View Full Version : Перфектното момиче\момче?!
-нова съм тук-
07-02-2008, 14:42
Здравеите,
Нова съм тук и ми е интересно да разбера как си представяте вашият партниор
П.П Моля,без нападки
Lord_Of_The_Night
07-02-2008, 14:46
Няма перфектни хора.Аз принципно нямам определен тип,стига да ми хареса момичето и да ми е добре с нея. :)
didi_baby
07-02-2008, 14:48
и аз съм на тоя принцип че няма перфектни хора затова и не търся такива
-нова съм тук-
07-02-2008, 14:50
Да,съгласна съм,че НИКОЙ не е перфектен имам предвид,според вашия тип.Аз избирам да са на горе -долу на моята възраст,а аз съм на 18 и някъде до 23г. :-)
AnIcHkAtA
07-02-2008, 14:50
Единственото ми условие е да е що-годе умен.Всичко друго мога да го преживея :)
FeelMyPain
07-02-2008, 14:52
Да е умна, да ми прилича на годините, да ми прилича на ръста, да има умствен багаж повече от на бойлер, да ми прилича на характера.
Такива няма, ама както и да е ...
sexa_na_kompleksa
07-02-2008, 14:53
Нямам определен тип. Искам само да изпитва към мен това, което и аз към него.
angel4etooo91
07-02-2008, 15:12
ами мойто си е супер ... перфектен незнам дали има такъв ,но е важно да има любов :grin: :-P :grin:
lipsvashh_mi
07-02-2008, 15:14
няяма перфектни хора ,но момчето до мен трябва да ме обича(най-вече),да имаме общи теми и интереси,и да е чаровен :)
Pliok0019
07-02-2008, 15:19
Нямам определен тип. Искам само да изпитва към мен това, което и аз към него.
+1
mrssmith
07-02-2008, 15:30
забавен, чаровен, умен, сигурен в себе си и в това,което иска, влюбен в мен, мил, привлекателен, всеотдаен, да умее да ме кара с всеки ден да се влюбвам повече в него...така си го представям....и го имам. 8)
mOnii_sTar
07-02-2008, 15:30
Да е умна, да ми прилича на годините, да ми прилича на ръста, да има умствен багаж повече от на бойлер, да ми прилича на характера.
Такива няма, ама както и да е ...
:lol: :lol: :lol:
keep_smiling
07-02-2008, 15:37
аз искам да е по- интелигентен, да е забвен и способен да ми се смее на глупостите които ръся, а не само да ме гледа... ама пък като гледам такъв нещо не съм намерила :smt011
Малко по-ниска от мен,много яка,косата да е или тъмно черна или супер светло руса.И да не е много тъпа :-D
FeelMyPain
07-02-2008, 15:48
аз искам да е по- интелигентен, да е забвен и способен да ми се смее на глупостите които ръся, а не само да ме гледа... ама пък като гледам такъв нещо не съм намерила :smt011
Това ми допадна. :)
MaLkaTa_LaDy
07-02-2008, 16:08
Естествено, няма нищо перфектно, но момчето, доближаващо се най-много до този идеал, трябва да е:
Мил, интелигентен, забавен, чаровен, човечен, земен, !!!да не е правеж!!!, да има огромно търпение, да е романтик :oops:
Да е спортист, с хубаво тяло, ако трябва да е наистина идеален, трябва да има зелени хубави очички :grin: Полудявам по тях.
И най-важното - да ми допада.
Едит: Забравих да кажа, че трябва да е с 1-2 години по-голям, защото съм на такава възраст, че момичетата психически са с около 2 години по-напред от момчетата, че за това. Или естествено, ако е на моята възраст, вече да е пораснал и да мисли трезво. :D :D :D Ей май скромните ми изисквания няма да бъдат покрити от някого...
Al3ksandra
07-02-2008, 16:17
Искам да се допълваме, искам да знам че той е моята сродна душа и той така да го усеща.. когато двама човека имат нужда един от друг, те знаят какво да си дадат един на друг и го правят.. искам да ме разбира, да ме уважава, да не е много грозен на външен вид.. да е поне симпатичен :) абе аз да си го харесвам и той мене, пък другите квото искат да казват.. И ако изискванията за моя човек са прекалено големи, то да се знае че и аз ще се постарая да съм на ниво :);)
90 годишна , да кара AUDI S5 :)
keep_smiling
07-02-2008, 16:43
да не си търсиш и ти момче :D
(само не се обиждай)
адски тъпа тема
аз може да си представям рус черноок,че ще ми хареса а да се влюбя от пръв поглед в някой с кафеви очи и тъмна коса и кво? :?
Escarina
07-02-2008, 17:06
По-силен харакер от мен, с интересен глас (не знам защо, но адски много обръщам внимание на гласа) и да е интелигентен. Глупаци не мога да понасям. Това са качествата на които държа, като това с гласа е просто каприз. Перфектни хора няма, а и да имаше, не мисля че бих се обвързала с такъв. Винаги съм намирала чара на хората в недостатъците им :)
mhmhmhmhm
07-02-2008, 17:20
Сега всички ще напишат ''няма перфектни хора'' :razz: :razz:
Escarina
07-02-2008, 17:28
Що, да не би да грешим?
FeelMyPain
07-02-2008, 17:29
(само не се обиждай)
Търся за партньор за карти. :)
И щом се засмях на глупостта, която ръсиш значи покривам всичките ти критерии.
Яхууууууу :grin:
Стига с това " няма перфектни хора " ... аз съм перфектен, просто не ви го натяквам всеки ден... 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:
перфектно е момичето от аватара на авторката :oops:
soul1199
07-02-2008, 17:55
da kajem bih iskala ne mn krasiv,ymen,zabaven,da me obi4a,da mi e veren,da ne me luje,da se durji dobre kum men,neiskam nqkoi idiot,mislq,4e e tova :)
Whisper_to_me
07-02-2008, 18:25
Да, дори и да няма перфектни хора, както твърдят доста хора тук, въпросът е в това да намериш перфектния за теб... И той ще има недостатъци, както всеки друг, но ти ще си го приемаш с тях, за теб той дори и с малките си негативни страни, пак ще е перфектен...
За мен нзм какво трябва да е перфектно в едно момче.. Трябва да е забавен, мил, да мога да му имам доверие... Такива неща ;)
keep_smiling
07-02-2008, 18:28
(само не се обиждай)
като гледам интелигентността обаче нещо не я попълваш :P
boxiorkata
07-02-2008, 19:48
И аз съм на принципа,че няма перфектни хора.Само че искам човек,който да ме разбира,да е до мене и да ме обича ;) Това мисля,че е най-важното.
gangstata
07-02-2008, 19:50
перфектни хора няма..
Gothique♫
07-02-2008, 19:52
Уверих се,че перфектни хора няма.И когато харесаш някой след като се замислиш той не влиза в нито една от исканите категорий,просто да е умен и забавен другото ако не е чак толкова зле се преживява. :D
dimanushka
07-02-2008, 21:44
mi iskam da e sladur... puk kakuv tip na vun6en vid nz... ako me kefi... zna4i e sladur. i zna4i stava :grin:
sled tova da ne se durji tupo i da ne e... ole nz hahahh to vseki si ima kosuri ama nqkoi se priemat.. kakto kazaha pove4eto NIKOI NE E PERFEKTEN ;)
Spider4eto
07-02-2008, 21:48
- Да е умен
- Да е забавен
- Да може да ме понася
- Да не е със самочувствие до небето
- Да е сладък и чаровен
- Да е висок
- Да изпитва това, което и аз към него
- Да не е мускулест
- Да не е ФиЕшЪъЪНчЕе
Та намерих го(колкото и да беше сложно) и сме щастливи :grin:
Еми всяко момче,което харесвам,е различно.Но имам едно момче-мечта,което си бях измислила като малка и много често си представям че то найстина съществува и нататък няма да продължавам :razz: Зех си мисла,че найстина не съм в ред :lol:
FeelMyPain
07-03-2008, 00:29
(само не се обиждай)
като гледам интелигентността обаче нещо не я попълваш :P
Само не разбрах откъде разбра, но както и да е.
SiegHeil
07-03-2008, 00:47
Хм//
Да просне едни ми ти големи романтични цици, че като ме налегне романтиката....
Като я плесна по задника, да мога да се спусна по вълната....
Да се кефи на “траш” и “дед” и да псува като пиян каруцар по нанадолнище...
Със свещи също може, но по-добре да си носи големи кривести вибратори - за всеки случай...
Да мирише на “облак” и да смърка през носа си водка - до 50 гр. на всеки 15 мин е приемливо постижение за жена.
Да има голямо легло с плакат на девицата на Мейдън над главите ни и множество снимки на висящи пениси по стените....а, и вокала на Меноар...
Любимият й филм да е “Порочни здравеняци”, или в краен случай “Анални великани” 3 (ако не сте гледали първите две серии адски трудно се хваща нишката - а и те много не ги дават в лицата...)
Да ми казва стихотворения, които е съчинила специално за мен...Пример: “Еби ме ебачо мой, късай ме, касапино, топли ме радиаторе, смучи ме компресоре” - докато прегракне
Да ме гледа в очите когато ми свири....
Да се кефи, като я тресна по китарата, докато ми свири, гледайки ме в очите...
Да ми казва, че ми е голям...(т.е. да говори само истината)
Да си говорим - за нея, за майка й, за леля й, и за големите неща, които я правят щастлива...
Не е много...(но си е рядка комбинация от качества....)
А да - и да носи на бой...
И да е фен на аналния секс...
ANTIHUMAN
07-03-2008, 01:06
Ако обичаш някого ,тя/той за тебе ще е перфектен! Няма да виждаш недостатъците ,защото си влюбена в нея/него!
Стига ми да ме обича истински!!!
-нова съм тук-
07-03-2008, 08:01
адски тъпа тема
аз може да си представям рус черноок,че ще ми хареса а да се влюбя от пръв поглед в някой с кафеви очи и тъмна коса и кво? :?
Да те карам да пишеш а?Щом ти е тъпа,направи си я остра бре
_FaShIoN_
07-03-2008, 08:24
Перфектни хора няма.... :) нямам определен тип,на който държа стриктно,стига да ми хареса момчето и да ми е добре с него.... :)
Знам колко сладникаво зву4и, оба4е най-накрая намерих мъж, който е то4но това, което винаги съм искала :)
OtherDimension
07-03-2008, 09:13
оф... колко сте банални ;[
fuck_me_pls
07-03-2008, 09:15
Ем първо наистина няма префектни..както и аз не съм перфектна и за това не търся перфектен човек за мен. Търся такъв който да ме грабне даже и с лошите неща в него който да ме обича както аз него..ии да ми яко с него ..по възможност светли очички синии :P ...последно не се брои :)
mhmhmhmhm
07-03-2008, 14:21
Що, да не би да грешим?
не обаче темата е как би изгелждал,АКО го има
а не дали има,щото така пишат във всички теми
Miss_Perfekt
07-03-2008, 14:57
Или черна или руса коса може и на кичури зависи какви са,сини очи,малко по висок от мен по възможност малко,да има мускули но не прекалено,хубав задник :D ,лицето му да е поддържано,прави зъби 8-) ,забавен :)
NaNa_SladuRana
07-03-2008, 16:07
Такъв човек НЕ съществува,всеки си има своите недостатъци.
Идеалната половинка за мен е човек който ме обича в истинския смимъл на думата (визирам бившия) :-)
Ivalinka
07-03-2008, 20:30
този,когото харесвам в момента ...
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 21:10
Ако може да има повече " зелено " и да ми даде някоя - друга кола...
sweetyto_93
07-03-2008, 21:27
ами на мен ми харесват по-мускулести момчета,въпреки че няма голямо значение визията.и да е от 2 до 4 год по-голям от мен.нз но тези но мойта възраст (15) се държат супер тъпо и вече ми е омръзнало или пене тези които познавам
Kaos_Urbano
07-03-2008, 21:29
Попринцип съм на мнение,че перфектно момче не съществува.Но все пак за мене идиалния трябва да е:Простак,пълен селянин и супер инат.!
dark_player
07-04-2008, 06:47
Няма перфектни хора.Аз принципно нямам определен тип,стига да ми хареса момичето и да ми е добре с нея. :)
Е те това е!
Евала баце! 8) 8) 8)
xXxScreamxXx
07-04-2008, 08:16
ами мойто си е супер ... перфектен незнам дали има такъв ,но е важно да има любов :grin: :-P :grin:
Съгласнаа ;-) ;-)
От 14 до 16 годинки ... (тоест най-обре 15 :D ) по висок от мен .. да не е като вси4ки овци в стадото , а да се отли4ава със свой собствен стил .. за характера мн трябва да пиша , а ме мързи .. :oops: :D