View Full Version : Лигла...
lovetanya
07-05-2008, 20:55
Бихте ли нарекли човек, който просто обича да се смее лигав? Ако да- защо? :-o
Съжалявам, ако темата ви се стори тъпа, просто искам да разбера какво мислят хората! :-D
manichka_14
07-05-2008, 21:02
Миии тапичка е ама.. :D ...Ами аз напр съм тъкъв човек и приятелите ми много често ме наричат лигла апък питай тях: "Защо?" :)
Да живеят лиглите[!]
:P :P :P :P :P :P :P
ами ако се смееш много просто се забавляваш и си веселяк :grin:
lovetanya
07-05-2008, 21:07
Ми тъпичка съм...за тва и темата така! 8-)
Питах щото аз по принцип си се смея на всичко...буквално! И всички ми викат бахти лиглата си, земи се оправи...И ми става някво супер шибано! :?
adrenalin_f
07-05-2008, 21:08
Ами аз много обичам хората,които са адски позитивни и "заредени" със смях,нооооо не,когато са без при4ина ;) . Понякога му се случва на човек да се разлигави и от всичко да му става смешно,дори и едно момиче,което познавам е адски сериозен човек,и и се случва да се разлигави понякога и става все едно друг човек ;).В това няма нищо лошо,но пак повтарям нека да е в граници. ;)
TinkyWinky
07-05-2008, 21:22
Ами аз много обичам хората,които са адски позитивни и "заредени" със смях,нооооо не,когато са без при4ина ;) . Понякога му се случва на човек да се разлигави и от всичко да му става смешно,дори и едно момиче,което познавам е адски сериозен човек,и и се случва да се разлигави понякога и става все едно друг човек ;).В това няма нищо лошо,но пак повтарям нека да е в граници. ;)
+ 1 ;-)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-05-2008, 21:23
Бих го нарекла щастлив и безгрижен. :) Блазе му(:
mojojojo_mojojojo
07-05-2008, 21:26
лигата ще спаси света :grin: :grin: :grin: и мене ми викат лигльо и идиот ма тва ме кара да се чувствам горд със себе си 8-) ебавам се ма тва на истина си е яко в някои случаи в други е дразнещо важното е да не прекаляваш :-P :-P
sexy_for_you
07-05-2008, 21:59
Зависи как се смееш,каква е целта ти с този смях и как изглежда отстрани.Ако се смееш,просто защото си позитивна,не смятам,че си лигла.Но ако се смееш просто за да се правиш на интересна или за да впечатлиш някого,смятам,че е лигаво.
lovetanya
07-05-2008, 22:12
Просто от вътре ми идва да се смея...не мисля, че го правя, за да впечатля някой или за да се направя на интересна! :)
Някой път се спуквам от смях на адските простотии, ама друг път съм супер сериозен.. Зависи..
Не бих констатирал, че човека е лигав само по това, че много се смее.
TheOtherME
07-06-2008, 06:46
Еми то и аз се смея нон-стоп, когато съм с приятели и никой не ме е наричал лигла, напротив, радват ми се.Мнението ми за такива хора естествено е положително. :)
stefaniv
07-06-2008, 07:00
Без причина да се смее ?Еми,аз не мога да давам диагноза,но на четвърти километър са по-компетентни от мен. :smt102
sladkish_14
07-06-2008, 07:28
Еми тогава не се смей на абсолютно всичко,може би понякога им е гадно,а ти точно тогава се смееш,затова те наричат лигла :-P .Аз не обичам обаче лигавите хора (нищо лично :) ) просто за мен те не гледат реално на живота и може би не са опитали от ударите му :( .Абе не знам,радвайте се на живота,докато сме още тийнейджъри :grin:
sladur4etyYy
07-06-2008, 12:28
ми аз понякога кат почна да се заливам от смях без особена причина пред баща ми, той ми вика: ''стига са лигави ''ама на мен ми стаа още по-смешно :D аз не смятам, че такива хора са лигави. лигав за мен значи др нещо
ами ако се смееш много просто се забавляваш и си веселяк :grin:
именно!!!!!!!!! и аз съм такъв човек! :grin: :grin: :grin:
Ако се смееш абсолютно във всякакви ситуации...то това вече е супер тъпо и лигаво...Но ако просто си весел и когато има нещо сериозно,го приемаш наистина,тогава вече е нормално. :)
TheNewReligion
07-06-2008, 16:54
Зависи от смеха и от това на , което се смее . :?
fall_out_girl
07-06-2008, 17:36
Не,не мисля,че човек,който се смее е Лигав...Лигав има много по различен смисал,но все пак смехът ти трябва да е в граници...
години наред точно по тази причина са ме наричали лигла.....никога не ми е пукало....знаеш ли какво ще ти кажа...в момента в който станеш по-голяма и хората покрай теб са по-зрели, ще оценят че ти си просто веселячка :-D
пък и защо да не се смееш,защо трябва да си като вс младежи депресирана и тъжна? ай късмет и да знаеш че смехът е здраве 8)
Spider4eto
07-06-2008, 23:44
О, по тая логика ще съм царица на лиглите 8-)
chocoleptic
07-07-2008, 06:27
Лигли Съкс.
Много са ми противни.
:o
Yancheto
07-07-2008, 06:51
Зависи как се смееш,каква е целта ти с този смях и как изглежда отстрани.Ако се смееш,просто защото си позитивна,не смятам,че си лигла.Но ако се смееш просто за да се правиш на интересна или за да впечатлиш някого,смятам,че е лигаво.
И аз съм на това мнение!Но имам една приятелка,която си мисли всички смеещи се за лигави.
pOiSoN_kIsS_94
07-07-2008, 10:06
:D :D Ми то и аз съм такава....много често съм чувала да ме наричат така :D :D :D :D :-P :P ама аз не се обиждам 8-)
Seducti0n
07-07-2008, 10:15
Зависи много от самия човек.Едно е да си лъчезарен и усмихнат, съвсем друго е нон-стоп да се хилиш и то безпричинно.
С лигавите хора не могат да се водят кой знае какви диалози, просто защото ти самия не се чувстваш предразположен към това да поведеш важен разговор...
Nadelina
07-07-2008, 10:31
Predi mi vikaha ligla. Sega kato porasnah poveche i priatelite mi porasnaha sprqha da izpolzvat tazi duma, ama az pak si se smeq za vsichko.
qg0dkata
07-07-2008, 13:23
:grin: ЛИГУТИЯ ООД :grin: Мене лично много ме кефи да се лигавя..сама или с френдки..тъй, че да..Ай лов лиглите 8)
__SuNshInE__
07-08-2008, 19:44
Ми то по тая логика и аз съм лигава та лигава :-D
Например ако човека си е усмихнат и обича да се смее, но когато требва е сериозен не може да се нарече лигав :(
Аз лично се лигава на моменти почвам да се хиля и аз незнам защо ама ми е много смешно и немога да спра :D
Ама ако някой за тфа че се смея ме мисли за лигла - добре 8)
Едно е да си веселячка съответно,друго да си лигла.Не понасям лиглите,просто дори не мога да ги търпя около себе си,но веселячките са готини.Смехът е заразителен и можеш да си прекараш страхотно в компания на такива хора,докато с лигльовците само проблеми. 8-)