Влез

View Full Version : Ами, просто не намирам решение и отговор

patenceto_5533
07-01-2008, 20:02
Zna4i moq problem e sledniq.Haresvam edno mom4e s 2 godini po golqmo ot men , koeto su6to me haresva vseki put kato se vidim sme kat gadjeta v smis celuvki pregrudni dori tva da me durji za ruka,no kogato sme v skype toi se durji stranno v smis nqkolko puti mi e spomenaval za edno ot momichetata ot negovata kompaniq i mislq che q haresva . Edna vecher se sluchi taka , che pochna da uprekva stila mi na oblichane i da me sravnqva s neq i da mi obqsnqva kolko ne stavam za nishto , che ne sum otgovarqla na negovite ideali - ok prieh go che za nego stila smuknat ne e no znachi li che trqbva da uprekva men ... Drug sluchai beshe , kogato se skarame i opravdanieto mu vikagi e "sujalqvam za taq 1 godina deto te tormozq" Zashto go pravi kato ne vednuj sum pokazvala chuvstvata si . Dori , kogato minaloto lqto hodeshe na rabota az minavah i go vijdah v obednata mu pochivka . Ne go razbiram , a i drugiq mi vupros e bivshiq mi mi zaqvi , che oshte me obicha . Vqrno dokazva go vinagi , kogato moje , no prosto ne mu razbih surceto nqkolko puti i toi produljava ne , che mi dosajda ama vie kakvo mislite , koi ot dvamata e po - dobriq variant . Bivshiq , za koito sum sigurna ili momcheto , koeto haresvam s tupiq mu nachin na durjanie . :? Kakvo mislite ... Davaite mneniq Blagodarq predvaritelno :mrgreen: :-)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

tuzaro
07-01-2008, 20:05
не ти трябва гадже, учи български!

patenceto_5533
07-01-2008, 20:06
Mai taq godina preuchih bulgarski , ama kakvo da napravq kato kirilicata ne raboti na toq komp :( , za koeto molq da buda izvinena .

NaNa_SladuRana
07-01-2008, 20:23
сайта има килиризатор

patenceto_5533
07-01-2008, 20:27
za tupo sushtestvo kato men , nqkoi bi li poqsnil kude ... Blagodarq predvaritelno ](*,)

MostHated
07-01-2008, 20:46
С такива момичета като теб, ние момчетата тей да се каже "си чешем крастата" :D 1-2 натисквации и това е! Много е дразнещо момиче с което си излязал и си се целувал ала бала ама си знаеш че е само за 1 вечер да ти надува главата и в скайп...! Че и излиза гадно като я игнорнеш! СПРИ ДА МУ ПИШЕШ! НЕ ТЕ ХАРЕСВА! щом открито ти говори, че харесва друга... казах ти за какво те исползва.

tuzaro
07-01-2008, 21:05
С такива момичета като теб, ние момчетата тей да се каже "си чешем крастата" :D 1-2 натисквации и това е! Много е дразнещо момиче с което си излязал и си се целувал ала бала ама си знаеш че е само за 1 вечер да ти надува главата и в скайп...! Че и излиза гадно като я игнорнеш! СПРИ ДА МУ ПИШЕШ! НЕ ТЕ ХАРЕСВА! щом открито ти говори, че харесва друга... казах ти за какво те исползва. с тва мнение ме утрепа...

Chess
07-01-2008, 21:08
Mai taq godina preuchih bulgarski , ama kakvo da napravq kato kirilicata ne raboti na toq komp :( , za koeto molq da buda izvinena .

замунда -> торентс -> (тайпинг) flex type

Presley
07-01-2008, 21:12
Ае дайте реэюме на кирилица.

patenceto_5533
07-01-2008, 21:14
Iskam samo da otbeleja , che ne az , a toi mi pishe v skype i toi iska da izlizame ... Ne az , a toi obqsnqva na lqvo i nadqsno , che hodim (koeto ne e vqrno) ... I ne az , a toi me zariva s sms i telefonni obajdaniq ot roda " kude si ... S koi si ... Kakvo pravish ... Koga shtre se vidim na po kafe/bira/sok4e i t.n ... Ne vijdam kude az mu se natiskam da budem zaedno , no vse pak 10x za mnenieto

Chrissie
07-01-2008, 23:14
Определено бившия.Предварително се извинявам,ако с това,което ще кажа ще те нараня,но за мен това си е самата истина.Второто момче само те разиграва и е с теб може би,защото не може да си намери друга.Странно ми е обаче защо ти го търпиш.Значи си зарязала момчето,което се опитва при всяка дадена му възможност да ти покаже,че държи на теб,а си избрала другия,който те унижава и се възползва от това,че се чувстваш зле след като се скарате,за да използва "Извинявай,че ти загубих времето".Ами според мен,да,точно това е направил.Изгубил ти е времето.Незнам,в крайна сметка решението си е твое,аз само давам съвет,но бившия е по-добрия.

spensi
07-02-2008, 06:09
сайта има килиризатор
Епа на някои им е по лесно на латиница чудно ми е ако пишат така 2-3 години после дали ще могат да пишат на кирилица. :D

fenkatakrisi952
07-02-2008, 06:15
Не знам дали си се замисляла,че това момче иска да те накара да ревнуваш? :o
До колкото бившия и аз имам същия проблем.Сега не ме уставя и за минута.Ако си сигурна за бившия тръгни с него 8-) (тъкмо може другия да ревнува) :-)

FeelMyPain
07-02-2008, 06:52
сайта има килиризатор
Епа на някои им е по лесно на латиница чудно ми е ако пишат така 2-3 години после дали ще могат да пишат на кирилица. :D

Аз винаги съм писал на латиница, но откакто почнах да влизам във форума пиша на кирилица.В скайп продължавам да си пиша на латиница и не виждам никаква разлика, по кой от 2та начина пиша.Пък който казва, че не може да пише на кирилица, защото е свикнал на латиница - да си го начука, щот това са глупави оправдания.

zaraaa
07-02-2008, 10:17
Badi s bivshiq, no ako i ti imash chuvstva kam nego, toq drugiq muxlio go ostavi, qvno neznae kakvo iska :x :x :x

bIskwItkatA
07-02-2008, 10:58
spored men poslushai pyrvo syrceto si i wsepak az mislq che naistina e po-dobre da si s bivshiq si ,no samo ako i ti ima6 chuvstva kym nego ,zashtoto spored men drugoto momche ne e za teb :? toi samo te izpolzwa da kajem da si zadowoli nujdite tai de zvuchi malko grubo sorry za za izraza :( no toi ne e za teb bii mu 6uta 8-) i fa6tai bivshiq i ich da ne ti puka

angelcheeee_93
07-02-2008, 11:33
tova mom4e qvno ne znae kakvo iska.toi te razigrava .ako ve4e ne haresva6 bif6iq ne tragvai s nego,osven ako ne iska6 da mu razbie6 sarceto otnovo...a kolkoto do drugiq..ne izlizai pove4e s nego i go ostavi namira.6tom kazva6 ,4e si haresva druga kakvo iska6 ot nego.zabravi go :?

patenceto_5533
07-02-2008, 11:42
Dneska mu kazah , che ne namiram smisul da produljavame v tiq luji i posle razbrah ot nai dobrata mu fr , che se e durjal taka poneje go e bilo strah da ne me zagubi , ama kusno 4ado . Sega zaminavam za more i mislq tam da obmislq neshtata s bivshiq i se pak 10x na csichki za suvetite :) :-) :P

MonSitY
07-05-2008, 06:13
незнам кой е подходящия.бившия като е бивш е имало защо да е бивш защо да си пак с него?този пък голем тъпак не ти трябва...
има ли 3? :P

patenceto_5533
07-05-2008, 19:08
Ami ima i 3-ti i 4-ti ama te sa mi samo fr vupreki che iskat poveche ama :-|