View Full Version : Има ли истинско приятелство?
cvetenceto1991
07-03-2008, 14:24
Има ли истинско приятелство?Как да разберем дали някой ти е истински приятел?Или е поредния предател!?
sexa_na_kompleksa
07-03-2008, 14:28
Естествено, че има.
kalinapet
07-03-2008, 14:34
Ми според мен ина
stealthyGirl
07-03-2008, 14:35
И аз мисля, че има. :) Просто е трудно да се намери човека (рядко има истинско с повече от 1 :/ )...
cvetenceto1991
07-03-2008, 14:52
еее ама кат има кажете защо де? :D :D :D :D
GabisiTa
07-03-2008, 15:01
Разбира се, че има ;)
PepElqShKaAa
07-03-2008, 15:05
ае трудно си е да се каже дали има или няма.Всеки на различен етап от живота си се е сблъскал с хора,който му се пишат приятели,а всъщност се оказва,че изобщо не е така а само са те използвали.Но аз вярвам,че има истинско приятелство,просто трябва да намериш подходящия човек за това,а с течение на времето и това се случва :)
макар че темата ми е позната и сиг е пускана поне едно 5-6 пъти с различни имена бих казал просто че има а за разбирането го оставям при теб при всеки е индивидуално някои могат да са приятели а други -не
dark_angel_7813
07-03-2008, 15:26
:) :-) Ами според мен има .... но в днешно време се среща много рядко ..... :-) :)
ludiq_m032
07-03-2008, 15:41
:-) :-) има ама се среща много рядко :-) :-) :-)
xxXroshawkaXxx
07-03-2008, 16:10
Има но се реща рядко за съжаление имам само 2 истински приятели и 1 що годе истинска приятелка и ме считат за щастливка :grin: :grin:
Ай лов май бой!
PePeLePew
07-03-2008, 16:15
за тези неща няма точен критерии .......просто усещаш нещата
maybelline
07-03-2008, 16:48
Да, има истинско приятелство. Предателят лесно ще разпознаете. Как ще разберем, че някой ни е истински приятел? Чрез интуиция, чувство, ситуации и внимание.
Истинският приятел не е светец, а човек, среща се много рядко, доста хора нямат нито един такъв през живота си. Тези, които имат, биха могли да опишат за какво става въпрос.
При истинското приятелство няма полове. Жени, мъже...няма значение (защо казвам жени и мъже, а не момичета и момчета? Малките обикновено не са достатъчно зрели за да могат изобщо да бъдат поне добри приятели). Истинският приятел се интересува от теб като личност - не като пари, не като вагина/пенис, не като лидер/сила/глава на болшинство, а като личност. Обича те безусловно. Искрен е с теб - може да ти сподели всичко без да крие каквото и да е и без да се притеснява, че ще злоупотребиш с информацията. Можеш да си искрен с него - той няма да те предаде, няма да те изложи (поне не нарочно ;) ), няма да ти се подиграва, няма да омаловажава каквото и да му кажеш. Истинският приятел има огромно (не безкрайно, а огромно) търпение към теб (към мрънкане, хленчене, плачене, ядосване, нервничене, упорство/инат, спорене и др.). Пред него можеш да кажеш всичко и всичко което кажеш ще бъде прието със съответната сериозност (и/или чувство за хумор). Той ще те исзлуша винаги, ще те подкрепя, ще ти помага с каквото може, дори това да му струва собственото удобство. Винаги ще ти даде добър за теб съвет и никога няма да те подведе. С истинския приятел се разбирате дори без думи. Всеки от двама ви има силно развито усещане за другия и може да предположи с доста голяма точност какво (и защо!) чувства в момента приятеля му. В някои (доста редки) случаи приятелите усещат емоциите на другия от разстояние. С истински приятел можеш да си сигурен, че каквото и да се случи, ще има кой да направи всичко възможно за да ти помогне (никога няма да останеш сам, без дом/храна/вода/дрехи/(нещо необходимо), без "семейство", без обич).
Някои допълнителни екстри към истинското приятелство: Не се срамувате един от друг (можете да ходите голи един пред друг, да пърдите, да имате разстройство, да раждате и т.н. един пред друг без да се притеснявате/срамувате). Винаги единият е на страната на другия и обратно. Желаете да прекарвате времето си заедно и това време ви е приятно, независимо какво правите. Много често сте на едно ниво на интелигентност (което не означава че единият не знае повече от другия поне до определен момент и определено не означава да сте на една възраст). И последен приснак - през повечето време сте щастливи, спокойни, уравновесени и сигурни в себе си.
Sources: Имам истински приятел ;)
MiMcHeToOo
07-03-2008, 16:57
Има!
Pliok0019
07-03-2008, 17:02
Определено има. Ако някой е убеден в обратното, просто не е намерил правилните хора.
NaNa_SladuRana
07-03-2008, 17:12
+1
VIP_kukli4k@
07-03-2008, 18:53
Охх...по принцип се води, че има приятелство....нз...силно вярвах в това...но преди известно време най-добрата ми приятелка прекъсна отношенията си със с мен заради приятеля си :( това е тъпо според мен :( мо както и да е...няма начин скачай, но въпреки това съм сиг че го има истинското приятелство :)
anelia_17
07-03-2008, 19:29
Няма според мен,защото аз съм готова да предам уж истинските си приятели,както и те също
sladkish_14
07-03-2008, 19:35
Ми аз не съм го срещала това "истинско приятелство"знам,че има хора,които са го имали това приятелство и все още го имат.Но в живота ми до сега е имало само - "ИСТИНСКИ"приятели - истински предатели!!
cvetenceto1991
07-03-2008, 19:54
Ми аз не съм го срещала това "истинско приятелство"знам,че има хора,които са го имали това приятелство и все още го имат.Но в живота ми до сега е имало само - "ИСТИНСКИ"приятели - истински предатели!!
ДА ТОВА Е ТАКА И АЗ СЪМ НА ТВА МНЕМИЕ,AKO IMA TE ще те прецака
kobrichka
07-03-2008, 19:57
Много вярно,напълно съм съгласна
cvetenceto1991
07-03-2008, 19:58
Да, има истинско приятелство. Предателят лесно ще разпознаете. Как ще разберем, че някой ни е истински приятел? Чрез интуиция, чувство, ситуации и внимание.
Истинският приятел не е светец, а човек, среща се много рядко, доста хора нямат нито един такъв през живота си. Тези, които имат, биха могли да опишат за какво става въпрос.
При истинското приятелство няма полове. Жени, мъже...няма значение (защо казвам жени и мъже, а не момичета и момчета? Малките обикновено не са достатъчно зрели за да могат изобщо да бъдат поне добри приятели). Истинският приятел се интересува от теб като личност - не като пари, не като вагина/пенис, не като лидер/сила/глава на болшинство, а като личност. Обича те безусловно. Искрен е с теб - може да ти сподели всичко без да крие каквото и да е и без да се притеснява, че ще злоупотребиш с информацията. Можеш да си искрен с него - той няма да те предаде, няма да те изложи (поне не нарочно ;) ), няма да ти се подиграва, няма да омаловажава каквото и да му кажеш. Истинският приятел има огромно (не безкрайно, а огромно) търпение към теб (към мрънкане, хленчене, плачене, ядосване, нервничене, упорство/инат, спорене и др.). Пред него можеш да кажеш всичко и всичко което кажеш ще бъде прието със съответната сериозност (и/или чувство за хумор). Той ще те исзлуша винаги, ще те подкрепя, ще ти помага с каквото може, дори това да му струва собственото удобство. Винаги ще ти даде добър за теб съвет и никога няма да те подведе. С истинския приятел се разбирате дори без думи. Всеки от двама ви има силно развито усещане за другия и може да предположи с доста голяма точност какво (и защо!) чувства в момента приятеля му. В някои (доста редки) случаи приятелите усещат емоциите на другия от разстояние. С истински приятел можеш да си сигурен, че каквото и да се случи, ще има кой да направи всичко възможно за да ти помогне (никога няма да останеш сам, без дом/храна/вода/дрехи/(нещо необходимо), без "семейство", без обич).
Някои допълнителни екстри към истинското приятелство: Не се срамувате един от друг (можете да ходите голи един пред друг, да пърдите, да имате разстройство, да раждате и т.н. един пред друг без да се притеснявате/срамувате). Винаги единият е на страната на другия и обратно. Желаете да прекарвате времето си заедно и това време ви е приятно, независимо какво правите. Много често сте на едно ниво на интелигентност (което не означава че единият не знае повече от другия поне до определен момент и определено не означава да сте на една възраст). И последен приснак - през повечето време сте щастливи, спокойни, уравновесени и сигурни в себе си.
Sources: Имам истински приятел ;)
mersi za mnenieto po temata prava si za vsi4ko i nai- ve4e za iz4erpatelniq otgovor po temata
miss_survivor
07-03-2008, 20:00
има...доказателство е моето приятелство с аверката ми..като сестри сме...всичко си делим..не се караме...всеки ден сме заедно и не си омръзваме...обичам си я просто,,даже си правим планове след 18 да живеем заедно на квартира докато учим :)) така че има просто не всеки има този късмет да срещне сродна душа :)
cvetenceto1991
07-03-2008, 20:04
има...доказателство е моето приятелство с аверката ми..като сестри сме...всичко си делим..не се караме...всеки ден сме заедно и не си омръзваме...обичам си я просто,,даже си правим планове след 18 да живеем заедно на квартира докато учим :)) така че има просто не всеки има този късмет да срещне сродна душа :)
мерси и за двете мнения които ми даде се пак са изчерпателни мерси че сподели в моята темичка която си измислих какво е истинско приятелство за теб ами от мен ти пожелавам да сте си се заедно с твоята аверка и да не се предаватв макар че се самнявам че ще се случи!!!!
zai4eto151
07-03-2008, 20:08
Ima!
Вече започвам да се съмнявам в това...
Има, но се среща толкова рядко че.... повечето хора са гадни предатели....
А как можеш да разбереш дали някой ти е приятел - амии с времето всичко си проличава - колкото и лицемерен да е един човек идва момент в който всичко излиза наяве... :?
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 21:43
Так1в в1прос може да зададе някоя недорасла пикла на 14 години...
Kaos_Urbano
07-03-2008, 21:44
Има истинско приятелство.А пък това,как да разбереш.. можеш единствено ти да си прецениш,след време..
cvetenceto1991
07-03-2008, 21:49
Так1в в1прос може да зададе някоя недорасла пикла на 14 години...
баба ти е недорасла 14 годишна пикла ле глупак не си намерил правелния човек с които да се заяждаш кат си по умен ти пак ми приличаш на 9 годишно хлапе което ходи само след полите на мама :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: и нззз как са се заяжда :-D
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 21:55
Ама го написа това след като ти отговорих на ЛС-то... Не само се погледни колко си залупена..
9 годишно лапе,а ? КАЖИ МИ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКО Т1ПА... Ако бях 9 годишно лапе щях ли да говора за днешните пубери.. не мислиш ли, че това с1м го минал вече... знам какво е било... и за разлика от днешните идиоти - самоубиици преди не беше така..
Ама то тре'а да се помисли малко, а ти с тая кофа на раменете к1дето я носиш само за равновесие неможеш да мислиш...е как ш'е мислиш то в1тре нема нищо...превр1зки и цигари само..
cvetenceto1991
07-03-2008, 22:02
Ама го написа това след като ти отговорих на ЛС-то... Не само се погледни колко си залупена..
9 годишно лапе,а ? КАЖИ МИ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКО Т1ПА... Ако бях 9 годишно лапе щях ли да говора за днешните пубери.. не мислиш ли, че това с1м го минал вече... знам какво е било... и за разлика от днешните идиоти - самоубиици преди не беше така..
Ама то тре'а да се помисли малко, а ти с тая кофа на раменете к1дето я носиш само за равновесие неможеш да мислиш...е как ш'е мислиш то в1тре нема нищо...превр1зки и цигари само..
аз ли не мисла ле а в твойта сигурно има трева с която само да се надрусаш!!!теб за друго не те бива със сигурност педалче
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 22:09
аз ли не мисла, бе а в твойта сигурно има трева,с която само да се надрусаш!!! Теб за друго не те бива със сигурност,педалче
Kaos_Urbano
07-03-2008, 22:43
аз ли не мисла, бе а в твойта сигурно има трева,с която само да се надрусаш!!! Теб за друго не те бива със сигурност,педалчемислЯ!!!
И двамата сте зле...
gPa3HuTeJl и ти имаш доста грешки.
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 22:54
По 1...2 макс в изречение.. тая изречението ако тр1гна да и променям грешките в различни цветове...изречението ще стане като д1га..
Единствената ми грешка е този мой навик, който немога да го махна и той е да е пиша " 1 " вместо " Ъ "..
dark_player
07-04-2008, 06:45
Има разбира се ... ако нямаше...нямаше да съществува и думата "приятел"
щеше да има само "Познат"
Аз смея да кажа... и съм сигурен в тва... че имам 3-4 истински приятели, на които мога да разчитам винаги за всичко както и те на мен , с които съм винаги в добро и зло, в радост и мъка ... ( малко се отплеснах) ...те така...
ПРиятелството съществува!!!! 8)
Miss_Perfekt
07-04-2008, 06:54
Според мен истинско приятелство НЯМА има просто хора с които да излизаш и да се забавляваш нищо повече добри познати да ама истински приятели .... :lol:
fuck_me_pls
07-04-2008, 07:36
Истинско приятелство има. Истински приятел е този който би минал през ада за теб без да е нужно да го молиш за това и после да си му длъжен, защото ти би направил същото за него. Проблемът е, че ако си такъв повечето хора те използват.
toddi222
07-04-2008, 07:45
ае трудно си е да се каже дали има или няма.Всеки на различен етап от живота си се е сблъскал с хора,който му се пишат приятели,а всъщност се оказва,че изобщо не е така а само са те използвали.Но аз вярвам,че има истинско приятелство,просто трябва да намериш подходящия човек за това,а с течение на времето и това се случва :)
Напоследък все ми се случва да се съгласявам с други хора и да мисля точно като тях.
По темата: Да, мисля, че съществува, но е трудно да се установи дали приятелството ти с даден човек е истинско или не. С времето такива неща се разбират. Мен много пъти са ме предавали "приятели". Както PepElqShKaAa казва "с течение на времето и това се случва".
А въпроса беше Защо мисля така?
Причината да мисля така е, че е невъзможно да не намериш добър приятел без значение момче или момиче. (аз съм момче и се оказа, че най-добрия ми приятел или поне един от най-добрите е момиче :oops: ) Както пишеше в една друга тема - най-истинско приятелство се получава между момче или момиче. Аз донякъде вярвам на това твърдение, но имам и много добри приятели момчета, което е нормално :lol: Поне за мен съществува това истинско приятелство и аз смятам, че съм го намерил :)
xXxScreamxXx
07-04-2008, 08:33
ИМА !! а как се разбира - чрез постъпките .... в най трудните ми моменти то4но 6 4овека бяха до мен .. въпреки 4е с 3 от тях се познаваме от окло половин година спокойно мога да кажа 4е са ми истински фр :) ;-)
хора,живеете в пълна заблуда :( няма истинско приятелство...
има приятелство но то е до едно време и после някой ти бие шута.... :o
с времето ще се обедите лично,че е тъка .... ;-)
evelinka1122
07-04-2008, 09:16
мисля че има, но истинските фр в днешно време рядко се срещат....
sasha_90
07-04-2008, 09:19
Да,има.Имала съм и имам доста приятели.Имах дори приятел,с който мн добре се разбирахме,но какво стана-влюбихме се един в друг :-D .
devil_feel_f
07-04-2008, 10:22
Естествено, че има.Просто се среща по-рядко.Аз си имам истинска приятелка и знам, че тя няма да ме предаде никога - просто от малки сме заедно и се познаваме достатъчно добре.Истинското приятелство се гради преди всичко на доверието и на доказателството за доверие. :)
kuklichka_bg
07-04-2008, 11:34
ne :P
(можете да ходите голи един пред другтва вече граничи с педерастията :(
:) щастливката (:
07-04-2008, 14:11
Истинските приятели го доказват, вече се срещат рядко,но се още ги има :) Просто си личи на кого му идва от вътре това, което прави и така. Приятели много колко са истинските сама ще разбереш по държанието им спрямо теб