View Full Version : голяма простотия е тфа!!!
Какво да направя,ако харесвам един мой съученик вече 2 години.Така и не разбрах този човек,харесва ли ме наистина или само за майтапа..просто има странно поведение и един ден съм 100% сиг ,че не съм му безразлична ,а на др ден 100%,че не ме харесва.Някое от момчетата държи ли се така,спрямо момиче?Защо? Как да си обяснявам такова противоречиво поведение?..а др проблем е,че от скоро имам приятел,който го възприемам като приятел повече,а той е толковаа хубавввв направо :-) ..тфа звучи доста тъпо и повърхностно да си с някой само заради външния вид,но като ме погледне и се разтапям и не мога да го отрежа поне не още 8-) . Въобще някакви идеи кво да правя..преди време бях готова да кажа на съученика ми за моите чувства,но се разколебах,той е мн странен тип..нз офф Лош човек ли съм?Направо нз вече ..
Spider4eto
07-04-2008, 22:11
О и аз така си харесвах един от моя клас и се държеше по абсолютно същия начин, ама го забравих бързо 8-)
:D :D :D i az imah takav slu4ai :D :D :D za tva sega toq deto uj me haresva6e mi e nai dobar fr i vapreki tva pnqkoga pak si mislq 4e me haresva,zemi go pitai napravo nqma kvo da se 4udi6
тц.. :) мн тъпа ситуация,а някое момче няма ли да се обади да ме просветли по моите въпроси дето питах :)
а и съм на близо 17,ако има някакво значение..
Какво да направя,ако харесвам един мой съученик вече 2 години.Така и не разбрах този човек,харесва ли ме наистина или само за майтапа..просто има странно поведение и един ден съм 100% сиг ,че не съм му безразлична ,а на др ден 100%,че не ме харесва.Някое от момчетата държи ли се така,спрямо момиче?Защо? Как да си обяснявам такова противоречиво поведение?..а др проблем е,че от скоро имам приятел,който го възприемам като приятел повече,а той е толковаа хубавввв направо :-) ..тфа звучи доста тъпо и повърхностно да си с някой само заради външния вид,но като ме погледне и се разтапям и не мога да го отрежа поне не още 8-) . Въобще някакви идеи кво да правя..преди време бях готова да кажа на съученика ми за моите чувства,но се разколебах,той е мн странен тип..нз офф Лош човек ли съм?Направо нз вече ..
Мен така една съоченичка не ме оставяше намира 1 година ... в моя случаи аз въобще не я харесвах имало е дни в които съм флиртувал и дни в които съм бил супер безразличен спрямо нея според мен не те харесва просто си флиртува понякога когато му е скучно .. опитаи се да видиш дали те ревнува .. флиртуваи с друг ;)
Една от най-добрите ми пр е в такава ситуация. Тя го харесва от мноооооого време. имаше един перод от време те бяха заедно ама преди и след това той се държи с нея ... абе един ден я хар. и на следващия не съвсем.Той е просто красавец и сички курвич*и (с извинение) от класа му се подмазват и се лигавят и постоянно се опитват да са около него. На мене хич не ми харесва че той така си играе с приятелката ми :? :x ама какво да направя :smt058 :D харесва си го
Просто споделям :) :) :)
Мисля,че трябва да споделиш чувставата си на това момче и тогава със сигурност ще разбереш,какво изпитва той...понякога момчетата си мислят,че на нас ни е безразлично и ни прехвърлят топката....смисъл иска да е с теб,но си мисли че ти не искаш същото и оставя нещата на теб....и си казва "...ако тя направиш нещо окей...ако не живи и здрави...."(или нещо от сорта).Поне така са ми споделяли разни приятели момчета.А другият вариян е да си останеш с сегашното гадже,защото ако онова момче не те харесва губиш сегашния си приятел...Та се надявам да съм помогнала поне малко... :))
Ivalinka
07-08-2008, 13:15
не му споделяй чувствата си,защото сте в един клас и ще ти е гадно.аз съм в същото положение,но от една година...същото противоречиво поведение и нз какво да правя.уж се отказах вече,ама нещо не мога да спра да мисля за него :(
soul1199
07-08-2008, 14:14
zna4i moje bi toi izob6o ne te har. prosto si flirtuva s teb,ako mu priznae6 za 4uvstvata si toi izob6o nqma da ti oburne pove4e vnimanie,puk i vie s nego ste ot edin klas,prosto go zabravi :)
Мисля,че трябва да споделиш чувставата си на това момче и тогава със сигурност ще разбереш,какво изпитва той...понякога момчетата си мислят,че на нас ни е безразлично и ни прехвърлят топката....смисъл иска да е с теб,но си мисли че ти не искаш същото и оставя нещата на теб....и си казва "...ако тя направиш нещо окей...ако не живи и здрави...."(или нещо от сорта).Поне така са ми споделяли разни приятели момчета.А другият вариян е да си останеш с сегашното гадже,защото ако онова момче не те харесва губиш сегашния си приятел...Та се надявам да съм помогнала поне малко... :))
само да отбележа -вече съм 1000000% сигурна,че ме харесва :) :) :)
..не ми се обяснява в подробности,но :) сега ми е супер хубаво,мерси на вс за мненията :-)