PDA

View Full Version : Ядосвам се

Chery
07-03-2008, 09:12
Значи сега тате ми вика да отида до магазина,но аз му викам ,че съм още по пижама и ,че по-късно ще отида..А пък той като почна да ми крещи и да вика добре аз ще отида,но повече никога да не сте ме помолили за услуга и каза ,защото двете със сестра ти сте много неблагодарни :x :x :x :x :shock: :( Иначе тате не ме е бил нито се кара много ,но като става дума за магазина почва мн да крещи :( Кво да правя ;(

sexy_sladuranka___
07-03-2008, 09:26
Значи сега тате ми вика да отида до магазина,но аз му викам ,че съм още по пижама и ,че по-късно ще отида..А пък той като почна да ми крещи и да вика добре аз ще отида,но повече никога да не сте ме помолили за услуга и каза ,защото двете със сестра ти сте много неблагодарни :x :x :x :x :shock: :( Иначе тате не ме е бил нито се кара много ,но като става дума за магазина почва мн да крещи :( Кво да правя ;(
Просто е трябвало да се облечеш и да отидеш . В крайна сметка само за тази услуга те моли :)

sexa_na_kompleksa
07-03-2008, 09:56
Просто е бил изнервен, за това така ти е казал. Понякога баща ми също се ядосва за дребни неща, но пък и на него не му е едно на главата. Гледай да се реваншираш по някакъв начин. ;)
А ти какво правиш в 12 на обяд по пижама? :-D

Seducti0n
07-03-2008, 10:13
Явно е станал с дупето нагоре тази сутрин или с лице към чершафа както се изразява един мой приятел. :-D
Не го приемай толкоа навътре, явно си доста чувствителна и се обиждаш.Моя баща също се изнервя, когато бездействам вкъщи, но всеки има своите моменти на мързелуване.Аз не обичам много да се мъкна напред назад из квартала натоварена като магаре с торбички, но какво да се прави трябва да помагам, не само в домакинството, но и в пазаруването и така. :)

Ice_Power
07-03-2008, 10:18
е кво толко те е накарал да направи6?едно не6то те е помолил и ти итва неиска6 да направи6 еми после 6то се ядосва

sladkъ_mackъ
07-03-2008, 10:31
бе да ти имам проблемите :-x бахти лигавите хора сте бе :o мии тати ми се развика.. :cry: ма верно ли :shock: :shock: ми бегай се самоубивай кфо чакаш.Ти ако зн другите какви проблеми имат,ше ти стане неудобно,че пускаш такива теми :?

dark_player
07-04-2008, 06:50
Епа случва се ... всеки има лоши дни , може днес да е бил неговия...а и все пак не те моли да нацепиш 5 тона дърва... 8)

sasha_90
07-04-2008, 09:14
Трябвало е да отидеш до магазина,какво толкова?А баща ти малко е прекалил,но сигурно е бил в лошо настроение.

strangezone
07-04-2008, 10:07
Мен ме наще ме хранят всеки ден вие за 1 викане...

Miss_Perfekt
07-04-2008, 10:30
Ебати сериозния проблем :razz:

soul1199
07-04-2008, 10:45
Епа случва се ... всеки има лоши дни , може днес да е бил неговия...а и все пак не те моли да нацепиш 5 тона дърва... 8)+1 moje i da e bil qdosan 4oveka

Ellie
07-04-2008, 13:06
Да ви имам проблемите...

__SuNshInE__
07-11-2008, 11:42
Просто е бил изнервен, за това така ти е казал. Понякога баща ми също се ядосва за дребни неща, но пък и на него не му е едно на главата. Гледай да се реваншираш по някакъв начин. ;)

+1

DeaD_SouL
07-11-2008, 12:12
Еми...Ако постоянно те моли и ти всеки път правиш проблем така е... Всеки се изнервя ако все му се налага да преговаря за това кой да иде до магазина и кога.Дразнещо е.Следващия път просто отиди... :)