- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг? :D
Добър вечер.На 16 съм,имам две гаджета: едното от София,другото от родното ми сЕло Рударци.
виждам се всеки ден с тях през малки часови интервалиПроблема е,че харесвам друго момче.
Тръпката ми се загуби с единия вече,затова потърсих разнообразие в др.. Ама и с него вече не ми е интересно..
![]()
![]()
![]()
Как да постъпя по дяволите? Не знам,неприятно ми е като си помисля,че съм се целувала с едния 1 час преди да се целувам с другия.. И от там да гледам 3тото момче. Оф дано ме разбрахте. ПЛИИИИС ХЕЛП МИ![]()
интересно.
Предлагам да се стерилизираш, за да нямаш наследници.
^^![]()
и двамата сте едни..идиоти![]()
мацко,заебаваш двамата и тръгваш с харесвания
точка
Знаеш ли...Сега аз имам въпрос.И то доста директен,ако трябва да съм честна.Ти изобщо знаеш ли какво искаш?Как може да имаш едно гадже някъде си,друго гадже на друга страна и в същото време да планираш и трето!Извинявай,ама как ги правиш тия работи!Я сега си признай,замисляла ли си се някога,че някое от тези момчета може да има някакви по-сериони намерения към теб?Твоето идва малко..."Обичам те" - "Ми няма лошо".Освен това,правилно се чувстваш зле.Как би се почувствала на тяхното място?Би ли ти било приятно,ако знаеш,че сега целува теб,ама не се знае с коя ще се целува след 10 минути.Мисля,че първо трябва да се замислиш до колко са важни определени хора за теб,след това да се научиш да ги уважаваш и зачиташ чувствата им и чак тогава да мислиш за гадже.Но обърни внимание.Казах гадже,а не гаджета.Защото никак няма да е чесно спрямо тях,ако имаш няколко наведнъж,както сега например.
Че тя ако знаеше кво иска щеше ли да пише тука?![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
абе стига сте обиждали момичето беми вземете и помогнете!! кретени такива.. пфуу
мии просто е зарязваш ттия дет са ти омръзнали и тва е.. аа да..
и тръгваш с тоя дето харесваш
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
Точно това и аз се опитвах да кажа-че трябва да остави другите и да тръгне с този,който харесва-но явно не се е разбрало или съм забравила да спомена през цялото това каране.![]()
хм .. то е близко до акълакат ти са скучни ги зарязваш ..
и тръгваш с следващия,пореден..
no doubt-don't speak
направете си тройка... оп четворка+новия...можеш да включиш още 3-4ма харесвани и да стане интеесна оргийка.![]()
ти си психясала..![]()
1 обичам с 2-ри се целувам ,с 3-ти се чукам... с 10 искам да бъда![]()
някрая всички ще те заебът щот си куха путка..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Не е лесно да си на 13 и да гледаш много филми.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фъъъъъъъъък, толкова сте забавниииии![]()
Ти пускаш доста тъпи теми, гордееш се явно с това.
Ако искаш тръгни с още 5ма, и харесвай други 10, оставаш си поредната куха лейка, която не знае какво иска. Тва да не са ти бонбони и близалки да ги сменяш, по-често и от носни кърпи?
Съвета ми е да ги зарежеш всичките и когато разбереш какво искаш, тогава прави нещо. Не си играй с хората.
Your pseudo sunshine I don't need.
Та'а се помисли за...незнам коя..мачко.. накрая от 2та стола ш'е паднеш на земята... а на третия ще му лапаш пацака... щот нема да те бр1сне за 5 ст'инки..
Амии,ти си тъичка и още много други неща,които ще си премълча...Да речем,че поведението ти е като на невидяла мъж през краткия си живот...Не прецаквай всички,ами се вземи в ръце,щото накрая прецаканата ще си ти!
Първоначално написано от w0sh
![]()
Защо го правиш? Вземи си хвани футболен отбор както бе споменато по-горе... аз ти предлагам да зарежеш и двете момчета и да видиш дали ще стане нещо, с това което харесваш. Щом нямаш чувства към другите ... ама един ти стига моля ти се не прави глупости :P
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Не уе, т'ва имаше някъв изтъркан израз.. ехх, тая памет. Моментос. Е, не мога да се сетя.Там, ъъ, обичаш един, ходиш с друг.. абе, майната му. Слушай Чачо.
Двама се карат, трети печели?!Първоначално написано от AFT
![]()
Е, бати, не съм толкова зле, щях да се сетя за т'ва.Първоначално написано от Pliok0019
Беше някво дълго, като : обичай един, люби друг, излизай с трети.. няква такава простотия.
П.С. Специално го търсих в нета и в тетрадката за спомени на сестра ми (писа я като беше в 5 клас :Д ), ама няма..
Първоначално написано от AFT
Чакай, чакай, май се сетих!"1000 познавай, 100 поздравявай, с 10 ходи, но 1 люби!"
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хеееей какво имаш против хората на 13, които гледат много филми? (Аз леко съм на 14, но и за 13-годишна минавамПървоначално написано от MartyParty
)
А по темата:
Не си играй с чувствата на хората, защото ще дойде време, когато те ще си играят с твоите. Трябва да скъсаш и с двамата, докато един от тях не разбере за другия и да стане лошо. И като не изпитваш кой знае какво към тях, просто не предприемай нещо по-сериозно. Така само нараняваш чувства и създаваш напразни надежди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.