View Full Version : Как...?
LoVeIsGoNe
07-05-2008, 18:32
Как можем да накараме едно момче да се издаде че има симпатии към към едно момиче. Кажете някои трикове и номера с които да може да се разбере ? :( :( :(
аз знам един много помага, да го питаш просто...
sladkish_14
07-05-2008, 18:57
Време му е майката :-D 8-) :-P Не можеш да го накараш,освен ако не идеш с един калашник и не му кажеш "Казвай-ХАРЕСВАШ ЛИ МЕ? :D "]
SiegHeil
07-05-2008, 19:03
Най лесно е да накраш някоя приятелка да го пита, ако не се познава с приятелките ти - питаш го право, намекваш му и т.н
Obsession
07-05-2008, 19:22
Най лесно е да накраш някоя приятелка да го пита, ако не се познава с приятелките ти - питаш го право, намекваш му и т.н
Приятелка да го пита? Аз си представям някое момче да дойде при мен: "Извинявай ти харесваш ли приятеля ми Пешо?" :shock: :?
Просто следеш поведението му и разбираш.
SiegHeil
07-05-2008, 19:24
Приятелка да го пита? Аз си представям някое момче да дойде при мен: "Извинявай ти харесваш ли приятеля ми Пешо?" :shock: :?
При лапета действа. Факт 8-)
prettyIdeath
07-05-2008, 19:28
То се подразбира по поведението ;)
Obsession
07-05-2008, 19:28
При лапета действа. Факт 8-)
От къде знаеш, че авторката е хлапе, може просто да няма опит ;)
lipsvashh_mi
07-05-2008, 19:34
Глупости ако питаш момчето много ще се стресне..поне в по-голямата част от случаите :lol:
начина е да му намекнеш,че ти имаш и да ведеш неговите реакции или пък чрез някои негов фр или пък общ ако сте в една компания :)
devil_feel_f
07-05-2008, 21:51
Глупости ако питаш момчето много ще се стресне..поне в по-голямата част от случаите :lol:
начина е да му намекнеш,че ти имаш и да ведеш неговите реакции или пък чрез някои негов фр или пък общ ако сте в една компания :)
+1
Whyniser
07-05-2008, 21:57
Как можем да накараме едно момче да се издаде че има симпатии към към едно момиче. Кажете някои трикове и номера с които да може да се разбере ? :( :( :(
По начина по които се държи с теб ( направи си простата сметка как се държат другите момчета спрямо него), по начина които те гледа,по жестовете,миките и още много неща.Защо питаш даже ? Като му хванеш погледа някой път да видиш как ше се :oops: и как няма да издаде симпатии към теб.Успех и за напред не му мисли много :-)
barbie_94
07-05-2008, 22:04
DevilWish
07-05-2008, 22:14
Намекни му ,че ти имаш симпатий и ако той те харесва веднага ще ти откликне ;)
не че нещо,ама тфа го правехме от 1 до към 4 клас някъде :lol:
ThePowerOfLove
07-05-2008, 22:17
Точно 8)
cinderella_gugutka
07-05-2008, 22:22
еми,обикн се подразбира по държанието му или просто го питаш
kuklichka_bg
07-05-2008, 22:28
:grin: :grin:
LoVeIsGoNe
07-07-2008, 11:28
Ми с попитане направо няма да стане...няма да стане и с помоща на фр затова ви помолих за някои подсказкки или номера по които можи бе ще може да се разбере .... 10х предварително се пак ... :-)
_FaShIoN_
07-07-2008, 11:49
По начина на държание спрямо теб можеш да разбереш,дали има симпатии към теб или не,по начина по който те гледа,по маниерите,по жестовете и т.н....Ако решиш че те харесва,му го намекни,ако ит отвърне на намека,давай смело напред... :)
LoVeIsGoNe
07-07-2008, 12:08
Е да но той е от така да се кажа сложните момчета по принцип флиртува с всяко хубаво момиче и затова ми е доста трудно да определя и сам се чудула какво да го питам ли или нещo такова за да видя реакцията му и от там да разбера но не мога да го измисля това нещo :( :( :( :( :( :(
v3rSaNd37
07-07-2008, 17:09
Време му е майката :-D 8-) :-P Не можеш да го накараш,освен ако не идеш с един калашник и не му кажеш "Казвай-ХАРЕСВАШ ЛИ МЕ? :D "]
+1 Т'ва ще гопробвам, може и да действа! :lol: :razz: :smt117 :smt038 :grin:
По начина на държание спрямо теб можеш да разбереш,дали има симпатии към теб или не,по начина по който те гледа,по маниерите,по жестовете и т.н....Ако решиш че те харесва,му го намекни,ако ит отвърне на намека,давай смело напред... :)
+1
LoVeIsGoNe
07-08-2008, 07:43
Abe iskam prosto nqkoi bazik koito da moga da pusna i ot negovata reakciq da razbera ili neshtu takova :cry: :cry: :cry:
v3rSaNd37
07-08-2008, 11:37
Abe iskam prosto nqkoi bazik koito da moga da pusna i ot negovata reakciq da razbera ili neshtu takova :cry: :cry: :cry:
Zavisi:
1.Ako e playboy (zaka4a se sas vsi4ki momi4eta) otkaji se! ne moje6 da razbere6 dali te xaresva
2.Ako e prekaleno sramejliv, trqbva da go nabludava6 i to mnooooogo dobre i taka razbira6
3.Ako 4esto gleda kam teb, ob6tyva s teb, mi zna4i po4ni da my se ysmihva6 , da t1rsi6 povodi za zagovarqne i t.n. i ako toi otgovori na namecite ti zna4i te haresva
LoVeIsGoNe
07-08-2008, 14:40
Zavisi:
1.Ako e playboy (zaka4a se sas vsi4ki momi4eta) otkaji se! ne moje6 da razbere6 dali te xaresva
2.Ako e prekaleno sramejliv, trqbva da go nabludava6 i to mnooooogo dobre i taka razbira6
3.Ako 4esto gleda kam teb, ob6tyva s teb, mi zna4i po4ni da my se ysmihva6 , da t1rsi6 povodi za zagovarqne i t.n. i ako toi otgovori na namecite ti zna4i te haresva
Edin chovek da me razbere nqi nakraq emi playboy e i to golqm 3-toto e taka otgovarq na namecite mi sichko .... obache kakto kazah go igrai playboy i se dyrji s mnogo taka zatvova iskah da mi pomognete i da mi dadete syvet gore dolu kakvo moga da mu kaja za da razbera po zaobikolen nachin 10x na vsichki :-) :-) :-) :-) :-) :-)
PeopleAlwaysLeave
07-08-2008, 15:36
Намекни му ,че ти имаш симпатий и ако той те харесва веднага ще ти откликне ;)
А ако не я харесва и ако са на по 12-13 години ще почне да я подиграва заедно с другите дечковци :)
Реакции душко, мимики, жестове, погледи... Дори и с начина, по който ти говори може да се разбере дали има нещо към теб :)
LoVeIsGoNe
07-08-2008, 18:38
:cry:
Точно 8)
+1 8)
Freiheit
07-08-2008, 22:46
Съгласен съм с другите - гледай реакциите на обекта на интерес - хвани го/я за задника и ще разбереш по реакцията му! Ако ти удари шамар - може би не те харесва, ако ли не - курва е, не се занимавай.
/край на офтопика
Намеци бе човек? Ти намекваш и гледаш тя връща ли. По просто не може да е.
Alice Cullen
07-08-2008, 23:18
abe vsichki vikat po durjanieto, ama i tva ne e 100% sig toi moje da te zqpa postoqnno i tn, ama bratche edin me zqpashe edin mesec,pregrushtasheme i tn , kvo se poluchi nakraq bill absoluten player koito taka se durji s vsqka det mu dopada fizicheski....