View Full Version : интересно ми е :?
mimsityy6
07-05-2008, 11:17
как го предласполагате ?всмисъл какво му правите че да му е хубаво ,имам впредвид целувки прегръдки и такива рабори самоче тва вече е остаряло някак .. и към момчетата какво ви харесва да ви правят момичетата
как го предласполагате ?всмисъл какво му правите че да му е хубаво ,имам впредвид целувки прегръдки и такива рабори самоче тва вече е остаряло някак .. и към момчетата какво ви харесва да ви правят момичетата
Една свирка е наи-добрия вариант .. понякога стига само да се държи малко по вулгарно .. "еротично" и съм готов за "бои"
Whyniser
07-05-2008, 11:27
Еми да може да ми готви,да ми мие чиниите,да пере,да гледа мач,да прави секс,когато си искам. Оффтопик :lol:
По темата:Еми на мен винаги може да ми направи внимание някакъв жест,действие и де да знам какво друго отколкото целувка или прегръдка :D
fuck_me_pls
07-05-2008, 11:35
Моя мн обича докат се целуваме да съм го хванала за дупето.. или да съм го притиснала мн силну до мен : ) повечето пъти така се възбуждааа :grin: :grin: :grin: :grin:
Spider4eto
07-05-2008, 11:35
Свирки, секс, турска... :-o
предполагам свирките най-ги радват
момиче съм :)
Al3ksandra
07-05-2008, 13:31
Ами какви неща.. че да му е хубаво... аз имам една сратегийка и на нея до сега никой не е отказвал... о.О
ММ значи.. тя е такава.. хващам го... и го завързвам на един стол.. така че да не може да мърда и започвам да се отърквам в него :D И после и други работи... Също смучките помагат хора ! :D :D :D Поне на мене ми действат много възбуждащо :D :D
mimsityy6
07-05-2008, 13:38
дайте линк на подобна тема да чета ;Д
Ами какви неща.. че да му е хубаво... аз имам една сратегийка и на нея до сега никой не е отказвал... о.О
ММ значи.. тя е такава.. хващам го... и го завързвам на един стол.. така че да не може да мърда и започвам да се отърквам в него :D И после и други работи... Също смучките помагат хора ! :D :D :D Поне на мене ми действат много възбуждащо :D :D
също би било добре да хванеш един камшик и да започнеш да го налагаш :smt003
NaNa_SladuRana
07-06-2008, 08:14
Еми да може да ми готви,да ми мие чиниите,да пере,да гледа мач,да прави секс,когато си искам. Оффтопик :lol:
По темата:Еми на мен винаги може да ми направи внимание някакъв жест,действие и де да знам какво друго отколкото целувка или прегръдка :D
ДЖИ Вейби,аз съм човека за теб :lol: само че готварските ми произведения на изкуството не са шедьоври :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно:всеки човек е различен,това което харесва на един,на друг не му и така :)
Най-обичам да ме гали по косата отзад с нокти :)
Ми обичам като седя на маса да ми дават в устата да ям,да ме галят по ръцете,по главата(ех тази голяма и мощна глава,толкова умна и красива),обичам да ме целуват по врата,да ме прегръщат,да ми се лигавят.Общо взето обичам да ме лигавят като голям котарак :-D
Като цяло кефи ме да ми показват,че съм желан и готин,да чувствам,че имам власт и стил 8)
Freiheit
07-06-2008, 09:28
Обръсни си главата, сложи кубинките, вържи го за стол и почни да го риташ - колкото по-ожесточено - толкова по-всело! :grin:
Ми свирка много ясно след малко натискане.
v3rSaNd37
07-14-2008, 17:01
Ot1rkvaneto v nego po vreeme na celyvki pomaga i osobeno t1rkaneto na intimnite my 4asti.... 8-)
Neftochimic
07-14-2008, 17:24
Най-обичам да ме гали по косата отзад с нокти :)
+1 8)
ivakavlad
07-14-2008, 17:28
при мен няма точно определен начин просто момичето трябва да е естественно :):):)