View Full Version : нз какво да правя :(
sw33t_g1rl
07-04-2008, 11:51
хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият :( :( :( моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително! :( :( :( :( :( :(
/sarcasm on
От свирката може да се забременее 100%.От стичането - не.
/sarcasm off
baby2009
07-04-2008, 11:58
/sarcasm on
/sarcasm off
nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje
em ot svirka nqma kak (v ostata ti nqma qicekletki za oplojdane) pak za otdolu nz ako tolkova mn se pritesnqva6 i ako tva e stanalo ne po k1sno ot 3 dni pii Escapelle toi e za b1rza kontracepciq pak ako e po k1sno ot 3 dni si napravi test i vij kolkoto po rano tolkova po dobre
/sarcasm on
/sarcasm off
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Според мен нищоти няма, защото няколко пъти и на мен сее случвало дами се изпразни и да се стече надолу... след това веднага съм ставала и съм се измивала.. Но все пак за по- сигурно направи си тестче ако искаш... :)
Е*и му майката. Правиш секс от 2 години, а не знаеш дали може да се забременее от свирка? :shock:
PoLiToOo
07-04-2008, 12:52
абе чуваш ли се какво говоришшш?? :lol: :lol: :lol: :lol: Нито от свирка нито от стичане можеш да забременееш :o :-o :-o
lifes_slave
07-04-2008, 13:11
абе момиче чуваш ли се от свилка-бремена.. :grin: :lol: :lol: :lol: 8-) ..абсурдд та от стичанетоо..нз по-добре глътни накой противозачатъчно за по-сиг и си напрей тест :wink: .
SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 13:31
Да .. браво бе .. правиш секс от 2 години (с приятеля ти, иначе може и да са повече от две..) и не знаеш дали може да забременееш от свирка .. Да може - ако сливиците ти са яйчници ..
А за стичането .. да се стече от дупето ти чак толкова навътре .. колко възможно ти се струва?!
Никакви хапчета не пии !! .. И да си направиш тест - няма никакъв смисъл, няма да покаже вярно преди 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..
FeelMyPain
07-04-2008, 13:37
/sarcasm on
/sarcasm off
nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje
Някой хора не знаят какво значи сърказъм ...
избърши си дупето и си измий зъбите и няма да има бебе :D
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и ако кажеш ся че си прайш т*шак ще е супер....От свирка ми е инт как ше забремнееш при условие че ЯЙЧНИЦИТЕ ти се намират долу а НЕ В ГЪРЛОТО (дано знаеш къде поне ти е...оная работа... ) а от другото...Хмм тея сперматозоиди да не би да пият редбул и да хвърчат до твоите яйчници???? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал :shock: така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност :)
:D :D :D :D :grin: :grin: :grin: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) със сигурност ще забременееш от свирка така забраменяват всички жени това е начина отиди при генеколог да ти испише хапче да прекуснеш бременоста
/sarcasm on
/sarcasm off
+1 ...
gurdolini
07-04-2008, 22:22
муци, има много хапчета, които помагат ако до 48 часа ги изпиеш - отиваш в първата аптека и ще те насочат
sladkъ_mackъ
07-04-2008, 22:25
стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал :shock: така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност :) алиии мерси за инфото :razz: :razz: :razz: :razz: колко съм била тъпа да свирукам без презерватив ](*,) :D
Eскапел се казва вълшебното хапче което ти трябва ако мислиш че имаш основателна причина за да го пиеш .. пие се до 3 дни след акта за да има ефект предотвратява зачеването :) струва около 30 лв и е 1 хапче пие се веднъж .. страничен ефект има .. може да ти закаснее или да ти доиде по рано цикъла ;) good luck
manichka_14
07-04-2008, 22:37
Мале от свирката 100% си забременяла :( :( аз от една свирка и вече имам близнаци ужс :X:X .... :razz: :razz:
InSoMn1aC
07-04-2008, 22:41
хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият :( :( :( моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително! :( :( :( :( :( :(
Омфг... вече за втори път виждам такава простУтия :lol: :lol:
Добре, разбирам, че си притеснена, но не задавай в бързината такива тъпи въпроси като "...възможно ли е да съм забременяла от свирката..."
Вярно е, че имаш повод за притеснение, но започни с теста за начало ако има нещо, тогава мисли за противозачатъчни... :)
:razz: :razz: y4ydvashto e kolko tupi xora ima ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
аз и казах вече така се правят деца от свирки ! слагаи презерватив преди да му лапаш и си готова
emchetyyy
07-05-2008, 06:15
оф темата ако не е ебавка аз незнам кво тря да съм .. ако наистина правиш секс от 2 години значи наистина си много многоо тъпа ! сори ама от свирка ти савсем нищо ли не си чувала или чела .... :-x :-x ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
sw33t_g1rl
07-05-2008, 07:25
Окей, ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като наистина беше е*авка!Имаше хора които писаха сериозни отговори....помагат дори и на необразованите така трябва!....знам начините за забременяване, но ми беше интересно какви коментари ще пишете, не ме обиждайте сега моля, на искам да кажа, че наистина е супер тъпо да се пускат едни и същи теми и то всеки ден....при това ги има същите от 2005-та....
SK0RP10N
07-05-2008, 09:03
Имам чувството, че темата е ебавка.
Не, не може да се забременее !
Хайде, преди да правите секс, малко се ограмотете !
Имам чувството, че темата е ебавка.
Не, не може да се забременее !
Хайде, преди да правите секс, малко се ограмотете !
SK0RP10N vij predniq komentar :P
/sarcasm on
/sarcasm off
Някой хора не знаят какво значи сърказъм ...
Да..
НякоИ хора не знаят кога се пише ''и'' и ''й''.. 8-)
dirty_stinkin
07-05-2008, 10:42
Абе момиче, как според тебе ще се забременее от свирка :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o ти чуваш ли се :shock:
Окей, ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като наистина беше е*авка!Имаше хора които писаха сериозни отговори....помагат дори и на необразованите така трябва!....знам начините за забременяване, но ми беше интересно какви коментари ще пишете, не ме обиждайте сега моля, на искам да кажа, че наистина е супер тъпо да се пускат едни и същи теми и то всеки ден....при това ги има същите от 2005-та....
АБЕ ХОРА ТЕМАТА Е НА ЕБАВКА !ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ! :-x