View Full Version : Как проверявате презерватива?
Как проверявате презерватива след полов акт?Аз знам 2 начина- да се напълни с вода на чешмата или да се надуе и да се види дали има дупка от която изтича вода или въздух.Аз лично ползам 1 начин като го пълним с вода.Искам да попитам дали е възможно така да стане някаква грешка и да не си проличи че е скъсан?
Защо тря да го проверяваш ? :)
Аз го пълня с въздух и го пускам да лети.
Стига сте пускали безброй теми, задавай си въпросите в една тема...ко е тва.......а и пускаш теми, които ги има по 100 пъти във форума!Има търсачка.
кво му има да си спокоен като виждаш че спермата ти е в презерватива кво повече трябва за да си спокоен :shock:
bulgarche
07-05-2008, 15:57
Губиш си времето с глупости
Nadelina
07-05-2008, 16:00
Ne go proverqvam po takiva bezumni metodi.
Пращам го в лаборатория в Австрия ... там са специалисти :)
hahavteen
07-05-2008, 18:06
Или аз или вече бившия ми го надувахме. Повярвайте ми не винаги си личи че е скъсан. Един път така всичко уж ок и аз му викам надуй го и той ми вика че нямало смисъл и като го надухме се оказа че имаше съвсем мъничка дупчица. :?
аз го проверявам с металотърсач, оти са ми казвали че ми е здрав като винкел или арматурно железо... та проверявам да не се е скъсал от некоя стружка!
mir4ovski
07-05-2008, 21:18
ole ne tova ve4e e...kakva to4no trapka ima v seks,predi koito si palnil prezervativa s voda?nai-malkoto koeto e-da vi idva na akala,4e kato palnite i go razmqtate nasam-natam toi dori da ne e skasan shte go skasate.prosto go poglejda6 kvoto i da ima shte si proli4i.osven tva kato ne misli6 prezervativa za siguren moje prosto da se pazite po-drug na4in.
FunnYboY
07-06-2008, 05:08
Как проверявате презерватива след полов акт?Аз знам 2 начина- да се напълни с вода на чешмата или да се надуе и да се види дали има дупка от която изтича вода или въздух.Аз лично ползам 1 начин като го пълним с вода.Искам да попитам дали е възможно така да стане някаква грешка и да не си проличи че е скъсан?
Дори и малко въздух да има вътре - хващаш го от горната страна и с два пръста спускаш надолу. Ако не изпусне въздух от никъде - ОК си, ако изпусне... имаш 72 часа :)
Мен би ме било гнус да надувам използван презерватив, макар и от мен, 'па за вас не знам :-x
Хвани го от 'долната' страна, и ги 'притисни' леко все по-надолу към запълнената му част горе до резервоарчето.. Ако е скъсан, ще си проличи..
Приключвам темата.