View Full Version : мммм...Може ли съвет?
Направих голяма глупост преди седмица....с една приятелка се събрахме да полеем дипломите у тях.Всичко беше супер преди да дойде гаджето и с един негов приятел,с когото направих глупостта да се целувам ( при положение,че си имам сериозен приятел,на когото много държа и обичам ) Сега умирам от яд...обвинявам себе си,алкохола....знам,че бяха само няколко целувки,но ми е гузно и се чудя дали да кажа на приятеля ми..... вие какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително
Страх ме е да не ме зареже,когато му кажа...от друга страна ако разбере от друго място ще бъде отвратително .....
NaNa_SladuRana
07-04-2008, 17:04
Не може да твърдиш,че го обичаш (в истинския смисъл на думата)при това положение :)
напротив....всеки прави грешки....особено под въздеиствието на алкохола а и съм с този човек повече от година и това се случва за 1-ви път !! И не мисля,че една целувка значи,че не обичаш някого...това е доста ограничен начин на мислене .....
sladkish_14
07-04-2008, 17:23
напротив....всеки прави грешки....особено под въздеиствието на алкохола а и съм с този човек повече от година и това се случва за 1-ви път !! И не мисля,че една целувка значи,че не обичаш някого...това е доста ограничен начин на мислене .....
Ти си напълно права.Най-накрая разумен човек в тоя форум.Аз бих те посъветвала да му кажеш,колкото и трудно да ти е.Защото представи си разбере от друг,знаеш какви са хората,някой може да му го поднесе така,че сякаш си искала да си легнеш с оня :? Признай си му и му се извини,хем ще ти падне "камък"от сърцето и няма да ти тежи на съвеста.Ако ти прости,а той ще ти прости ако те обича,си прости и ти самата,за да можете да продължите без проблеми. :) Успех!!
VinDiesel
07-04-2008, 17:34
ПФфф да си мислила на време по-добре му кажи :o
MiLeNcHeToO
07-04-2008, 17:37
Права си всеки прави грешки,ти явно много обичаш приятеля си.Според мен трябва да му кажеш,трябва да си имате доверие,ще стане много по-лошо ако го разбере от някой друг,рано или късно всичко се разбира..Кажи му,за да не съжаляваш след време,извини му се и го увери,че няма да се повтори.Дано те разбере,успех :-) :)
mrssmith
07-04-2008, 17:39
аз не бих простила.
angel4etooo91
07-04-2008, 17:44
Ами признай си какво пък толкова ,ако и той те обича така ще ти прости..може би не веднага :( :-o
Ако го обичаш,ако мислиш че и той те обича,по добре му кажи защото връзка с лъжи не е връзка :? Пък и ако ти не му кажеш,а разбере после от друг ще е още по зле,пък и ти ще имаш по някакъв начин угризения...
Ако и той те обича и ако сте нямали досега някакви такива проблеми вярвам че ще ти прости,може да не е веднага,но ще го направи!
Успех :wink:
cinderella_gugutka
07-04-2008, 18:17
ами-кажи му ,но постарай се да разбере колко мн съжаляваш и му докажи понякакъв на4ин любовта си(може преди това да му направиш някаква изненада)
hahavteen
07-04-2008, 18:40
Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.
Ако чак толкова те е страх можеш да изопачиш нещата че си била пияна и са се възползвали от теб.
sladur4etyYy
07-04-2008, 18:44
Кажи ми една сериозна причина да му кажеш. Защо да го караш да страда? Тези целувки не са значели нищо за теб и го обичаш. Ако си сигурна че няма да разбере от другаде е безмислено да му казваш.
напълно съм съгласна. ако няма откъде да разбере, не му казвай, така само ще го нараниш излишно. а и да ще ти ''падне камък от сърцето'' ,но пък ще накараш него да се чувства мн гадно и е възможно да започне да гледа с други очи на теб. щом си имала глупостта да се целуваш с друг, мисля че трябва сама да се справиш с угризенията, без да натоварваш него заради своите грешки.
Саветвам те ... да му кажеш и да те зареже и никога повече да не ти проговори тупа к....ва
sladkish_14
07-04-2008, 18:58
Саветвам те ... да му кажеш и да те зареже и никога повече да не ти проговори тупа к....ва
НЕЩАСТНИК :-x :-x :-x :-x :-x
Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш :booooomb: :booooomb: :booooomb: :x :x :x
sladkish_14
07-04-2008, 19:20
Абе къв нещасник бе нещастник е онзи пич които в момента си мисли че приятелката му е супер вярна и искренна а тя се целува с някви паляци :@ Ходи му кажи на пича .. и да те зареже немога понасям такива к ... ви обичала го кво обичаш бе кво турсиш на купон или квото и да е с момчета без него не ми говори алкохол и т.н и също не твърди че го обичаш :booooomb: :booooomb: :booooomb: :x :x :x
ГРУБ СИ!!ВСЕКИ ДОПУСКА ГРЕШКИ!!!
Ае кажи му пък кфото ще да става.Иначе ако разбере от другаде,ще е по-зле.И видях едно мнение преди мен ''Аз не бих простила'' <-- аз също не бих.
Ти да не си безгрешен,че ми говориш така? сигурно си някое лапе на което са му разбили сърцето и ся псуваш всички жени....ходи се скрий..исках съвет не псувни ...... ясно ?!? Добре поне,че има мн хора които казват реално мнение. И благодаря за което :) Аз празнувах дипломиране...той е доста по-голям и не виждам кво ще прави на купон с хора на моята възраст ...... не че ти дължа обяснение , но така стоят нещата. :-x Ако обичаш спести ми други подобни изкавания :x
Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
аааа и Дантро .... искрена се пише с едно Н ... идва от искрен..не от искренен.....прочети някое друго правило по български език
Spider4eto
07-04-2008, 19:24
Аве хора алкохола много лоша шега си прави с хората, как има една дума "Алкохола на никой не е простил". Не я нападайте толкова. Сподели с приятеля си, ще е много по-гадно ако разбере от другаде. Така ще покажеш, че си отговорна и съжаляваш. Аз лично такива пиянски целувки бих простила, ама ако са на трезвено никога :)
това е просто един флирт...случват се такива неща...
Според мен приятеля ти не е нужно да разбира за станалото..
Но от друга страна...къде е твоят приятел,когато празнуваш завършването :?
Ти да не си безгрешен,че ми говориш така? сигурно си някое лапе на което са му разбили сърцето и ся псуваш всички жени....ходи се скрий..исках съвет не псувни ...... ясно ?!? Добре поне,че има мн хора които казват реално мнение. И благодаря за което :) Аз празнувах дипломиране...той е доста по-голям и не виждам кво ще прави на купон с хора на моята възраст ...... не че ти дължа обяснение , но така стоят нещата. :-x Ако обичаш спести ми други подобни изкавания :x
Незнам какво разбираш под лапе нито на колко години си аз съм на 18 не че те засяга .. но проблема е че си му изневерила .. разбивали са ми сърцето вярно е .. имам приятелка от година и 1 2 месеца което също не те засяга ... ...ako tq postupi kakto ti i razbera nqma da i prostq .. Dobre e da mu kajesh istinata
hahavteen
07-04-2008, 19:27
Добре като е допуснала грешка да иде и да му каже но тя няма да го направи, защото няма смелост да го погледне в очите и да му каже истината .
Ти глупав ли си? За какво да му казва?! Тя го обича и всичко е било една ужасна грешка. Ако му каже ще го нарани жестоко само и само да и олекне. Това е мн по-курвенско и гадно ако питаш мен... По-добре да си замълчи и да се справя сама с угризенията си. Сигурна гаранция е че няма да се повтори.
(Всичко това е само в случай че няма да рабере от друг. Ако има такава опасност по-добре му кажи първа ти че иначе ще стане мн лошо.)
не искам да наранявам човека,когото обичам .... а мисля ,че ако му кажа ще го заболи много и никога няма да ми има доверие....пък аз няма да повторя такива истории като онази нощ.
Ти глупав ли си? За какво да му казва?! Тя го обича и всичко е било една ужасна грешка. Ако му каже ще го нарани жестоко само и само да и олекне. Това е мн по-курвенско и гадно ако питаш мен... По-добре да си замълчи и да се справя сама с угризенията си. Сигурна гаранция е че няма да се повтори.
(Всичко това е само в случай че няма да рабере от друг. Ако има такава опасност по-добре му кажи първа ти че иначе ще стане мн лошо.)
незнам колко съм глупав ... постави се на негово място .. плюс това щом му е изневерила тя не го обичаа !!!!
не искам да наранявам човека,когото обичам .... а мисля ,че ако му кажа ще го заболи много и никога няма да ми има доверие....пък аз няма да повторя такива истории като онази нощ.
Ако не искаш да го нараниш няма да му изневеряваш :x :x :x
Обичам го !! И не си ти човека,който да казва кой кого обича ! Млъкни и остави хората , които имат какво да кажат да говорят. Разбрахме твоето мнение.... и то не ме интересува,защото си много далеч от истината
hahavteen
07-04-2008, 19:34
незнам колко съм глупав ... постави се на негово място .. плюс това щом му е изневерила тя не го обичаа !!!!
Поставям се на негово място и какво? Ако не знам нещо ще ме боли ли от него? Ще се чудя ли с какво съм го заслужила? Какво не е било наред във връзката ми и в мен? Няма нали? А ако дойде и ми каже така и така ще остана с разбито сърце и 1000 въпроса...
Защо да го наранява след като фактически нищо не е станало? Не е спала с него, не го обича, няма съмнения относно чуствата си към приятеля си. Сигурна съм че няма да се повтори точно защото няма да му каже и всичките негативни чуства ще си останат в нея. Ако си признае ще и олекне и ако и прости може и да повтори... :-o
Обичам го !! И не си ти човека,който да казва кой кого обича ! Млъкни и остави хората , които имат какво да кажат да говорят. Разбрахме твоето мнение.... и то не ме интересува,защото си много далеч от истината
Истината е че си писала тук за да може другите да те утешат защото ти е гузно ти просто неискаш да му кажеш истината ..
истината е ,че искам мнението на хората......не ме е страх от нищо....мога да му призная ,но се колебая дали е правилното решение,ясно ли ти е ? аз не съм курва,както ме нарече и не съм страхливка....поемам отговорност за всички мои действия
истината е ,че искам мнението на хората......не ме е страх от нищо....мога да му призная ,но се колебая дали е правилното решение,ясно ли ти е ? аз не съм курва,както ме нарече и не съм страхливка....поемам отговорност за всички мои действия
Ми поеми отговорноста кво чакаш ? :? някои да ти го каже ли трябва .. щом толкова го обичаш немислиш ли че тои трябва да знае че си постъпила така подло ??
sladkish_14
07-04-2008, 20:01
Защо да няма смелост,да не е преспала с някой???ИЛИ пък е бременна от друг????Това е просто една-две целувки!!!Боже,вие момчетата сте отвратителни.
sladkish_14
07-04-2008, 20:05
Ми поеми отговорноста кво чакаш ? :? някои да ти го каже ли трябва .. щом толкова го обичаш немислиш ли че тои трябва да знае че си постъпила така подло ??
ТЯ НЕ Е НАПРАВИЛА НИЩО!!!Ти я искара най-долната курва от целия форум.НЕ разбираш ли,че всеки греши,и какво ако е дошла някой да я укоражи??ЛОШО ЛИ ИМА В ТОВА???Не виждаш ли,че се чувства зле и не знае какво да прави,за да не го изгуби или нарани!!!Пък после не го обичала,а вие като се напивате по дискотеки като свине и изневерявате,та какво,НЯМА БЕЗГРЕШНИ ако си слушал една песен ''НЕ сме безгрешни,но сме ИСТИНСКИ''
П.С-АЗ те подкрепям напълно ~ChocoLaTe~F~
Закакво да се сещаш като по цял ден слушаш чалга ... та по темата.Моето мнение е , че ако тя го обича истински и толкова много колкото казва няма да се целува с първият срещнат ... имам един въпрос към авторката на темата .. А ти когато отидеш утре и целунеш приятеля си как ще се чувстваш ? От друга страна наистина не е наи-добрия избор за теб да не му казваш,но знаи че истината винаги излиза на яве може след 1 месец може след 1 година истината ще се разбере и разгласи тои ще разбере рано или късно и тогава ще се чувства като наи-големия глупак .. искам да ми отговориш .. Как ще се чувстваш утре когато отидеш и го целунеш
лошо няма щом си се целувала с него но аз не бих направил така ако ще и 100 литра ракия да съм изпил като си държа на момичето до мен квото и да правя в каквото и състояние да съм няма да погледна друга....кажи му го но 100 % ще те зареже поне така мисля аз....аз ако разбера че моята приятелка която ми е казвала всеки ден че ме обича в очите и че сме от толкова време заедно и толкова неща сме преживели и след всичко това тя да се напие и да се целува с първия срещнат направо ще и откъсна главата до кръста! :-x
П.П. обмисли хубаво каква ще е реакцията след като му кажеш! Дано ти влезе в положението и да те разбере УСПЕХ .
sladkish_14
07-04-2008, 20:52
teror имал ли си сериозна връзка някога?!
Стига се обажда неподготвена моляте
sladkish_14
07-04-2008, 20:55
Стига се обажда неподготвена моляте
Моля те обесни ми,защо я нападаш така
Chrissie
07-04-2008, 21:00
Според мен,трябва да му кажеш.Ако му го съобщиш ти,ще е най-добре.Ех,да,ще му е трудно и в първия момент може да реагира много зле,но по-добре да си признаеш.Ако го направиш,хем и ти ще се почувстваш по-добре,хем и той ще разбере,че го обичаш,щом си му признала грешката си.Но ако все пак е толкова тесногръд,значи не те заслужава достатъчно,щом не разбира,че си направила грешка,знаеш го и не се чувстваш добре от този факт,но все пак си събрала смелост и си му го казала,за да не го научи от друг и да се разпадне връзката ви.
Успех! :)
sladkish_14
07-04-2008, 21:03
Според мен,трябва да му кажеш.Ако му го съобщиш ти,ще е най-добре.Ех,да,ще му е трудно и в първия момент може да реагира много зле,но по-добре да си признаеш.Ако го направиш,хем и ти ще се почувстваш по-добре,хем и той ще разбере,че го обичаш,щом си му признала грешката си.Но ако все пак е толкова тесногръд,значи не те заслужава достатъчно,щом не разбира,че си направила грешка,знаеш го и не се чувстваш добре от този факт,но все пак си събрала смелост и си му го казала,за да не го научи от друг и да се разпадне връзката ви.
ЕТО това е всичко :)
Пича си е в правото да не и прости защото неможе момиче всеки ден да ти казва в очите по 5 пъти че те обича а вечерта да се целува с друг това е непростимо за мен .. колкото и да я обичам немисля че ще простя такова нещо
Chrissie
07-04-2008, 21:35
До някъде е така,но не съвсем!Замисли се малко и ще видиш,че и ти би направил така.Говориш така,защото явно на теб не се е случвало.Така говориш,че не би й простил,но ако наистина я обичаш,ще го направиш.Да,ще ти е трудно,гордостта ти ще е наранена,няма да ти е лесно да го преглътнеш.Но в крайна сметка ще си кажеш:"Какво пък,обичам я,една целувка ако ни раздели,какво ли ще стане,ако е била с друг?"И точно този въпрос трябва си задаш.Ами ако е била с друг?Тогава сигурно няма да искаш да я видиш никога повече,така ли?Разбиераемо да реагираш така,но не мисля,че си чак толкова жесток. :) Това е моето мнение де.Така си мисля аз.Може и да не съм съгласна с теб,но уважавам твоето мнение.Не искам да си помислиш,че искам да те обидя или засегна, dantro. :)
Аз казах на гаджето ми когато се издъних... Кажи му и ти. Така е честно!
Дантро,нали ме попита как се чувствах като го целунах след това....ами не ми беше приятно и се чувствах гадно.Аз знам,че съм постъпила лошо и че много хора не биха простили това...Аз лично бих простила целувка стига да е била без чувства ( правила съм го даже ) Всеки заслужава втори шанс и по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това е непростимо. Който не би го простил,не обича истински според мен. И всички, които казвате,че не бихте го простили...замислете се.....бихте ли изгубуили човека,когото обичате завинаги ? Само заради целувка....?
fuck_me_pls
07-05-2008, 08:12
+1 : ) ; )
*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 08:15
В една връзка най-важното е честността :!:
sladkish_14
07-05-2008, 09:24
Дантро,нали ме попита как се чувствах като го целунах след това....ами не ми беше приятно и се чувствах гадно.Аз знам,че съм постъпила лошо и че много хора не биха простили това...Аз лично бих простила целувка стига да е била без чувства ( правила съм го даже ) Всеки заслужава втори шанс и по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това е непростимо. Който не би го простил,не обича истински според мен. И всички, които казвате,че не бихте го простили...замислете се.....бихте ли изгубуили човека,когото обичате завинаги ? Само заради целувка....?
Я ми кажи,какво стана в крайна сметка :oops: :)
prettyIdeath
07-05-2008, 10:07
Така или иначе ще разбере. Нищо не остава скрито покрито ... по-добре отиди и му кажи. Той ще уважи това че си отишла да му кажеш...
Така или иначе ще разбере. Нищо не остава скрито покрито ... по-добре отиди и му кажи. Той ще уважи това че си отишла да му кажеш...
+1 .. Ще го нараниш яко ако те обича много .. а тои сигурно те обича :(
Пича си е в правото да не и прости защото неможе момиче всеки ден да ти казва в очите по 5 пъти че те обича а вечерта да се целува с друг това е непростимо за мен .. колкото и да я обичам немисля че ще простя такова нещо
Прав си човече аз също не бих простил за такава постъпка ! Колкото и да я обичам !
LaDy_DaQnA
07-05-2008, 14:48
има подобна тема за споделане на изневярата прочети и там
До някъде е така,но не съвсем!Замисли се малко и ще видиш,че и ти би направил така.Говориш така,защото явно на теб не се е случвало.Така говориш,че не би й простил,но ако наистина я обичаш,ще го направиш.Да,ще ти е трудно,гордостта ти ще е наранена,няма да ти е лесно да го преглътнеш.Но в крайна сметка ще си кажеш:"Какво пък,обичам я,една целувка ако ни раздели,какво ли ще стане,ако е била с друг?"И точно този въпрос трябва си задаш.Ами ако е била с друг?Тогава сигурно няма да искаш да я видиш никога повече,така ли?Разбиераемо да реагираш така,но не мисля,че си чак толкова жесток. :) Това е моето мнение де.Така си мисля аз.Може и да не съм съгласна с теб,но уважавам твоето мнение.Не искам да си помислиш,че искам да те обидя или засегна, dantro. :)
Гордоста .. ако ми изневери значи ме предава по един или друг начин значи че не ме обича толкова колкото твърди .. и за мен щом го е направила веднъж какво и пречи за напред да прави и други неща + това една целувка не е малко също и аз живея в малак град и ако и простя кво .. ще обикалям по центара и някав на някоя маса в някое заведение ще расправя на приятелите си какво е правил с моята приятелка с която ходя от 1 година или повече ... и нестига че съм разбрал за изневярата и да продължавам да съм с нея ? Колкото и да я обичам мисля че небих простил .. дано не се налага де
soulja_girl4e
07-05-2008, 15:14
alkohola ne e opravdanie! mojela si i da prespi6 s tova mom4e... i dori da zabremenee6... a e mojelo i nekvi bolesti da prihvane6. :booooomb:
vinovna si spored men.
trqbva malko da se kontrolira6.
sega nakazanieto ti e da ima6 ugrizeniq...
jal mi e samo za gadjeto ti, 4e sigurno ti vqrva mom4eto... :?
Chrissie
07-05-2008, 15:23
Знаеш ли...Като се замисля,може и да си прав.Няма да се чувстваш добре и те разбирам.Но все пак...Това е любов!Не можеш нито да я пренебрегнеш,нито да кажеш:"Край!Повече няма да я обичам!" и най-спокойно чувствата ти да си съберат багажа и да си тръгнат. :? Да ти кажа честно,вече не съм сигурна кой от двамата е правия.Аз съм си права за мен,а ти-за себе си.Затова сме хора,всеки човек си има свое мнение.Нo най-важното сега не е кой ще излезе правият,а какво ще стане с нея,не мислиш ли? :)
П.С:И да,определно си прав за едно,dantro!Дано да не се налага. :)
zizita_88
07-05-2008, 15:34
kade ti be6e akala sega moje da zahubi6 lubimiq so 4ovek moje i da ti prosti no nali znae6 prikazkata doverieto se pe4eli cql jivot a se gubi za edin mig ami nz kak 6te postapi6 az bih mu kazala no ot druga strana ne moga da kaja 4e obi4am tozi 4ovek pri polojenie 4e sam postapila taka za alkohola znam 4e toi dava kuraj da napravim tova koeto ni se iska na trezva glava no razuma ni spira
В крайна сметка мислете си каквото искате...аз обичам приятеля си ..... и не мисля да го загубя за 1 целувка.. а вие престанете да говорите,че не бихте простили.Това достойнство тц тц голям враг ще се окаже за вас в един момент !
Знаеш ли...Като се замисля,може и да си прав.Няма да се чувстваш добре и те разбирам.Но все пак...Това е любов!Не можеш нито да я пренебрегнеш,нито да кажеш:"Край!Повече няма да я обичам!" и най-спокойно чувствата ти да си съберат багажа и да си тръгнат. :? Да ти кажа честно,вече не съм сигурна кой от двамата е правия.Аз съм си права за мен,а ти-за себе си.Затова сме хора,всеки човек си има свое мнение.Нo най-важното сега не е кой ще излезе правият,а какво ще стане с нея,не мислиш ли? :)
П.С:И да,определно си прав за едно,dantro!Дано да не се налага. :)
:) Дам
В крайна сметка мислете си каквото искате...аз обичам приятеля си ..... и не мисля да го загубя за 1 целувка.. а вие престанете да говорите,че не бихте простили.Това достойнство тц тц голям враг ще се окаже за вас в един момент !
Знам че няма да му кажеш :(
Freiheit
07-06-2008, 09:44
Ако приятеля ти не знае - значи нищо не е станало.. ако му кажеш само ще си развалите отношенията, ако не му кажеш - нищо няма да стане... просто да ти е обица на ухото, че си тъпа и не трябва да пиеш..
MartyParty
07-06-2008, 09:51
Хм...Много си зависи и от човека.Ако е лисно избухлив и се пали от всеки ,който те погледне,тогава недей да му казваш.На мен веднъж ми се случи така с бившия.Казах му,той каза че се радва да го чуе от мен,а не от някой друг,но не скри разочарованието си.Той попринцип не е нито от паметливите,нито от любителите на големи скандали.
Предполагам,че сама можеш да прецениш дали да му кажеш,ние не познаваме нито един от двамави.
Ако приятеля ти не знае - значи нищо не е станало.. ако му кажеш само ще си развалите отношенията, ако не му кажеш - нищо няма да стане... просто да ти е обица на ухото, че си тъпа и не трябва да пиеш..
хахаха не е тъпа .. може би наивна
MissManson
07-06-2008, 15:02
признай му какво си правила обясни му го внимателно и му кажи ,че повече няма да се повтори.Така ще си по спокойна .Ако и той те обича истински ще ти прости и ще забрави може би случката . :)
FataMorgana
07-06-2008, 15:04
Направих голяма глупост преди седмица....с една приятелка се събрахме да полеем дипломите у тях.Всичко беше супер преди да дойде гаджето и с един негов приятел,с когото направих глупостта да се целувам ( при положение,че си имам сериозен приятел,на когото много държа и обичам ) Сега умирам от яд...обвинявам себе си,алкохола....знам,че бяха само няколко целувки,но ми е гузно и се чудя дали да кажа на приятеля ми..... вие какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително
mi kaji mu ama mu kaji 4e si bila piqna i obqsni kolko sujelqva6
Sladuranka :)
07-06-2008, 15:13
ami i az mislq che trqbva da mu kajesh,ako se obichate shte ti prosti tazi neznachitelna i malka greshka..nikoi ne e idealen i moje ponqkoga da sglupi :) :)
unicorn_f
07-06-2008, 15:15
Ето това най-мразя в хората сори че го казвам,но наистина много се дразня на хора които си имат приятел,все повтарят колко много го обичат накрая малко алкохол правят каквото правят с някой друг и после "Ау не как можех,не мога да повярвам,това само заради алкохола,какво си мислех,защо го направих,а обичам приятеля си.." и т.н. Ами АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!!!! да си мислила какво правиш!Колкото и да си била пияна не може да си забравила че имаш приятел когото "обичаш".И щом сега ти е гадно за това..прави си изводите дали ще го правиш пак! Ти как би се почувствала ако един ден той ти каже че се бил целувал с момиче и се оправдае с алкохол,а преди това ти е казал няколко пъти че те обича..? Според мен и да му кажеш и да не му кажеш пак ще ти е гадно се пак си го направила това вече дори и да му кажеш,няма да върнеш времето назад,пак ще си го носиш в себе си това.
Pliok0019
07-06-2008, 15:16
Абсолютно съм съгласна.
Алкохола не бил извинение...аз не съм спала с онзи.....беше целувка !!!! И за ваше сведение съм от момичетата,които мн мислят преди да направят нещо....Това беше 1 от малкото неща,които правя без да мисля.....
sladkish_14
07-06-2008, 16:32
Абе,яяяяяЯЯЯ оставете момичето намира!!!цтцтц :? :?
sladur4etyYy
07-06-2008, 16:37
Абе,яяяяяЯЯЯ оставете момичето намира!!!цтцтц :? :?
а така бе вие все 1 сте безгрешни!! :-x тя ви пита за съвет, вие й се нахвърляте!! мн мразя хората, които се мислят за всезнаещи и съдят другите, без да се вглеждат в себе си :x
благодаря на тези,които се постараха да ми помогнат и не ме съдиха :-) :-) .... както повечето пф
Vichko0o
07-06-2008, 16:59
Алкохола не бил извинение...аз не съм спала с онзи.....беше целувка !!!! И за ваше сведение съм от момичетата,които мн мислят преди да направят нещо....Това беше 1 от малкото неща,които правя без да мисля.....
Тогава щом мислиш много преди да нарпавиш нещо целувката от къде идва ???Това че си пила и че не си помислила дори потвържада това колко много "обичаш" приятела си ! :) Както и да е минало заминало! Обаче направи следното нещо ! Постави се на негово място и си помисли добре какво ще стане ако той разбере от друг човек а не от теб ? И тогава пак си "помисли хубаво" дали да му кажеш ! Не заради друго но една връзка с "любов" не се гради на ЛЪЖА !
еми ...... ако не пиеш..да те светна,че човек като пийне и спира да му функционира мозъка нормално и не мисли какво прави....
sladur4etyYy
07-06-2008, 17:11
~ChocoLaTe~F~
какво реши да правиш в крайна сметка-ще му кажеш ли или не?
sasha_90
07-06-2008, 17:19
На твое място не бих изневерила ако обичам истински.
Sweet_Play_F
07-06-2008, 17:49
Аххх... този алкохол!
Ами по-добре обясни всичко на приятеля си,защото ако разбере от другаде и лошо :?
Но все пак ти познаваш гаджето си най-добре и ако е от мн ревнивите...
:x
Sweet_Play_F
07-06-2008, 17:51
[b]На твое място не бих изневерила ако обичам истински.[b]
Абе момиче тя е била пияна!Като си пиян действаш интуитивно...мн ще мисли какво ще стане и какво не :(
2 страници и половина и ми писна да чета.. отговарям на тва което засега съм изчела...
Мисля че на шоколадката не й изнася мнението на дантро, а той си е прав ;)
ляляля
не ми се е случвало такова нещо, може би трябва да виним алкохола?
аз само ще кажа че не прощавам такива неща, ако ще да е половин целувка :D бих се чувствала предадена, наранена и като знам че тоя човек е можел да стигне и по-далеко и се е поддал.. значи не е готов на всичко за мен, а аз съм лигличка и искам човек, който да си отреже хуя за мен.. таа.. за какво говорих? а, да, аз не бих простила, пък не знам за твоя приятел.
по-добре не му казвай, за да спасиш връзката.
а междудругото и моето мнение е "ограничено", и то е че когато обичаш някого никакъв алкохол не може да ти повлияе да се поддадеш на чужди ласки, хехе.
но както и да е.
давам ти съвет - не му казвай и повече не прави такива неща.
paranoia
07-06-2008, 18:46
kato znaesh che mojesh da mu izneverish,zashto piesh be?
vupreki che nqa kfo da te obvinqam mn hora pravqt taka,rqdko ima nqkoi koito da se zamislq predi da pravi neshto,kaji mu,po doore she e,riskuvai
не искам да обидя никого....но точно тези които казвате,че всичко давате за своите половинки в един момент вършите най-големите глупости...дано не се случва,но съм виждала мн такива случаи...аз поне признавам,че сгреших...... и то за повече от година 1 грешка е било...... и няма да отг повече,каквото и да видя написано....разбрах всички мнения по въпроса....благодаря