. Но според мен най-добре е да си хванете по някой от своя си град.
AnIcHkAtA
07-01-2008, 18:32
Няма начин.Наистина вземи и си намери нещичко от твоето населено място ;]]
evelinka1122
07-01-2008, 18:39
при вас е много кофти защото сте далеч... забелязвам че казваш " не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя... " явно чувствата ти са охладняли към него... и наистина ли щом чувствата ти са такива искаш да съживиш тази връзка? не е ли време да продължиш напред и да потърсиш щастие с друг, с когото може да се виждате всеки ден ? :-o
GameMaster
07-01-2008, 19:09
Teeneidjarski mu raboti :-D Emi ne znam.....Moje prosot da si na prilivi i otlivi ...Dnes da e taka utre onaka...Spox vsichko shte se naredi. ;-)
BlueFace
07-01-2008, 19:42
Самоубийство... Според мен ако не сте на поне 25-26 такива връзки нямат бъдеще...Или пък за да не мислиш толкова мн за него изневерявай му и така ще намалиш контактите и няма да се карате ;]
миии като се видите на живо
fuck_me_pls
07-05-2008, 08:08
проблемът е следният:от 2 месеца си имам приятел,когото мога да кажа,че обичам,но се намира на 250 км от градът,в които живея аз,виждаме се през нчколко време,безкрайно щастливи сме във времето,прекарано заедно...Няма ден,в който да не се чуем,било то и за 30 мин.Но последната седмица нещо не е наред,заяждаме се,сърдим се...днес говорихме за това и уж всичко е наред,усещам,че не е така,просто не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя...защо така се получава??И как да "съживя" тази връзка
Ее явно не винаги имаш нужда да го чуеш..няма смис да се притесняваш това е моментно според мен :) ;)
*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 08:29
И аз съм минавала през този период и така не ни се оправи връзката :( Ако продължава още време така,значи се отдалечавате.Не си давайте напразни надежди,направо скъсайте :(