Влез

View Full Version : Tой ме задушава?

miss_survivor
07-03-2008, 19:38
Здравайте!От една седмица си имам приятел.Всичко е ОК ,но той ми звъни по 100 пъти на ден и иска да излизаме по няколко пъти дневно,а аз си имам и други задължения,имам и други приятели с които искам да изляза без него...имам приятелка с която имам нужда да си поговоря...споделете вие колко често излизате с приятеля си?

NeLLy_BaBy
07-03-2008, 19:43
И ние бяхме така с вече бившия ми приятел до преди няколко дена. Ходехме от 11 мес.Съветвам те да поставиш условие на човека до теб все пак да се виждате когато на теб ти е удобно, защото в началото на една връзка винаги е хубаво , но има опасност да си омръзнете бързо. Обясни му най- внимателно, че имаш и други задължения, а нека и той се вижда с неговите приятели както и ти с твоите приятелки. Трябва и малко разнообразие. Успех!

kobrichka
07-03-2008, 19:45
Просто му кажи,че искаш да излизаш и с приятелите си,ако е нормален човек мисля,че ще те разбере.Просто му кажи,какво не ти харесва...Ами аз се виждам с приятеля си всеки ден или през ден,зависи все пак аз работя той също.

sladkish_14
07-03-2008, 19:47
Ем,явно момчето е доста влюбено :) Както каза NeLLy_BaBy така има вероятност да си омръзнете бързо.Пък и той няма право така да те задушава,кажи му,че трябва да обръщаш внимание и на хората около теб!Нека и той да направи същото..

MiMcHeToOo
07-03-2008, 19:49
Момчето е хлътнало - можеш само да се радваш. Поговори с него ще те разбере.

Presley
07-03-2008, 20:17
И эа кво ни го каэваш това на нас,вместо на него?

NaNa_SladuRana
07-03-2008, 20:19
Разяснете си това още в началото,иначе само ще затъвате :)

cvetenceto1991
07-03-2008, 20:26
Момчето е доста влюбено в теб ,поговорете си и ти му кажи с какво те задушава и да се оправят нещата....късмет маце

sexy_dizzy
07-03-2008, 23:10
Имала съм преди време сериозна връзка и излизах с това момче всеки ден по два пъти...на обяд и вечер..следобед се виждах с приятелки.Абсурд беше за него да изляза вечерта с приятелка..много ревнуваше и много ме задушаваше с това.По тази причина се разделихме!
Със сегашния ми приятел се виждаме рядко и то само, когато аз пожелая...което вече не прилича много на връзка и явно се нуждае от прекратяване.
Иначе според мен е нормално, ако връзката е сериозна да се виждате почти всеки ден...или през ден...аз съм успявала да намирам винаги време и за приятелите..понякога дори съм съчетавала нещата.

gPa3HuTeJl
07-03-2008, 23:14
защо се оплакваш немога да разбера... някои момичета просто мечтаят за так1в приятел...

gangstata
07-03-2008, 23:28
Апф..,ако не те търси шш ревеш : "той не ме обича.."..,ако те търси "задушава ме"..Ми поговори с него и му кажи каквото ти е на сърце..

angel_love_
07-03-2008, 23:31
УфФфф миличка минала съм през това 2-3 пъти ... ужасно е ... просто не си го причинявай и сама имам предвид да не стоиш и да чакаш нещата да се оправят от самосебе си ...седнете поговорете кажи му че искаш и малко време за себе си да се събирате по женски ...ако държи толкова на теб би трябвало да те разбере :)

bIskwItkatA
07-04-2008, 05:40
хмммм да познато и с моя приятел бяхме тъка , но видя че няма да стане да излизаме по 3 на ден и сега излизаме само когато аз мога и искам 8-) 8) просто трябва да му покажеш и да го накараш да разбере че освен него ти имаш и друг приятели и задължения :) 8-) пък ако не разбере от думи почни да го режеш иска да излезете за пореден път през деня емм казваш че си заета 8-) обещала си на приятелка да излезете ама тои иска да излезеш пък с него еми казваш му че си обещала и готово :P 8-) 8)

MaLkaTa_LaDy
07-04-2008, 05:53
защо се оплакваш немога да разбера... някои момичета просто мечтаят за так1в приятел...
Мда, много точно се изрази - някои, а други - не. Явно тя е от втория тип.
miss_survivor, ти казваш, че ходите от една седмица, ами не е ли нормално първоначално малко повечко да се виждате, а в последствие вече нещата да се нормализират. Поне с една моя приятелка беше така - тя просто беше неотлъчно до гаджето си в първите няколко седмици, но в последствие всичко си потръгна нормално и имаше време за всичко. Но ти се радвай, че не е обратното, защото аз съм изпитвала колко е гадно да излизате по един път на седмица и това да ви е цялото виждане. На мнение съм, че нещата трябва да се казват и трябва да се изясняват. Много е лесно да те посъветвам това, но като аз трябва да действам нещо все ме спира. И все пак трябва да говорите. Просто му го кажи.

dark_player
07-04-2008, 06:14
Апф..,ако не те търси шш ревеш : "той не ме обича.."..,ако те търси "задушава ме"..Ми поговори с него и му кажи каквото ти е на сърце..

А дали знае какво и е на сърце... :D

:) щастливката (:
07-04-2008, 07:45
Кажи му, че и ти имаш нужда малко да се осамотиш и че искаш да се виждаш и с други твои приятели, ама без да се обижда :P Кажи му това, което мислиш и това, което искаш най-добре ще направиш :wink:

xXxScreamxXx
07-04-2008, 08:36
от 1 седмица и секи ден да се виждате по няколко пъти :shock:
абе хора вие нали ще си омръзнете на 2рия месец (най - много)

Просто му кажи 4е трябва да излизаш с фр-те ти и 4е имаш и др работа :) ... ако има акъл в глаата ще те разбере :) ай успех

miss_asi
07-04-2008, 08:48
вно момчето наистина и влюбено.С моето гадже излизаме почти всеки ден но има и периоди в които съм му супер бясна е не се виждаме някъде 4-5 дни.

fuck_me_pls
07-04-2008, 09:04
Ехх..ако моя искаше толкова честоо..Ти в место да се оплакваш се радвай..
Аз не отказвам да изляза с него винаги когато имам възможност..звъни по мн пъти на деб..тва показва,че се интересува как съм и къде съм,същото е и при теб.Можеш само да се радваш,че имаш такъв човек!

sasha_90
07-04-2008, 09:28
Говори с него и му кажи това,което и на нас.

prettyIdeath
07-04-2008, 09:50
Ами аз съм постоянно с него, когато съм навън ...
Поговори си с него... все пак сте само от една седмица заедно и вече е започнал да се държи по тоя начин, което не е много хубаво.

soul1199
07-04-2008, 10:02
защо се оплакваш немога да разбера... някои момичета просто мечтаят за так1в приятел...+1 8)

butty
07-04-2008, 11:13
това изглежда е заложена в мъжката природа.. когато едно момче е истиснки влюбено иска да е постоянно с това момиче, опасява се да не го изгуби, ревността се показва все повече.. нормално е! :) И при нас беше така в началото.. виждахме се в даскало и след него, когато си бях вкъщи, постоянно ми звънеше къде съм и кога ще се прибера.. полудявах просто.. но му го каза директно, че ме задушава и да не успокои малко, че няма да ме загуби, да ми има доверие и нещата се оправиха ;)

FiRe_LaDy
07-04-2008, 11:20
Ами ние всеки ден излизаме.Попринцип това става вечер,когато излизаме с компанията ни.Някой път и денем се виждаме ... през учебното време и в училище се виждахме.За званенето - никога не ми е званял да ме пита къде съм с кого съм ... най - много да ми прати sms .. ама понякога и той ме задушава,все пак ме ревнува много ...

kuklichka_bg
07-04-2008, 11:32
of mnogo gadno tei ama :}}} kato ne ti iznasq........

Mi nie se vijdame ddz ;} kolkoto pati trqbva ;]
Ama se zasi4ame iz grada i ostavame zaedno se pak i az imam svoi prqtelki i toi svoi nqma da zaeba sq si4ko zarad nego

miss_survivor
07-04-2008, 11:46
Благодаря Ви за мненията и съветите!Разбирам че някои хора се дразнят като искаме съвети в тези форуми,но наистина е толкова трудно да събереш смелост за нещо,че искаш да чуеш различни мнения,различен опит ... дано скоро да успея да му обясня,защото вече съм отегчена от връзката ни, а с,е едва в началото :(

purple__love
07-04-2008, 15:39
ami vseki den se vijdame...4uvame se nqkolko puti...za malko vreme...normalni sa ne6tata TOZI PUT...predi imah vruzka ,koqto preli4a6e na tvoqta...bomba sus zakusnitel...kaji mu istinata ,4e nqma da se spre...ne 4e e garanciq 4e ako mu kaje6 6te se spre de...

258
07-04-2008, 19:48
Познато ми е :smt093 Просто му го обясни,но все пак тактично,за да не го обидиш.Той ще те разбере :-$

sunshineee
07-07-2008, 16:42
е ние с бившия ми се виждахме само за по 2-3 часа на ден е (някои път и по много повече) ама поне и двамата бяхме на мнение че като не се виждаме за по много време е по яко и повече се искаме , щото иначе ти е яко първите 1-2 седмици да се виждате нон стоп заедно ама после се отекчаваш супер много :)

kuchkata__12
07-07-2008, 17:00
bIeE MaNiI GoOO

trayana
07-07-2008, 17:04
+1

ThePowerOfLove
07-07-2008, 17:13
Просто му обясни ;) Казваш му,че имаш и друга работа. Предполагам,че ще те разбере и ще се съобрази

sh3_1s_7h3_0n3
07-07-2008, 20:24
3 пъти в годината. ^^ http://www.ue-varna.info/images/smilies/r_thunder.gif

Alice Cullen
07-08-2008, 02:33
ufff veche ne izlizame chesto shtoto toi se vurna obratno v rodinata si :( no i men me zadushava s 1000 si obajdaniq i postoqnnoto mu jelanie da govori s men... :x no tvoq sluchai mai ne e tolkoz losh.... moq poiska skype na vsichkite mi priqteli momcheta, koeto nai me iznervi :x :(