.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Има ли шанс за бременност или спин

Знам за този сайт от доста време но едва днес ми се наложи да пиша... днеска направих сефтето ползвах презерватив но въпреки това искам да питам има ли някаква вероятност за бременност или спин????

Т.7 от правилника!
    swords1010

Вероятност има винаги.Най-добрият начин да се предпазиш от венерическо заболяване и да предпазиш момичето от забременяване е абсолютно въздържание.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Re: Секс на 17 години

Цитирай Първоначално написано от boreca_91
    Знам за този сайт от доста време но едва днес ми се наложи да пиша... днеска направих сефтето ползвах презерватив но въпреки това искам да питам има ли някаква вероятност за бременност или спин????
    По-надеждно предпазно средство от мъжкия презерватив не е измислено до сега. (така съм чела .. а и казвам мъжки, защото съществува и женски .. ) Предпазва около 97% .. И все пак - опастност съществува винаги.

Няма опастност да се разболееш от СПИН, след като използваш презерватив.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

а за бременноста... ?? мисля че пак няма вероятност ама вие сте тука знаещите и вас питам щото аз нищо незнам по тая тема леко съм неграмотен тук между другото дали не избързах с тоя момент за секса днес щото не бях с подходящото момиче а първото което ми хареса малко флирт и така... та затова питам за некви болести и бременност

SK0RP10N
    Guest
    Не искам да те плаша, ама риск има винаги.
    Но в случая - спокойно

Мега фен
    Имам проблем с такива като теб, дето незнаят елементарни неща за секса, а ми се правят на тарикати.А момичето на колко беше?13?

ко стана е ******** смотан бан щял да ми уреди

братле просто до сега не ме е интересувало това.... а това стана така внезапно за около 3 часа всичко а дори не я познавах и името не и зная дори даже сега като се замисля съжалявам за тея 3 часа щото два пъти повече време мисля за последствията.... не е като в борбата де

boreca_91, момко айде първо отвори няква търсачка като чичо ти гугъл, и се образовай поне с елементарни неща относно секса ... днешното поколение на 17 одавна е направило сефтето, а ти тепърва питаш как се предава спин ....

а споко момичето не е бременно, бебетата ги носят щъркелите, отдъхни си

НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ БОЯ С КАВГА БЕ !!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Тя е на 13 бре, как ще си показва циците ? Ами ако мама разбере ... хм ше развалите детето

презервативите предпазват и от болести, и от бременност, ако не е бил скъсан, не се филмирай

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Асеновград, България
    А не смяташ ли, че е малко късно да си задаваш тези въпроси? А дали ние сме тези, които сега трябва да отговорят? Не, нямам намерение да те хокам, просто това са неща, за които обикновено предварително се мисли. Ако с презерватива всичко е било наред не мисля, че има шанс да е станало нещо. А с кого си правил секс, че се питаш и за ХИВ/СПИН ?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    А не смяташ ли, че е малко късно да си задаваш тези въпроси? А дали ние сме тези, които сега трябва да отговорят? Не, нямам намерение да те хокам, просто това са неща, за които обикновено предварително се мисли. Ако с презерватива всичко е било наред не мисля, че има шанс да е станало нещо. А с кого си правил секс, че се питаш и за ХИВ/СПИН ?
    с момиче на 16 с което се запознах на морето и дори не и зная името

Голям фен Аватара на dantro

Re: Има ли шанс за бременност или спин

Цитирай Първоначално написано от boreca_91

Т.7 от правилника!
    swords1010

Мисля си че ти трябва да знаеш наи добре .. но след като виждам че ника ти включва борец .. ще ти обесня по като за борец ... Ако презерватива е бил скъсан и си свършил в нея има шанс да е бременна .. Ако всичко ти е било наред с кондома няма закво да се косиш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Голям фен
    според мене въпроса ти не е за тука
    ние не сме били там когати сте мърсували
    та да ти кажем дали е станала белята,
    много просто ако е бил скъсан презерватива
    има шансове да станеш татко,а ако не е бил
    тогава за кво се дертиш?
    Или ти просто искаш да ни се похвалиш
    че си си направил сефтето

Мега фен Аватара на amatorium
    Edinstveno intelekt nqma veroqtnost da pipnesh ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си