Влез

View Full Version : Аз искам, но приятелят ми не дава...

Страници : 1 [2]

Deliverance
07-20-2008, 15:11
aha...aha...kolkoto poveche cheta tolkova poveche m ise draifa i vse pak prochetoh zadadenata tema do kraq...1! momichence malko kade ti e mozakut da reshish che se obichate adski mnogo i si na 15 -16 godini..Abe mn sa mi kuhi takiva lapeta koito mnogo se obichat i obichat po 294829 choveka..nikoi li ne razbira istinskiqt smisal na lubovta..lubovta e samo 1 v jivota i ne e na tazi neorentirana vuzrast..boje boje..

Говориш невероятни глупости, плод на тъпата ти неосведоменост. Тва, че ти на 15-17 си се влюбвала в мускулите на някоя поп-звезда, не значи, че всички са като теб.

Аз познавам лично човек, който е на 34 години и е влюбен от 17... прави му сметката. Без простотиите ти можехме да минем. http://forum.bmo.bg/style_emoticons/default/hammer.gif

Silvi21
07-20-2008, 15:35
e ne sme ot v4era nqma takav maj NQMA !!!4estno kazano ili naistina te vijda kato dete no togava kva e taq lubov priqtelqt ti da ne vijda v teb jena 6tom se spira zna4i ne go privli4a sajalqvam 4e go kazvam no nQma maj koity da ne iska sex ima ne6ty laje te spored men da nqma druga lubov lubov ma kolkoto i da ne e izliza 4e ne te jelae 6tom gleda na teb kat dete....spored men nnekvi nomera igrae ne se vrazvat ne6tata :?

ImmortalForever
07-24-2008, 14:35
e ne sme ot v4era nqma takav maj NQMA !!!4estno kazano ili naistina te vijda kato dete no togava kva e taq lubov priqtelqt ti da ne vijda v teb jena 6tom se spira zna4i ne go privli4a sajalqvam 4e go kazvam no nQma maj koity da ne iska sex ima ne6ty laje te spored men da nqma druga lubov lubov ma kolkoto i da ne e izliza 4e ne te jelae 6tom gleda na teb kat dete....spored men nnekvi nomera igrae ne se vrazvat ne6tata :?

+1

someonefree
07-24-2008, 14:44
Eвала на момчето. Ти си тъпа патка!

+1 Suglasen sum s teb :) Za kude burzash !?!?!?! a ??? Ima vreme !!!!!!!!!!!!

REKS
07-24-2008, 14:48
Евала на момчето. Браво. Не е и виновно момичето. В случая никой не е винивен, не обвинявайте никого. Просто така са решили.
А междудругото няма какво да му доказваш, че си жена защото не си!!!! На 15 години никой НЕ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА!!!!!

pifiella
07-24-2008, 16:18
Обичате,това е!Радвай се,не иска да те нарани и мисли като зрял човек.Я кажи откаде го намери? :grin:

InDo
07-24-2008, 16:22
Хха еми ако е гей защо не :razz: :razz: :razz: извинявай ама щом не иска да прави секс с теб. :shock: :?

pifiella
07-24-2008, 16:22
aha...aha...kolkoto poveche cheta tolkova poveche m ise draifa i vse pak prochetoh zadadenata tema do kraq...1! momichence malko kade ti e mozakut da reshish che se obichate adski mnogo i si na 15 -16 godini..Abe mn sa mi kuhi takiva lapeta koito mnogo se obichat i obichat po 294829 choveka..nikoi li ne razbira istinskiqt smisal na lubovta..lubovta e samo 1 v jivota i ne e na tazi neorentirana vuzrast..boje boje..

Говориш невероятни глупости, плод на тъпата ти неосведоменост. Тва, че ти на 15-17 си се влюбвала в мускулите на някоя поп-звезда, не значи, че всички са като теб.

Аз познавам лично човек, който е на 34 години и е влюбен от 17... прави му сметката. Без простотиите ти можехме да минем. http://forum.bmo.bg/style_emoticons/default/hammer.gif
Моята леля е на 34 години от 14 годишна е с мъжа си тва са 20 години и ми говорете,че истинска любов :) не съществува и то на тия години

Xrisenceto
07-24-2008, 18:48
abe nz toi e mom4e kvo 2 godini nqa da ebe ili nqa da se vazbudi li ? :shock: ae ae nqa tuka takav film zemi po nqkakav nachin go vyzbudish adcki mnogo kat mu se doebe de sh hoi 2 godini na chikii li sh kara ? ne mi se vqrva :? a na teb naistina ti se ebe shtom toi iska nai dobroto za tebe zemi poprikazvaite i nameri po nqkakav nachin da mu dokajesh che ne si malka za sex :) yspex :-)

Sunny_stz
07-24-2008, 20:34
Oooo mnogo stranno ,mom4e da ne iska...ami 6tom si malka za kakvo hodi s tebe,tova bi me obidilo....Vse pak da ne ti e brat...Spodeli s nego4e tova te obijda..

gerinkata92
07-25-2008, 15:41
Ееееееехооооо,момчето ти е мечта .Дръж го здраво,това е истината,момчето те обича.Евала :)

FantaMen
07-25-2008, 17:59
Да ти кажа чесно това е мечтата на всяко момиче да си намерил такъв приятел.Много хоа могат да ме помислят за луд но всъшност на тоз човек мноу му завиждам.Да не иска секс и да ти мисли само доброто.Той направо ме сваля от стола.Не го пускай при друга ще изгубиш МНОГО ама наистина МНОГООО.Можеш само да му бъдеш благодарна!!! :) :) :)

alex-X
07-25-2008, 18:02
Много си малка.Той е напълно прав.Ако сега го направите ти няма да изпиташ максималното удоволствие!!

Punisherrr
07-25-2008, 18:21
Чета ви коментарите на всички които подкрепяте този охлюв и ви се смея колко сте издухани.Вие сега приказвате така но когато попаднете в нейното положение друга песен ще пеете вярвайте ми.

Какво е това нейно толкова тежко положение на тая възраст?
:-o

Punisherrr
07-25-2008, 18:31
Чета ви коментарите на всички които подкрепяте този охлюв и ви се смея колко сте издухани.Вие сега приказвате така но когато попаднете в нейното положение друга песен ще пеете вярвайте ми.

Какво е това нейно толкова тежко положение на тая възраст?
:-o

Хаха пак ли ти бе сладурано :D ами представи си сега ти си хванеш момче на 23 години примерно и то ти каже че си малка да правите секс.Това е издухано, вече в секса няма възрастови граници.Всеки го прави с който и каквото намери :razz:
Това поколение сме развратни...

Еми то е едно какво малоумно поколение сме...друго е дали това е нормално и кое е правилно и кое не!
Има хора,които не мислят повърхностно като останалото стадо :smt117 O:)

Punisherrr
07-25-2008, 19:17
Ух...доста далеко една от друга са ни гледните точки за тия неща явно ... :( Зарежи...
Ти си ги говори тия работи па... жив и здрав...
Всеки да си троши главата как знае.. ;)

UnABooMBeR
07-25-2008, 19:38
Според мен е прав човека,а ти щом толкова искаш да ти го сложат си намери некои тъпанар дето ше те хване ше те разчекне...

BuNy_gIrL^^
07-25-2008, 20:43
Не знам, ама момичето явно си пада малко разхайтена, за да има некви такива копнежи, поне според мене де. На човек колкото и да му се иска на тая въдраст требва да се контролира и да потиска поривите си... Шапка му свалям на момчето- изглежда единствено то е зряло във вашата връзка...

sweeetmaniche
07-25-2008, 22:04
Човека те обича ... Сигорна съм ,че и той има не по-малко желание да спи с теб :wink: Така че се радвай :P Рано или късно ши са предаде :D :D :D

blue_eyed_fiend
07-29-2008, 19:27
hmm ot edna strana e mn sladko i milo .. ama ot druga.. momi4eto si go iska 6to da ne i dade ?ne im koi znae kva razlikata v vazrasta moje i toi samiq da ima nqkfi protesneniq otnosno samiq nego ....

imenno 6tom momi4eto iska i se 4ustva gotova toi na kuv se prai ai 6to puk to4no na 17 kvo i e specqlnoto na vuzrastta 17

da_e
07-29-2008, 19:38
Аз мисля, че момчето е много право. Не е достатъчно ти само да си готова, трябва и той да е.. няма значение дали е девствен или не. Според мен те предпазва. Изчакай още 2 години.. нищо не са. След време желанието ти за секс ще намалее и ще видиш как ще излетят годините. Таман и връзката ви ще бъде още по-силна. Помисли добре !

Castaway
07-29-2008, 23:02
Евала на момчето!не е кат някой дет на 30 ше изчука някоя на 13...

а относно дали си готова или не...опитай се поговориш с него, не на висок тон..нормално говорене между двамата..и се опитай да му обясниш колко е специален за тебе и как момента за тебе е дошъл..че искаш той да ти е първия...

ддз..опитай да поговорите..

Wyrd
07-30-2008, 09:25
hahaha toq 100% e obyrnal rezbata :razz:

Bubuu
07-30-2008, 09:32

Най-доброто мнение за цялата тема!

v3nItoO
07-30-2008, 17:14
щом го обичаш стой си на газа,и ще тарпиш ще му дойде времето на всичко.

snowyy
07-30-2008, 17:49
Изобщо не е смотаняк, просто те обича и иска най-доброто за теб. Изчакай малко, за къде бързаш толкова? Може след известно време да размисли и да го направите, преди да си станала на 17 ;)

Много точно казано! (bow)

Love0nlyMyself
07-30-2008, 18:27
сиг съм че ще те изненада и има вероярност и по рано да го напраите ама се радвай че си имаж такъф мъж до себе си ако не просто му обясни нуждите си се пак секи има некви

epizod
07-30-2008, 19:13
От кога 17 годишните станаха мъже ?
По темата... приятеля ти 100% се притеснява, това е характерно за момичетата, но и не малко момчета имат този проблем! Вярвай че 3 пъти повече от тебе му се иска... и със сигурност е девствен, не знам какви ти ги е дрънкал че спал с някоя, напуснал я щото го излъгала че била девствена... :D
Класически случаи. :)

FuckiNg DreAm ' Dess <
07-30-2008, 19:41
Ауе ти тъпа ли си или ДА?! /Не се убиждай!/

Знайш ли колко момичета искат да си намерят такива момчета?! А знаеш ли колко момчета използват гаджетата си само за секс!???

ЕВАЛА НА ПИЧА ДЕТ Е С ТЕБ!!!

И аз ще искам такъв приятел....леле...незнаех че съществува такова мъжко... 8-)

Т'ва момче е повече от невероятно бе...а ти си много зле...

+ Т'ва и аз мисля че не ти е време... :) И стига си настоявала за секс! :)

BiTcH*Fr0m*HelL
07-30-2008, 20:20
Това м0мче те 0бича =D> аз пък преди 4 г0дини кат0 бях на 12 х0дех с 15 г0дишен мислех ест , че е единствения ! Една вечер в една м0я приятелка се напихме с 0ще 2 момичета а т0й ме наеба ! После ..... не х0дехме :D и да ти кажа п0вечет0 са такива трябва да си щастлива , че си п0паднала на ч0века пък и без секс няма да умреш :)

lipsvashh_mi
07-30-2008, 21:36
Ауе ти тъпа ли си или ДА?! /Не се убиждай!/

Знайш ли колко момичета искат да си намерят такива момчета?! А знаеш ли колко момчета използват гаджетата си само за секс!???

ЕВАЛА НА ПИЧА ДЕТ Е С ТЕБ!!!

И аз ще искам такъв приятел....леле...незнаех че съществува такова мъжко... 8-)

Т'ва момче е повече от невероятно бе...а ти си много зле...

+ Т'ва и аз мисля че не ти е време... :) И стига си настоявала за секс! :)
+1..Златно момче имаш до себе си просто...Живей си живота сега ,а като му дойде вречето и секс ша праиш :lol:

BaiboCo
07-30-2008, 21:49
Това м0мче те 0бича =D> аз пък преди 4 г0дини кат0 бях на 12 х0дех с 15 г0дишен мислех ест , че е единствения ! Една вечер в една м0я приятелка се напихме с 0ще 2 момичета а т0й ме наеба ! После ..... не х0дехме :D и да ти кажа п0вечет0 са такива трябва да си щастлива , че си п0паднала на ч0века пък и без секс няма да умреш :)

Lol.

elfish
07-31-2008, 06:49
Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
Падна ми ченето! За пръв път да чуя подобно нещо! Егати!!
През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше... :shock:
Железен е просто!!

Това се нарича мъж, който държи на думата си. И е прав, защото когато един мъж каже нещо, той трябва да си държи на думата !

ManyG
07-31-2008, 07:06
приятеля ти е гей

Princesa7a
07-31-2008, 10:31
:shock: :shock: :shock: OMG dokade stignaxa mom4etata :shock: :shock:

insanity_666
07-31-2008, 10:42
това момче наистина има някакъв проблем! е**ти кретена! ... да бъдеш едно от малкото свестни изключения и да се занимаваш с очевидно тъпа недорасла пикла о.О да, миличка, малка си да правиш секс. трябва поне малко акъл за тая работа и приятеля ти май много добре го усеща. най-добре го зарежи и върви си намери някой който ще те изчука още преди да е попитал за името ти - такива има много. а твоето момче го остави за някоя, която наистина ще го заслужава и ще може да го оцени!

Princesa7a
07-31-2008, 11:14
... da obasajdash 4e te obi4a i ne iska da te ebe f forym jal mi e za gadjeto ti 4estno :shock: :? :lol:

Sofff
07-31-2008, 11:15
Еми обясни му . . . кажи му че вече сте заедно доста време можете да си имате доверие ако пак не иска пробвайте поне орален или той не иска никакъв секс? Ако не единственият вариант е да почакаш :(

Castaway
07-31-2008, 21:40

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше... :shock:
Железен е просто!!

Мии... ЕВАЛА НА МОМЧЕТО!! .. Малко са тия,дет ще искат да предпазят приятелката си!Разбери,че го прави за твое добро.А и ти спри само да го пришпорваш с тоя секс.. Прави се,че нищо не искаш, че нищо не е станало ...
в един момент той ще реши,че си вече достатъчно 'зряла' за да го направите.. а като му се лигавиш само и за секс му говориш, кат че ли ти е просто прищявката и мрънкаш както малко дете за сладолед на майка си (само дет си тийн, мрънкащ за секс на приятеля си ... стегни се малко!! ще му дойде времето ...

class
07-31-2008, 22:10
Много смях падна в темата.... Аууу не можех да повярвам. Едни го плюят , други нея .... тц... Мойто момиче ти въобще знаеш ли какво те сърби ? Жена ми била ? Въобще знаеш ли на думата жена какво значи ? Евала на момчето ?! - ама той много зрял , брей. Гледал е някое филмче по cartoon-a и сега иска да види дали действа ... Момичето си имало права ... хихи , какви права пък има една 14 годишна пикла + 371 дена ?!

Я се захващай да си играеш с куклите в къщи. Играй си на кен и барби как се целуват и въобще да не ти пука ...

Същата си като 1 приятелка , където е на 20 години вече ... само дето я познавам точно от твоята възраст. Тя през колко момчета е минала и знаеш ли какво ми заяви накрая - ами аз за какво си тровех толкова живота , трябваше да си седя като теб и накрая да намеря любовта без да си съдирам сърцето !

Имам въпрос мислиш ли , че след 2 години ще сте заедно - едва ли ... ти искаш да ти разтворят краката , не за друго , а сигурно защото половината от твойте приятелки са на такова диридже и са ти казали , че било велико ...

windstopper
07-31-2008, 23:02
хаха кфо значи не дава ? :D начи или е гей или изобщо не е "любов" а и закфа любов говорим на 14 години тцтцтц любов хахахаха

lenito_sf
08-01-2008, 10:25
molq te ne slu6ai nenormalnika 6tot ako se lofkate tolko mnou ne moje da go zareje6 za takaa prosta rabota no ina4e po temata ti misla 4e skoro toi 6e blagovoli iz4akai o6te mani4ko da kajem malko predi da navar6i6 16 i go pitai otnovo moje ve4e da blagovoli 6tot se pak tfa sa 2 godini zaboga i ne misla 4e maj moje da iz4aka tolko osven ako ne e nekaf 6a6av pop :D

mariiche
08-01-2008, 11:06

+1

de_bella
08-01-2008, 11:18
Ей такова момче дай Боже всеки му. :grin: Ти вместо да се радваш,че по този начин доказва,че те обича истински.Нещо което в днешно време не се среща често,се самосъжаляваш,че не иска да те е*е.
Мен ми изглежда все едно просто си търсиш някой който да ти отнеме девствеността и тъй като той ти е под ръка искаш да си го изпросиш от него.Я вземи се стегни и вместо да го убеждаваш все повече с детинстките си лигавщини,че още си много малка се дръж като голямо момиче,което си има някви принципи.Пфф.

bunit0
08-01-2008, 11:31
Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той.

Когато едно момиче почне да води полов живот на 14-15 години й казват, че е прекалено рано, когато не го направи... че не е нормално?!? :?
+1

IANI
08-01-2008, 14:03
Защо всички се захващате с това че "той е мн добричък и иска за нея най доброто " , " Тя е тъпа и не разбирала " или "Той е някаккъв си сдухан тъпанар" , а може ли да има нещо друго ?! гледам 21 страници обсъждат се само тези 3 тези ?!
А дали той е готов за това , дали е сигурен че ти го искаш , може би изчаква нещо , някакво развитие по между ви , или ддз , но каквото и да е ако се обичате ще дойде момента!!!По Добре Късно , Отколкото НИКОГА!!!
Остави момчето намира , не го пристикай , времето ще покаже!

mim4ety_sara
08-01-2008, 18:24
Bravo ocelila si mom4eto,iz4akai 2 godinki nqq ko da ti stane ima si vreme za vsi4ko :)

*Kikki*Rikki*
08-01-2008, 18:26
Ти си голяма късметлийка....да ти имам мъжа...
На мене вече ми омръзна да ме спират момчета и да ми искат най-малкото скайпа при което след 1 седмица да ми кажай "Хайде кога ще дойдеш у нас да ти го наврЪ"...АМАН вече... :o :( :-x

angelkata_dqvolkata
08-22-2008, 13:04

absolutno vqrno!!! znaesh li kak se namira takova momche !!! kasmetliika tapa!!! kakvo ti prechi da izchakash ](*,)

angelkata_dqvolkata
08-22-2008, 13:07
Ей такова момче дай Боже всеки му. :grin: Ти вместо да се радваш,че по този начин доказва,че те обича истински.Нещо което в днешно време не се среща често,се самосъжаляваш,че не иска да те е*е.
Мен ми изглежда все едно просто си търсиш някой който да ти отнеме девствеността и тъй като той ти е под ръка искаш да си го изпросиш от него.Я вземи се стегни и вместо да го убеждаваш все повече с детинстките си лигавщини,че още си много малка се дръж като голямо момиче,което си има някви принципи.Пфф.

+1

Bellisima
08-22-2008, 15:45

absolutno vqrno!!! znaesh li kak se namira takova momche !!! kasmetliika tapa!!! kakvo ti prechi da izchakash ](*,)

Много моля, не си вади заключения, без да ме познаваш! И да, знам какво ми е коствало да го открия! Благодаря!

Много е тъпо, че некфи, дет сигурно сте се изчукали на по 13 (Говоря за тези с отрицателни коментари), правите забележки на мен?!

insanity_666, достатъчно го оценявам моето момче. Не съм му се навряла в гащите, че да ми говориш така!

Castaway, не говоря ПОСТОЯННО за секс. Но поняког обсъждаме това. Не го врънкам!

class, първо не съм пикла и второ, не е заради приятелките ми. Просто той ужасно много ме привлича.И понеже съм го опознала психически, искам да го опозная и физически. Все пак благодаря за мнението.

EmILiA` , ако си търсих някой да ми "отнеме девствеността", този някой мога да го намеря за половин час. Искам точно него, защото го обичам, а не защото ми е подръка!

Пак ще помоля тези, които нямат какво да кажат, да не пишат тук.

Довечера ще ви разкажа най-новото около нас.

sodomicdream
08-22-2008, 15:52
Евала на момчето! Трябва да се радваш, че имаш такъв човек до себе си, мила! И недей да му се натискаш, след като той не желае секс. За твое добро е, а очевидно той мисли много за теб! Малко са такива момчета...

BuKTopuq
08-22-2008, 16:42
еми опитай се да го предразполжиш по някакъв начин покажи че си голяма направи така че да не може да ти устои и той сам да си го поиска :)

N0_feAR
08-22-2008, 17:11
Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
Моля ви, помощ!!
я пак :lol:
ми момчето ти има акъл в главата, явно много държи на теб, а и не те лъже - малка си за sex

.JuSt.SunShiNe.
08-22-2008, 17:40
Браво на момчето!!! Евала просто!
Внимавай да не го загубиш.Такива хора са останали много малко и ти си късметлийка. :)

angelkata_dqvolkata
08-22-2008, 18:40

Много моля, не си вади заключения, без да ме познаваш! И да, знам какво ми е коствало да го открия! Благодаря!

Много е тъпо, че некфи, дет сигурно сте се изчукали на по 13 (Говоря за тези с отрицателни коментари), правите забележки на мен?!

insanity_666, достатъчно го оценявам моето момче. Не съм му се навряла в гащите, че да ми говориш така!

Castaway, не говоря ПОСТОЯННО за секс. Но поняког обсъждаме това. Не го врънкам!

class, първо не съм пикла и второ, не е заради приятелките ми. Просто той ужасно много ме привлича.И понеже съм го опознала психически, искам да го опозная и физически. Все пак благодаря за мнението.

EmILiA` , ако си търсих някой да ми "отнеме девствеността", този някой мога да го намеря за половин час. Искам точно него, защото го обичам, а не защото ми е подръка!

Пак ще помоля тези, които нямат какво да кажат, да не пишат тук.

Довечера ще ви разкажа най-новото около нас.

sajalqvam che sam pribarzala s dumite si obache zamisli se 98% ot momchetata po sveta kato te vidqt i veche si predstavqt che go pravite!!!
a tvoqt misli za teb i kak da ne sgreshish i pribarzash!!! nedei da go karash poveche zashtoto moje da pomisli che iskash samo sex a toi qvno vluben v teb (dano i ti v nego) ! ami uspeh ! :smt023 \:D/

Love_Boy
08-22-2008, 18:58
Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Моля ви, помощ!!

Не зная какво да кажа?!?!! Ако трябва да съм обективен ще кажа, че момчето е право. Но от друга страна е пълен идиот!

xxxSnowflakexxx
08-22-2008, 19:09
Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс :D не знам,не знам на къде отива света 8-)
Пази си момчето и не прави глупости а изчакай!!!!не си пропилявай шанса да си с такова добро момче!!!

sweetsunshine
08-22-2008, 19:11
Много ми е интересно да чета за вас. :) Момчето ти е прекрасно не слушаи другите,а ти не си курва!!!Очевидно тези които са написали,че е смотаняк и гей завиждат.Всяко момиче мечтае за момче като това,но те са рядкост(поне в България). :)

Love0nlyMyself
08-22-2008, 19:47
добре де ама като се замислите всеки има нужди и просто иска да опита какво е да изпита някое НЕВЕРОЯТНО удоволствие от секса .. а приятеля и я ограничава малка или не и на вас ви се е искало нали ?!

Love_Boy
08-22-2008, 19:49
добре де ама като се замислите всеки има нужди и просто иска да опита какво е да изпита някое НЕВЕРОЯТНО удоволствие от секса .. а приятеля и я ограничава малка или не и на вас ви се е искало нали ?!

+1

BePoHuKa
08-22-2008, 22:29
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк
+1
Не е смотан просто е благоразумен...според мен много добре е постъпил и е супер,че иска да те изчака..може да го убедиш,че на 16 ще е супер и няма да си толкова малка и ще съкратиш чакането с 1 година,но знай,че ако наистина изчакаш,когато дойде момента,ти ще го желаеш толкова силно,че ще е най-невероятното ти преживяване!!!Мисля,че най-добре е ако го направите когато си на 16...и двамата ще сте доволни! :) А колкото до това,че не те докосва на по интимни места наистина си е малко сухарско,въпреки,че някой момичета се обиждат..Абе мисълта ми е-не го зарязвай!Вероятно няма да съжаляваш ;)!

g1rl4eto_
08-22-2008, 22:36
Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Моля ви, помощ!!

samo moga da napisha che imash nqkuv pi4 do tebe,a ne poredniq koito iska samo da te mine ...trqbva da se radvash,a ne da se oplakvash i vse pak mojesh da govorish s nego da iz4akate malko, a ne 4ak do 17

diviq_kur1
08-23-2008, 09:14
bati geq

MELON
08-23-2008, 10:27
Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс :D не знам,не знам на къде отива света 8-)
а ве той е ПЕДАЛ

glezan4e
08-23-2008, 20:01
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк
+1 :grin: :oops:

LaDy_DaQnA
08-23-2008, 20:18
ako ne go iska6 go dai na men to4no takyv si tyrsq :D :grin: :razz:

JJ-JokeJokey
08-24-2008, 12:16
Или си мн грозна, в което се съмнявам нзм що, или тоя е мн тъп. Намирай друг...

sapa91
08-24-2008, 12:26
Приятеля ти е много свестен даже не го изпускай... не е проблем да изчакаш 2г

mini_brutal_barbie
08-24-2008, 12:45
abe dete tova mom4e te obi4a i tova 4e si se razgonila ne e mn dobre

jambo_bs
08-24-2008, 16:20
ХАхаххаххХА Няма такова момче което да не иска секс и то на тая възраст.Приятелчето ти или са прай на много добра душа и скоро ще ти пръсне п**ката или е ПЪЪЪЛЕЕЕЕНН загубеняк.Щтом ти си го искаш какво лошо има. 8)

deathproof
08-24-2008, 17:10
Помисли, че макар ти да си готова за секс той пък може да не е. Казваш, че е правил секс преди да тръгне с теб. Е, добре, може да е решил, че това е грешка и да предпочита да изчака той да порасне. Може да не те пипа, защото се срамува, защото числи за теб и не иска да те дразни само.

BoBa4eWeR
08-24-2008, 17:16
абе питали го дали не е гей?

|:| LiL BaBy |:|
08-24-2008, 18:08

+++ 1 :grin: и аз искам такъв :)

HYPERDICK
08-24-2008, 18:16
Тоя приятел е някъв пендел, който обича да го качват на кожената триколка и да му се празнят в кривото черво! Държи момичето, за да не го разберат, че е малка мърсна курвичка, която обича да лапа пишки! Смърт за тоя путак! На сапун! Това момче ще иска да бъде изчуквано до дупка, но не и да изчуква! Ебете му майката! Тоя е или гейтак, или комунист!

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-24-2008, 18:59
of az pa se draznq na takiva nali te obi4a ebasi mom4eto dava svobodata na momi4eto ..... ne trqbva da go pritiska za ebane nito da mu otkazva......
kat ne e pedofil za da takova deca zakvo hodi s teb? I kvo kat se nasladish po qko na momenta shte si zagubila 2 godini ot jivota si :D:D:D ne we verno govori s nego kaji mu 4e imash nujdi i si gotova i ne vijdash pri4ina da te spira... vse pak taka nare4eniqt "vajen" moment e za teb i ti imash pravo da reshish koga da e...
ami zamisli se 4e po tozi na4in doi diktuva kakvo da stava vuv vrazkata vi ... trqbva si4ko da e vzaimno... toi absoliutno ne e prav... ako misli 4e si malka zashto e s teb ... zna4i za nego tva e edna igra i koqto toi izmislq pravilata.... shtom tak se darji s teb zna4i ne ste naistina blizki pone spored men za edna vrazka samo dushevnoto razbirane prosto ne stiga... za tva si ima priqteli... pomisli si kakvo iskash ot jivota i si reshavai.... no 4ovek trqbva da si izvoiuva pravoto na svoboda ot partniora (osven ako mom4eto ne e pi4-togava sam ti dava svoboda) az naprimer moga da si se celuvam ('s' i 'bez' ezik) bez pritesnenie da se obarvam s moite frendki za basika pred moeto mom4e i toi samo mi se hili.... i nikoga ne bi mi otkazal neshto koeto jelaq
i oshte neshto vashata vrazka izglejda mn sku4na kakto q opisvash... pomisli si tova li iskash...
pozdravi pukanka

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-24-2008, 19:02
Тоя приятел е някъв пендел, който обича да го качват на кожената триколка и да му се празнят в кривото черво! Държи момичето, за да не го разберат, че е малка мърсна курвичка, която обича да лапа пишки! Смърт за тоя путак! На сапун! Това момче ще иска да бъде изчуквано до дупка, но не и да изчуква! Ебете му майката! Тоя е или гейтак, или комунист!
kvo obshto imat tezi priqtni liude komunistite drugariu ... 8-)

HYPERDICK
08-24-2008, 19:16
kvo obshto imat tezi priqtni liude komunistite drugariu ... 8-)Комунистът мисли дървено като тоя педи педев или путьо марийкин!

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-24-2008, 19:29
kvo obshto imat tezi priqtni liude komunistite drugariu ... 8-)Комунистът мисли дървено като тоя педи педев или путьо марийкин!
ima neshto takova... 8)

extazyBeat
08-26-2008, 23:17
"Довечера ще ви разкажа най-новото около нас."
О, не ами ако Хуан отново не прасне Кармелита... Какво ще правим сега.
Тая историика сериал ли е или какво? Тва не се връзва по няколко параграфа, нз дали се сещаш!
1. Мъж (да мъж, ащото ако до нстъпването на 18тата година не можеш да се определиш като такъв нищо няма да се промени с навършване на пълнолетие) без секс 2 години! - Изречение без смисъл което просто звучи... грешно.
2. Че е педал - не е, нали му "щръквал" като седнела в него (доста бунашки мнения имаше по тоя въпрос)
От 1. и 2. някак си на всеки нормален човек му иде е така отвътре да попита: "Какъв му е проблема?"
А тая история с "принципите" е толкова великолепна, че чак се разплаках, е са отивам за кърпички. Желанието за секс не е нещо което се подтиска току така. Бая железни принципи треа да има, което силно ме съмнява. Който почне да раправя за принципи като стане дума за секс не му е чиста работата. Вечна любов на 15, принципи на 17... За тва, че на 15 искаш да имаш полов живот не мога да кажа нищо, твоя воля.
Аз лично изчетох темата, много ми прилича тва на сапунка на 15 годишно момиче дето си излива фантазиите. Ако пък е вярно - един съвет - АВТОБИОГРАФИЯ, МЕМОАРИ нз какво просто си направете документация - ще струва доста. И гледай за две години да не натрупа още некви "принципи".

lollipop61
08-29-2008, 21:08
;oje da e imal nqkakvi problemi s "malkiq" pri predi6nite i da go e sram d ati kaje...

vaseto0o
08-29-2008, 21:11
Белисима как се казваш?

s3xy
08-29-2008, 22:40
къде са тия момчета...? :? и аз искам едно за мен

blood_dodo
08-29-2008, 22:43
Мъж без секс 2 години! - Изречение без смисъл което просто звучи... грешно.

Може да ти е второ мнение в тоя форум, ама вече те харесвам :D

Инак, аз ли съм старомоден и не 'фащам защо се изредиха толкова хора, които да го нареждат? Лично мнение -> човека е прав за себе си и кои сте вие та да го съдите... Малко като Иисус го изкарах тука, ама то малко и на това прилича. Един да се държи като ЧОВЕК и да държи на момичето и вече айдееее педал, гей, смотаняк, еtc., etc...

tekila_sunrise
08-29-2008, 23:42
според мен момчето е свестно , ама без секс още две години... :D :D :D

Civilizationruller
08-30-2008, 14:43

Железен е просто!!
баси пича !!! браво на него аз сиг нямаше да издържа и щях да те опрая но сиг и аз щях да ти казвам да чакаш още

soul1199
08-30-2008, 16:15
bravo na mom4eto,evala :)

cinderella_gugutka
08-30-2008, 17:33
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
еми,сори,ама май ще 4акаш още 2 додини

lqlqlq22
08-30-2008, 19:32
vij,razbiram te 4e ti se pravi mn seks i az sam taka nqkoi pyt,no se sdarjam,za6toto mislq 4e kato primerno stana na 16-17 6te go po4uvstvam mn po-hubavo,za6toto sam go 4akala dalgo vreme(na 15 sam)ako naistina goo obi4a6 trqbva da se radva6 i ot edna strana 4e e takav,za6toto po4ti sqko momi4e tarsi takova mom4e!!!!moqt fr e ne6to podobno na tvoq,za6toto ne 4aka ot men tova mn ama mn rqdko govori za seks i tova me radva.

mysterious93
08-30-2008, 20:22
и все пак си мисля че тоя нещо се будалка :D може пък наистина д аиска д ате запази и да ходи да се шиба с други

vaseto0o
08-30-2008, 20:26
Кажи му поне да те запознае с любовницата :grin: :razz:

InFaTuAtEd
08-30-2008, 21:16
за първи път чувам за такова момче :shock: Той по-скоро се изявява като твой баща-отколкото като гадже 8-)

LiveFlower
08-30-2008, 21:38
за първи път чувам за такова момче :shock: Той по-скоро се изявява като твой баща-отколкото като гадже 8-)eeee tva 6e e brutalno :D

newenka
08-31-2008, 07:33
на мен това ми се вижда супер НЕнормално.. Невъзможно е да е истина, че тоя човек има такива принципи! Годините със сигурност не са определящ фактор за това кага едно момиче е готово за секс. И още повече едва ли той е човека, който трябва да ти забранява това, ТА НАЛИ ТЕ ОБИЧА!!! Все пак хора говорим за ЛЮБОВ не просто някакъв СЕКС.. тва да не е нещо лошо придружено с мноооо болки :grin: :grin: :grin: тва е удоволствие тъйче в мисленето на тоя тип има нещо мноооого грешно. Може и да не е гей, щом казваш ,но съм почти сигурна че има друга ,с която се чука, и не иска с теб щото ако разбереш ще те нарани още повече 8) пожелавам ти да не е така,но нямам друго обяснение :o

blood_dodo
08-31-2008, 07:59
Между не може и не мога има доста голяма разлика. Ти да не би да го познаваш че да знаеш :D

newenka
08-31-2008, 08:22
предполагам,давам мнение!

GabisiTa
08-31-2008, 12:19
:-D ... Ето едно момиче, което ще разбере как се чувстват момчетата, когато някое момиче не иска да им пусне ... :D :D :D

DeaGLe
08-31-2008, 12:29
:-D ... Ето едно момиче, което ще разбере как се чувстват момчетата, когато някое момиче не иска да им пусне ... :D :D :D

+1 :oops:

belphegor
09-01-2008, 13:00

Моля ви, помощ!!

За пръв път чувам за такова нещо.... Явно нещо от предишната му връзка го е наранило и му е повлияло силно. Иначе според мен сега си на възраст на която трябва да ти се случват много неща, а не да се заробваш с трайна връзка, която ще се състои само от прегръдки и целувки....

ive_nceto
09-01-2008, 15:00
toi qvno naistina mn te obicha shtom iska da izchaka dokato porasnesh dostatachno "za da se nasladish na momenta".I az bih ti kazala sashtoto prekaleno si malka!A tova ot negova strana e golqma jertva zashtoto vse pak e maj pak i ne e devstven a mali znaesh che majete vednaj pochnat li nqma spirane.POchakai dokato porasnesh i mojesh da ponesesh posledstviqta ot deistviqta si.AZ naprimer si bqh kazala che nqma da pravq sex dokato ne zapochna da rabotq,za da moga da si platq aborta ako nedai si boje stane gaf.I taka si i postapih.Prosto sexa e seriozno neshto i trqbva da si dostatachno golqm za da mojesh da precinish pravilno.

g1rl4eto_
09-01-2008, 15:40

+1 :oops:

+1 :-) :-) :-) :-)

Just_House
09-01-2008, 15:55
toi qvno naistina mn te obicha shtom iska da izchaka dokato porasnesh dostatachno "za da se nasladish na momenta".I az bih ti kazala sashtoto prekaleno si malka!A tova ot negova strana e golqma jertva zashtoto vse pak e maj pak i ne e devstven a mali znaesh che majete vednaj pochnat li nqma spirane.POchakai dokato porasnesh i mojesh da ponesesh posledstviqta ot deistviqta si.AZ naprimer si bqh kazala che nqma da pravq sex dokato ne zapochna da rabotq,za da moga da si platq aborta ako nedai si boje stane gaf.I taka si i postapih.Prosto sexa e seriozno neshto i trqbva da si dostatachno golqm za da mojesh da precinish pravilno.

+1 Според мен трябва да изчакаш защото наистина такива момчета не се намират лесно.

laila_94
09-01-2008, 16:01
Останах втрещена !! :shock:
Дали не ти изневерява? :( ..

vaseto0o
09-01-2008, 20:39
Ами как да те чука като преди да се срещнеш го изцеждат то последна капка... :-D

Stefchyy
09-01-2008, 20:43
Ами просто е решил че си малка и в никъв случай не си жена .. ти си 15 годично момиче така че мисля че е прав че не иска да правите секс.. ама незнам ваша си работа ..

him4e_f
09-01-2008, 22:02
нз ама ме кефи приятеля ти... страна птица е,за да не искам секс...мое си има др :lol:

kuklichka_bg
09-01-2008, 22:43
tui leko pritesnitelno... ;p

Angel4enebesno
09-01-2008, 23:35

Не всички мъже са комплексирани и са готови на всичко,за едното...

misskiss666
09-02-2008, 08:38
еее на това му се казва страхотно момче...ЕВАЛА НА МОМЧЕТО \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P ....а за момичето : по добре изчакай,няма да съжеляваш..такова момче си задлужава да му угодиш...просто не бързай,защото наистина си малка... :-) :-) айди успехчета от мен и най важното ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ :-P :-P :-P :-) :-) :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

_LacrymoSa_
09-02-2008, 09:02

+1 :-)

ЪпсурТ^^
09-02-2008, 09:08

Железен е просто!!

Миличка по-добро момче няма да намериш никаде!!!!Няма смисъл да се разделяте за глупости.....ще съжаляваш безкрайно много ако направиш жестоката грешка да го оставиш...Колкото до секса и двамата мисля ,че сте прави... и ти си любопитна и искаш да го направиш и т.н.. ,но разбери че момчето не е на 15 а е на 17 и вече си е изградило някакви принципи ,които спазва и евала му за което!!!Така че може да не чака до 17 ,но щом е решил ,че не е добре сега по-добре го послушай... щом сте спали в едно легло...заедно и си се появила пред него в секси дрешки и ти е казал да се разкараш (грубо казано де..) наистина момчето е златно и трябва да го разбереш!!!... :P :P :P

coteto
09-03-2008, 22:44
+ 1 (samo 4e az si imam priqtel )

s_E_x_Y_y_Y
09-04-2008, 00:18
[quote=Bellisima]Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...

Железен е просто!!

в началото като го прочетох реших ,че той е или гей или ти изневерява,ама сед тая случка мисля че имаш идеалното момче и не трябва да го изпускаш и че явно иска да го направи след като го вдига ,но мисли за теб и те обича и не иска да напрайте някоя грешка и заради това ти отказва так че почакай малко и надали ще съжаляваш .... пук може и преди втората година да си промени решението ;)

BeCuTy93
09-04-2008, 08:38

da ti imah problemite tva mom4e e adski svqsno i qvno ne go zaslujava6

neshty
09-04-2008, 09:27

Железен е просто!!

Миличка по-добро момче няма да намериш никаде!!!!Няма смисъл да се разделяте за глупости.....ще съжаляваш безкрайно много ако направиш жестоката грешка да го оставиш...Колкото до секса и двамата мисля ,че сте прави... и ти си любопитна и искаш да го направиш и т.н.. ,но разбери че момчето не е на 15 а е на 17 и вече си е изградило някакви принципи ,които спазва и евала му за което!!!Така че може да не чака до 17 ,но щом е решил ,че не е добре сега по-добре го послушай... щом сте спали в едно легло...заедно и си се появила пред него в секси дрешки и ти е казал да се разкараш (грубо казано де..) наистина момчето е златно и трябва да го разбереш!!!... :P :P :P

и аз съм на това мнение :-D

Hrupanka
09-04-2008, 20:58
WOW, priqtelq ti e prav i sym iznenadana , 4e o6te sy6testvuvat takiva mom4eta :shock: Bravo :)

the_legend_of_one_love
09-05-2008, 06:59

Железен е просто!!

A tq kade e kazala 4e iska da se razdelqt??????

the_legend_of_one_love
09-05-2008, 07:22
A sega otnosno vsi4ki, koito q obijdaha: vie za kakvi se mislite 4e da obijdate momi4eto, 4ovek kogoto ne poznavate. Naposledak qvno se navadiha dosta razbira4i, koito imat lo6iq navik da obijdat horata koito ne poznavat :-x . Pfff..kakvo li se iznenadvam i az..ni6to novo pod slanceto..skapana darjava.. i za sajalenie se uveli4ava i broq na skapanite hora :x .Kak mojete da kazvate za nqkakvo momi4e, 4e e kurva i da obijdate nqkoi nepoznat, mi pomislete parvo malko predi tova,teq glavi ne slu4aino sa vi na ramenete podqvolite. Tolkova e podlo i tapo da obijda6 4ovek, kogoto ne poznava6 4e nqma na kade pove4e prosto. Ako tq be6e kurva nqma6e da e s tova mom4e a 6te6e da gi smenq kato nosni karpi4ki mom4etata i 6te6e da spi sas vseki sre6tnat vie izob6to imate li si ponqtie kakvo zna4i tazi duma 4e da q upotrebqvate. Obijdate q za6toto na 15 godini i se pravi sex..em normalno, namira se v puberteta vse pak hormonite i zdravata bu6uvat. Da ne bi da iskate da kajete, 4e na neina vazrast prez um ne vi e minavalo za sex ili ne6to podobno, nqkakvi sexualni misli, fantazii, ne ste li imali nujdi, ne mojete da me ubedite 4e vsi4kite ste si igrali s igra4ki kato tri godi6ni lapeta i ste imali tolkova nevinni misli vmesto da masturbirate ili ne6to drugo da pravite :? . Pove4eto predpolagam sa go napravili nqkade okolo 16 godi6na vazrast. Za6to na 15 da e malka pikla a na 16 ve4e da e edno zrqlo momi4e. Az ne vijdam razlika..nqkakvi si 12 meseca. Zna4i vie ne ste bili kurvi ama tq e kurva 6tot iska da go napravq nqkolko meseca po-rano otkolkoto vie ste go napravili.Bravo..mn ste veliki i umni :-x .Tq ne iska da go napravi s koi da e, ami s nego. Tq ne e zagorqla a prosto iska da pravi sex s gadjeto si kakvo tolkova nenormalno ima. :-x

A sega po temata: pogovori s nego opitai se da mu obqsni6 kak stoqt ne6tata..do 2 godini moje ve4e da ne se obi4ate i da ne ste zaedno za boga. Vqrno-svqstno mom4e ama mi se struva prekaleno svesten, to 4ak ne e normalno. Vse pak ste zaedno ot edna godina i da 4aka6 o6te dve mi se vijda malko prekaleno..aide 1 godina po biva ama 2. Kaji mu kolko mnogo go obi4a6 i kolko mnogo te privli4a i razni takiva. Imai tarpenie, ako toi ti otkaje 6te ti se naloji da 4aka6 ama spoko 6te doide rano ili kasno momenta da go napravite. Uspeh! :-)

cHooOpiHka___
09-05-2008, 07:26
mn si e v red mom4eto ...qvno e svestno kakvo iskate... a t ikat osi tolko zagorela ..idi da te prasne drug i izgubi svestniq mom1k.. ae leka..

BeCuTy93
09-05-2008, 12:39

Железен е просто!!

и аз съм на това мнение :-D

+1

vladincetoo
09-05-2008, 15:31
omg toq e nekaf zadrastenqk spored men da govori taka apak i edno mom4e nikoga nqq da otkaje sex ... :D

MapTa
09-05-2008, 16:55
omg toq e nekaf zadrastenqk spored men da govori taka apak i edno mom4e nikoga nqq da otkaje sex ... :D въобще не е задръстено момчето, ако аз бях срещнала него сега нямаше да съжалявам,че изгубих девствеността си на 14 години... (сега съм на 18,че и малко отгоре) :cry:

f1st14ka
09-05-2008, 17:13
Брей! Момче като това е радко срещано явление, ако беше някой друг и да си му толкова навита щеше да те чука като куче и да змине...И се пак ми е малко странно, но не бързай наистина ще имаш доста време за секс.

Ruskia1936
09-05-2008, 17:13
ti si super tupa putka . aide otivai da si pi6e6 doma6nite

pateto16
09-05-2008, 17:20
ebasi picha :grin: :grin: tfa e nai dobroto koeto mojesh da namerish :) :)

Lov3siCk
09-05-2008, 17:55
На някой изобщо да му хрумна , че той може би е останал наранен след първия си път и сега го е страх да не остане наранен още веднъж и да не нарани нея в частност... Най-добре говори с него , но говори като се опиташ да го разбереш и защо не иска да го направи изложи своите доводи и изслушаи неговите без да го обвиняваш.......
Ако разговора протече добре го изненадай в неговия апартамен ( след като имаш ключ) с нещо много романтично и в по-оскъдно облекло, ако и това не подейства значи има някаква друга причина......

А ако толкова много искаш да го ти се е ....... просто си помогни сама!!! Няма лошо в това...

Palav_Sharan
09-06-2008, 08:33
На някой изобщо да му хрумна , че той може би е останал наранен след първия си път и сега го е страх да не остане наранен още веднъж и да не нарани нея в частност... Най-добре говори с него , но говори като се опиташ да го разбереш и защо не иска да го направи изложи своите доводи и изслушаи неговите без да го обвиняваш.......
Ако разговора протече добре го изненадай в неговия апартамен ( след като имаш ключ) с нещо много романтично и в по-оскъдно облекло, ако и това не подейства значи има някаква друга причина......

А ако толкова много искаш да го ти се е ....... просто си помогни сама!!! Няма лошо в това...

а на някой да му е хрумвало че момчето може да е с малка пишка или 1-вия път да се е издънил и да го е страх сега или като цяло да е станал някакав гаф и сега да го е страх.....
по друг начин казано - гаджето ти или е много сдухан или е комплексар или е ЛУД :D

Lov3siCk
09-06-2008, 11:19

а на някой да му е хрумвало че момчето може да е с малка пишка или 1-вия път да се е издънил и да го е страх сега или като цяло да е станал някакав гаф и сега да го е страх.....
по друг начин казано - гаджето ти или е много сдухан или е комплексар или е ЛУД :D

Първият път винаги е издънка....... Дали малка или голяма ВИНАГИ има гафове. А ако беше за размера той щеше поне да я натиска и да се отказва като стигнат до същинската част
И защо трябва да е Сдухан или Луд?! Той си решава КОГА къде и с кого.....

hatercrew
09-06-2008, 11:25
от де го взе кат не те кефи ми го дай 8-) 8-) 8-) :P

mImMmKa
09-06-2008, 12:18

RoseDawn
03-27-2009, 17:45
eх,да имаше повече като твоя приятел.. :(

rusova
03-27-2009, 18:25

+22222222225645649841598465498421564 :-)

NaughtyOne
03-27-2009, 18:30
АЗ пък какво ли не давам за такова момче.На мене пък щеше да ми е гига досадно ако някой постоянно ме питаше и ме "чакаше".Не е истина колко ме изнервя тва "чакане"...

ThisIsMe
03-27-2009, 18:54
той е момче за пример,а Ти поредната разгонена патка ,загоряла за секс на детски години.Осъзнай се!

beretta92sd
03-27-2009, 19:15
Тоя си е чист гей , как може ти да имаш гадже и дори да не и докоснеш гърдите задника или между краката .И дори когато тя ти казва че е готова за секс и те жела е много ти да отказваш това клони само към това че тои има други наклонности .
За какво си хващаш гадже с което нямаш намерение да спиш дори да докоснеш по места които момичетата обичат да бъдат докосвани.
Мен ме навежда на мисълта че тоя е гей и гаджето го е фанал за прикритие за пред приятелите си и техните , че си пада по момичета , но всъщност харесва момчета.
Няма момче което да харесва момичета , да има гадже и да нея докосва по гърдите задника или да и отказва секс.

И още нещо оправданието му затова че е скъсал с предишното си гадже защото го е излъгала че е била дествена а всъщност не е просто неструва .
Кои балък ще скъса само заради такава причина с някои момиче , може да си е имала просто някаква причина, да каже че е дествена а всъщност не е .

Shenkito
03-27-2009, 19:22
Чувал съм и друг път момчета да отказват секс макар , че е много рядко това ама баш това не бях го чувал да сте гаджета от сума ти време и да не иска да го направите .. Може да го е страх за нещо или пък.. де да знам

Sladurancheto
03-27-2009, 19:31
Гаджето ти е добро момче и мисли трезво ии е много прав в това отношение,за къде бързаш?Нима за да докажеш ,че обичаш някого трябва да спиш с него? И ти наистина си малкакакто ти го е казал 8)

Shenkito
03-27-2009, 19:34
Или е добро момче , или е педал , или просто нещо друго го спира

gia_sena_mono
03-27-2009, 21:27
Евала не момчето,пък и ти си малка.От друга страна ако в теб напират хормоните и да чакаш 2 години ....
Де да имаше повече такива мъжки екземпляри, които да не напират само за секс! :?

ToniStoraro
03-28-2009, 07:38
ми има акъл значи.

sextazy_baby
03-28-2009, 08:21
Точно...

vesito13
03-28-2009, 08:46
Въобще , ама въобще тая тема не ми се връзва :? Ти си на 15 , вместо по дискотеки , паркове и т.н. , вие ходите по ресторанти ... Ти носиш някакви си официални рокли , за деколтета ни обясняваш ... Ходила си да спиш при него , а си на 15 !? Когато си била там първо сте били отделно , после въобще не те е докоснал ... Е извинявай , ама какво е това момче , веднъж не е прокарал рака по гърдите ти , по бедрото ти ? Това за мен е невъзможно !!! За една година веднъж да не е изпитал , някакво по силно желание ... колкоти и да се сдържа , говорим за една година :-o

Krasencety
03-28-2009, 09:21
Поздравления за момчето! :-) Рядко се срещат такива вече... По-добре изчакай.За твое добро е! :-) 8)

DevilWish
03-28-2009, 10:23
Изобщо не е смотаняк, просто те обича и иска най-доброто за теб. Изчакай малко, за къде бързаш толкова? Може след известно време да размисли и да го направите, преди да си станала на 17 ;)
Така е.Предполагам, че няма да те кара да чакаш още 2 години.Просто изчакай още малко.
ПС - изказването, че си жена беше малко глупаво.

bube7y
03-28-2009, 11:53
Тва момче наистина много те обича ..и ти не трябва да го губиш за нищо на света,защото такива момчета са голяма рядкост !! Всеки 3-ти гледа как да изчука някое по-малко момиче без да му дреме..Явно гаджето ти е прекрасен човек и не му е само за едното ебане :)

migancy
03-28-2009, 13:46
Момчето просто много те обича и не иска да те нарани и иска да помниш мига за цял живот .. всеки помни първия си път, но поне орално задоволяване защо няма ?!?!?!?!

magneziq
03-28-2009, 13:57
Права си не си дете, ти си още бебе. Много си далече от "жена".След като го обичаш ще трябва да исчакаш малко в противен случей отивай на околовръсното. Там определено ще получиш това, което искаш. Евалата на момчето, че е решил да исчака. Та ти погледнала ли си се в огледалото. Видяла ли си колко голяма разлика има между теб и някоя зряла жена. (Доста голяма) Потърпи малко, порасни и тогава го направете.

kasanova1994
03-28-2009, 15:00
kav e toq be :D? da ne e lud :D pove4eto slu4i sa obratnite :D
momi4eto da ne iska ama ... :D

DesTin3d
03-28-2009, 15:28

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като к***а...
Железен е просто!!
шшшшш бахти волята ... освен ако не го дрогираш или напиеш май май ... скоро няма да е на твойта ... макар ч според мен той е прав донякаде ... ама само до някаде!

damiaN_882
03-28-2009, 15:49
Той те обича, а ти искаш да си запали пи&*#та.. с извинение, но .. така си е ..

NaughtyOne
03-28-2009, 16:12
Така е.Предполагам, че няма да те кара да чакаш още 2 години.Просто изчакай още малко.
ПС - изказването, че си жена беше малко глупаво.

Абе тъй както е тръгнало в скоро време и на 12 вече ще може момиче да се нарича жена
:-D

ioanataa
03-28-2009, 17:11
Toi te obicha istinski..ii ne e smotanqk kakto kazvat nqkoi drugi..ako i ti go obichash shte izchakash da stanesh na 17 primerno.. :)

kitty9410
03-28-2009, 21:03
Изчетох всички страници и първото нещо което мисля е,че момчето наистина е свестно.И очаквах развитие на историята какво се случи,още ли не си е променил мнението или вече направихте тази крачка?Дано отгоровиш по скоро защото виждам едни и същи мнения от август месец 2008 та до сега.

NF_D
03-30-2009, 11:41
Мале колко е прост...

MakeMeLaugh
03-30-2009, 12:06
бааай :smt039