View Full Version : Не мога да се оттърва ..
TheMissMe~
07-02-2008, 18:56
Историята е дълга и монотонна .. Преди около 6 - 7 месеца се запознах с едно момче.Ужасно много го харесвах , постоянно излизахме ,когато имах възможност и се стараех да прекарвам колкото се може повече време с него.След първият месец той ми поиска скайпът ,след това и номера ми .. Ходихме заедно на море , постоянно се закачахме и си говорихме.След още известно време той често ме молеше да водя една приятелка с мен когато излизахме.А на мен тя наистина ми беше омръзнала , и когато питаше за нея просто си мислех ,че иска да я пита нещо за мен .. знам ,че звучи наивно и самоуверено , но просто толкова бях хлътнала ,а и той се държеше така.Постоянно ме закачаше ,обаждаше ми се ,пишеше ми .. След време разбрах ,че той харесва онова момиче.Дойде ми като гръм от ясно небе.Бях в шок.Депресирах се известно време.И след още 1 - 2 месеца той ми каза ,че вече я е забравил и не проявява интерес.А със мен се държеше доста внимателно ,постоянно ми пишеше и искаше да излизаме.Един негов приятел ми каза ,че ужасно много ме харесва и се готви да ми признае и предложи.Но толкова време мина ,че аз вече много - много не се интересувам от него.Още мисля ,че е сладък и ,че има страхотен характер, много е миличък и възпитан ,но просто я няма старата тръпка и не мисля за него както преди.Как мислите - ако ми предложи дали да приема?Да се опитам ли нещата да потръгнат ,и може би отново да изпитам тръпката и да си живеем щастливо ,или да си намеря нова ,свежа любов и да забравя за него?
Lord_Of_The_Night
07-02-2008, 19:05
Виж сега ние неможем да ти кажем какво да правиш,ти трябва да си вземеш решение,но за мен нищо не ти пречи да опиташ,може отново да се завърнат страрите чувства.
AnChItOoOo
07-02-2008, 19:09
Виж сега ние неможем да ти кажем какво да правиш,ти трябва да си вземеш решение,но за мен нищо не ти пречи да опиташ,може отново да се завърнат страрите чувства.
Не става толкова лесно това с връщането на чувствата :?
Sunny_stz
07-02-2008, 19:28
Ami ne moga da ti kaja ni6to,osven da poslu6a6 surceto si :) To 6te ti kaje pri kogo :)
Pomisli, zapitai se dali si tolkova pretrapnala kam tozi chovek, dali veche ti e edin vid bezralichen i ne te int dali shte si s nego ili bez nego...ako e taka nqma smisal da se izmachvash i da izmachvash i nego, ako obache iskash da riskuvash s nadejdata, che moje bi starite chuvstva shte se vazrodqt, probvai :) Prosto i az nz kakav savet da ti dam, to na men mi stana obarkvaciq pak nz na teb kakvo ti e sig dvoina obarkvaciq, ti nai-dobre shte si precenish za sebe si, pak ti kazvam pomisli otnosno chuvstvata si kam saotvetniq chovek :) Uspex :)
TheMissMe~
07-02-2008, 19:32
Мерси , и аз съм супер - объркана ,просто не знам какво да правя.Всички приятели питах.Едни ми казват едно , други друго , трети пък въобще не знаят какво да ми отговорят.За това реших да питам вас ..
Al3ksandra
07-02-2008, 19:35
Трябва самичка да си определиш дали е възможно отново да се върне тръпката ;) Любовта... :) всичко си има начало и край... но все пак ти си човекът когот най добре си знае.. дали може да се получи :)Ако искаш дай си един шанс, дръж се колкото можеш по добре с него, опитай се дая забравиш всичко и може да стане ;) Един вид почваш наново :) Ако не се получава, просто му кажи и това е.. :) и горе главата :-)
Pliok0019
07-02-2008, 19:38
По-добре недей.
Spored men ako ti predloje moje6 da opita6... t.k. si mu bila pone malko qdosana predi ot fakta tam s drugoto momi4e.. i e vazmojno 4ustvata ti da sa se skrili zaradi na4ina po koito si bila "izpolzvana". No 6tom toi e osyznal 4e ti si pove4e ot drugoto momi4e... spored men moje i da mu se dade vtori shans. A ako ne stanat ne6tata ako o6te ot na4aloto ne potragnat prosto sednete i pogovorete i si obesnete vsi4ko. A drugoto koeto e ako ne probva6 nikoga nqma da razbere6e dali si postapila pravilno... taka pone 6te znae6 4e ako obarka6 ne6to si go obarkala kakto trqbva :) Uspeh.
lips of an angel_F
07-02-2008, 20:00
vij ako e nqkoi naistina svesten 6to da ne tragnete
GameMaster
07-02-2008, 20:05
Trygni s nego ako ti predloji ;-) ....Spored men ne e losho.Poznavate se dobre i shte vi e lesno.
TheMissMe~
07-02-2008, 20:11
Мерси много за помоща.Реших ,че ще приема ,ако ме попита. :-) за всички!
love_enrique
07-03-2008, 12:39
Изпуснеш ли момента няма връщане назад...Няма смисъл,тва е минало вече,да е мислил дали те иска по-рано
PePeLePew
07-03-2008, 16:10
дай шанс на момчето - където е текло пак ще тече може да изпиташ отново онази тръпка за която говориш