View Full Version : В момента умирам.. Помогнете ми ... :(((((
Моля ви помогнете ми.. Незнам дали се е случвало на някой но аз много тежко го преживявам.. току що се върнах от работа и ме боли главата.. започнах да си вталпявам че може би съм бременна и от самото втълпяване взе да ми прилошава.. знам защото и др път се е случвало.. исках да звънна на приятеля ми да ме успокой но той вече спи и му е паднала батерията.. не мога да се свържа с него и в момента стоя сама в стаята си и ми е зле и незнам какво да правя.. знам че всико идва от втълпението но какво да направя.. :( :( :( плаче ми се.. помогнете ми моля ви.. :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry:
ЛЕК ПЪТ!
Този сценарий го прати в "Дързост и красота"
Или бебета :-D
Едно бебе
Второ бебе
Трето бебе
Четвърто бебе
Пето бебе
Шесто бебе
Седмо бебе
Осмо бебе
Девето бебе
Десето бебе
Ай спри са ти подмина циганите
Едно бебе
Второ бебе
Трето бебе
Четвърто бебе
Пето бебе
Шесто бебе
Седмо бебе
Осмо бебе
Девето бебе
Десето бебе
Ай спри са ти подмина циганите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D
Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това... :(
И как си го въобрази това,че си ... бременна :D :D :D
Емчи поплачи си лошо няма
Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това... :(извинявай, не мога да ти влезна в положение, не съм умирал до сега
Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това... :(извинявай, не мога да ти влезна в положение, не съм умирал до сега
:D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ми по принцип го правим без прзерватив... Защото му са малки а не съм запозната с размерите а и сме заедно от много време.. имам му доверие но проклетата предекулационна течност.... тя ме притесни.... :( :( :(
Ми как може да ти помогне който и да е било тук? мога да ти говоря какви ли не глупости ама каква файда ти си си набила в главата, че си бременна (като оставим на страна,че не си казала какъв точно е случая, а само най-повърхностни неща и очакваш помощ) честно казано и да се тръшкаш и да не се тръшкаш каквото станало станало ако щеш и 500 литра сълзи изплачи пак няма да промениш нещата (било то че си бременна или не) така че се стягай и стига си циврела и си си усложнявала живота. Жена, бъди Мъж!!! ;-)
Ми по принцип го правим без прзерватив... Защото му са малки а не съм запозната с размерите а и сме заедно от много време.. имам му доверие но проклетата предекулационна течност.... тя ме притесни.... :( :( :(да , тя притеснява от време на време :D :D
Спокойно бе жена.Шансовете да забременееш от преде...блаблабла са МИНИМАЛНИ!!!!!!Ако толкова се притесняваш пий хапче
значи базик базик ама тва ващо на нищо не прилича.... баси и хората сте.. а мислех че когато някой има проблем може да го сподели тук и да му се даде нормален савет.. а не да му се смеят като олигофрени...
значи базик базик ама тва ващо на нищо не прилича.... баси и хората сте.. а мислех че когато някой има проблем може да го сподели тук и да му се даде нормален савет.. а не да му се смеят като олигофрени...КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА , ЧЕ СИ СИ ВТЪЛПИЛА ЧЕ СИ БРЕМЕННА ЛИ ?
значи базик базик ама тва ващо на нищо не прилича.... баси и хората сте.. а мислех че когато някой има проблем може да го сподели тук и да му се даде нормален савет.. а не да му се смеят като олигофрени...
Чети горе.Пък и вече е трудно да се вярва,на който и да е било,заради олигофрени дето се правят на интересни и пускат шибани теми! :booooomb: :-x
ами няма такъв филм хората тук които ще ти са присмеят са повече от другите за жалост :)
Ох май е по добре да пия един аналгин и да се опитам да заспя... утре сутринта може и да ми е по- трезва главата...
Ох май е по добре да пия един аналгин и да се опитам да заспя... утре сутринта може и да ми е по- трезва главата...
Лелеее жена,прочети 2 мои мнения назад!
хапни нещо сладко,пийни едно аналгинче или аспиринче и си легни.пусни си телевизора,позяпай малко телевизия и заспивай.утре на трезва глава премисли всичко,каквото е станало с приятеля ти :)
Seducti0n
07-03-2008, 23:04
Извиниме предварително, че ще бъда толкова директна, но човек си пати от собствената си глупост...
Какво означава имам му доверие, мислиш ли, че в конретния случай има място за него?!
Гафове се случват, дори и когато се използват презервативи, а при теб риска е двоен, осъзнаваш ли го това нещо или просто си казваш-той е внимателен, няма да стане белята.
Мисли за последиците, няма абсолютно никакво значение от колко време сте заедно, щом сте решили, че не искате да ставате родители, използвайте съответните предпазни средства...
angel_love_
07-03-2008, 23:09
миличка посред нощ нищо неможеш да направиш,по-добре ако си наистина толкова зле отиди до някоя денонощна аптека и си вземи един тест за бременност не са толкова скъпи а и ще ти спестят главоболието :) а за в бъдеще проучи размерите на презервативите ... с това небива играчка,защото белята веднъж може да стане ...хайде успехчета от мене и умната :-)
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 23:16
мм... предлагам ти да се надрусаш с аналгин... резни 3 хапчета сега и след 5 мин още 3... и си чук... една приятелка го беше правила... хаха
angel_love_
07-03-2008, 23:19
мм... предлагам ти да се надрусаш с аналгин... резни 3 хапчета сега и след 5 мин още 3... и си чук... една приятелка го беше правила... хаха
АаА ти след тва кво я прай :D добре бе после не са ли я прибирали от спешното заради натравяне мн ми е инт ....
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 23:20
просна се на леглото като чувал с картофи... и я оставих да спи.. и си прод1лжих да си ц1кам cs ( играех 5-ци все пак )
angel_love_
07-03-2008, 23:25
просна се на леглото като чувал с картофи... и я оставих да спи.. и си прод1лжих да си ц1кам cs ( играех 5-ци все пак )
тцтцтц момчета какво да кажа :-D ...
techCandy
07-04-2008, 01:02
Оф, а аз като чуя, че му "били малки презервативите" ми идва да се
разтека по земята от смях, ама после трябва да се самосъбирам с прахосмукачката...Как пък може да си толкова непросветена?!? И какво седиш и мрънкаш и се тръшкаш, аз откъде да знам дали си бременна или не? Отиваш, купуваш си един тест и разбираш истината. Сама си си виновна и за параноите и за всичко, а седиш и цвърчиш и очакваш подкрепа....ебаси и хората...
blackfate
07-04-2008, 04:19
ЪЪъ... как ще е малък, то има различни размери презервативи.... съмнявам се на приятеля ти да му е 30см патлака :lol: ...
Отиди до аптеката и си купи един Surecheck и ще се успокоиш ... ако ли не - жална ви майка ...
И за напред ползвайте презервативи ...
Lunatic-
07-04-2008, 05:25
ще ставаш майка
то е ясно
Притеснявай се и се вайкай, но никой не ти е виновен. Има презервативи, има и хапчета. Абсолютно безотговорна си.
samonervi
07-04-2008, 07:05
Ако се притесняваш от забременяване и си над 18 години по -добре отиди на лекар да ти предпише противозачатъчни и няма повече да се чудиш бременна ли си или не
Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това... :( t1n4e7o,както сама казваш прилошало ти е от самото внушение.....съветвам те да не мислиш за това,а когато можеш се свържи с приятеля си и му кажи опасенията си......мисли положително всичко ще бъде наред...Успех,мила! :)
Ми по принцип го правим без прзерватив... Защото му са малки а не съм запозната с размерите а и сме заедно от много време.. имам му доверие но проклетата предекулационна течност.... тя ме притесни.... :( :( :(
Вземете си Durex Extra Large (има ги в по-добре заредените аптеки) и няма да имаш такива проблеми :)
krem4et0
07-04-2008, 09:30
Няма прекалено малък презерватив. Виждала съм цели найлонови търби. Има нежелание да се ползва презерватив. Не си на 20 предполагам, нали? След като не си, избщо не си помисляй за незащитен секс. А от внушение човек наистина може да умре. Спри да си внушаваш, направи 1 тест, пий малко мляко с мен и се успокой.
OtherDimension
07-04-2008, 09:32
малки са му презервативите?
иих дейба и хитреца 8)
.:БаЛъК:.
07-04-2008, 10:13
честито ще имаш момченце!
хо хо хо
бахти тъпата тема...
divacheee
07-04-2008, 10:18
Моля ви помогнете ми.. Незнам дали се е случвало на някой но аз много тежко го преживявам.. току що се върнах от работа и ме боли главата.. започнах да си вталпявам че може би съм бременна и от самото втълпяване взе да ми прилошава.. знам защото и др път се е случвало.. исках да звънна на приятеля ми да ме успокой но той вече спи и му е паднала батерията.. не мога да се свържа с него и в момента стоя сама в стаята си и ми е зле и незнам какво да правя.. знам че всико идва от втълпението но какво да направя.. :( :( :( плаче ми се.. помогнете ми моля ви.. :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry:
Лека ти пръст :D
Лелеее тва е мноу грубо :lol:
Вземи да се успокоиш и ако си мислиш, че ти е лошо, защото си бременна, това че е така, не е наш проблем!!!
Абе момиче , ебати заглавието.
Умираш...
ти сама го каза - втълпяваш си.
Внушението върши чудеса...
м!sS wendy
07-04-2008, 14:39
И ние кво да ти помогнем дори да си бременна? Ходи си купи един тест и готово. + това кой ви е карал да го правите без презерватив. Били му малки пф.
абе t1n4e7o, по принцип да - за това са форумите за да се помага на някой с проблем или да се обсъждат различни теми ... ама не обвинявай хората за проявения сърказъм защото това твоето си го заслужи! ...
като ти е гадно едва ли писането във форума ще ти помогне, както и който и да е от нас. Като си съмняваш, че си бременна има няколко варианта а щом водиш редовен полов живот, би трябвало да си запозната с тях - отиваш на генеколог, или си правиш тест поне да разсееш съмненията.
И с това заглавие - Умирам, помогнете ми .... бих те посъветвала да идеш не на гинеколог, а на психиатър ... едва ли който и да е "умиращ" ще седне в последните секунди от живота си пред компютъра да се жалва на непознати, че умирал ..... :-D
Твоя приятел е свършил в теб и сега си е исключил мобилния да не го претесняваш .. бременна си да знаш тичаи на генеколог че ще вземеш да умреш от :grin: :grin: :grin: :grin:
BiTcH*Fr0m*HelL
07-04-2008, 19:11
Ма ти знаиш ли че наистина можи да си бременна :shock: вчера праих секс пък неска ма боли главата и съм 100% сигурна че съм бременна . :D :grin: :smt003 и ся в понеделник ши ходя си го махам бебето :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мн си наплашена .. по-спокойно то разбирам да е свършил в теб без капути .. то не става така лесно.. мъжО трябва да се изпразни
Spraymaster
07-04-2008, 21:03
За вас само HIV и Бременност ли съществува :D Баси неориентирания народ.
Spraymaster
07-04-2008, 21:04
Ps: Честито, може ли да съм кръщелник? :) :grin:
DevilWish
07-04-2008, 22:43
Точно ;)
Ако не е свършил в теб ,не си бременна, престани ;) Колко годишна си ,та тръгна да " умираш " от най-малкото?
gurdolini
07-04-2008, 22:46
муцка, не си бременна, а какъв е тоя твой приятел, където не ти вдига? погали се леко и ще си вдигнеш настроението, цунки
Аре бе ме умря ли вече .Айй махай са и да трият темата ...
manichka_14
07-04-2008, 22:50
ммм дам аз от главоболие мн често съм забременявала :? :? :? ...
Оф, а аз като чуя, че му "били малки презервативите" ми идва да се
разтека по земята от смях, ама после трябва да се самосъбирам с прахосмукачката...Как пък може да си толкова непросветена?!? И какво седиш и мрънкаш и се тръшкаш, аз откъде да знам дали си бременна или не? Отиваш, купуваш си един тест и разбираш истината. Сама си си виновна и за параноите и за всичко, а седиш и цвърчиш и очакваш подкрепа....ебаси и хората...
:smt045 :smt045 :smt045 :smt045 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 napulno suglasna
Абе квото и да си говориме ти си мн зле. "Били му малки презервативите"...еми казаха ти че има и extraLarge
Ходи и си купи един тест за бременност и разбери дали си бременна или не си НЕДЕЙ ДА УМИРАШ.
П.С. Е, ако умреш сигурно няма да е голяма загуба за света.
SK0RP10N
07-05-2008, 09:34
Лека ти пръст
*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 09:38
Мисля,че всички са на едно мнение и няма смисъл повече от тази тема :? :? :?
dirty_stinkin
07-05-2008, 10:30
Като те притеснява си купи един тест за бременност от аптеката, няма да обеднееш или забогатееш с 3 кинта, но ще си спестиш много тревоги (ако е отрицателен разбира се) :)
оле божеееееееееееее малки му били...ще прозво4и гадно от моя страна но мила поговори с приятеля си защото не може да ходите там милиони години и да не ползвате презервативи...тъй кат гледам явно мн те пази и го е грижа за тебе...просто на човека му се ебе бе хора ЯКО СЕКС... :D според мен хи4 не го боли дали ше забременееш или не...колкото и кофти да зву4и хора сякви и явно не си попаднала на правилния... за съжаление :smt075 тегли му един бой и не се занимавай ве4е с него...намери си някой който наистина ше го е грижа за тебе :-D тръ4ни до аптеката и не се притеснявай ве4е =]
princesa_viki
07-05-2008, 19:16
Моля ви след като не можете да влезнете в положение не си давайте тъпите коментари... Май наистина не разбирате какво ми е .... В момента се чувствам супер зле и не ми е до това... :(
Мисля,че напълно те разбирам.И аз постоянно си втълпявам разни глупости.
Ако искаш да се убедиш,че не си бременна, си купи тест.Така ще си 100% сигурна,че няма от какво да се притесняваш :-)
withoutbreaking
07-05-2008, 20:06
Ако искаш да се убедиш,че не си бременна, си купи тест.Така ще си 100% сигурна,че няма от какво да се притесняваш :-)
+1 ... аз в момента съм в същото положение като при тебе .. болят ме гърдите сега и главата и 1 седмица се си мислех глупости .. неска си зех тест и беше отрицателен и сега ми е по леко ... не може само да те боли главата щото си бременна,кой ли знае кфи още милиони причини има .. може да си фанала некоя настинка ... по тая логика сички къде ги болеха главите щяха да са бременни .. споки .. земи си тест :)
princesa_viki
07-05-2008, 20:24
+1 ... аз в момента съм в същото положение като при тебе .. болят ме гърдите сега и главата и 1 седмица се си мислех глупости .. неска си зех тест и беше отрицателен и сега ми е по леко ... не може само да те боли главата щото си бременна,кой ли знае кфи още милиони причини има .. може да си фанала некоя настинка ... по тая логика сички къде ги болеха главите щяха да са бременни .. споки .. земи си тест :)
То глава може да те боли от притеснение.А относно секса без презарватив-по-добре го правете със,защото заради тези капризи на гаджето ти може да стане белята :?
fire_of_satan не съм съгласна с теб.Не дай си Боже,стане нещо с тебе ще видиме дали и ти няма да "цвърчиш" :? Паникьосало се е момичето,като не ти изняса,не пиши в темата ;)
ми гръмни се, кво пък толкоз
хора не е хубаво така...по тоя на4ин вие само се съсипвате...земете се стегнете и не се измъ4вайте... =]
Добре за кво ебавате момичето :-x наистина баси и хората сте :o като няма кво да кажете уста не отваряйте мамка му :x
по темата .. не си внушавай щото още повече се притесняваш :) мисли си за нещо друго и направи тест :wink:
За хората, които ме разбраха и ми помогнаха- едно голямо БЛАГОДАРЯ! А за останалите- и на вас като се случи подпбно нещо, тогава ще ме разберете и ще видите, че не сте били прави да ме съдите и обвинявате така!
разтъркай клитора и щи мине копиуе
За хората, които ме разбраха и ми помогнаха- едно голямо БЛАГОДАРЯ! А за останалите- и на вас като се случи подпбно нещо, тогава ще ме разберете и ще видите, че не сте били прави да ме съдите и обвинявате така!
извинявай ама ти на колко си?
summerinthecity
07-05-2008, 23:16
Значи, келеш глупав, който незнайно как работи, вземи кажи на родителите си да ти хвърлят един здрав бой и да ти обяснят наново и накратко някои "нещица", изхождайки от собствения си опит (надявам се имат такъв - все някакъв). А на оня изтърсак, който те тъпче всеки ден като не му стават презервативите, му слагай обелки от кремвирш, същата работа биха свършили. :lol:
summerinthecity
07-05-2008, 23:19
Явно без секс не можеш, та затова като те засърби отдолу започваш като магарето на профила ти да се въртиш, с цел да го захапеш :D
Тая глава са ти е "дадена", за да я използваш поне няколко пъти по време на жизнения си път. Е, досега ако не си я ползувала, то вече май е дошъл моментът...
Мен ме болят топките дали съм бременнен :? :grin: и крака нещо ме наболява може да съм си счупил раката едва ли не :grin:
Мен ме болят топките дали съм бременнен :? :grin: и крака нещо ме наболява може да съм си счупил раката едва ли не :grin:
moje moje,idi si vzemi test da si po-sigyren i spokoen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
VerryBerry
07-06-2008, 07:22
Едно бебе
Второ бебе
Трето бебе
Четвърто бебе
Пето бебе
Шесто бебе
Седмо бебе
Осмо бебе
Девето бебе