Влез

View Full Version : Нещастно влюбена... ;(

PrEmIuM_tOuCh
07-02-2008, 22:35
Чудя се откъде да започна.
Преди година срещнах едно момче.Той беше част от компанията,с която излизах тогава.Беше гадже на моя приятелка.След като скъсаха той беше отчаян.Тогава аз го опознах по-добре и хлътнах по него.С времето започнах да го обичам истински,не ми излизаше от главата...За жалост той не разбираше чувствата ми.Закачаше се с мен,флиртуваше,но мисля,че не ме харесваше и оценяваше по начина,по който аз него.Хиляди пъти ме нараняваше.Изплаках безброй сълзи за него,но той така и не разбра колко съм отчаяна и колко много искам обичта му... :cry:
След време съдбата ни раздели...Не знам дали беше за хубаво или за лошо,но аз започнах постепенно да го забравям,доколкото може да се каже това за някого,когото истински обичаш и желаеш.Бяхме само приятели и се бях примирила с мисълта,че няма да бъде мой никога.Въпреки това,когато го виждах,потръпвах...
По-късно,може би след няколко месеца,се видяхме и решихме да отидем на кафе.Разменихме си скайповете и вечерта си писахме.Тогава аз събрах смелост и му разкрих чувствата си.Той ми каза,че съм сгрешила много,като не съм му казала по-рано за това,защото е можело да стане нещо между нас.Дори заяви,че все още е възможно...
Отново си дадох напразни надежди,припомних си старите трепети и се влюбих в него. Събрахме се пак в една компания,бяхме заедно навсякъде,излизахме често на кафе...Старите закачки и флиртове се завърнаха.Според останалите хора,с които излизахме и дори според мен всичко беше ясно-той най-сетне щеше да бъде мой.
Но явно той не беше наясно с чувствата си,или поне така си обяснявам отдръпването му от мен...Стана студен внезапно и всичко в живота ми изгуби смисъл...
Сега доре не разговаря с мен,флиртува с всички останали момичета и не ми обръща никакво внимание.От това много ме боли,опитвам се да се правя на безразлична поне пред него,но не ми се отдава...
Най-лошото е,че давам всичко за него.Въпреки това,което ми причини,аз съм готова да му простя и да му дам отново обичта си...

Съжалявам за дългата тема,но имах нужда да споделя с някого всичко,което се е насъбрало в мен през тази година на радости и разочарования...
Кажете ми какво мислите?Как да го забравя,да го накарам да ме обикне поне малко и да бъда отново онова слънчево момиче,което бях преди...
:cry: :cry: :cry:

Presley
07-02-2008, 22:38
Няма начин

Dan1
07-02-2008, 22:42
Намери си човек който може да те накара да си старото момиче и да забравиш пича тва е 1 от решемията :)

teen-age-R
07-02-2008, 22:44
q si jivei jivota

HelSy
07-03-2008, 05:00
евала за кирилицата :)
по темата: зарязвай го тоя лигльо!! :smt001

xXxScreamxXx
07-03-2008, 06:19
ох..моята история беше нещо подобно .. само дето накрая му дойде акъла в главата и сега той е по - влюбен и от мен ....
Само 1 не можах да разбера .. защо ти е дал онези напразни надежди :? .. понякога хората действат и 4ак след това осъзнават грешките си .. може би това е един от тези слу4аи
Опитай се да го забравиш и продължи напред :) Успех !

spensi
07-03-2008, 06:33
Лоша работа но какво да се прави такъв е живота по някога.За това горе главата рано или късно ще намериш момчето което ще те обича истински
Успех

fuck_me_pls
07-03-2008, 07:48
[i]Единствения начин отново да бъдеш онова слънчево момиче е да го забравиш и да си хванеш друг..недей да го искаш отново и да се самонараняваш..някои неща в живота не могат да бъдат както искаме и по един или друг начин трябва да се примирим с това..би трябвало да си разбрала,че не те заслужава след като не е оценил нищо от това,което си направила..просто той ти го е показал..не ти говори,не ти обръща никво внимание..се 1 не си там според мен си му безразлична..направи същото ..и постепенно ще стане ;) забрави го и не мисли за него..като го видиш си кажи..-Аз тоя не го харесвам..я да се маха..или просто се обърни на другата страна..аве ще стане .. ;) Айде успех..

_FaShIoN_
07-03-2008, 08:28
Колкото и да ти е гадно отвътре,пред него се дръж на ниво,не показвай че ти е гадно,напротив,прави се че не ти пука,а пък акто се прибереш в вас реви колкото искаш,защото когато показваш пред него,че те боли,му доставяш удоволствие,което той не заслужава....И най-вече намери човек,който да те направи щастлива... :)

zaraaa
07-03-2008, 10:10
Nikoga ne se zaxvashtai s chovek, koito ne e naqsno s chuvstvata si i koito e postoqnno obarkan i neznae koq iska...Molq ti se, nedei!!!! Imah sashtiq problem i ako stane neshto m/u vas tazi negova nesigurnost i neznanie otnosno sebe si, shte vi razdeli. Po-dobre se otdalechi ot nego, ne si pishete v skype i sashto ne izlizai, kogato toi e tam :) Uspex :)

toddi222
07-03-2008, 10:25
Напълно съм съгласен с всички тук. Остави го, живота продължава! :) Няма как да не си намериш някой, който наистина да те заслужава. И ти гарантирам, че ще си по-добре и от преди ;) И на мен ми се случи това (разликата е, че аз сум момче). Така че те разбирам напълно и както казах по-рано - ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА :grin: и той няма да е последния ;)

PePeLePew
07-03-2008, 10:39
ох..моята история беше нещо подобно .. само дето накрая му дойде акъла в главата и сега той е по - влюбен и от мен ....
Само 1 не можах да разбера .. защо ти е дал онези напразни надежди :? .. понякога хората действат и 4ак след това осъзнават грешките си .. може би това е един от тези слу4аи
Опитай се да го забравиш и продължи напред :) Успех !

ами дал й е празни надежди,за да си остави вратичка .... и е прав предполагам си е помисли нещо от сорта на "тази вече е изгоряла,мога да е имам когато си поискам" затова спира да флиртува с нея и се пробва с другите момичете,които може би са му по-симпатични и ако не стане работата ще се върне на нея и ще е прав..... колко пъти в поста си споменава момичето,че въпреки всичко иска да е с ного.... бляяяя усещаите се бе момичета правят ви на най-големите глупачки и пак им вярвате на този тип момчета бива ли такива работи

Al3ksandra
07-03-2008, 10:49
Пф.. този си мисли че си му в кърпа вързана, но по-добре е да го зарежеш... Не си струва да се мъчиш, заради него а той да се кефи на живота си и да си прави флиртчета и свалки с други, и така да те наранява! Лиглио! ... Винаги има нещо по-добро и от най-доброто :) Така че не се отчайвай, след време ще намериш някой когото да те обича много много повече от тоя лиглио ... :-)

cinderella_gugutka
07-03-2008, 10:52
оф,мн кофти.от това което про4етох разбирам 4е на него не му пука особено мн за теб :? :( трябва да го забравиш...като не се срещаш 4есто с него,излизаш с др мом4ета и дано срещнеш някой в който да се влюбиш и да отговори на 4увствата ти :)

gLoRiOuS_aNGeL
07-03-2008, 23:46
Знам,че постепенно ше го забравиш. :) от анэто

WindfaLL
07-04-2008, 09:34
Ами..трябва да се опиташ да не свързваш всичко с него..и да не бъдеш зависима от чувстфата си..просто не трябва да си го позволяваш..така ще си спестиш много болка..

:) щастливката (:
07-04-2008, 13:20
Според мен това, което е направил ( изведнъж да се отдръпне и да се закача с другите пред теб) е било израз на страх и е искал може би да те отблъсне, да те накара да не мислиш за него. Понякога така правят момчетата, ти може единствено да поговориш с него за последно на тази тема и ако няма да има нищо просто продължи напред с умисвка и ще те срещне друга любов или ако говоришс него и ти каже нещо.... аз не бих му повярвала :?