Влез

View Full Version : Има ли шанс за бременност или спин

boreca_91
07-04-2008, 18:44
Знам за този сайт от доста време но едва днес ми се наложи да пиша... днеска направих сефтето :-o ползвах презерватив но въпреки това искам да питам има ли някаква вероятност за бременност или спин????

Т.7 от правилника!
swords1010

plmn
07-04-2008, 18:48
Вероятност има винаги.Най-добрият начин да се предпазиш от венерическо заболяване и да предпазиш момичето от забременяване е абсолютно въздържание.

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 18:48
Знам за този сайт от доста време но едва днес ми се наложи да пиша... днеска направих сефтето :-o ползвах презерватив но въпреки това искам да питам има ли някаква вероятност за бременност или спин????
По-надеждно предпазно средство от мъжкия презерватив не е измислено до сега. (така съм чела .. а и казвам мъжки, защото съществува и женски .. ) Предпазва около 97% .. И все пак - опастност съществува винаги. ;)

Няма опастност да се разболееш от СПИН, след като използваш презерватив.

boreca_91
07-04-2008, 18:51
а за бременноста... ?? мисля че пак няма вероятност ама вие сте тука знаещите и вас питам щото аз нищо незнам по тая тема леко съм неграмотен тук между другото дали не избързах с тоя момент за секса днес щото не бях с подходящото момиче а първото което ми хареса малко флирт и така... та затова питам за некви болести и бременност

SK0RP10N
07-04-2008, 18:56
Не искам да те плаша, ама риск има винаги.
Но в случая - спокойно ;)

FeelMyPain
07-04-2008, 19:03
Имам проблем с такива като теб, дето незнаят елементарни неща за секса, а ми се правят на тарикати.А момичето на колко беше?13?

boreca_91
07-04-2008, 19:13
ко стана е ******** смотан бан щял да ми уреди

boreca_91
07-04-2008, 19:28
братле просто до сега не ме е интересувало това.... а това стана така внезапно за около 3 часа всичко а дори не я познавах и името не и зная дори даже сега като се замисля съжалявам за тея 3 часа щото два пъти повече време мисля за последствията.... не е като в борбата де

usmivka
07-04-2008, 19:29
boreca_91, момко айде първо отвори няква търсачка като чичо ти гугъл, и се образовай поне с елементарни неща относно секса ... днешното поколение на 17 одавна е направило сефтето, а ти тепърва питаш как се предава спин .... :?

а споко момичето не е бременно, бебетата ги носят щъркелите, отдъхни си :D

Xtuning
07-04-2008, 19:36
НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ БОЯ С КАВГА БЕ !!!!!

usmivka
07-04-2008, 20:36
Тя е на 13 бре, как ще си показва циците ? Ами ако мама разбере ... хм ше развалите детето :-x

ЕPu
07-05-2008, 12:01
презервативите предпазват и от болести, и от бременност, ако не е бил скъсан, не се филмирай

swords1010
07-05-2008, 22:13
А не смяташ ли, че е малко късно да си задаваш тези въпроси? А дали ние сме тези, които сега трябва да отговорят? Не, нямам намерение да те хокам, просто това са неща, за които обикновено предварително се мисли. Ако с презерватива всичко е било наред не мисля, че има шанс да е станало нещо. А с кого си правил секс, че се питаш и за ХИВ/СПИН ? :)

boreca_91
07-07-2008, 19:13
А не смяташ ли, че е малко късно да си задаваш тези въпроси? А дали ние сме тези, които сега трябва да отговорят? Не, нямам намерение да те хокам, просто това са неща, за които обикновено предварително се мисли. Ако с презерватива всичко е било наред не мисля, че има шанс да е станало нещо. А с кого си правил секс, че се питаш и за ХИВ/СПИН ? :)

с момиче на 16 с което се запознах на морето и дори не и зная името :(

dantro
07-07-2008, 19:18

Т.7 от правилника!
swords1010

Мисля си че ти трябва да знаеш наи добре .. но след като виждам че ника ти включва борец .. ще ти обесня по като за борец ... Ако презерватива е бил скъсан и си свършил в нея има шанс да е бременна .. Ако всичко ти е било наред с кондома няма закво да се косиш

rozova_lady
07-07-2008, 19:31
според мене въпроса ти не е за тука
ние не сме били там когати сте мърсували
та да ти кажем дали е станала белята,
много просто ако е бил скъсан презерватива
има шансове да станеш татко,а ако не е бил
тогава за кво се дертиш?
Или ти просто искаш да ни се похвалиш
че си си направил сефтето :)

amatorium
07-07-2008, 19:32
Edinstveno intelekt nqma veroqtnost da pipnesh ... 8)