Влез

View Full Version : косатаааааааааааа

sladuranata_777
07-05-2008, 12:26
Мн често си я топирам мойта косичка пък и на преса е правя понеже попринцип е права и няма обем :lol:
Но сега е станала някак толкова тънка и изтощена /за обем да не говорим даже бих казала че е доста сплескана :lol: /
Аз не издържам да ходя с такава сплескана коса искам да има обем :shock: :shock: :shock: мОлЯя вИи кажете ми някви шампоани маски или разни там други работи че ще се побъркаааам :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Spider4eto
07-05-2008, 12:29
Никъв шампоан според мен не може да ти възстанови косата, по-добре е да ходиш сплескана, пред тва след 10 години да нямаш коса, имаше една много полезна теа за маски за коса, приготвени в домашни условия, ползвай ги. И ако толкова пък не се харесваш връзвай си косата, прави си някакви прически без помощта на тупиране и преса

LadyCarameL
07-05-2008, 13:43
Нз за маски,шампоани и други,но просто те съветвам,ако не завинаги то поне за известно време да спреш да я третираш така жестоко;)

BlackWings
07-05-2008, 14:06
И аз мисля че няма такива чудодейни и вълшебни маски шампоани и балсами детоооо да правят "страхотен обем" ей така от нищо...
Моята коса и тя е тънка и без обем ... и това което правя е понякога да се къдря с ролки или с плитки - за да и придам малко форма , но никога с преси и маши защото ще си съсипя и без това малкото коса :?

babykiller_
07-05-2008, 16:08
еми подстрижи се по-късо отгоре и спри малко да я третираш че иначе лошо :? :? :? слагай кристали като я правиш с пресата

fiama
07-05-2008, 16:36
Като за начало спри вредните въздействия, които оказваш на косата си. Прави й маски, подстрижи я малко, остави я да почине. Дори и без обем все пак е по-добре да имаш здрава и добре изглеждаща коса, отколкото рядка и нацъвтяла.

MaLty
07-05-2008, 16:59
moita be6e taka..sprqh da q tretiram izvestno vreme i se opravi..sega pak si se topiram..am ne tolkova "jestoko" :-D

babylove
07-05-2008, 17:26
ofFF...moita kosa ima mnogo obem, a az ne iskam :lol:

evi_vd
07-05-2008, 20:09
слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав :)

Liar
07-05-2008, 22:28
Суши си косата с главата надолу.Използвай спрей за обем или пяна за обем в която няма алкохол.

TheNewReligion
07-05-2008, 22:51
Може да се подстрижеш много късо . Макар , че няма да ти е много весело да си като момче поне ще има сигурен ефект и косата ти ще порастне много по-красива .

Liar
07-05-2008, 23:40
Може да се подстрижеш много късо . Макар , че няма да ти е много весело да си като момче поне ще има сигурен ефект и косата ти ще порастне много по-красива .
Глупостииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ии :?

mimsssssss
07-05-2008, 23:50
що да са глупости така се подновява самия косъм и то целия.от личен опит казвам била съм с къса коса и след това когато почнах да я пускам излегдаше по много по различен и добър начин от преди

kateto_sladkata
07-06-2008, 11:44
[quote="evi_vd"]слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав:)[/quote/]

можеш ли да ми кажеш как се казва този спрей че и мен ме интересува искам да си взема :-) :P :)

yozito
07-06-2008, 11:48
ima edin 6ampoan blendax se kazva oba4e malko trudno se namira da ti kaja pak i kato spre6 da q tretita6 kakto ti kazaha 6te se opravi az 6aompana sam go polzvala i naistina pomaga pridava obem :)

`noтhИng
07-06-2008, 12:08
не се топирвай-след някоя година няма да ти остане никаква коса,тогава ще имаш възможност да си топираш единствените 5 косъма...
ако не те е жал за косата се подстрижи късо...
не си копувай маски,защото не се знае и те колко са полезни за косата(напоследък има доста боклуци) ..може да изпоузваш домашни маски...има такава тема в раздела ако не се лъжа :)

dimanushka
07-06-2008, 12:12
emi taka e kato si razvalqte kosite s tiq presi i razni ne6ta s koito gi topirvate taka se polu4ava... az daje i s se6uar ne smeq da e izsu6a.. samo v redki slu4ai... vednuj kvo si bqh naumila da se su6a kosata i okolo 5-6 puti sum q su6ila i vednaga usetih promqna... stana po suha.. a moita kjosa po princip e hubava :) i mn rqdko q tretiram...
ama spored mene nqma opraviq:P

sladkъ_mackъ
07-06-2008, 12:13
Значи за обем- Wash&Go са за обем попринцип, аз си зех един балсам на Sunsilk за обем(нанася се на мокра или жлажна коса в корените),но попринцип на Sunsilk не струват :? можеш и с лак да постигнеш обем,като пръскаш в корените.. А за изтощена коса има хиляди маски,аз ползвам Garnier Fructies и съм доволна :grin: но най-добре спри с пресите и топирането :?

adizitk1
07-06-2008, 12:18
Вземи си ъкъл на хапчета,продава се в аптеките пък дано да ти дойде ъкъла в главата!

adizitk1
07-06-2008, 12:19
Вземи си ъкъл на хапчета,продава се в аптеките пък дано да ти дойде ъкъла в главата!

o0ps
07-06-2008, 12:23
слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав:)

можеш ли да ми кажеш как се казва този спрей че и мен ме интересува искам да си взема :-) :P :)
L'Oreal - Hot Liss
http://torebka.kafeteria.pl/photos/8feb898791b22ed3f191917399f61642.jpg

kateto_sladkata
07-06-2008, 17:26
слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав:)

L'Oreal - Hot Liss
http://torebka.kafeteria.pl/photos/8feb898791b22ed3f191917399f61642.jpg

mersi :-) :P

Liar
07-06-2008, 17:29
що да са глупости така се подновява самия косъм и то целия.от личен опит казвам била съм с къса коса и след това когато почнах да я пускам излегдаше по много по различен и добър начин от преди
Като се подстриже косата се маха изтощеното.Когато тя порасне отново расте такава какво е обикновено-здрава.В сравнение с изтощената е по-хубава но не става по-здрава от самосебе си.Няма никъв смисъл момичето да се подстгригва.Просто трябва да използва домашни маски.

PollyPoi
07-06-2008, 18:37
Постижи се на етажи и така най-горните етажи който ще са най-късички ще ти бухнат и без никви маски преси топирания ще ти стой така :) пробвай ако искаш :P