View Full Version : Изневяра. Споделяне за изневяра.
Според вас, ако едно момче държи на приятелката си и и е изневерил докато е бил пиян трябва ли да сподели с приятелката си?
Ако тя няма откаде да разбере не тря да споделя
fuck_me_pls
07-05-2008, 12:47
Трябва да се замислиш дали имаш чувства към този, с когото си изневерила. Ако е било само някакво моментно увлечение няма смисъл да казваш на гаджето си и да рискуваш да се разпадне връзката ти. Ако обаче изпитваш нещо по-силно към този човек е най-добре да кажеш на партньора си и да се разберете.
only_you
07-05-2008, 13:00
би тряяло да и каже пък тя ще реши какво да прави ! се пак и някво доверие тряя да има.. пък и тва че е бил пиян нее го оправдава за изневярата ! ;хх ;]
трябва да и каже...една връзка не се гради на лъжа,освен ако не са заедно само за сексът :)
Al3ksandra
07-05-2008, 13:26
Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала" :D :D но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява ;) пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея... :-o Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора... :)
Независимо дали е имало чувства или не трябва да се каже! Аз смятам, че в една връзка всичко трябва да се казва. Друг е въпросът каква версия ще разкажеш на гаджето!
Al3ksandra
07-05-2008, 13:27
Аз мисля че да.. трябва да й сподели, ако държи на нея.. вярно е,че момичето ще се почувства гадно, но ако найстина го обича, ще му прости... е първоначално ще има "джабала" :D :D но.. поне момичето ако е умна ще оцени, че тоя човек държи на нея й се доверява ;) пък и по-добре "джабала" за това, отколкото за това че е скрил от нея... :-o Аз лично предпочитам от него първо да узная.. отколкото от други хора... :)
TinkyWinky
07-05-2008, 13:32
трябва да и каже...една връзка не се гради на лъжа,освен ако не са заедно само за сексът :)
+1
sexa_na_kompleksa
07-05-2008, 13:57
По-добре й кажи ти, отколкото да разбере от някои друг.
bivshiq mi priqtel..mi izneveri dokato bil na kupon piqn..az nqmashe absl ot nikade kak da razbera..no toi mi kaza..ot togava mu imah oshte pogolqmo doverie..
ElisaDay
07-05-2008, 14:00
Аз също съм на мнение, че по добре да научи от теб от колкото от трети човек :)
Wrathchild
07-05-2008, 14:13
По-добре да се каже, в противен случай ще разбере от друг и би станало още по-зле...
So unbelievable love..
07-05-2008, 14:37
Аз също съм на мнение, че по добре да научи от теб от колкото от трети човек :)
+1
FelisDirus
07-05-2008, 14:45
Не трябва, разбира се.
LaDy_DaQnA
07-05-2008, 14:46
според мен това дали ще се сподели за изневярата говори много за състоянието на вашите отношения по принцип за прледпочитане е да се сподели дори с риск за връзката ви а ако половинката ви наитина държи на вас ще ви прости
Spider4eto
07-05-2008, 14:46
Трябва, аз лично бих простила, и повече не бих го пускала да се напива без мене 8-)
аз небих я пуснал да се налива без мен :) въобще :o
Pliok0019
07-05-2008, 14:48
Според мен не.
ДА!
Но ако наистина я обича няма да си позволи да стигне дотам, че да се напие и да й изневери... :)
Ми незнам дали тряабва да каже,обаче аз не бих му простила :?
Chrissie
07-05-2008, 15:11
Аз също съм на мнение,че трябва да й кажеш.Ако наистина те обича,ще разбере,че си направил грешка,разбираш това,но също така осъзнаваш,че за да продължи връзката ви е нужно взаимно доверие и подкрепа.Ех,да,не си направил хубаво,че си бил с друга,но ако споделиш това с приятелката си и се разкайваш,тя ще разбере,че наистина я обичаш,щом си признаваш грешката и държиш всичко да продължи по старо му.Освен това е било под въздействието на алкохол,нали?Тя ще вземе под внимание и този факт и мисля,че всичко ще е наред.Но първо трябва да й кажеш.
Успех! \:D/
GabisiTa
07-05-2008, 16:05
Да, разбира се че трябва! А и щом я обича, би трябвало да осъзнава грешката си или пък изобщо да не беше стигал до изневяра... :? :?
partychild
07-05-2008, 16:07
По-добре да се каже, в противен случай ще разбере от друг и би станало още по-зле... trqbva!
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-05-2008, 16:32
ох това е много гадно ... но по добре да и каже отколкото когато тя да разбере и тои да излезе с номера ..
"не ми се сърди на мен... сърди се на каисиевата ракия.." :?
bitanem_25.05
07-05-2008, 16:55
Трябва,трябва,трябва и пак трябва!
Не стига че изневерява ами и да го крие. :x
А и представям си как ще се почувства и как ще реагира момичето,ако го научи от друг.
Всеки си плаща за грешките,нека има поне смелостта да си ги признае.
Fallen`Angel
07-05-2008, 17:21
Ако това момче държи на приятелката си не мисля, че изобщо ще се стигне до изневяра