PDA

View Full Version : Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг? :D

marzilia
07-01-2008, 23:15
Добър вечер. :D На 16 съм,имам две гаджета: едното от София,другото от родното ми сЕло Рударци.

виждам се всеки ден с тях през малки часови интервали 8-) Проблема е,че харесвам друго момче. :oops: Тръпката ми се загуби с единия вече,затова потърсих разнообразие в др.. Ама и с него вече не ми е интересно.. :( :( :(

Как да постъпя по дяволите? Не знам,неприятно ми е като си помисля,че съм се целувала с едния 1 час преди да се целувам с другия.. И от там да гледам 3тото момче. Оф дано ме разбрахте. ПЛИИИИС ХЕЛП МИ :oops:

5StaR
07-01-2008, 23:17
Хвани си футболен отбор.

w0sh
07-01-2008, 23:17
интересно.
Предлагам да се стерилизираш, за да нямаш наследници.

DisciplineAndOrder
07-01-2008, 23:18
^^ :razz:
и двамата сте едни..идиоти :razz:

мацко,заебаваш двамата и тръгваш с харесвания

точка

Chrissie
07-01-2008, 23:45
Знаеш ли...Сега аз имам въпрос.И то доста директен,ако трябва да съм честна.Ти изобщо знаеш ли какво искаш?Как може да имаш едно гадже някъде си,друго гадже на друга страна и в същото време да планираш и трето!Извинявай,ама как ги правиш тия работи!Я сега си признай,замисляла ли си се някога,че някое от тези момчета може да има някакви по-сериони намерения към теб?Твоето идва малко..."Обичам те" - "Ми няма лошо".Освен това,правилно се чувстваш зле.Как би се почувствала на тяхното място?Би ли ти било приятно,ако знаеш,че сега целува теб,ама не се знае с коя ще се целува след 10 минути.Мисля,че първо трябва да се замислиш до колко са важни определени хора за теб,след това да се научиш да ги уважаваш и зачиташ чувствата им и чак тогава да мислиш за гадже.Но обърни внимание.Казах гадже,а не гаджета.Защото никак няма да е чесно спрямо тях,ако имаш няколко наведнъж,както сега например.

krisscho
07-01-2008, 23:47
Че тя ако знаеше кво иска щеше ли да пише тука? :D

Liar
07-01-2008, 23:47
Детски работи...

mOnii_sTar
07-01-2008, 23:50
абе стига сте обиждали момичето бе :D ми вземете и помогнете!! кретени такива.. пфуу :lol: мии просто е зарязваш ттия дет са ти омръзнали и тва е.. аа да.. :lol: и тръгваш с тоя дето харесваш :-P

Chrissie
07-02-2008, 00:01
Точно това и аз се опитвах да кажа-че трябва да остави другите и да тръгне с този,който харесва-но явно не се е разбрало или съм забравила да спомена през цялото това каране. :D

HelSy
07-02-2008, 04:25
хм .. то е близко до акъла :lol: кат ти са скучни ги зарязваш .. :? и тръгваш с следващия,пореден..

mrssmith
07-02-2008, 07:12
направете си тройка... оп четворка+новия...можеш да включиш още 3-4ма харесвани и да стане интеесна оргийка. ;-)

gothic_angel
07-02-2008, 07:34
хм .. то е близко до акъла :lol: кат ти са скучни ги зарязваш .. :? и тръгваш с следващия,пореден..
:lol: +1

mishani
07-02-2008, 07:40
ти си психясала.. :lol:
1 обичам с 2-ри се целувам ,с 3-ти се чукам... с 10 искам да бъда :D

някрая всички ще те заебът щот си куха путка.. :lol:

MartyParty
07-02-2008, 07:41
Не е лесно да си на 13 и да гледаш много филми.

BlackaTBW
07-02-2008, 08:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Фъъъъъъъъък, толкова сте забавниииии :D
Ти пускаш доста тъпи теми, гордееш се явно с това.
Ако искаш тръгни с още 5ма, и харесвай други 10, оставаш си поредната куха лейка, която не знае какво иска. Тва да не са ти бонбони и близалки да ги сменяш, по-често и от носни кърпи?
Съвета ми е да ги зарежеш всичките и когато разбереш какво искаш, тогава прави нещо. Не си играй с хората.

gPa3HuTeJl
07-02-2008, 08:45
Та'а се помисли за...незнам коя..мачко.. накрая от 2та стола ш'е паднеш на земята... а на третия ще му лапаш пацака... щот нема да те бр1сне за 5 ст'инки..

gLoRiOuS_aNGeL
07-02-2008, 09:32
Амии,ти си тъичка и още много други неща,които ще си премълча...Да речем,че поведението ти е като на невидяла мъж през краткия си живот...Не прецаквай всички,ами се вземи в ръце,щото накрая прецаканата ще си ти!

sladur4etyYy
07-02-2008, 09:33
интересно.
Предлагам да се стерилизираш, за да нямаш наследници.

:D

Pliok0019
07-02-2008, 09:35
Зарежи ги и двамата. Опитай се да бъдеш с 3тия.

:) щастливката (:
07-02-2008, 13:14
Защо го правиш? Вземи си хвани футболен отбор както бе споменато по-горе... аз ти предлагам да зарежеш и двете момчета и да видиш дали ще стане нещо, с това което харесваш. Щом нямаш чувства към другите ... ама един ти стига моля ти се не прави глупости :P

AFT
07-02-2008, 14:33
Не уе, т'ва имаше някъв изтъркан израз.. ехх, тая памет. Моментос. Е, не мога да се сетя. 8-) Там, ъъ, обичаш един, ходиш с друг.. абе, майната му. Слушай Чачо.

Pliok0019
07-02-2008, 15:20
Не уе, т'ва имаше някъв изтъркан израз.. ехх, тая памет. Моментос. Е, не мога да се сетя. 8-) Там, ъъ, обичаш един, ходиш с друг.. абе, майната му. Слушай Чачо.
Двама се карат, трети печели?! :D

AFT
07-02-2008, 15:32

Е, бати, не съм толкова зле, щях да се сетя за т'ва. 8-) Беше някво дълго, като : обичай един, люби друг, излизай с трети.. няква такава простотия.

П.С. Специално го търсих в нета и в тетрадката за спомени на сестра ми (писа я като беше в 5 клас :Д ), ама няма..

MoOnLiGhT_ShAdOw
07-02-2008, 15:37

Е, бати, не съм толкова зле, щях да се сетя за т'ва. 8-) Беше някво дълго, като : обичай един, люби друг, излизай с трети.. няква такава простотия.

П.С. Специално го търсих в нета и в тетрадката за спомени на сестра ми (писа я като беше в 5 клас :Д ), ама няма..

Чакай, чакай, май се сетих! :D "1000 познавай, 100 поздравявай, с 10 ходи, но 1 люби!" :lol:

MaLkaTa_LaDy
07-02-2008, 16:29
Не е лесно да си на 13 и да гледаш много филми.
Хеееей какво имаш против хората на 13, които гледат много филми? (Аз леко съм на 14, но и за 13-годишна минавам :D)
А по темата:
Не си играй с чувствата на хората, защото ще дойде време, когато те ще си играят с твоите. Трябва да скъсаш и с двамата, докато един от тях не разбере за другия и да стане лошо. И като не изпитваш кой знае какво към тях, просто не предприемай нещо по-сериозно. Така само нараняваш чувства и създаваш напразни надежди.

Al3ksandra
07-02-2008, 16:53
Да, определено трябва да ги оставиш докато не си изясниш какво искаш. Ето от къде идвали проблемите.. и от къде момчетата ставали п******и :D Думи нямам ... :o Послушай съвета ми.. остави ги докато не е станало късно.. защото както знаем всички , ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ... ти сега се гавриш с тях, но след година две, когато се изгаврят с теб, моля те не се чуди защо а си припомни какво си правила на "млади" години :D Мисля че засега не ти трябва гадже или си намери някой дето просто да сте заедно за .... :D без чувства :D :D :D

Escarina
07-02-2008, 17:08
Мязаш ми на неосъзната курва :D

AFT
07-02-2008, 18:21

Чакай, чакай, май се сетих! :D "1000 познавай, 100 поздравявай, с 10 ходи, но 1 люби!" :lol:

Абе, нещо такова, ама не беше т'ва. :-D
И беше само до 10.
Бати тъпото, ся ще се побъркам докато разбера кво е.

soul1199
07-02-2008, 18:24
zareji i dvamata i trugni s tozi,koito haresva6,prestani da gi luje6 horata

ThePowerOfLove
07-02-2008, 18:30
Извинявай за въпроса ама ти Добре ли си?? :? Избери си един от всичките,не ги върти щото както казаха накрая ти ще останеш сама

dimanushka
07-02-2008, 18:32
"ami ako hodi6 s dvama, a haresva6 drug?" -----> zna4i si potencialna kurva :grin:

HePeAJIeH
07-02-2008, 18:34
Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг? :D - Значи си курва

Вземи се и с третия и ако той не те задоволява се хвани с четвърти :)

magneziq
07-04-2008, 15:51
зарежи ги всичките и си тегли ножа за дето постъпваш толкова жестоко с тези хора-замисляла ли си се че някой от тях може да те обича?

NaNa_SladuRana
07-04-2008, 17:10
Хммм...Това резюме за сапунен сериял ли е?! :lol:

sladkish_14
07-04-2008, 17:28
Хвани си футболен отбор.

ЕВАЛА,най-хубавия и точен съвет!!!Закакво изобщо ги заблуждаваш???Едва ли са го заслужили,ми като нямаш вече чувства към тях,вземи им кажи и приключи с тея "курвенски"работи.Ако беше на 12-13 бих казала детски работи,ама ти си станала на 16 :? Пак после се дразним като ни кажат "кучки"еми...А за другото момче-апффффф милия той,ако тръгне с теб :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :?