.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг? :D

Добър вечер. На 16 съм,имам две гаджета: едното от София,другото от родното ми сЕло Рударци.

виждам се всеки ден с тях през малки часови интервали Проблема е,че харесвам друго момче. Тръпката ми се загуби с единия вече,затова потърсих разнообразие в др.. Ама и с него вече не ми е интересно..

Как да постъпя по дяволите? Не знам,неприятно ми е като си помисля,че съм се целувала с едния 1 час преди да се целувам с другия.. И от там да гледам 3тото момче. Оф дано ме разбрахте. ПЛИИИИС ХЕЛП МИ

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хвани си футболен отбор.
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    интересно.
    Предлагам да се стерилизираш, за да нямаш наследници.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

^^
    и двамата сте едни..идиоти

мацко,заебаваш двамата и тръгваш с харесвания

точка

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Ами ако ходиш с двама,а харесваш друг?

Знаеш ли...Сега аз имам въпрос.И то доста директен,ако трябва да съм честна.Ти изобщо знаеш ли какво искаш?Как може да имаш едно гадже някъде си,друго гадже на друга страна и в същото време да планираш и трето!Извинявай,ама как ги правиш тия работи!Я сега си признай,замисляла ли си се някога,че някое от тези момчета може да има някакви по-сериони намерения към теб?Твоето идва малко..."Обичам те" - "Ми няма лошо".Освен това,правилно се чувстваш зле.Как би се почувствала на тяхното място?Би ли ти било приятно,ако знаеш,че сега целува теб,ама не се знае с коя ще се целува след 10 минути.Мисля,че първо трябва да се замислиш до колко са важни определени хора за теб,след това да се научиш да ги уважаваш и зачиташ чувствата им и чак тогава да мислиш за гадже.Но обърни внимание.Казах гадже,а не гаджета.Защото никак няма да е чесно спрямо тях,ако имаш няколко наведнъж,както сега например.

Град
    Синя София!
    Че тя ако знаеше кво иска щеше ли да пише тука?
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Детски работи...

Град
    stz.. =}
    абе стига сте обиждали момичето бе ми вземете и помогнете!! кретени такива.. пфуу мии просто е зарязваш ттия дет са ти омръзнали и тва е.. аа да.. и тръгваш с тоя дето харесваш
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Точно това и аз се опитвах да кажа-че трябва да остави другите и да тръгне с този,който харесва-но явно не се е разбрало или съм забравила да спомена през цялото това каране.

Град
    PlD ;]
    хм .. то е близко до акъла кат ти са скучни ги зарязваш .. и тръгваш с следващия,пореден..

no doubt-don't speak

Град
    в съня на елфите
    направете си тройка... оп четворка+новия...можеш да включиш още 3-4ма харесвани и да стане интеесна оргийка.

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    хм .. то е близко до акъла кат ти са скучни ги зарязваш .. и тръгваш с следващия,пореден..
    +1
    Бъди себе си..

ти си психясала..
    1 обичам с 2-ри се целувам ,с 3-ти се чукам... с 10 искам да бъда

някрая всички ще те заебът щот си куха путка..
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не е лесно да си на 13 и да гледаш много филми.

Град
    Horrorwood

Фъъъъъъъъък, толкова сте забавниииии
    Ти пускаш доста тъпи теми, гордееш се явно с това.
    Ако искаш тръгни с още 5ма, и харесвай други 10, оставаш си поредната куха лейка, която не знае какво иска. Тва да не са ти бонбони и близалки да ги сменяш, по-често и от носни кърпи?
    Съвета ми е да ги зарежеш всичките и когато разбереш какво искаш, тогава прави нещо. Не си играй с хората.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    РЮАР
    Та'а се помисли за...незнам коя..мачко.. накрая от 2та стола ш'е паднеш на земята... а на третия ще му лапаш пацака... щот нема да те бр1сне за 5 ст'инки..

Амии,ти си тъичка и още много други неща,които ще си премълча...Да речем,че поведението ти е като на невидяла мъж през краткия си живот...Не прецаквай всички,ами се вземи в ръце,щото накрая прецаканата ще си ти!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    интересно.
    Предлагам да се стерилизираш, за да нямаш наследници.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Зарежи ги и двамата. Опитай се да бъдеш с 3тия.

Защо го правиш? Вземи си хвани футболен отбор както бе споменато по-горе... аз ти предлагам да зарежеш и двете момчета и да видиш дали ще стане нещо, с това което харесваш. Щом нямаш чувства към другите ... ама един ти стига моля ти се не прави глупости :P
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Не уе, т'ва имаше някъв изтъркан израз.. ехх, тая памет. Моментос. Е, не мога да се сетя. Там, ъъ, обичаш един, ходиш с друг.. абе, майната му. Слушай Чачо.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не уе, т'ва имаше някъв изтъркан израз.. ехх, тая памет. Моментос. Е, не мога да се сетя. Там, ъъ, обичаш един, ходиш с друг.. абе, майната му. Слушай Чачо.
    Двама се карат, трети печели?!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Е, бати, не съм толкова зле, щях да се сетя за т'ва. Беше някво дълго, като : обичай един, люби друг, излизай с трети.. няква такава простотия.

П.С. Специално го търсих в нета и в тетрадката за спомени на сестра ми (писа я като беше в 5 клас :Д ), ама няма..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Е, бати, не съм толкова зле, щях да се сетя за т'ва. Беше някво дълго, като : обичай един, люби друг, излизай с трети.. няква такава простотия.

П.С. Специално го търсих в нета и в тетрадката за спомени на сестра ми (писа я като беше в 5 клас :Д ), ама няма..

Чакай, чакай, май се сетих! "1000 познавай, 100 поздравявай, с 10 ходи, но 1 люби!"
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не е лесно да си на 13 и да гледаш много филми.
    Хеееей какво имаш против хората на 13, които гледат много филми? (Аз леко съм на 14, но и за 13-годишна минавам )
    А по темата:
    Не си играй с чувствата на хората, защото ще дойде време, когато те ще си играят с твоите. Трябва да скъсаш и с двамата, докато един от тях не разбере за другия и да стане лошо. И като не изпитваш кой знае какво към тях, просто не предприемай нещо по-сериозно. Така само нараняваш чувства и създаваш напразни надежди.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си