.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

косатаааааааааааа

Мн често си я топирам мойта косичка пък и на преса е правя понеже попринцип е права и няма обем
    Но сега е станала някак толкова тънка и изтощена /за обем да не говорим даже бих казала че е доста сплескана /
    Аз не издържам да ходя с такава сплескана коса искам да има обем мОлЯя вИи кажете ми някви шампоани маски или разни там други работи че ще се побъркаааам

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Никъв шампоан според мен не може да ти възстанови косата, по-добре е да ходиш сплескана, пред тва след 10 години да нямаш коса, имаше една много полезна теа за маски за коса, приготвени в домашни условия, ползвай ги. И ако толкова пък не се харесваш връзвай си косата, прави си някакви прически без помощта на тупиране и преса

Град
    Добрич :o)
    Нз за маски,шампоани и други,но просто те съветвам,ако не завинаги то поне за известно време да спреш да я третираш така жестоко

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И аз мисля че няма такива чудодейни и вълшебни маски шампоани и балсами детоооо да правят "страхотен обем" ей така от нищо...
    Моята коса и тя е тънка и без обем ... и това което правя е понякога да се къдря с ролки или с плитки - за да и придам малко форма , но никога с преси и маши защото ще си съсипя и без това малкото коса

еми подстрижи се по-късо отгоре и спри малко да я третираш че иначе лошо слагай кристали като я правиш с пресата

Като за начало спри вредните въздействия, които оказваш на косата си. Прави й маски, подстрижи я малко, остави я да почине. Дори и без обем все пак е по-добре да имаш здрава и добре изглеждаща коса, отколкото рядка и нацъвтяла.

moita be6e taka..sprqh da q tretiram izvestno vreme i se opravi..sega pak si se topiram..am ne tolkova "jestoko"
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен
    ofFF...moita kosa ima mnogo obem, a az ne iskam

слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав

Суши си косата с главата надолу.Използвай спрей за обем или пяна за обем в която няма алкохол.

Може да се подстрижеш много късо . Макар , че няма да ти е много весело да си като момче поне ще има сигурен ефект и косата ти ще порастне много по-красива .

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Може да се подстрижеш много късо . Макар , че няма да ти е много весело да си като момче поне ще има сигурен ефект и косата ти ще порастне много по-красива .
    Глупостииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ии

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    що да са глупости така се подновява самия косъм и то целия.от личен опит казвам била съм с къса коса и след това когато почнах да я пускам излегдаше по много по различен и добър начин от преди

[quote="evi_vd"]слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав[/quote/]

можеш ли да ми кажеш как се казва този спрей че и мен ме интересува искам да си взема :P
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Повече от фен Аватара на yozito
    ima edin 6ampoan blendax se kazva oba4e malko trudno se namira da ti kaja pak i kato spre6 da q tretita6 kakto ti kazaha 6te se opravi az 6aompana sam go polzvala i naistina pomaga pridava obem
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    `Soмэewhэrэ
    не се топирвай-след някоя година няма да ти остане никаква коса,тогава ще имаш възможност да си топираш единствените 5 косъма...
    ако не те е жал за косата се подстрижи късо...
    не си копувай маски,защото не се знае и те колко са полезни за косата(напоследък има доста боклуци) ..може да изпоузваш домашни маски...има такава тема в раздела ако не се лъжа

I.Casillas C.Ronaldo C.Fabregas D.Villa F.TORRES

emi taka e kato si razvalqte kosite s tiq presi i razni ne6ta s koito gi topirvate taka se polu4ava... az daje i s se6uar ne smeq da e izsu6a.. samo v redki slu4ai... vednuj kvo si bqh naumila da se su6a kosata i okolo 5-6 puti sum q su6ila i vednaga usetih promqna... stana po suha.. a moita kjosa po princip e hubava i mn rqdko q tretiram...
    ama spored mene nqma opraviq:P
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Значи за обем- Wash&Go са за обем попринцип, аз си зех един балсам на Sunsilk за обем(нанася се на мокра или жлажна коса в корените),но попринцип на Sunsilk не струват можеш и с лак да постигнеш обем,като пръскаш в корените.. А за изтощена коса има хиляди маски,аз ползвам Garnier Fructies и съм доволна но най-добре спри с пресите и топирането
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Вземи си ъкъл на хапчета,продава се в аптеките пък дано да ти дойде ъкъла в главата!

Вземи си ъкъл на хапчета,продава се в аптеките пък дано да ти дойде ъкъла в главата!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    слагай си някакъв крем, дет е предпазващ от високите температури на пресата или сешоара и няма да се изтощава толко, а и ще ти бъде гладка и мека, препоръчвам ти на Лореал- един розовичък, мн е хубав
    можеш ли да ми кажеш как се казва този спрей че и мен ме интересува искам да си взема :P
    L'Oreal - Hot Liss
    http://torebka.kafeteria.pl/photos/8...7399f61642.jpg

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    L'Oreal - Hot Liss
    http://torebka.kafeteria.pl/photos/8...7399f61642.jpg

mersi :P
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    що да са глупости така се подновява самия косъм и то целия.от личен опит казвам била съм с къса коса и след това когато почнах да я пускам излегдаше по много по различен и добър начин от преди
    Като се подстриже косата се маха изтощеното.Когато тя порасне отново расте такава какво е обикновено-здрава.В сравнение с изтощената е по-хубава но не става по-здрава от самосебе си.Няма никъв смисъл момичето да се подстгригва.Просто трябва да използва домашни маски.

Град
    По света и у нас :)
    Постижи се на етажи и така най-горните етажи който ще са най-късички ще ти бухнат и без никви маски преси топирания ще ти стой така пробвай ако искаш :P
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си