PDA

View Full Version : нз какво да правя :(

sw33t_g1rl
07-04-2008, 11:51
хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият :( :( :( моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително! :( :( :( :( :( :(

plmn
07-04-2008, 11:53
/sarcasm on

От свирката може да се забременее 100%.От стичането - не.

/sarcasm off

baby2009
07-04-2008, 11:58
/sarcasm on

/sarcasm off

nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje

mila92
07-04-2008, 12:07
em ot svirka nqma kak (v ostata ti nqma qicekletki za oplojdane) pak za otdolu nz ako tolkova mn se pritesnqva6 i ako tva e stanalo ne po k1sno ot 3 dni pii Escapelle toi e za b1rza kontracepciq pak ako e po k1sno ot 3 dni si napravi test i vij kolkoto po rano tolkova po dobre

t1n4e7o
07-04-2008, 12:15
/sarcasm on

/sarcasm off

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Според мен нищоти няма, защото няколко пъти и на мен сее случвало дами се изпразни и да се стече надолу... след това веднага съм ставала и съм се измивала.. Но все пак за по- сигурно направи си тестче ако искаш... :)

o0ps
07-04-2008, 12:33
Е*и му майката. Правиш секс от 2 години, а не знаеш дали може да се забременее от свирка? :shock:

PoLiToOo
07-04-2008, 12:52
абе чуваш ли се какво говоришшш?? :lol: :lol: :lol: :lol: Нито от свирка нито от стичане можеш да забременееш :o :-o :-o

lifes_slave
07-04-2008, 13:11
абе момиче чуваш ли се от свилка-бремена.. :grin: :lol: :lol: :lol: 8-) ..абсурдд та от стичанетоо..нз по-добре глътни накой противозачатъчно за по-сиг и си напрей тест :wink: .

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 13:31
Да .. браво бе .. правиш секс от 2 години (с приятеля ти, иначе може и да са повече от две..) и не знаеш дали може да забременееш от свирка .. Да може - ако сливиците ти са яйчници ..
А за стичането .. да се стече от дупето ти чак толкова навътре .. колко възможно ти се струва?!
Никакви хапчета не пии !! .. И да си направиш тест - няма никакъв смисъл, няма да покаже вярно преди 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..

FeelMyPain
07-04-2008, 13:37
/sarcasm on

/sarcasm off

nqma 6ans da si bremenna 6tom ti e svar6il v ustata a za otdoly neznam vij ako ti zakasnqva si napravi test toi 6te ti pokaje

Някой хора не знаят какво значи сърказъм ...

buxbull
07-04-2008, 14:41
избърши си дупето и си измий зъбите и няма да има бебе :D

LiloTa
07-04-2008, 14:48
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и ако кажеш ся че си прайш т*шак ще е супер....От свирка ми е инт как ше забремнееш при условие че ЯЙЧНИЦИТЕ ти се намират долу а НЕ В ГЪРЛОТО (дано знаеш къде поне ти е...оная работа... ) а от другото...Хмм тея сперматозоиди да не би да пият редбул и да хвърчат до твоите яйчници???? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Yallama
07-04-2008, 16:33
стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал :shock: така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност :)

dantro
07-04-2008, 19:00
:D :D :D :D :grin: :grin: :grin: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) със сигурност ще забременееш от свирка така забраменяват всички жени това е начина отиди при генеколог да ти испише хапче да прекуснеш бременоста

Xtuning
07-04-2008, 22:19
/sarcasm on

/sarcasm off

+1 ...

gurdolini
07-04-2008, 22:22
муци, има много хапчета, които помагат ако до 48 часа ги изпиеш - отиваш в първата аптека и ще те насочат

sladkъ_mackъ
07-04-2008, 22:25
стига сте говорили глупости, не се забременява от сперма във влагалището, единственият начин е чрез свирка и тогава даже не е задължително да е свършвал :shock: така че правете свирки със презерватив за по-голяма сигурност :) алиии мерси за инфото :razz: :razz: :razz: :razz: колко съм била тъпа да свирукам без презерватив ](*,) :D

dantro
07-04-2008, 22:27
Eскапел се казва вълшебното хапче което ти трябва ако мислиш че имаш основателна причина за да го пиеш .. пие се до 3 дни след акта за да има ефект предотвратява зачеването :) струва около 30 лв и е 1 хапче пие се веднъж .. страничен ефект има .. може да ти закаснее или да ти доиде по рано цикъла ;) good luck

manichka_14
07-04-2008, 22:37
Мале от свирката 100% си забременяла :( :( аз от една свирка и вече имам близнаци ужс :X:X .... :razz: :razz:

InSoMn1aC
07-04-2008, 22:41
хора...вчера с моя приятел с който сме заедно от 2 години и правиме секс от първия месец, но това не е важно....обикновенно правиме винаги секса с презерватив, както и вчера.Вчера направихме 3 тека, първия път му лапах и ми свърши в устата...после правихме с презерватив и като свърши сменихме презерватива и преди да свърши си изкара пишката и видяхме ч презерватива е скъсан и го махнахме и после той свърши върху дупето ми и то се стече възможно ли е да съм забременяла от свирката или от това че спермата може да се е стекла до оная ми работа ?Моля ви помогнете ми много съм притеснена и кажете какво да правя..някакви хапчета има ли..ако наще разберат ще ме убият :( :( :( моля ви не се ебавайте знам че постъпихме глупаво с приятеля ми, но сме много притеснени.Благодаря ви предварително! :( :( :( :( :( :(
Омфг... вече за втори път виждам такава простУтия :lol: :lol:
Добре, разбирам, че си притеснена, но не задавай в бързината такива тъпи въпроси като "...възможно ли е да съм забременяла от свирката..."
Вярно е, че имаш повод за притеснение, но започни с теста за начало ако има нещо, тогава мисли за противозачатъчни... :)

Beau
07-04-2008, 23:10
:razz: :razz: y4ydvashto e kolko tupi xora ima ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

dantro
07-04-2008, 23:12
аз и казах вече така се правят деца от свирки ! слагаи презерватив преди да му лапаш и си готова

emchetyyy
07-05-2008, 06:15
оф темата ако не е ебавка аз незнам кво тря да съм .. ако наистина правиш секс от 2 години значи наистина си много многоо тъпа ! сори ама от свирка ти савсем нищо ли не си чувала или чела .... :-x :-x ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

sw33t_g1rl
07-05-2008, 07:25
Окей, ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като наистина беше е*авка!Имаше хора които писаха сериозни отговори....помагат дори и на необразованите така трябва!....знам начините за забременяване, но ми беше интересно какви коментари ще пишете, не ме обиждайте сега моля, на искам да кажа, че наистина е супер тъпо да се пускат едни и същи теми и то всеки ден....при това ги има същите от 2005-та....

SK0RP10N
07-05-2008, 09:03
Имам чувството, че темата е ебавка.
Не, не може да се забременее !
Хайде, преди да правите секс, малко се ограмотете !

sadsad
07-05-2008, 09:10
Имам чувството, че темата е ебавка.
Не, не може да се забременее !
Хайде, преди да правите секс, малко се ограмотете !
SK0RP10N vij predniq komentar :P

LizZz
07-05-2008, 10:40
/sarcasm on

/sarcasm off

Някой хора не знаят какво значи сърказъм ...
Да..
НякоИ хора не знаят кога се пише ''и'' и ''й''.. 8-)

dirty_stinkin
07-05-2008, 10:42
Абе момиче, как според тебе ще се забременее от свирка :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o ти чуваш ли се :shock:

sadsad
07-05-2008, 10:48
Окей, ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като наистина беше е*авка!Имаше хора които писаха сериозни отговори....помагат дори и на необразованите така трябва!....знам начините за забременяване, но ми беше интересно какви коментари ще пишете, не ме обиждайте сега моля, на искам да кажа, че наистина е супер тъпо да се пускат едни и същи теми и то всеки ден....при това ги има същите от 2005-та....
АБЕ ХОРА ТЕМАТА Е НА ЕБАВКА !ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ! :-x