Влез

View Full Version : Каза ми,че се е влюбила в друг

stradashtiq
07-06-2008, 07:44
Заедно сме от почти две години и половина,всичко беше супер,нещата вървяха добре.Секса направо ни изпепелява.Само момичето ми се оплакваше че не си говорим достатъчно.Ама знаете как е след работен ден се чуствам скапан и не ми е до безмислени приказки,не исках да я натоварвам с проблемите ми от работата.
Вчера се видяхме да си поговориме и това което ми призна ми разби сърцето.Тя има магазинче на село и ходи да работи там,и миналата седмица влезнало некакво момче и тя се "влюбила"в него.Направо сърцето ми щеше да спре,ревах като малко дете ;(
Момчето не знаело за чувствата и и според думите и нямало и да разбере за тях,каза ми че и трябва време да остане сама(имала нужда да е сама известно време)и да прецени какво да прави(дадох и го това време).Също ми каза че ме обича,но от друга страна се е влюбила в друг.
Какво да правя хора, как да постъпя,какво да си мисля,вече не ям не спя все едно ми е за всичко.Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!!

sladkish_14
07-06-2008, 07:57
Това е много гадно :( .Аз нямам съвет просто я почакай след като ти е казала,че те обичам сигурно е така :( .Ти си я познаваш най-добре,но на мен това нейно "влюбване" ми се струва пълна лъжа.Мисля,че липсата на разговорите между вас,сигурно и все по-малкото време прекарано заедно,защото сте и двамата на работа,я е довело до отделичаване от теб :( По-хладни чувства и за да не скъсате директно е казала,че иска малко време :( :( .Не знам,не знам аз така си мисля,като го прочетох :( ,но нали ти казах,ти сам трябва да предцениш дали тя ти е казала истината и дали причината не е друга.А засега просто чакай,може да й изпращаш хубави бокетчета с послания "обичам те",нещо което да я увери,че не мислиш само за работа и че ти си правилния човек :( .Успех! :)

Remini
07-06-2008, 08:00
Заедно сте от 2год и половина..
От опит знам че във всяка връзка си има такива периоди...в които просто на един от двамата му писва и започва да залита по другите...но това е временно.Изчакай

NaNa_SladuRana
07-06-2008, 08:00
Когато не комуникираш достатъчно с някого,той бавно и неусетно излиза от живота ти.Според мен не може от 1 поглед да се влюби,все пак сте щастливи заедно толкова време :-o

dimanushka
07-06-2008, 08:01
taq e ili nqkoi ligla(ni6to li4no) ili qko te budalka... moje bi si tursi tova koeto ti ne i dava6.. kato e sviknala s griji ot teb i sega kato nqma6 vuzmojnost da i gi dava6 v takiva golemi koli4estva i gi vijda v purviq ne6tastnik... opitai se da i dade6 tova koeto iska stiga da ne se naloji da i igrae6 po svirkata 6toto samo 6te te razigrava...
uspeh i dano vsi4ko se naredi :)

Wrathchild
07-06-2008, 09:32
Напълно нормално, когато ти не си й дал това, от което има нужда, тя подсъзнателно го е търсила в друг. Да не говорим, че по начало във всяка връзка поне единият от двамата в един момент се запитва това ли е животът, който иска, това ли е човекът за него, какво иска от тази връзка, какво всъщност получава и дали изобщо има смисъл да се продължи. Такъв период е труден и за двамата и много връзки се разпадат именно в него, но тези, които са се справили обикновенно издържат много, наистина много време заедно.
От тук нататък при твоята ситуация има 2 изхода - сега, като сте се разделили временно (уж) тя да осъзнае, че просто периода е бил труден и да оцени, макар и не на време, това което е имала. И да се върне при теб. Другият е да разбере, че стигнало ли се е до залитане по друг, значи и да се съберете - няма да сте дълго заедно. Не искам да те обезкуражавам, но вторият вариант е по-вероятен според мен. Ако се получи - добре. Ако не - ще се появи друга.

Freiheit
07-06-2008, 09:43
Абе ква е тая любов дето видиш някой и се влюбиш в него.. а мани това и през това време си влюбен в друг? :? Детски тъпизми.. Аман, от такива простотии се чудя някой хора имат ли нещо между ушите..

dantro
07-06-2008, 09:45
Заедно сме от почти две години и половина,всичко беше супер,нещата вървяха добре.Секса направо ни изпепелява.Само момичето ми се оплакваше че не си говорим достатъчно.Ама знаете как е след работен ден се чуствам скапан и не ми е до безмислени приказки,не исках да я натоварвам с проблемите ми от работата.
Вчера се видяхме да си поговориме и това което ми призна ми разби сърцето.Тя има магазинче на село и ходи да работи там,и миналата седмица влезнало некакво момче и тя се "влюбила"в него.Направо сърцето ми щеше да спре,ревах като малко дете ;(
Момчето не знаело за чувствата и и според думите и нямало и да разбере за тях,каза ми че и трябва време да остане сама(имала нужда да е сама известно време)и да прецени какво да прави(дадох и го това време).Също ми каза че ме обича,но от друга страна се е влюбила в друг.
Какво да правя хора, как да постъпя,какво да си мисля,вече не ям не спя все едно ми е за всичко.Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!!

Лол братле много гадно :( сачувствам ти .. незнам какво можеш да направиш ... а и тя така да ти го заяви :(

Freiheit
07-06-2008, 09:47
Можеш да си купиш пистолет - има евтини.. взимаш си газов от 27 лева, правиш го на боен още там 20-30 лева.. спокойно де, какво толкова страдаш, патроните са евтини.. :)

vamp
07-06-2008, 09:52

Пич,след такова признание от нейна страна никога няма да я обичаш както преди.Почти същото ми се случи тази година.Не ревах,но малко ми оставаше.Седях на масата,бях се облегнал удобно щото усещах,че ще падна,гледах плазмата в кафето,а тя само ме питаше "добре ли си".
Тя ме заряза,точно тогава когато я обичах най-много,когато не очаквах.После малко по-малко отношенията ни се прецакаха.След като ми причини това,започна да се държи още по-гадно,тя ме заобича повече след като и простих,но аз не успях да забравя всички тия неща.Само се трупаха,докато един ден и казах,че ми е писнало от нея и всичките й простотии и повече никога не искам да я виждам.Да,така свърши всичко дотук,не си пишем в скайп дори,не си говорим по телефона,не знам дали ще я поздравя ако я видя на улицата.Честно казано едва ли...Съжалявам мой човек,любовта боли,горе главата обаче,животът е пред теб.

cinderella_gugutka
07-06-2008, 09:55
съжалявам,но ако тя наистина се е влюбила в др нищо неможеш да направиш освен да се примириш и да се опиташ да продължиш напред.но от др страна може би просто и е омръзнало само секс и нищо др и има нужда от грижи и внимание и тя ще ги намери ако тръгне с др.

GabisiTa
07-06-2008, 10:05
След като две години и половина е била с теб и те е обичала, едва ли толкова лесно се е влюбила в друг... Може би това, че не говорите толкова много й е повлияло до някаква степен да се отдалечи от теб. Възможно е това да е един от трудните периоди, които има във всяка връзка, а тя да има нужда да остане сама за малко, за да помисли добре над нещата. Остави я за малко, не я насилвай, ако наистина те обича тя сама ще дойде при теб и ще те помоли да й простиш.

П.С. Надявам се наистина това да е само труден период във връзката ви и да успеете да го преодолеете. Успех! ;)

stradashtiq
07-06-2008, 14:20
Обади ми се и аз я питах истина ли е че се е влюбила в друг,или ме лъже,и тя ми каза че си е била харесала някакво момче,но след като ми е споделила вече не мисли за него,уж.Било и е по-добре сега имала нужда да е сама за да помисли.И не е искала тая свобода(временна)за да се разделиме а просто е така да е сама.Казах и че няма да и се обаждам(и ще го направя)ако тя реши да звънне.
Дали са истина думите и че просто иска да остане насаме за известно време или иска да "омекоти" раздялата ни недай си боже

lipsvashh_mi
07-06-2008, 14:36
Заедно сте от 2год и половина..
От опит знам че във всяка връзка си има такива периоди...в които просто на един от двамата му писва и започва да залита по другите...но това е временно.Изчакай
+ 1 ..Ако наистина те обича ще остане с теб и другото момче няма да има никакво значение за нея :)

MissManson
07-06-2008, 14:47
Ами сигурно ти е ужасно! Според мен дай и нужното време,обясни и всичко това,което си написъл тук ..Разкажи и ,че я обича6 и,че тя е смисъла на житова ти !Нека има пълна представа за чувствата ти и предполагам ще ре6и да продължите да сте заедно ! УСПЕХ :(

GameMaster
07-06-2008, 14:56
Pochakai da pomisli ako pitash men onq kato q odreje pri teb shet se vyrne.

Pliok0019
07-06-2008, 15:22
Дай й малко време. Сигурна съм, че ще се върне при теб.

jghgh
07-06-2008, 15:41
оф ами пич той е влизал мн пъти в тоя магазин
може би са се запознали
почнали са в почивките да се виждат
може вече да ти е изневерила
и понеже е по-умничка
казва че се е влюбила в него, а всъщност като скъсате ще стане гадже с него и ти ще си мислиш че й е потръгнало.
наистина до лоши неща води малкото комуникиране.
ебахти филма забърках и аз ама като нищо да е така.

megasexy
07-06-2008, 18:03
Тя е смисъла на живота ми,без тя да е до мен чуствам че съм никой!!! И ти ли си от тези ? :-o

ThePowerOfLove
07-06-2008, 18:35
Просто е видяла едно момче и е решила да се влюби?? :? Може би има по-дълбока история..както каза jghgh :( Остави я да помисли малко, кажи й,че я обичаш и не искаш нещата да свършат така,идеята за цветя беше добра..не я безпокой много,но и обръщай внимание,че да не отиди при другия докато "мисли" :(

Whyniser
07-06-2008, 19:10
Кажи ни на колко е момичето?

Fallen`Angel
07-06-2008, 19:41
Нищо друго не мога да ти кажа освен да бъдеш силен и да имаш търпение и да очакваш най лошото в една връзка. Не бързай, изчаквай тея да те търси и обяснява. Изчаквай я да ти обясни всичко, не я прекъсвай като си говорите и размишлявай върху това, което казва и говори малко, отдръпнато. Бъди ясен и точен и не позволявай чувствата да надделеят и да й се молиш да бъдете заедно - НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА !

megasexy
07-06-2008, 20:20
Нищо друго не мога да ти кажа освен да бъдеш силен и да имаш търпение и да очакваш най лошото в една връзка. Не бързай, изчаквай тея да те търси и обяснява. Изчаквай я да ти обясни всичко, не я прекъсвай като си говорите и размишлявай върху това, което казва и говори малко, отдръпнато. Бъди ясен и точен и не позволявай чувствата да надделеят и да й се молиш да бъдете заедно - НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА ! БРАВО !