Влез

View Full Version : Аз искам, но приятелят ми не дава...

Страници : [1] 2

Bellisima
07-07-2008, 10:40
Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Как да го убедя, че не съм дете? Че съм жена и искам своето?!
Моля ви, помощ!!

besnicataa
07-07-2008, 10:42
Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс :D не знам,не знам на къде отива света 8-)

hAkEr4E
07-07-2008, 10:44
Eвала на момчето. Ти си тъпа патка!

ubuntu
07-07-2008, 10:46
КВа жена си ти бе ... а той си е прав и аз не чукам деца ...
Ама на мен тук ми мирише на сватба :D :D :D
Май тогава ще те чука ... :-D

Iviqna
Явно тоя е некъв СМОТАНЯК не знам да има такъв мъж да не иска секс :D не знам,не знам на къде отива света 8-)

И защо да е смотаняк не ми е ясно !? Всеки втори иска да изчука някоя момиче,независимо на колкот години е тя...!!!А тои просто иска да е с нея не заради това,а защото държи на нея...тъпо разсъждаваш

love_shu
Преди 6 дни станах на 15 съм, ходя с едно момче от 1 година... Обичам го адски много, той мен също, правили сме хиляди неща един за друг! Той е на 17.
Проблемът е, че искам да правим секс, не се притеснявам и от възможната болка... Адски много го искам.
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Каза, че ме обича повече от всичко друго, но съм била малка за секс... Той не е девствен. Спал е с едно момиче малко преди да тръгне с мен, тоест на 16 без малко (2-3 месеца)... Разделили са се, защото тя го излъгала, че е девствена.
Казва, че ще съм девствена поне докато не навърша 17 (!!) години... Нямало да позволи да правя секс с него преди това. Цитирам: "Ако не можеш да изчакаш толкова, отиди си намери някъв тъпанар, дето ще се навие да изчука малко момиче. Направиш ли го, не ме търси никога повече." Казах му, че искам той да ми е първият... "Ще ти отнема девствеността след 2 години. Когато и ти, и аз сме достатъчно зрели да се насладим на момента." Освен това не иска орално. Това било секс и нямало да го позволи. Прегръща ме, но забелязвам, че никога не ме докосва по гърдите или бедрата.
Всеки път, когато го погледна, съм на границата да се възбудя - тоя поглед, тия мускули, думите му...

Моля ви, помощ!!

Браво на момчето! :) И все пак е малко странно... но щом се обичате толкова колкото казваш какъв ти е проблема да изчакаш??? :-o

ell_ownz
07-07-2008, 10:55
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк

i_hate_you_but_i_love_you
07-07-2008, 11:00
ее пък сега! Винаги можеш да го изнасилиш :grin: :grin: :-D :lol:

GabisiTa
07-07-2008, 11:02
Изобщо не е смотаняк, просто те обича и иска най-доброто за теб. Изчакай малко, за къде бързаш толкова? Може след известно време да размисли и да го направите, преди да си станала на 17 ;)

Bellisima
07-07-2008, 11:02
Хакерче, не можеш да ме разбереш явно...

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
Падна ми ченето! За пръв път да чуя подобно нещо! Егати!!
През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше... :shock:
Железен е просто!!

jujulinkaa
07-07-2008, 11:03

И защо да е смотаняк не ми е ясно !? Всеки втори иска да изчука някоя момиче,независимо на колкот години е тя...!!!А тои просто иска да е с нея не заради това,а защото държи на нея...тъпо разсъждаваш

+1

Bellisima
07-07-2008, 11:06
Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам, че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той.

Няма да си търся друг! Обичам този човек! Той каза 17, не след 20...

love_shu
07-07-2008, 11:06
Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той.

Когато едно момиче почне да води полов живот на 14-15 години й казват, че е прекалено рано, когато не го направи... че не е нормално?!? :?

B3B0K
07-07-2008, 11:11
hmm ot edna strana e mn sladko i milo .. ama ot druga.. momi4eto si go iska 6to da ne i dade ?ne im koi znae kva razlikata v vazrasta moje i toi samiq da ima nqkfi protesneniq otnosno samiq nego ....

м0рЯк-
07-07-2008, 11:36
Абе тоя да не е гей??

smal_girl
07-07-2008, 11:45
ex malko sa takiva mom4eta,koito ne mislqt samo za sex ot edna strana tva e mn milo i mn hubavo za6toto po tozi na4in toi pokazva kolkoto te obi4a i uvajava,no ot druga e malko stranno 4e neiska da pravite sex emi spox radvai se 4e si popadnala na mom4e :-D :-D

manyYy
07-07-2008, 11:46
Евала на момчето :) Такива момчета няма почти никъде вече :-o А момичето щом си иска що пък да не и даде :D явно тя се чувства достатъчно зряла за тази стъпка от живота си ! Но...нейния приятел си е прав до някъде още е малка и аз съм на 15 и смятам същото... :) Но всеки мисли по различен начин така че... :P

and1streetball
07-07-2008, 11:48
Брао на пича. Мноо ме нервят некви смотльовци де си хващат момичета само за едното шибане. Разликата ви не е голяма, напълно нормална е, но щом, е казал след 2 години, т'ва значи след 2 години. 8)

Тоя пич мноо ме накефи, писнало ми е от "ебачи" :lol:

MakeMeLaugh
07-07-2008, 11:52
УАУ! :shock:
За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо... :) :)

Мисля, че приятеля ти има някакъв психически проблем или болка.
В смисъл, не че е луд, а че може би нещо му се е случило, или от семейството му нещо му е втълпено, или от нещо се страхува вътрешно.

А може би само те изпитва на един голям тест и ако го издържиш ти ще си избраната за него.

Нещо има или мисли в него си вътрешно, което ти не знаеш..
Какъв тип са неговите родители и приятели?

Засега това се сещам.

Но виждам, че ти си супер свястно и мило момиче, и зряло за годините си поне, а бе браво, евала, похвала и още какво ли не. :)))
Моля те, остани си такава :> :>

rockgirlbmw
07-07-2008, 11:57
super,radvam se che ima oshte takiva momcheta koito ne sa za edinq sex.druj do i ne go karai da pravi neshto koeto neiska,prosto go izchakai :)

zelenooko_kote
07-07-2008, 11:58
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк

:-D I az iskammm

mysterious93
07-07-2008, 12:05
е това е хубаво че мисли за теб :P но...2 години са множко..или ще изневерява,или може би се притеснява от размера(нз дали е достатъчна причина но :D )или нали каза че и преди да тръгне с теб е правил секс??може да има лоши спомени от последния път :D :)

just_a_girl_z
07-07-2008, 12:14
евала на пича, вече много рядко, да не кажа въобще не се срещат такива момчета. явно те обича неизразимо много. не го пускай и не го наранявай за нищо на света :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

vamp
07-07-2008, 12:16
Всичко това от една страна е похвално от друга странно,просто не знам какво да кажа...

SunShinePearl
07-07-2008, 12:21
УАУ!
За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо...

hah 4ak i na men mi stana int,moga samo da ti kaja radvai se 4e ima6 takova svqstno mom4e do teb mn vnimavai da ne go izpusne6 ako ne te obi4a6e do sega da te e iz4ukal povqrvai mi vsi4ko tova go pravi za tvoe dobro :)

jjjjjj6363
07-07-2008, 12:54
az bih napravil sushtoto

Bellisima
07-07-2008, 12:56
УАУ! :shock:
За първи път виждам толкова чиста тема с истински проблем.. та чак интересна! Не мога да повярвам направо... :) :)

И аз съм изнанадана, явно е защото пиша правилно и защото отговорилите тук са нормални и опитни, а не някви комплексари... :-)

Начи... приятели... Няма някакви познати "ебачи". Има приятелКи. Не една и две го харесват, но не се е надул... Аз съм второто му момиче. И според мен е много вероятно да е заради лъжата на онази глупачка и сега наистина да ме подлага на тест да види дали "ще устискам". Родителите му са приятни хора, разбират се, но не са си говорили за секс, доколкото знам... Благодаря за съветите. Явно ще се чака...
Обаче не един и два пъти съм си фантазирала. Просто адски много ме възбужда... :oops:

Mementomori
07-07-2008, 13:06
Браво,че все още има и светстни момчета!По-добре изчакайте,междувременно може и да си промени мнението,но на 15,наистина си си малка.Такова момче не бива да се изпуска и определено не е гей,смотаняк или куп глупави нарицателни,с които го нарекоха "отворените свалячи" от форума!Поздравления за доброто момче!

silky92
07-07-2008, 13:44
Явно много те обича и държи на теб ,евала му,но чак пък до там не мога и аз да го разбера

ss
07-07-2008, 14:02
Хм добре...добре...но нека пак да припомня 1 нещо-Момчето не че не иска СЕКС,а мисли че тя е МАЛКА(да и според мен е малка)!Как пак го искарахте гей и страннен и т.н.И аз съм отказвал на някои момичета(повече от 1-2 са)поради ред причини...Незнам защо си мислите,че ни е само до ,,ебането''еми поне при мен не е така...
Иначе наистина темата е много добра и със смислен проблем,колкото до момчето-радвам се,че все още има и такива момчета,които уважават,търпеливи са и най-вече знаят какво правят(поне не съм единствен)...

krem4et0
07-07-2008, 14:13
Ти не си жена, ти си дете и той го е разбрал. Ходете си там, а след някоя година нещата ще се случат. Малка си!

Bellisima
07-07-2008, 14:19
Добре де, не ви ли се е случвало (въпросът ми е към дамите), когато погледете даден мъж, да си представяте ... спалня, легло, музика, той ви разсъблича бавно, стъпка по стъпка... вие сте в агония... :oops: Просто... ! Става всеки път, когато го погледна...
Знам, че и той го иска... но възпира инстинкта си...

Излизам да се видим и ще пробвам да говоря с него.

Divna
07-07-2008, 14:44
Bellisima, момчето е категорично, що се опитваш да го разубедиш... при положение, че и двамата държите един на друг ще стигнете и до секс, потърпи малко. Или го прави нарочно- постоянно отрича, за да се примириш с факта, че ще трябва да покачаш и изведнъж ще те изненада в най-неочаквания момент.
Незнам наистина, но ако го обичаш би се съгласила с него, на 15 години определено не си жена, а дете. Тепърва се развиваш и се сблъскваш с подобни проблеми. Примири се с исканията му. По този начин ще му докажеш, че наистина имаш чувства към него, а и в една връзка трябва да се правят компромиси. След година ще сте още по-подготвени и ще ти хареса повече :P
Другото, което ми мина през ума, е да не си е лепнал някоя инфекция от старата си приятелка и да не иска да те зарази, но спокойно можеш да го питаш :-D
Успех иначе 8)
А подобни непреклонни и непоколеби мъже не са често явление, така че се радвай 8-) Самия факт, че смята, че трябва да пораснеш, показва част от възпитанието и общата му култура :P

lifes_slave
07-07-2008, 14:45
pff..ok ok..ne nasilvai mom4et0.. :) ..i az naistina ti zavijdam..pr0sto evala my sp ne si go izpyskai.sd1rjai se malk0..znam 4e ti se iska (i na mene) :-D ..ama iz4akai pr ve4e e zrql i neiska da pr glyp0sti..osven tva naistina si malka (az s1m o6te pove4e)..ima vreme za vs spokoino.. :) :)

amatorium
07-07-2008, 14:48

Dam. Golqm ohluv. 8)

StrIfi
07-07-2008, 16:11
am i az taka :D :-) :D :-)

TomHanks
07-07-2008, 16:28
Абе не е смотаняк, бе! Кво го нареждате момчето! Просто е гей и си е осигурило 2 години алиби, че не е :D

livinginchaos
07-07-2008, 16:48
Хахаха... Сега, ти че си дете си мн дете, обаче пича или си е обратен, или има няква пришка на пиш*ата, мн комплексиран... извинявай ама тия дето разправят че секса не е важен са разни девствени девойки дето си избиват комплекси и се утешават с тоя мохабет в самотните си нощи. Ти щом си се чустваш пораснала си намери пораснал мъж дето да ти задоволи нуждите

bebeT00
07-07-2008, 16:55

Моля ви, помощ!!
Такова момче е за похваля за къде бързаш пак и ти? Още си дете той е напално прав,може пак той да не се чувства готов за тази крачка!!!!!!!!!!

mishaaaaa
07-07-2008, 17:04
Хммм ... евала на момчето, наистина.
И все пак немога да разбера какво е това момче, да ходи с приятелката си от година, тя да иска секс, а той да и казва, че още е малка ... много странно ...
Това е сигурно първото момче, което да се държи по този начин.

Xtuning
07-07-2008, 17:08
Кажи му че в една връзка трябва да има компромиси . Обърни се с неговите думи срещу него . Кажи му , че ако не получиш това което искаш , ще го оставиш ..ако наистина те обича ще се съгласи ....

Bellisima
07-07-2008, 17:18
Стига вече! Пичът е прекрасен, може да има, която поиска! Но е избрал мен... Тук имаше прекрасни мнения на прекрасни хора!

Да разкажа... връщам се от среща с него. Много подробно разказвам:
Мина да ме вземе от нас, после ме заведе на някакъв ресторант на вечеря. Седна до мен и ме целуна по възглавничката на ухото. Каза "Много си секси, мила" (Аз бях със синя рокля с не много дълбоко деколте.) Хапнахме. Малко ми беше странно, защото ръката му през цялото време беше през кръста ми и ме гледаше докато ям. По едно време се пресегна и махна кичур коса от въпросното деколте - той беше влязъл вътре, аз съм с дълга коса. После ме целуна... Изгледах го - от горе до долу. Беше с дънки и черна разкопчана риза. Толкова е сладък! Усмихнах се и разкопчах още едно копче. Казано с 2 думи, минахме към основната тема: секс. През това време ме прегръщаше и целуваше... Каза (цитирам): "Ако не бяха принципите ми, бих те тръшнал точно тук и сега и бих правил любов с теб часове..." Принципи! :shock: Както и да е... Аз: "Защо не го направиш, възбуден си" (Сериозно, беше, не знам от какво, но...). Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"

Полудях! :grin: Малко прекалих с подробностите, но да ги чете този, който иска... :-P

:) щастливката (:
07-07-2008, 17:23
Радвай се на това момче! И щом се обичате какво по хубаво.... радвай се, че е не е някакъв, който да е само с теб заради секса. Момчето е златно не го изпускай

no_baby
07-07-2008, 17:27
Май тогава ще те чука ... :-D
:D :D :D :D :D :D

slun4ice_90
07-07-2008, 17:32
Ти не си жена, ти си дете и той го е разбрал. Ходете си там, а след някоя година нещата ще се случат. Малка си!+1 :-P :)

logarex
07-07-2008, 17:42
Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"
след.... това което разказа... повярвай ще ти даде това което искаш преди тези "17 години" ... просто те изпитва ;)

Kub4e_Led
07-07-2008, 17:57
Той отвърна: "Защото искам бавно да те мъча... (усмивка)... да тръгваме"
след.... това което разказа... повярвай ще ти даде това което искаш преди тези "17 години" ... просто те изпитва ;)
dam i az taka mislq,prosto iska da te poizma4i malko i tova mi se struva mnogo ..... :oops: :-)

velma
07-07-2008, 18:07
Мисля ,че си заслужава да изчакаш,защото той те обича.А може да пробваш да направите споразумение да правите секс по-рано-когато станеш на 16.Ако отказва и ако ти го обичаш,можете просто да спите заедно в едно легло,да се гушкате,да се целувате и там каквото искате.Упоритостта ,а и това,че притежава интелект(щото според мен щом е толкова твърд и щом има воля да чака 2 години не е глупав;е то ти си го знаеш най-добре де ) си заслужават,пък и няма да изгубиш ,ако правиш секс по-късно.Даже ще спечелиш и ще можеш да се насладиш на момента 8-) :P

velma
07-07-2008, 18:08
пък може и наистина да те изпитва

D3m0n
07-07-2008, 18:10

Dam. Golqm ohluv. 8)

Добре мнооо сте смотани просто.Ако беше казало момичето че са се изе*али кат животни щехте да кажете ти си тъпа курва а той е идиот..деца сте...как може....курвенско поколение...а момичето си признава че приятеля му не е заинтерсован от секс или поне я изпитва...са па ги изкарахте ненормални че не се шибат,понеже момчето било педал...евала на всички,които мислят,че да си загорял за секс значи да си зрял...

cHaLGa KiLLeR
07-07-2008, 18:12
Те такова чудо нема!!!Има един в даскало напрао като гей, мн е мил с момичетата и сяка седмица се урежда да чука, а всъщност е простак, в смисал тая кви правиии, па онаяяя и те така секи лъже.Как така няма да иска секс начи или си го е забраил някъде или се чуди дали не е гей.За тва си намирай др да та открехне и са радваи :grin:

AngerFist90
07-07-2008, 18:24
Те такова чудо нема!!!Има един в даскало напрао като гей, мн е мил с момичетата и сяка седмица се урежда да чука, а всъщност е простак, в смисал тая кви правиии, па онаяяя и те така секи лъже.Как така няма да иска секс начи или си го е забраил някъде или се чуди дали не е гей.За тва си намирай др да та открехне и са радваи :grin:
Но то като се замисля какво умно можеш да чуеш от един чалгар .... :smt070 :smt071 :smt075

Относно темата ...радвай се, че имаш такъв приятел, който знае какво иска и как да го постигне и знае кое е най-добре за теб :) успех в живота сигурен съм,че накрая няма да съжеляваш. :)

DevilWish
07-07-2008, 18:25
Еха :) Интересна тема : ) Разказа ти ми хареса - това момче те обича :- ) вярвай ,че преди 17 годишна възраст ще го направите ; )
А мойто беше подобно ,обаче малко по-различноооо ---> със сегашният ми приятел имах голям мерак да го направя /той не беше правил секс/ . . . 100 пъти бяхме сами в нас ,съблечени ,френска любов а-у ,обаче не ще секс и това е :D :shock: :( Чудих се какво става с това момче ,но сега като трябваше да замине за ваканция и беше последният ни ден заедно -> това не ми се вярваше направо ,хвана ме и ме мушна в една тоалетна :shock: :? И след това имахме парти с класа ни ,че се разделяме и там в училище още един път го направихме 8-) :booooomb: :oops: Охх :)

Той те обича ,вярвай.Не му давай зор и сам ще си искаа ;) :oops:

amatorium
07-07-2008, 19:52

Dam. Golqm ohluv. 8)

Добре мнооо сте смотани просто.Ако беше казало момичето че са се изе*али кат животни щехте да кажете ти си тъпа курва а той е идиот..деца сте...как може....курвенско поколение...а момичето си признава че приятеля му не е заинтерсован от секс или поне я изпитва...са па ги изкарахте ненормални че не се шибат,понеже момчето било педал...евала на всички,които мислят,че да си загорял за секс значи да си зрял...

Ti otkude znaesh kakvo bih kazal?

mimencety_
07-07-2008, 20:04
exaaaaaaaa 4e tq bila jena be, pak tova mom4e s tebe nz kak taka sa e fanal s takava jena na 15 god bojeeeee
6ti dam edin savet:
vliza6 v nqkoie kafe fa6ta6 pyrviq batko koito vidi6 kara6 go v toaletnata i bez da go moli6 toi 6te te iz4uka i daje i bebe moje da ti naprai bonus kam sexa 6te e :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

D3m0n
07-07-2008, 20:14

Dam. Golqm ohluv. 8)

Ti otkude znaesh kakvo bih kazal?

Не говоря за конкретен човек,просто в 90% от случаите говорят така.

sLaDkA_GrEsHkA
07-07-2008, 20:15
boje ,.... ama i ti si edna,.... trqbva da si gorda che imash takuv priqtel !!1 znaesh li kolko momi4eta me4taqt za takuv ... napravo ti zavijdam :D

dantro
07-07-2008, 20:16

Моля ви, помощ!!

За това че неиска да прави секс с теб докато не навършип 17 .. някакво го разбирам но и да не те докосва .. :shock: Неразбирам защо не те докосва .. опипва може да има някакви псехически отклонения и да те има като по малка сестра или братовчедка нз :? Не е нормално това .. според мен немога да разбера защо неиска сега да спи с теб .. ти си на знам момичета които на 12 са го правили .. не е нормално .. особено да не те опипва

dream_er
07-07-2008, 20:16
Ооо блазе ти просто че на такав си попаднала,повечето момчета сега(да не кажа всичките) не чакат момичето да предложи,камоли да го чакат две години :) Той нито е гей,нито е смотаняк! :? Просто явно наистина много те обича и за него най-важното нещо вьв врьзката ви не е секса. :)

Madn3s5
07-07-2008, 20:30
Евала на момчето..нямам друг коментар :-o

Poison_Heart
07-07-2008, 20:39
Как искам и аз такова момче...Направо ти завиждам изобщо не ги слушай тия дето ти казват че е гей просто супер много те обича :smt045

moon_flower
07-07-2008, 21:01
А колко момичета искат да имат такова момче...да ги обича и секса да не е всичко...А ТИ СЕ ОПЛАКВАШ?!

time2rock
07-07-2008, 21:06

Моля ви, помощ!!
Човек,ТОЧНО такова момче искам и аз.Дай го насам :oops: Всичко,което ти е казал,мислех че вече няма момче което да го изрече.Щастливка си :)

cS_LaMeRkA
07-07-2008, 21:25
Евала на момчето... тебе верно яко те сърби сливата...
Старпи се... как си седяла мирна 14 години без секс ще изтърпиш и 2... деа кфи сте ебливи... после мъжете били виновни :D

Gagarin_Girl
07-07-2008, 22:09
Такова пречувствие имам че това са нечий мечти :? Но се надявам това да е истина и всички маже да станат такива.Да е по важна любовта от секса!Всички които казват че е гей и темподобни са точно на принципа"Сляпо куцо сакато щом има дупка е злато" и точно вие сте тези който трябва да обиждаме! :o :x Ако трябва да съм честна ще ти кажа зарежиго за да има повече такива свободни маже,но ако трябва да ти дам съвет той е:Дръж здраво и не го пускай каквото и да става!!! :-P

Mirelchetoo14
07-07-2008, 22:13
Тая тема ми напомня как като бях на 12-13 пусках и аз подбни тука :D Исках да покажа колко зряла съм за възрастта си и да събера комплименти за мене и "гаджето" ми :D :D :D Ехххх едно време.... :D Детска му работа :-D Айде,ако е истина,следващия път сложи в стаята един попърс и да видим дали пък няма да те награби... :D

ELFIQ
07-07-2008, 22:16
Евала на момчето..нямам друг коментар :-o
трябва повече да са като твоето момче =D> -ПАЗИ СИ ГО И ГО СЛУШАЙ ,щото ако го изтървеш ще изгубиш МНООООООГО :)

SK0RP10N
07-07-2008, 22:22
Евала на момчето.
Остани с него, той много то обича и уважава.

SJD
07-07-2008, 22:25
Ами, ако е искрен от една страна е пичага от друга страна, са ако на момичето й се прави секс, да не се замлаща много :) честно казано обаче виждал съм такива случаи т.е. ако не е искрен разумните отговори на въпроса, какво по дяволите прави тоя пич??? са :

1. оная работа му е малка и си мисли, че след 2 години ше му порасне та да не се притеснява
2. играе си с момичето, за да може в един момент тя да му падне на колене за секс

Не виждам друго разумно обяснение :?
Но ако наистина е искрен евала :) (но се съмнявам момичето да издържи две години без секс, докато е с него и най-вероятния изход е да му изневери)

vetev
07-07-2008, 22:37
(но се съмнявам момичето да издържи две години без секс, докато е с него и най-вероятния изход е да му изневери)

НЕ просто тиме вкара бързо в леглото :D :D :D ина4е и аз можех да издържа :razz: :razz: :razz: :razz:

Alice Cullen
07-07-2008, 22:46
ako pitash men evala mu na momcheto!! malko momcheta na negovite godini razsujdavat taka... reakciqta mu e edinstveno dokazatelstvo che te obicha i che e zrql za vuzrastta si!!! :-D

pux`maniq
07-07-2008, 23:37
maikata my iskam i az takuv... malko stranno 2 godini bez sex na taq vuzrast... no suus sigurnost ne go ostavqi...!!!! shte vidish che 1 den shte ucenish tova mn zashtoto na 15 godini edvali si dorasla tolkova kolkoto si mislish i toi znae tova i iska kogato go naprvite da bude naistina specqlno i kakto trqbva zashtoto 1viq put e vinagi mn vasjen i cql jivot se pomni i kolkoto po si porasnla tolkova poveche shte go ucenish.. :) i znai i badi sigurna v 1 sus sigurnost toi te ubicha mn... ;-)

Liar
07-07-2008, 23:58
Как да го била убедила че е жена :lol: :razz: От кога момиченцата в 8-ми клас са жени???
И ще се повторя-евала на момчето.Пък ако толкова ти се ебе и искаш друг-дай твоя насам...

Yallama
07-08-2008, 00:03
Преди около месец и половина имаше удобен момент и ... разкопчах му ризата, но той ме бутна (леко, да не решите, че ме е ударил) и си я закопча. Ка....га не ме докосва по гърдите или бедрата.

Моля ви, помощ!!евала прая на момчето

preichetoy
07-08-2008, 00:18
Прекрасен е! Завиждам ти. Не съм чула за момче, което не иска секс, още повече, когато му се дава. Ще чакаш, ако го обичаш, колкото той теб. Недей да бързаш. Изчакай точния момент. Не само за теб, но и за него. Ако ти имаш гадже, което иска да прави секс с теб, но ти не искаш, ще кажеш, че те притиска, нали.

Spider4eto
07-08-2008, 00:27
О това ми напомня на една серия на Сексът и градът: Саманта се запозна с някъв супер як учител по йога(май), който си беше дал обет да не прави секс. И така се мъчиха както и твоя те е измъчил, ам накрая се изчукаха като животни. Иначе недей да съжаляваш, че имаш такъв приятел, явно не си просто ходеща вагина, както повечето мъже възприемат жените. А и наистина според мен си си още дете. Помисли си хубаво :)

vetev
07-08-2008, 00:54
О това ми напомня на една серия на Сексът и градът: Саманта се запозна с някъв супер як учител по йога(май), който си беше дал обет да не прави секс. И така се мъчиха както и твоя те е измъчил, ам накрая се изчукаха като животни. Иначе недей да съжаляваш, че имаш такъв приятел, явно не си просто ходеща вагина, както повечето мъже възприемат жените. А и наистина според мен си си още дете. Помисли си хубаво :)

а аз не мисля така смисал виж и аз съм на 15 но когато реших 4е съм готова за тва го направих и с подходящия 4овек...тя също е убедена 4е го иска така 4е нз 4есно казано кво да и препоръ4аме да прави защото и на мен ми е трудно да се постава в нейната ситуация...според мен трябва да говориш с него мн ама наистина мн за тва да го убедиш 4е си готова да му кажеш си4ко хубаво което ти идва в главата 4е тои е 4овека за те и така нататака...измъкни и още при4ини поради които не иска...смисал няма при4ина дане иска разбираш ли примерно ако го е страх от тва 4е ше те боли му кажи 4е тебе ше те боли независимо дали го правиш сега или след няколко години...нз надявам се да се оправат нещата...4есно казано бях в рвойта ситуация и мога мн добре да те разбера...с приятеля ми си4ко си вървеше супер и се беше видяло ве4е просто 4е ше правим нещо... :D но по едно време се беше отказал разпитвах защо защо защо секи ден по 1000 пъти той не казва...и накрая нещата просто си сранаха от самосебеси...просто трябва мн да говорите за тва и да го обедиш 4е го искаш (: написах цял роман и ако не помогна ше се съмообия... :D успех =]

Alice Cullen
07-08-2008, 01:04
shtom se chuvstva gotova da go napravi, no vse pak v tazi vruzka ima dvama... vuprosa e naistina da e ubedena che go iska i to s tochno tozi chovek sled tova moje i da sujelqva... az imah podobna situaciq kogato bqh na 15 no den dva predi da go napravim se zamislih i reshih che toi ne e tozi s kogoto iskam da mi e purviqt put i sega ne sujalqvam che izchakah togava :)
no v kraina smetka neino si e reshenieto, moq suvet e ne mu se nalagai puk toi moje i po rano da reche da go napravite :)

DaamIt
07-08-2008, 01:24

Забравих да кажа... преди седмица трябваше да ходя в квартирата му с приспиване. Мислех, че си е променил мнението и няма начин да не правим секс. Облякох не много изразана черна рокля, не исках да изглеждам като курва...
Влязох (имам ключ от тях), той седеше на един стол и седнах върху него. Целунах го... и му казах "Е, промени ли си мнението?". "Щръкна" му веднага, но каза "Не, отиди се преоблечи, защото ще направя нещо, което не искам и не трябва..."
През нощта си легнахме поотделно, после ме извика при него, но не ме докосна в онзи смисъл, само ме гушкаше и целуваше... :shock:
Железен е просто!!
можеш само да се радваш от друго момче никога няма да чуеш такова нещо (тоя явно яко го тресе романтиката .. )
пс: личното ми мнение е че е идиот при положение че ти искаш ама споко може да му дойде акъла :)
пс2: дано все пак успееш да го навиеш (няма момче което да не пуска има момиче което да не знае как да си пойска )

Alice Cullen
07-08-2008, 01:45
takova momche iskam!!! nachina po koito govori mi e mn poznat.... no spored men bellisima trqbva da se radvash na momcheto si, edin vid se griji za teb... :)
i suglasna sum trese go romantikata :-P :) :)

cHaLGa KiLLeR
07-08-2008, 04:53
Но то като се замисля какво умно можеш да чуеш от един чалгар ....

Аз съм против чалгата ве киллар не ниш кво е?
По темата:ако до 1-2 месеца не ти пуска и ти говори глупости че си малка начи трябва да се лекува, а ти си намери нормално момче(не само за секс де) и са оправаи :)

Bellisima
07-08-2008, 05:24
За това че неиска да прави секс с теб докато не навършип 17 .. някакво го разбирам но и да не те докосва .. :shock: Неразбирам защо не те докосва .. опипва може да има някакви псехически отклонения и да те има като по малка сестра или братовчедка нз :? Не е нормално това .. според мен немога да разбера защо неиска сега да спи с теб .. ти си на знам момичета които на 12 са го правили .. не е нормално .. особено да не те опипва

В смисъл той ме гушка - рамене, лице, устни, кръст, вратле, но никога не ми "пуска ръце" по гърдите или бедрата. Хубаво, разбрах, явно не съм особено много жена... Ама изглеждам по-голяма за възрастта си...
Отрицателните постове няма да коментирам, само ще кажа за 100-ен път, че искам да е с този човек и никой друг, затова ще чакам и няма да си търся батко да ме "оправи". :?

И аз съм на мнение, че ще даде преди 17... :grin: Утре пак ще излизаме...

samonervi
07-08-2008, 05:37
Има вероятност и да е точно момче,а не смотаняк както са се изразили по горе в мненията.Ти наистина си малка за секс.

krem4et0
07-08-2008, 06:05

В смисъл той ме гушка - рамене, лице, устни, кръст, вратле, но никога не ми "пуска ръце" по гърдите или бедрата. Хубаво, разбрах, явно не съм особено много жена... Ама изглеждам по-голяма за възрастта си...
Отрицателните постове няма да коментирам, само ще кажа за 100-ен път, че искам да е с този човек и никой друг, затова ще чакам и няма да си търся батко да ме "оправи". :?

И аз съм на мнение, че ще даде преди 17... :grin: Утре пак ще излизаме...
то вече няма 15 годишни, които да изглеждат на 15. И все пак вечери, дълги рокли........много се филирате май. Мислех, че лапетата ходят на дискотека(детска) и по парковете....Пак ти го казвам-не си олкова голяма, колкото си мислиш. Аз съм 8 години по-голяма от тебе и се чувствам още супер млада(а на моменти и малка). на 15 си си дете както и да го погледнеш. Да имаш връзка на 15 за мен е простотия, но да правиш секс.......даже не мога да опиша колко глупаво е. да не говорим че чувстветелността ти ще дойде след доста годинки. Сексът сега няма да е каквото е на 20-25. А до тогава така ще ти е писнал, че изобщо няма да има какво а те възбуди и изненада. Мен ако пиаш още бая време не би следвало да правиш секс. 17 за мен си е също ранна възраст. Нали обучавах 1 тайфа 17 годишни-те само за компютърти игри и секс мислят. За игри момчетата, а за секс момичетата.....много са зрели 17 годишните момчета, няма що!

jghgh
07-08-2008, 06:38

Моля ви, помощ!!

бахти якия пич, дай ми го насам
хем свестен, принципен, обичлив, а и красивичък.. че тоя е няква находка ве .. такива момчета няма..

FeelMyPain
07-08-2008, 07:06
Аз пък не отказвам .. http://www.garena.com/forum/images/smilies/yociexp/yociexp30.gif

jghgh
07-08-2008, 07:25
ама той го прави от грижа, а не да й се налага. мацката наскоро е станала на 15 ве. тя си е детенце.
на 15 къв секс.. сигурно на 16 вече ще й даде, айде кво го мислите толкова : )

наистина ако беше пуснала тема, наскоро станах на 15 авера ми е на 17 изчукахме се като диви прасета, цяла нощ а у
ще й викате "уу ма ти си малка ве, курвичка, не знам си кво, приятеля ти къв е такъв, аз на 16-7 чак се отворих о0 мо0о" ...

наистина си е мъничка за секс... някви си 15 години.. да почака малко, а и гаджето й има п р и н ц и п и
и си я обича, и е отговорен
направо си е рядка находка. тва за мен пък си е истински мъж... от Марс някакъв...

Bellissima, радвай се на приятеля си и знай че няма да устиска дълго. :-D

natity
07-08-2008, 07:53
greshish mila i az navurshih 15 i reshih che sum gotova i az sum ot edna godina s prietelq si toi beshe na 17 i go napravihme haresa mi produljihme i sega se pritesnqvam che moje da sum bremenna nedei da si mislish "pri men nishto nqma da se oburka" ichakai da stanesh na 17 evala mu davam na priqtelq ti spr e

Chefinkaaa
07-08-2008, 08:10
Евала на момчетооо и аз искаам таковаааа... апък ти миличка...ддз чакай го както казваш го обичаш и не искаш друг...и да както казаха поо напред може да те тества...да види дали си поредната как да нарека "курва" която иска да се чука един вид...а т не бързай толкова щом искаш да е с него чакай..

Wrathchild
07-08-2008, 08:30
Прав е. Та ти си на 15 за бога. В днешно време не е чак толкова ненормално, но е прав, че като сте по-големи ще можете да го изживеете по-добре.
Най-малкото може да станат всякакви усложнения, а ти на 15 едва ли ще можеш да поемеш последствията. На 17 също няма да можеш да се справиш без родител, но поне ще можеш спокойно да им кажеш, че си сексуално активна, а на 15 е по-вероятно да правиш всичко възможно само и само да не разберат.

Nadelina
07-08-2008, 08:36
Ima. I az hodeh s edin, koito beshe na 21 i ne iskashe da pravim sex. Nito az, nito toi beshe devstven, no iskashe vryzkata ni da dostigne opredeleno nivo, za da pravim sex. Beshe stranno, zashtoto slavata mu na jenkar me karashe da mislq, che e povyrhnosten, a se okaza, che dyrji na lubovta i iska da izchakame, za da byde izjivqvaneto po-istinsko. I e prav, zashtoto ako bqhme spali oshte v nachaloto, kogato prosto sme se haresvali, nikoga nqmashe da usetim chuvstvoto da obichash i da pravish sex za pyrvi pyt, trypkata e ujasqvashto po-prekrasna.

OtherDimension
07-08-2008, 08:51
Че съм жена и искам своето?!

пфхаха :lol:

krem4et0
07-08-2008, 08:58
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЗЕМАТ СТРАНАТА НА МОМЧЕТО ??? НИМА Е ХУБАВО ТАКА ДА МЪЧИ МОМИЧЕТО БЕЗ СЕКС ???
Я ЗА МАЛКО СЕ ПОСТАВЕТЕ НА НЕЙНО МЯСТО. АЗ СЕ ПОСТАВЯМ ЗАЩОТО МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКА ДА МЕ МЪЧАТ БЕЗ СЕКС И ВЯРВАЙТЕ МНОГО Е КОФТИ ! ВСЯКА ЖЕНА СИ ИМА НУЖДИ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ А НЕ МОМЧЕТО ДА СЕ ПРАВИ НА МНОГО ТЕЖКО И ДА СЕ НАЛАГА.В ЕДНА ВРЪЗКА ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА СА КОМПРОМИСИТЕ А ТОЙ ЯВНО НЕ Е ГОТОВ НА ТАКЪВ ОТНОСНО СЕКСА.

Какви сексуални нужди има? Тя не е правила секс, а е и само на 15. На тази възраст няма физическа нужда от секс!

Bellisima
07-08-2008, 09:08
Че съм жена и искам своето?!

пфхаха :lol:

Точно от такива коментари имам нужда. Мерси! :x

fake
07-08-2008, 09:19
^ щото като стане на 17 не може да забременее ли? 8-) 8-) 8-) тва беше най-малоумното мнение в темата

до авторката : според мен скоро ще се пречупи

emchetyyy
07-08-2008, 09:23
хм щом до ся не се е пречупил значи поне година още сигурно ще издържи .. евала му на момчето :) а пък ти не се коси толкова може да си готова и всичко но той мисли за тебе и това трябва да те радва вместо да се притесняваш ... няма начин да го накараш не се заблуждавай трябва той да реши че го иска :) :-P

B.O.OM..
07-08-2008, 09:28
Евала да пича,ма моя определено неможе да стой само и да ме :-) ако сме в едно легло,просто твоя найстина е железен.

Barbolinna
07-08-2008, 18:31
Аз мисля,че ако ти наистина го обичаш ще издържиш не само още 2,ами и още 5 години . ( Е,нямам предвид,че трябва да правиш секс чак на 20 де !) .Аз също имам приятел,с който все още не се сме правили секс,обаче не напирам,защото го обичам страшно много и секса не ми е най-важното. Иначе на тези които казват,че приятелят ти бил гей и т.н, въобще не им обръщай внимание-те просто показват колко просташки начин на мислене имат. :?

ZaI4I
07-08-2008, 19:10
Само ще ти кажа че приятеля ти е невероятен.Всяко 2-ро момиче си мечтае за такъв..Според мен те обича прекалено много и се грижи за теб.Има една мисъл...(не се сещам точно как е,но ще перефразирам) ако някой твърди че те обича дай му най-скъпото си,ако наистина е така той няма да ти го отнеме...Та в случая си мисля че момчето наистиина те обича,държи на тебе,уважавате те,какво повече искаш?Цяло злато е той,пази си го :) Бъдете щастливи за сега а всичко ще си дойде с времето си :)

MakeMeLaugh
07-08-2008, 21:40
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЗЕМАТ СТРАНАТА НА МОМЧЕТО ??? НИМА Е ХУБАВО ТАКА ДА МЪЧИ МОМИЧЕТО БЕЗ СЕКС ???
Я ЗА МАЛКО СЕ ПОСТАВЕТЕ НА НЕЙНО МЯСТО. АЗ СЕ ПОСТАВЯМ ЗАЩОТО МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКА ДА МЕ МЪЧАТ БЕЗ СЕКС И ВЯРВАЙТЕ МНОГО Е КОФТИ ! ВСЯКА ЖЕНА СИ ИМА НУЖДИ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ А НЕ МОМЧЕТО ДА СЕ ПРАВИ НА МНОГО ТЕЖКО И ДА СЕ НАЛАГА.В ЕДНА ВРЪЗКА ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА СА КОМПРОМИСИТЕ А ТОЙ ЯВНО НЕ Е ГОТОВ НА ТАКЪВ ОТНОСНО СЕКСА.
С подмазване и четкане няма да ти пусне или да ти прати голи снимки ;)
8-)

K-Maro
07-08-2008, 21:50
хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка... чрез действията си той показва, че е с теб, не заради така желаната мъжка фантазия, а защото се допълвате и вижда по-надълбоко в душата ти от всеки друг елементарен селяк... той те обича много... прекалено излишна простота и селяния има днес... всички мислят само за едно *** .... ще му дойде времето и на това, и не се влияй от факта, че има и такива, които на 13/ 14 / 15 са го правили- те са прости и без самочувствие... !!!

Puky
07-08-2008, 21:57

Железен е просто!!

Всъщност при мен е същото .. Той не иска , защото съм била малка .. но примерно дори ако го хвана за дупето ...Той не иска да направи нещо заради което ще съжалява.. Не че аз искам да правим секс.. не искам .. и е хубавото , че и той не иска. :-)

yozito
07-08-2008, 21:57

+1

Fx1
07-09-2008, 05:48
хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка...

Абсолютно невярно. Сексът има много важна роля в една истинска връзка. Въпросът е, че на 15 "връзките" не са такива. Определено сексът не е определящ тогава и е нормално да не присъства изобщо.

krem4et0
07-09-2008, 05:54
Ако и двамата се девствени сексът няма такава важност. но сексът развива връзката на друго ниво и определено в 1 определен момент трябва да е налице не само секс, но и много хубав секс. В началото и моята връзка беше без секс, а не бях на 15 определено. не мога да кажа, че е била по-слаба от сега, че нещата са били зле и прочие. Напротив, правехме доста по-различни неща, защото не мислехме само къде ще го правим. Наслаждавай се на платоничната любов, защото като правиш 1 път секс, вече няма да е никога както преди.

ivito_13
07-09-2008, 07:25
ем то във днешно време са малко тези,който биха мислили за теб не е ли така ?!?!? имаш си перфектното момче ... въпреки че държанието найстина му е малко странно ...

Bellisima
07-09-2008, 09:08
хах... ми, ако питаш мен, честно, ще ти кажа, че секса е на най-последно място в една истинска връзка...

Абсолютно невярно. Сексът има много важна роля в една истинска връзка. Въпросът е, че на 15 "връзките" не са такива. Определено сексът не е определящ тогава и е нормално да не присъства изобщо.

Да, и аз мисля така!

princesa_viki
07-09-2008, 10:22
Попаднала си на момче!Евала!
Според мен той е много прав.На 15 си все пак,не си достатъчно готова за секс.(все пак това е мое мнение)
Трябва да прецениш-ако искаш да си с него,ще чакаш секса,а ако ти е за секса си хвани някой да ти направи кефа ;)
С това,което ти е казсал,показва че държи на теб и че не е с теб заради едното еб*не.Сама прецени

fall_out_girl
07-09-2008, 11:07
Според мен момчето не е зле...Нормално е да не иска секс с теб щом си на 15...Но ако не можеш да издържаш без секс,тогава просто си тръгни...Намери си някой друг,който ще ти направи кефа,но след време може да съжаляваш :?

VilleBaby
07-09-2008, 11:26
Благородно ти завиждам :) ако и за теб не е най-важен секса ще изтърпиш 2години а може и по-малко :) не се оплаквай , мом4ето ти е златно 4удя се дали има още като него...всички ве4е са тъпанари , които се стремят само да задоволят животинските си нужди...пази си го и се обичайте , ако го изпуснеш губиш мноооооооооооооооооооооог о и най-вероятно няма да срещнеш толкова свястно мом4е :)

insomnia79
07-09-2008, 11:28
lelelel evalata na pi4a ........ de da ima6e pove4e takiva mom4eta ... a ti si o6te pulno dete 6tom se smqta6 za mn porasnala i za jena i tn .... kolkoto do sexa ti napulno preobru6ta jivota... sqka6 nastupva nov etap .....otgovornostite stavat pove4e koito sa neposilni psihi4eski za edno 15-godi6no.. za mene nai normalnoto e da zagubi6 devstvenostta si sled 17 ili 18...

FataMorgana
07-09-2008, 12:08

Моля ви, помощ!!

Ama vij kolko e mil ne se durji kakto drugite mom4eta ...ako az bqh na tve mqsto bih po4akala

nancy__girl
07-09-2008, 14:17

на 15 била жена :D абе имам сестра колкото теб сички на тая възраст те малки пикли
била жена тя :D:D:D:DD лапе такоа седни малко да понаучиш да се образоваш малко за сичко си има време :-x ти такъв приятел сиг вече не би срещнала за тва дръж си путето още поне докато озрееш физически
о боже правете кфот си искате не ми пука

Bellisima
07-09-2008, 14:41

на 15 била жена :D абе имам сестра колкото теб сички на тая възраст те малки пикли
била жена тя :D:D:D:DD лапе такоа седни малко да понаучиш да се образоваш малко за сичко си има време :-x ти такъв приятел сиг вече не би срещнала за тва дръж си путето още поне докато озрееш физически
о боже правете кфот си искате не ми пука

Трябваше ли да бъде толкова грубо? Все пак не съм пуснала тема с "умно заглавие" от рода на: "На 12 години съм, той ми свърши в устата, бременна ли съм?" Стига де...

PsychoHoliday
07-09-2008, 16:13
от Севлиево ли си ? очила носиш ли ?

xaxa
07-09-2008, 16:37
imam 4ustvoto 4e govori6 za men

po temata gajeto ti e pi4 i go puslu6ai, vseki si misli 4e e golqma ^^ i t.n. ama si 15 godi6na pikla v smisal zablojdava6 se a gajeto ti e prav!

PeopleAlwaysLeave
07-09-2008, 16:49
Евала на пича! Рядкост са тия като него..но повечето само секса им е в глават. В интерес на истината наистина не си кой днае колко голяма за секс. Според мен иска да те предпази, защото на 15 не е много нормално да правиш секс. Вярно е, че всеки сам си решава и когато се почувства готов го прави, но явно момчето не иска да почваш от толкова малка. Послушай го по-добре и се радвай - голяма късметлийка си с такова момче :)

donkihot
07-09-2008, 16:57
из4етох цялата тема...мале...мацка...направо го хвърли насам тоя твоя! И моя си е екстра,но твоя...уау..

bebchityyy
07-09-2008, 17:31
s mneniety na ell_ownz sum :-o

CrazyBear
07-09-2008, 17:41
Taq tema me sdyha!
Abe iznasili go tva mom4e...ako izkarate o6te 2godini toi 6e ti e parviq i napravo 6e se ojenite i sled 15godini 6te pi6e6 v izpoved.com 4e ne ti dostiga sex ili 4e ti e pisnalo ot tozi muj za6toto si s nego ot kakto se pomni6!
Edin jivot se jivee!Badi po nastoi4iva za tova koeto iska6 i se 6te go polu4i6!
Az sam na 16godini i imah vryska s parviq mi 1godina...i pravihme sex o6te na parvata sedmica...i mn se obi4ahme-dori o6te se obi4ame no prosto nito edin ot dvama ni ne otstapi za nqkoi na6i si ne6ta...
Sega imam samo intimna vryska s muj koito e s 10godini po golqm ot mene...9meseca go navivah da spime i ne otstapvah...kolkoto i da me otblaskva6e i daje gadnqrski se e darjal s men ne otstapih i sega go imam 4isto i prosto sexyalno...
Nedei da misli6 4e tva mom4e e edinstvenoto...Da moje i da e prav za nego si...no znam kakvo e da ti se iska sex i intimnost a da ne moje6 da gi polu4i6....
Imam priqtelka koqto ve4e po4ti 2godini hodi s neiniq-a toi e takuv idiot vaob6te ne q zaslujava...i tq sega iska no ne moje da go zareje za6toto e sviknala s nego i e nqkak privarzana...
Momi4e STEGNI SE!
EDIN JIVOT SE JIVEE ZAPOMNI MI DUMITE!Napravi jivota si sladak za6toto e edin makar da pojertva6 i potypka6 ne4ii drygi razsyjdeniq...
Zabravi dumata kurva-tova e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!A nima 6te se sramuva6 ot tova 4e obi4a6 sexa i mu se kefi6?!

"беден е човекът,чиито удоволствия са в зависмост от позволението на другите"

EDIN 6IBAN JIVOT JIVEEM JIVEI GO PARVO ZA SEBE SI...SLED TOVA ZA HORATA KOITO TE CENQT I OBI4A6 I NIKOGA NE GO JIVEI ZARADI OB6TESTVOTO-KOETO NI6TO NQMA DA TI DADE, A SAMO 6TE ZNAE DA PRAVI SPLETNI...

fLamencO
07-09-2008, 17:43

Моля ви, помощ!!

вие сте уникални :razz:

Bellisima
07-09-2008, 17:45
В смисъл? :-|

MapTa
07-09-2008, 18:21
ако съм била на твоето място (макар,че съм на 18 ) просто го връзвам и го използвам по най-полезния за мене начин, пък да видим дали няма да го надърви... :D лелел... не знам как се сдържаш... абе от една страна приятеля ти е печен ама минат ли още 2 години след тия 2 дето ти е казал,значи не му е чиста работата... :razz:

PsychoHoliday
07-09-2008, 18:24
аз сьм момчето за което говорехте и плуехте по горе в темата .регнах се да видя до каде води женската простутия , Белисима , вече не ходя с теб , търси си някои друг .. как можа да се озповядваш тука пред народа .. да ни излагаш ?

babylove
07-09-2008, 18:41
Bravo na tova mom4e. Dneshno vreme vsqko mom4e iska sex i samo sex. Qvno priqtelqt ti naistina te obi4a. Evala. :)

PsychoHoliday
07-09-2008, 19:03
любовта е измилена от руснаците .. щот не им се давали пари

Bellisima
07-09-2008, 19:28
аз сьм момчето за което говорехте и плуехте по горе в темата .регнах се да видя до каде води женската простутия , Белисима , вече не ходя с теб , търси си някои друг .. как можа да се озповядваш тука пред народа .. да ни излагаш ?

:lol: Добър опит, пич... :P

stealthyGirl
07-09-2008, 20:42
Май тогава ще те чука ... :-DЕее, не е така, бе.. Честен и свестен е просто... и ако е както го прочетох найстина е МНОГО свестен (а поне в това отношение). Всъшност ми се стори дори роматично, ама май само на мене, де. 8-)

Обаче ти ще се окажеш доста НЕ свястна (по мой критерий, но все пак..), ако го зарежеш заради това... На 15 си, не си (пълноценна) жена все още, а и ако докажеш пред него, че не си няк'ва пуберка, на която просто са и побеснели хормоните, може да се отпусне. :)

A_Loving_Girl
07-09-2008, 20:52
Евала!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> Едно умно момче!Подкрепям го....така трябва да мислят и останалите.....А ти малката вземи го послушай,няма за къде да бързаш живота е пред теб!

Wrathchild
07-09-2008, 21:02
^ щото като стане на 17 не може да забременее ли? 8-) 8-) 8-) тва беше най-малоумното мнение в темата

до авторката : според мен скоро ще се пречупи'Щото може да забременее, ама едно е 15 годишната ти дъщеря да ти изтресе 'мамо аз съм бременна', друго е поне 17 да има.

nyx
07-09-2008, 21:09

Железен е просто!!

железен?!направо и моето чене падна...!!!дали не ходи да тряска някои други през деня и за тва да не ти е навит толкова...?приятелят ти сигурно е от някое консервативно семейство и този факт който те дразни идва от възпитанието...според мене ако е така,го вкарай в някоя кофти компания да му развинтят малко фантазията,да му развалят подсъзнанието...Пусни му порно ама яко порно,намери порно за такива хора като него (или както казват другите-"смотаняк") и му се съблечи...ама гледайте порното в продължение на 2 часа и не го пускай да отива където и да е-нито тоалетна нито кухня нито до магазина!възбуди го много лошо и му се съблечи без да го питаш...Е тогава ако не свърши и не правите секс пиши пак направо ще ти дам ченето си!!!

nyx
07-09-2008, 21:12
ХАХАХАХАХАХАХ :D :D :grin: аве я преди някой да напише поредния коментар да прочете малко по-нагоре от моя :D :D :D хахахахахахахахахахахха :D :D 8-) :razz: :razz: мисля,че всички съвети са излишни...освен ако някой не си е направил гавра с момичето :D

258
07-09-2008, 21:35
Тфа е доста странно :-o Нещо не ми се връзва...17 годишно момче да не иска да прави секс 2 години :shock:

MakeMeLaugh
07-09-2008, 21:54
Стига сте нападали момичето.. гати мухите как плюете наред.. ;х

Една свястна тема с едно свястно момиче да остане и вие ше го откажете от живота ;д;д;

:smt014

-/-
07-09-2008, 22:19
Мамка ви на всички хейтъри. Четох темата до първите 3-4 страници, макс.
Разни комплексирани завистници се изкарват големите плейбои: "Абе тоя е гей, как може да ходите 1 година и да не правите секс". Вие у ред ли сте? Нали сте големите ебачи, плейбои и пр. /и за момичетата - разгонените шаврантии/ ?! Е значи сте откранаи от рано, сигурен съм че от 3ти до 7ми клас сте сменили поне 20 гаджета. Е, като сте ходели с тях колко секс правихте? Или сега ще кажете, че тогава сте били малки? Бреййй, много бързо пораснахте ве! Изведнъж на 15 станахте големи, порастнахте... Да, добре. Ама ще има да чакате.

L0v3_suX
07-09-2008, 22:44
като цяло ще повторя и потретя коментарите от преди. но да си наблегна на това, че ако ти не осъзнаваш какво се опитва да ти покаже момчето (че не е нормално на тази възраст да правиш секс) си супер ЗЛЕ!

само се замисли, че има и доста болести които са предизвикани от ранното започване на полов живот.. не разбирам защо хората искат сами да си правят проблеми. или не са информирани... наистина не разбирам..

LadySunshine
07-10-2008, 07:46
Ей значи опасни хора сте :D
Направо се чудя момичето с къв акъл понася всичките обиди и упреци които и дръпнахте... ако спи с гаджето е курва, ако не-той е гей щото е на 17 пък не я ч***а :?
аз повече няма да чета...

love_shu
07-10-2008, 07:49
Ей значи опасни хора сте :D
Направо се чудя момичето с къв акъл понася всичките обиди и упреци които и дръпнахте... ако спи с гаджето е курва, ако не-той е гей щото е на 17 пък не я ч***а :?
аз повече няма да чета...

И аз това казвам.. :-o

PePeLePew
07-10-2008, 09:01
По дяволите този не е фред .... разликата не е толкова голяма....мимичето си го иска ....Защо по дяволите отказва секс тоя тип.....

streetart
07-10-2008, 09:02
шото я чака порасне :-o

Abigoria
07-10-2008, 09:11
По дяволите този не е фред .... разликата не е толкова голяма....мимичето си го иска ....Защо по дяволите отказва секс тоя тип.....
Шото си прост... Гледай кво пишеш, моля те...

ПТ: Към авторката: Намерила си едно наистина свястно момче... Толкова ли е трудно дА го осъзнаеш, питам аз?

Трябва да се събудя вече... :-x

love_shu
07-10-2008, 09:12
шото я чака порасне :-o

Ъъъххъъъ...

sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 14:35

Моля ви, помощ!!
Фактът, че той не те възпрема като жена е доста сериозен проблем... Може би ти не си му показала, че си зряла и не си го провокирала да гледа на теб като жена... Ако това НЕ е така, трябва доста сериозно да си поговорите,като акцентираш върху това как той гледа на теб- жена или дете, ако е второто... Каква по дяволите прави с теб. Един мъж трябва да кара една жена да се чувства такава...

sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 14:41
Шото си прост... Гледай кво пишеш, моля те...

ПТ: Към авторката: Намерила си едно наистина свястно момче... Толкова ли е трудно дА го осъзнаеш, питам аз?

Трябва да се събудя вече... :-x
Мисля, че от едната крайност, нейният приятел отива на другата.
Освен това, тези думи може да са просто оправдание, може проблемът да е друг...

Erica
07-10-2008, 15:19

Моля ви, помощ!!
Фактът, че той не те възпрема като жена е доста сериозен проблем... Може би ти не си му показала, че си зряла и не си го провокирала да гледа на теб като жена... Ако това НЕ е така, трябва доста сериозно да си поговорите,като акцентираш върху това как той гледа на теб- жена или дете, ако е второто... Каква по дяволите прави с теб. Един мъж трябва да кара една жена да се чувства такава...

на 15 години едва ли е зряла жена

Xtuning
07-10-2008, 15:34
Мамка ви на всички хейтъри. Четох темата до първите 3-4 страници, макс.
Разни комплексирани завистници се изкарват големите плейбои: "Абе тоя е гей, как може да ходите 1 година и да не правите секс". Вие у ред ли сте? Нали сте големите ебачи, плейбои и пр. /и за момичетата - разгонените шаврантии/ ?! Е значи сте откранаи от рано, сигурен съм че от 3ти до 7ми клас сте сменили поне 20 гаджета. Е, като сте ходели с тях колко секс правихте? Или сега ще кажете, че тогава сте били малки? Бреййй, много бързо пораснахте ве! Изведнъж на 15 станахте големи, порастнахте... Да, добре. Ама ще има да чакате.

Дейй рива само е 8)

sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 15:39

Моля ви, помощ!!

Въпроса е той да я кара да се чувства жена...

Има такива, които и на 35 не са зрели жени, това с възрастта е много относително

No__ordinady__love
07-10-2008, 16:49
Евалата на момчето!Шапка му свалям!Малко биха казали подобно нещо,като слушам как 12 годишни спят с 27 годишни и настръхвам!

MiLeNcHeToO
07-10-2008, 17:28
:shock: :shock: :shock: Леле ти си немерила най-прекрасното момче!Боже незнаех,че съществуват и такива.Браво на момчето =D> =D> за жалкост не се срещат такива.Трябва да се радваш,че имаш такова момче до себе си..момче-мечта :D ,ехх искам и аз такъв :-)
И не мога да разбера,какъв ти е проблема,като не правите секс или ти да не мислиш,че вече си закъсняла,не си се изчукала с някои,а вече си на цееели 15, ужас,ужас,ужас

Rosenrot_f
07-10-2008, 17:42
Ето поредното доказателство че ние жените незнаеме кфо искаме..ако беше я натиснал да правят секс щеше да реве "охх що така прави и тн",а понеже момчето неиска да бърза сега сме на песента "как да го накарам да го праиме"...бе то ще стане ама не насилвай нещата да не останеш без него,защото явно е свястно момчето !!!

x3eme
07-10-2008, 18:06
Попаднала си на момче!Евала!
Според мен той е много прав.На 15 си все пак,не си достатъчно готова за секс.(все пак това е мое мнение)
Трябва да прецениш-ако искаш да си с него,ще чакаш секса,а ако ти е за секса си хвани някой да ти направи кефа ;)
С това,което ти е казсал,показва че държи на теб и че не е с теб заради едното еб*не.Сама прецени
mili4ka tova e taka koeto si napisala no jiveem vufv 21 vek.zaedno sa ot 1 godina,tq mu pokazva 4e e gotova i 4e go jelae a toi ne 6te dori da q pogali ili dokosne po gurdite....i vse pak e popadnala na to4no i gotino mom4e :-)

princesa_viki
07-10-2008, 21:48

Моля ви, помощ!!
Как ще възприема едно 15 годишно момиче като жена??? :-o Тя може да си мисли,че е жена или каквато си иска,ама не е ли странно,че той не я приема така?Аз казах по-горе-да си намери някой за секса като толкова е навита,момчето иска да я пази и да се грижи за нея-очевадно е!Желае й само доброто,ако не беше така е имал хиляди удобни случай,докато тя му се е бутала.Как на 15 може да си готов за секс?(няма значение момче или момиче).
Направо се изумявам :-o :shock:

princesa_viki
07-10-2008, 21:51
Ето поредното доказателство че ние жените незнаеме кфо искаме..ако беше я натиснал да правят секс щеше да реве "охх що така прави и тн",а понеже момчето неиска да бърза сега сме на песента "как да го накарам да го праиме"...бе то ще стане ама не насилвай нещата да не останеш без него,защото явно е свястно момчето !!!
Много съм съгласна с теб =;

KrisLovePuti
07-10-2008, 22:24
не сам чел еданаисете страници но за мен ТОЙ Е ПЕДАЛ :grin: :grin:

Pandishpanka
07-10-2008, 22:27
aha...aha...kolkoto poveche cheta tolkova poveche m ise draifa i vse pak prochetoh zadadenata tema do kraq...1! momichence malko kade ti e mozakut da reshish che se obichate adski mnogo i si na 15 -16 godini..Abe mn sa mi kuhi takiva lapeta koito mnogo se obichat i obichat po 294829 choveka..nikoi li ne razbira istinskiqt smisal na lubovta..lubovta e samo 1 v jivota i ne e na tazi neorentirana vuzrast..boje boje..a otnostno momcheto evala mu pravq i az na 17 e i qvno ima akul v glavata si za da ne go napravi s teb shtoto si malka nz kvo da kaja bravo na nego!! a ti..gotova..jena??izvinqvai nikoi nikoga ne e gotov to prosto se sluchva ne si lape..a jena?? shte me izvinqvash ama ti si v poberteta kade se slagash za jena..jena se stava ne tochno sled kato ti teche cikula a sled kato rodish TOGAVA SI JENA! malko si nalei akul v glavata che momcheto e zlatno a ti si nekvo ligavo momichence i dai da se ebesh shtoto dr-te sa se ebali i da si v krak s modata..poneje sega modata e da si eban na 10 godishna vuzrast ianche ne si gazar..ne e li taka? :lol: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

love_shu
07-10-2008, 22:45
aha...aha...kolkoto poveche cheta tolkova poveche m ise draifa i vse pak prochetoh zadadenata tema do kraq...1! momichence malko kade ti e mozakut da reshish che se obichate adski mnogo i si na 15 -16 godini..Abe mn sa mi kuhi takiva lapeta koito mnogo se obichat i obichat po 294829 choveka..nikoi li ne razbira istinskiqt smisal na lubovta..lubovta e samo 1 v jivota i ne e na tazi neorentirana vuzrast..boje boje..a otnostno momcheto evala mu pravq i az na 17 e i qvno ima akul v glavata si za da ne go napravi s teb shtoto si malka nz kvo da kaja bravo na nego!! a ti..gotova..jena??izvinqvai nikoi nikoga ne e gotov to prosto se sluchva ne si lape..a jena?? shte me izvinqvash ama ti si v poberteta kade se slagash za jena..jena se stava ne tochno sled kato ti teche cikula a sled kato rodish TOGAVA SI JENA! malko si nalei akul v glavata che momcheto e zlatno a ti si nekvo ligavo momichence i dai da se ebesh shtoto dr-te sa se ebali i da si v krak s modata..poneje sega modata e da si eban na 10 godishna vuzrast ianche ne si gazar..ne e li taka? :lol: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

След като, предполагам не я познаваш, как може да твърдиш каква е? Откъде знаеш, че иска да го направи, защото е модерно.. хм? Може би наистина го иска, защото се чувства готова да направи тази стъпка...
А това за любовта... хм.. как може да казваш какво чувства тя?? И откъде си сигурна, че точно ти знаеш какво е истинската любов... и говориш така, сякаш под еди колко си години човек няма реални чувства... :?

sexy_tigar4e_MM
07-10-2008, 22:53

Моля ви, помощ!!
Как ще възприема едно 15 годишно момиче като жена??? :-o Тя може да си мисли,че е жена или каквато си иска,ама не е ли странно,че той не я приема така?Аз казах по-горе-да си намери някой за секса като толкова е навита,момчето иска да я пази и да се грижи за нея-очевадно е!Желае й само доброто,ако не беше така е имал хиляди удобни случай,докато тя му се е бутала.Как на 15 може да си готов за секс?(няма значение момче или момиче).
Направо се изумявам :-o :shock:
:lol: :lol: Ами ей така- както може на 16 да си готов за секс, така може и на 15. Това, че ти на 15 не си била "готова " е друг въпрос. :P
Да, хубаво е това, че е заинтересован и загрижен за нея, не казвам нищо против това. Но той даже не я докосва...Касто казах вече- отива на другата крайност на нещата. ПРЕКАЛЕНО ДОБРЕ познавам момчешката психика, въпреки че всеки е отделен индивид и е различен от другия, в случая става въпрос за някакъв друг проблем и това е просто извинение. Гарантирам, че максимум до 3 месеца ще си промени виждането, разбира се ако въпросният проблем се изглади :)

Maja
07-10-2008, 23:27
Страшно Си Прав

xaxa
07-11-2008, 02:11
Страшно Си Прав
stra6no ste pravi

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 07:48
А и другото, което е адски тъпо- той не може да ти определя до колко години ще си девствена. Това е решение, което ти сама трябва да вземеш. Много ми е интересно, ако се задържиш с него, докато станеш на 17, как той 2 год ще изтрае /всъщност са 3, като броим и времето от което сте заедно/ Е няма такъв човек :lol: Аз имам връзка от 3 год. Идва един момнет в отношенията, в който има спад или може и криза. Когато има любов и секс заедно- тогава връзката е много по-силна, от което следва, че би била и по-устойчива. Секса е нещо, което сближава двама души, изживяване, което ги свързва силно. Той просто е зачита твоето решение, остналитъ възможни причини вече ги казах :-)

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 07:53
[quote=Pandishpanka]aha...aha...kolkoto poveche cheta tolkova poveche m ise draifa i vse pak prochetoh zadadenata tema do kraq...1! momichence malko kade ti e mozakut da reshish che se obichate adski mnogo i si na 15 -16 godini..Abe mn sa mi kuhi takiva lapeta koito mnogo se obichat i obichat po 294829 choveka..nikoi li ne razbira istinskiqt smisal na lubovta..lubovta e samo 1 v jivota i ne e na tazi neorentirana vuzrast..boje boje..a otnostno momcheto evala mu pravq i az na 17 e i qvno ima akul v glavata si za da ne go napravi s teb shtoto si malka nz kvo da kaja bravo na nego!! a ti..gotova..jena??izvinqvai nikoi nikoga ne e gotov to prosto se sluchva ne si lape..a jena?? shte me izvinqvash ama ti si v poberteta kade se slagash za jena..jena se stava ne tochno sled kato ti teche cikula a sled kato rodish TOGAVA SI JENA! malko si nalei akul v glavata che momcheto e zlatno a ti si nekvo ligavo momichence i dai da se ebesh shtoto dr-te sa se ebali i da si v krak s modata..poneje sega modata e da si eban na 10 godishna vuzrast ianche ne si gazar..ne e li taka? :lol: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Ти пък кво си седнал да философстваш кога се става жена :lol: В Третия свят /а и в БГ/ има такива дето раждат на 11-12. А и Лили Иванова например- тя няма деца, но тя е ИСТИНСКА жена.

:)

valdesbg
07-11-2008, 08:03
А ти възприемаш ли се като жена? Работа имаш ли? Пари изкарваш ли? Или искаш салама в хладилника? :)

Момчето е право и му правя евала. Възбуждаш се от външността му и го искаш за да задоволиш любопитството си или знам ли по каква друга причина. Но факта че не можеш(не искаш) да го разбереш показва че не си зряла и че все пак той е прав - не си готова за секс.

Тигърче - на ръчна:)

miShle
07-11-2008, 08:12

След като, предполагам не я познаваш, как може да твърдиш каква е? Откъде знаеш, че иска да го направи, защото е модерно.. хм? Може би наистина го иска, защото се чувства готова да направи тази стъпка...
А това за любовта... хм.. как може да казваш какво чувства тя?? И откъде си сигурна, че точно ти знаеш какво е истинската любов... и говориш така, сякаш под еди колко си години човек няма реални чувства... :?

Точна така ... ти познаваш ли я,че да я съдиш?Сама тя казва,че ходят от година...ако не е любов,кфо е?Едва ли 365 дни са някаква забивка просто... :? :?

П.С. Пиши на КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 08:13
А ти възприемаш ли се като жена? Работа имаш ли? Пари изкарваш ли? Или искаш салама в хладилника? :)

Момчето е право и му правя евала. Възбуждаш се от външността му и го искаш за да задоволиш любопитството си или знам ли по каква друга причина. Но факта че не можеш(не искаш) да го разбереш показва че не си зряла и че все пак той е прав - не си готова за секс.

Тигърче - на ръчна:)
Да, имам работа и изкарвам пари и ДА-възприемам се като жена. Освен това работата ми НЕ е като на повечето млади хора- сервитьорка или нещо такова. Работя на място, където се изисква мн повече квалификация.
Просто вие тука не си давате сметка за много неща. Всички /почти/ правите евала на момчето, а причината затова е, че мн рядко се срещат такива момчета. Но се замислете, че всъщност не вниквате по-дълбоко в ситуяцията.
НИКОЙ АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ да казва на едно момиче кога е готова за секс и Hа колко години трябва да го направи. Фактът, че той е и казал "ако не ти изнася, ходе при друг" е показен, че и тва момче не кой знае колко зряло, след като ще определяме кой е зрял и кой не :x Той ако беше, такъв щеше да си поговори с нея по много по-различен начин и тя въобще нямаше да пише тука.

valdesbg
07-11-2008, 08:24
Ами ако се чувства готова - да ходи и да се оправя, момчето и е казало. Само че това момче си има принципи. А и по твоята логика дай да си пускаме децата на море сами когато кажат че искат. Не че нещо, ама не случайно има една препоръчителна възраст за започване на полов живот. Щото видиш ли момата била тясна а момъка е с дебел вурст. И като не е наясно със себе си...

За протокола - зщао си решила че повечето млади хора работят сервитьори и бармани? Айде ясна е работата.

Живи и здрави, авторката да казва какво е свършила.

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 08:28
Ами ако се чувства готова - да ходи и да се оправя, момчето и е казало. Само че това момче си има принципи. А и по твоята логика дай да си пускаме децата на море сами когато кажат че искат. Не че нещо, ама не случайно има една препоръчителна възраст за започване на полов живот. Щото видиш ли момата била тясна а момъка е с дебел вурст. И като не е наясно със себе си...

За протокола - зщао си решила че повечето млади хора работят сервитьори и бармани? Айде ясна е работата.

Живи и здрави, авторката да казва какво е свършила.
Казвам го, защото в БГ така стоят нещата. Това за морето няма нищо общо с мойте думи :lol: И според тебе каква е тая възраст :lol:

katencetyyyyyyy
07-11-2008, 08:38

:-# +1 ot kade go nameri 4e i az da si vzema edin 8-)

valdesbg
07-11-2008, 08:39
За непросветените възрастта е 17 години(достатъчно развити полови органи, укрепнала психика, редовен(що годе) месечен цикъл, срещнал си човека който те прави щастлив/а) Предполага се че на тази възраст трябва да имаш тези неща.

Сервитьорки и бармани...в кои кръгове се движиш ти?

:D

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 08:47
За непросветените възрастта е 17 години(достатъчно развити полови органи, укрепнала психика, редовен(що годе) месечен цикъл, срещнал си човека който те прави щастлив/а) Предполага се че на тази възраст трябва да имаш тези неща.

Сервитьорки и бармани...в кои кръгове се движиш ти?

:D
Ако обичаш, недей да засягаш това в какви кръгове се движа аз, защото ти намяш елементарна здравна култура.
Човека, който те прави щастлив може да го срещнеш и на 12, и на 50, и на 100, възрастта няма значение.
Ти като си от тооолкова "високите кръгове" с кво се занимаваш? Всъщност за какво те питам- даже не ме интересува- сама мога да си направя изводите :)

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 08:50
Освен това, искам да отбележа, че нямам нищо против това да си сервитьор или барман, да не се засегне някой :-)

PaSs1on
07-11-2008, 09:01
hmm ot edna strana e mn sladko i milo .. ama ot druga.. momi4eto si go iska 6to da ne i dade ?ne im koi znae kva razlikata v vazrasta moje i toi samiq da ima nqkfi protesneniq otnosno samiq nego ....
и аз съм на тфа мнение може пък да е преживял нещо и да не иска нз ама мн странно ми звучи той да не иска има нещо така че по хубаво изчакай щото ако наистина има нещо с него по хубаво е така обаче ако няма нищо не разбирам що не иска да го напраите и аз на твое място щях да искам толкова много.... :-o :) :) :)

Divna
07-11-2008, 10:30

Моля ви, помощ!!

Има такива, които и на 35 не са зрели жени, това с възрастта е много относително

Ти какво разбираш под зряла жена? Щото по принцип на 35 години всяка жена е водела полов живот, родила е деца, отглежда ги, възпитава ги, органите и са развити, има редовен месечен цикъл...
Да я наебат на 14-15 години само дето се чувства готова и иска някой да и го вкара, така ли? Тва че се чувства голяма не я прави такава. Тя може още от 9 години да почне да се конти, да излиза и да имитира 17-годишната си сестра си и мислиш ли, че е нормално на 10 вече да почне да мисли за сеск и да желае да опита? Това с възрастта било относително... заблуждаваш се нещо. Както каза valdesbg закона е определил 17 години. Никой не може да я спре да прави секс на 15, щом я сърби и не може да чака, щом мисли, че е намерила човека... да скача в леглото. Но не и да разправя наляво-надясно, че вече е жена. Защото е дете. И момчето иска да и го напомни, след година две ще е доста по-информирана по тази тема, ще бъде настроена и психически и... физически, ще гледа на нещата под друг ъгъл... и след самата тръпка, че е изтърпяла толкова месеци всичко ще и се види по-вълнуващо и прекрасно.

valdesbg
07-11-2008, 10:48
Ако обичаш, недей да засягаш това в какви кръгове се движа аз, защото ти намяш елементарна здравна култура.
Човека, който те прави щастлив може да го срещнеш и на 12, и на 50, и на 100, възрастта няма значение.
Ти като си от тооолкова "високите кръгове" с кво се занимаваш? Всъщност за какво те питам- даже не ме интересува- сама мога да си направя изводите :)

Като начало започвам с факта, че когато пишеш мнение едни червени линийки ти подчертават грешно изписаните думи. Явно не си достатъчно умна за да ги забележиш или си достатъчно отворена за да се имаш за нещо повече. Второ си с много наивно мислене и не четеш постовете които пиша, а си говориш както ти падне. Аз се занимавам с IT услуги, интерактивни приложения и поддръжка на сайтовете на ББ и Мюзик Айдъл. За да няма после грешни изводи. За моята здравна култура не бери грижа.

А иначе -
http://www.picvalley.net/u/21/5188_280.GIF and have fun.

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 11:53

Моля ви, помощ!!

Ти какво разбираш под зряла жена? Щото по принцип на 35 години всяка жена е водела полов живот, родила е деца, отглежда ги, възпитава ги, органите и са развити, има редовен месечен цикъл...
Да я наебат на 14-15 години само дето се чувства готова и иска някой да и го вкара, така ли? Тва че се чувства голяма не я прави такава. Тя може още от 9 години да почне да се конти, да излиза и да имитира 17-годишната си сестра си и мислиш ли, че е нормално на 10 вече да почне да мисли за сеск и да желае да опита? Това с възрастта било относително... заблуждаваш се нещо. Както каза valdesbg закона е определил 17 години. Никой не може да я спре да прави секс на 15, щом я сърби и не може да чака, щом мисли, че е намерила човека... да скача в леглото. Но не и да разправя наляво-надясно, че вече е жена. Защото е дете. И момчето иска да и го напомни, след година две ще е доста по-информирана по тази тема, ще бъде настроена и психически и... физически, ще гледа на нещата под друг ъгъл... и след самата тръпка, че е изтърпяла толкова месеци всичко ще и се види по-вълнуващо и прекрасно.
Миличка нямах предвид това какво е постигнала на 35 и колко деца е родила, но както и да е.
Освен това ако ми намериш къде в закона пише, че на 17 е законно :lol: , ще те черпя :D . Няма такова нещо, наясно съм с тия неща :)

sexy_tigar4e_MM
07-11-2008, 11:57

Като начало започвам с факта, че когато пишеш мнение едни червени линийки ти подчертават грешно изписаните думи. Явно не си достатъчно умна за да ги забележиш или си достатъчно отворена за да се имаш за нещо повече. Второ си с много наивно мислене и не четеш постовете които пиша, а си говориш както ти падне. Аз се занимавам с IT услуги, интерактивни приложения и поддръжка на сайтовете на ББ и Мюзик Айдъл. За да няма после грешни изводи. За моята здравна култура не бери грижа.

А иначе -
http://www.picvalley.net/u/21/5188_280.GIF and have fun.
Аз не бера грижа , но е явно, че не си достатъчно компетентен и пишеш неща, който реално стоят по доста по-различен начин :)

nejnaDROGA
07-11-2008, 14:20

:-# +1 ot kade go nameri 4e i az da si vzema edin 8-)
+++1!!!

Авторката кажи едно "ЕВАЛА" на приятеля ти от мое име!!!Голям пич е щом не мисли само за секс и щом осъзнава,че още си малка за такива неща (не,че аз не го направих на 15 год. де ама ...)!!!

parkourgirlss
07-11-2008, 15:11
Явно той иска сериозна и здрава връзка, и това, че не ти разрешава да спиш с него си е предподтавка да се задържите още време. МАЛКА СИ ЗА СЕКС!!

baby_inloff
07-11-2008, 18:44

+++++++1

Разбирам че ти се иска ... ама трябва да почакаш. Опитай след 1 година... когато си поне на 16-16 и половина... раничко е това... Браво на момчето :)

Divna
07-11-2008, 20:35

Моля ви, помощ!!

Миличка нямах предвид това какво е постигнала на 35 и колко деца е родила, но както и да е.
Освен това ако ми намериш къде в закона пише, че на 17 е законно :lol: , ще те черпя :D . Няма такова нещо, наясно съм с тия неща :)

Ми сладурче какво имаше предвид тогава бе? Вместо да овърташ обясни какво разбираш под зряла жена... щото под какъвто аспект да погледнеш една 35-годишна жена не можеш да и кажеш, че е 'незряла'. И не се заблуждавай, че на 14-15 години едно момиче може да нарече себе си "жена", не е нито достатъчно улегнала, нито половите и органи, нужни за акта, са нацяло развити. Щото до 18 години всички сме деца. Без значение как изглеждаме и колко сме умни. След тва ако искаш се наричай възрастна.
Моралът, законът, ценностите и порядките в обществото се ръководят именно от идеята децата до 17 години да не се подлагат на такива 'изпитания'. Естествено който се почувства готов, никой не може да го спре. Но да тръгнете да разправите, че възрастта била относително понятие е смешно и глупаво. Щото и едно дете на 11,12 може да поиска да опита, да се почувства готово и да се мисли за мъж/жена, но не е нормално.
Така че не се излагай повече и недей съветва valdesbg да пише неща, които не осъзнава, защото единсвено ти пишеш простотии 8)

sexy_tigar4e_MM
07-12-2008, 10:31

Моля ви, помощ!!

Ми сладурче какво имаше предвид тогава бе? Вместо да овърташ обясни какво разбираш под зряла жена... щото под какъвто аспект да погледнеш една 35-годишна жена не можеш да и кажеш, че е 'незряла'. И не се заблуждавай, че на 14-15 години едно момиче може да нарече себе си "жена", не е нито достатъчно улегнала, нито половите и органи, нужни за акта, са нацяло развити. Щото до 18 години всички сме деца. Без значение как изглеждаме и колко сме умни. След тва ако искаш се наричай възрастна.
Моралът, законът, ценностите и порядките в обществото се ръководят именно от идеята децата до 17 години да не се подлагат на такива 'изпитания'. Естествено който се почувства готов, никой не може да го спре. Но да тръгнете да разправите, че възрастта била относително понятие е смешно и глупаво. Щото и едно дете на 11,12 може да поиска да опита, да се почувства готово и да се мисли за мъж/жена, но не е нормално.
Така че не се излагай повече и недей съветва valdesbg да пише неща, които не осъзнава, защото единсвено ти пишеш простотии 8)
Умишлено не обясних това, което съм искала да кажа, тъй като няма смисъл повече да говоря, каквото и да е- магарето си е магаре и това е :D Просто не винквате в същността на нещата.
А относно това, че говоря простотии... Какво да ти кажа, следващия път като отидеш на гинеколог, го питай на 15 достатъчно добре ли е развито ФИЗИЧЕСКИ едно момиче за секс. Отговора ще бъде, че всяко момиче е различно и не може да си каже с точност, но по принцип е напълно възможно и нормално :) А и не разбрах къде в закона пише 17 години за започване на полов живот

fuck_brainpants
07-12-2008, 10:38
Както каза valdesbg закона е определил 17 години.

Няма такива шитни е. На 14 е законно да се ебеш я земи прочети малко тука имаше една такава тема

valdesbg
07-12-2008, 12:08
Ако правиш секс с непълнолетен(под 18 години) се счита за педофилия..... Но както и да е :)

А който ми твърди че на 15 едно момиче е зряла жена...Да си навие Конституцията на България и където му е удобно да си я мушне.

Тигърче на 13-14 като ти дойде цикъла значи ли че си готова да се праскаш?

krem4et0
07-12-2008, 12:25
Който и гинеколог да попиташ, няма да ти каже, че е нормално и здравословно да се прави секс преди 17-18. Както не е здравословно да речем момичета да губят девственостт си след 21-23 години!

От гинеколгична гледна точка между 18 и 21 е най-добрата възраст за започване на полов живот при момичетата. И понеже на 15 се имате за много развити ще ви кажа, че аз съм на 23. От 19 до 23 съм се развила повече отколкото от 6-ти клес до 19. Ханшът ми се е разширил, половите органи са ми нараснали, гърбът се поразшири, бюстът-също наедря. Човек се развива напълно до 26, така че е невъзможно на 15 да е напълно развит!

Lady_Chocolight
07-12-2008, 12:37
Не поставяте правилно проблема според мен. Не мисля, че той е в секса.
Момчето е повече от ясно - има принципи. Не е като да не си е казал, и то директно.
Принципните хора са невероятни, страхотни... стига да споделяш принципите им.
Защото в противен случай има опасност да предпочетат принципите си пред любовта си.
Принципните хора разделят света простичко на черна и бяла половина. Да спи с 15-годишно момиче е лошо, а с по-голяма е морално. Край. Точка. Не говорим за това прав ли е, или не. Фактът е, че с такова строго разграничение на черно и бяло независимо от обстоятелствата той няма да е склонен на компромиси. А именно компромисите седят в основата на пълноценна връзка. Защото хората сме различни.
И така в една ситуация, в която има разминаване на мненията, той няма да отстъпи. Дори и малко. Никога. Защото е принципен. И за теб ще е невъзможно да смекчиш положението с компромис, както би могла с един не толкова праволинеен човек.
Така пред теб има два избора:
- да приемеш гледната му точка, дори и да не съвпада с твоята. Това е по-удобното решение, но има опасност да не се чувстваш щастлива, тъй като правиш компромис със самата себе си. След време може да се чувстваш неразбрана и задушена - сякаш истинското ти "Аз" е удавено под лавината от възгледи, които си приела в разрез с твоите собствени с цел "мир да има".
- да му се опълчиш с ясното съзнание, че може да реши, че не иска да бъдете заедно повече.
В конкретния случай мисля, че бившата му връзка говори много. Защо я е напуснал? Защото го е излъгала, или защото не е била девствена? Или и двете? А тя защо го е излъгала? Може би го е обичала, а той не е искал момиче, което е било с друг - принципно. Миля, че е удачно да се замислиш над тези въпроси, тъй като те могат да покажат дали наистина поставя принципите си над любовта си. В една пълноценна връзка двамата се учат един от друг. Връзка, в която единият отказва да прави компромиси и не желае да се учи от другия, ще бъде доста проблемна.

bazzil
07-12-2008, 12:37
Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той.

Когато едно момиче почне да води полов живот на 14-15 години й казват, че е прекалено рано, когато не го направи... че не е нормално?!? :?
Много точно казано !!!

mysterious93
07-12-2008, 12:40
Ако правиш секс с непълнолетен(под 18 години) се счита за педофилия..... Но както и да е :)

А който ми твърди че на 15 едно момиче е зряла жена...Да си навие Конституцията на България и където му е удобно да си я мушне.

прочетох цялото ви спорче :D абе момчето едва ли не прави сексс с нея само защото не било законно или нещо такова :D това е последната му грижа :D

sexy_tigar4e_MM
07-12-2008, 13:57

Аз не твърдя, че на 15 едно момиче е зряла жена. Да го кажем така- на 15 няма нищо, ама абсолютно нищо опасно и вредно за половите ти органи да правиш секс, чисто технически, не говоря за болести и т.н.

angelcheeee_93
07-12-2008, 14:00
to4no taka...porednata tapa kurva!!

Divna
07-12-2008, 14:37
sexy_tigar4e_MM умишлено се прави на интересна и докато се опитва как да се измъкне от глупостите, които ръси, ще сипе афоризми... да, сладкишче, един задълбочен (и направу забучен) в нещата човек като теб определено би казал, че жена на 35 години е незряла... а дете на 15 е зряло... имаш акъл определено...
Та относно генекола- само лекар с фалшива диплома, разклатени нерви, съмнителни възможности и педофилски наклонности ще ти каже, че момиченцата на 13-14-15 години са достатъчно развити. А един нормален специалист няма да твърди като теб че възрастта е ограничена величена и всеки почувствал се готов (+11,12годишните) може да прави секс. Защото не е нормално след първия си цикъл да се фърляш да се ебеш с някой. Така че фани онази малката книжка с герба на страната и се образовай.

umri
07-12-2008, 19:25

прочетох цялото ви спорче :D абе момчето едва ли не прави сексс с нея само защото не било законно или нещо такова :D това е последната му грижа :D
не съм чел bulshita дет са изписали ама до съд може да се стигне само ако момчето е 18+ а момичето 16- демек момчетата докато не са станали на 18 да ебат колко си щат.

Bellisima
07-12-2008, 20:36
to4no taka...porednata tapa k***a!!

Така, опитах се да бъда мила, щото в край на сметка аз търся съвет, но:
Към теб и Пандишпанка:Милички, драйфа ми се от такива като вас - не ме познавате, а ме съдите!! :-x Ако бях курва, нямаше да питам, а щях да му скоча веднага! Ти, ангелче, въобще знаеш ли какво е курва... Яяяя! Направи ми услуга и не пиши повече тук!

valdesbg, всъщност възрастта беше 16 години, сега е 14. Чувала съм го. Към Секси Тигърче, Divna и останалите момичета в спора: Не се карайте заради едната дума. Може би избързах с определението жена... Но дали си зрял е много относително. Може да си на 15, може да не си на 25. Зависи от страшно много фактори - обкръжение, препятствия в живота... зависи дори от това дали живееш с родителите си. Пример: Една приятелка на майка ми е на 38. Има съпруг и 8-годишно дете. Е, тази жена не е зряла. За всичко разчита на мъжа си. В момента е бременна с второ дете в седми месец. Още когато беше в 3-ти, се оплакваше, че коремът й тежи, дори дамската си чанта не носеше! :( Ето това не е зряла жена, тя не би се оправила сама в живота.
Благодаря на всички ви, реших какво ще направя - ще изчакам!

Към Надето-дървената философка: Страшно много ти благодаря, мила. За предишната му приятелка - заради лъжата. Не е такъв, че да иска да е първият на едно момиче. Толкова вярващ не е.
Смятам, че ще направи компромис, съгласна съм с хората от по-предните страници (8-9) - няма да изчака чак до 17. Ще е слонен на компромис - все пак сме били заедно година, не е толкова много, но съм си изградила обширна представа за него. Правил е и компромиси... Но благодаря за труда, който си положила за мен.

Пак казвам, давайте мнение, но нека то е подкрепено с доказателство, а не като на Ангелчето с прибързани изводи... Или пък от рода на "Гаджето ти е гей и точка". Смешно е!

Komar
07-12-2008, 21:42
Ти си супер грозно лапе...а приятелят ти е малък гей. ТОЧКА... :o
+111100000000000
Е казаха ти го ;)

sexy_tigar4e_MM
07-12-2008, 21:52
Но дали си зрял е много относително. Може да си на 15, може да не си на 25. Зависи от страшно много фактори - обкръжение, препятствия в живота... зависи дори от това дали живееш с родителите си. Пример: Една приятелка на майка ми е на 38. Има съпруг и 8-годишно дете. Е, тази жена не е зряла. За всичко разчита на мъжа си. В момента е бременна с второ дете в седми месец. Още когато беше в 3-ти, се оплакваше, че коремът й тежи, дори дамската си чанта не носеше! :( Ето това не е зряла жена, тя не би се оправила сама в живота.

[quote]
Именно, точно това имах предвид :)

Btw Bellisima, ти испански ли учиш :)

sexy_tigar4e_MM
07-12-2008, 22:10
sexy_tigar4e_MM умишлено се прави на интересна и докато се опитва как да се измъкне от глупостите, които ръси, ще сипе афоризми... да, сладкишче, един задълбочен (и направу забучен) в нещата човек като теб определено би казал, че жена на 35 години е незряла... а дете на 15 е зряло... имаш акъл определено...
Та относно генекола- само лекар с фалшива диплома, разклатени нерви, съмнителни възможности и педофилски наклонности ще ти каже, че момиченцата на 13-14-15 години са достатъчно развити. А един нормален специалист няма да твърди като теб че възрастта е ограничена величена и всеки почувствал се готов (+11,12годишните) може да прави секс. Защото не е нормално след първия си цикъл да се фърляш да се ебеш с някой. Така че фани онази малката книжка с герба на страната и се образовай.
НИКЪДЕ не съм казала общото 13-14-15. Нито пък съм казвала нещо за 11-12 годишните :lol: Нито пък :"жена на 35 години е незряла... а дете на 15 е зряло". Освен това пише се Гинеколог.
Достатъчно съм образована, за разлика от други в тоя форум. Аз като говоря нещо съм уверена в него, защото съм го проверила от сигурни източници. Майка ми е юрист,дядо ми е хирург, баба ми е фармацевт. Голяма част от семейните ни приятели са или лекари, или юристи, таа повярвай ми, с доста хора съм се консултирала кое е здравословно и кое законно :)
P.S. И ако обичаш, недей да извърташ думите ми :)

krem4et0
07-13-2008, 07:45
Аз ти го казвам като жена, а не като лекар........не е здравословно в 15 годишното ти влагалище да влиза пенис. То съвсем не е готово за това. След 17-18 нещата са по-различни. Но на 15 абсолютно никой не може да ме убеди, че е здравословно да правиш секс, да разпъваш половите си органи до 2-3 пъти, да очакваш секреция на влагалищни сокове, която да прави акта добър.......Да не говорим, че е смешно!

Divna
07-13-2008, 09:42
sexy_tigar4e_MM, да миличка ти не си го казала, ти си го написала :lol: Така че престани да пречупваш света през изкривени призми и се вземи в ръце :)
Мерси мн, че обърна внимание на правописната ми грешка, ей сега мога да прочета абсурдните ти постове (Пази Боже!) и със сигурност ще открия, че не всички думи са написани правилно :) Да, объркала си се.... нали...
Не ме грее кво работят родителите ти :lol:
Майка ми е зъболекар, ама аз все още не вадя зъби, баща ми е пилот, ама не карам самолет, чичо ми е адвокат, ама не съм тръгнала да съдя хората, леля ми е преводачка, ама не знам перфектно 11 езика като нея, баба ми и дядо ми имат голяма книжарница, ама тва не значи, че съм изчела всички книги на света 8) Та дори и вашите с Хипократ да общуват ти пак може да си изключително куха... така че не се гордей с връзките си... скоро можеш да се спънеш ;)
Относно бременната жена- трябва да си дяволски ограничен, за да я наречеш "незряла". Самият факт, че е родила едно дете, че го е отгледала до определана възраст, посветила му е всеки ден от живота си, отдава се изцяло на семейството си и се грижи за него, я прави 'зряла'. Ако не сте чули случайно... по време на бременност жената е особено чувствителна. Доказано е, че през първите 2-3 месеца постоянно е в лошо настроение, разни дреболии, на които преди не е обръщала внимание, я дразнят, ежедневните задължения и се струват свръх уморителни, нервите й са опънати до краен предел. Характерно е през минута-две да си сменя настроението, отначало да е щастлива и след малко да изпадне в криза... причината ест са хормоните, които буквално причиняват турнадо в тялото на жената и емоциите и са настабилни. Така че бременните жени непрестанно могат да се чувстват отпаднали и немощни и е ЖАЛКО да смяташ една такава жена за "незряла" само защото отказва да си носи чантата (която може доста да тежи) в такъв труден период... трябва да си безмозъчна, за да наречеш една жена "незряла", защото проявява капризи, чувства се сънлива и усеща напрежение около себе си в такъв момент...

И послепис ли ше си пишем? Ок :) Другия път просто сама не се оплитай във вицовете, които ръсиш :)

Just_say_no
07-13-2008, 10:07

nestlef
07-16-2008, 14:37
az imam sashtiq problem na 21 sym a gadjeto mi e na 20..ot dva meseca sme zaedno toi ima jelanie za sex no vse neshto go spira..az neznam kakvo da napravq i mi ostava samo da mu izneverqvam

miShle
07-16-2008, 14:42
az imam sashtiq problem na 21 sym a gadjeto mi e na 20..ot dva meseca sme zaedno toi ima jelanie za sex no vse neshto go spira..az neznam kakvo da napravq i mi ostava samo da mu izneverqvam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти си бахти и злето честно .. :? :? :?

Just_say_no
07-16-2008, 15:12

Мое си на двайсе ама си тъпа като 12 годишна..

pam1
07-16-2008, 15:13

Моля ви, помощ!!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪСМЕТЛИЙКА СИ!!!!

amor_ruslana
07-16-2008, 15:30
mom4eto hi4 ne e smotanqk ami si e pravo are kaji mi kakvo ti pre4i da iz4aka6 2 godini glupava si v momenta ako be6e s nqkoj idiot 6te6e da te iz4uka bez da mu dreme prava si ne go zarqzvaj kazvam ti go kato fr

Pliok0019
07-16-2008, 15:41
Сигурно е гей.

FroggY
07-16-2008, 15:44
Имаш страхотен приятел който не те насилва за секс а даже те спира АКО му имаш това доверие и тази любов го послушай

mysterious93
07-16-2008, 17:58

тцтц..горката

brymmm
07-16-2008, 22:58
Знам че във форума има много по-голями и опитни от мен,но мисля че ДА наистина е хубаво ,че са останали момчета които мислят за приятелките си ,а не само за секс .. Но щом ти го искаш и времето през което сте били заедно е достатъчно за да се опознаете не мисля че е грешка да го направите..Не си на 12 или 13 не си чак толкова малка според мен ..Наистина 16 и 17 годишно момиче е по-зряло за започване на полов живот ,но според мен и сега е нормално .. Та ти като си на 17 ще сте бил заедно 3 години .. това е сериозно време и мисля че без секс,само на гушкане, няма да издържите (лично мое мнение) ..Самата аз съм колкото теб и имам приятел от 1 година ..страшно ного държа на него винаги е бил до мен ,но никога не ми е казвал нещо за секс ..Това ценя страшно много..Не се чувствам готова,но понякога наистина ми се е искало ..Просто те подкрепям и не вярвам да издържи 2 години :-) .. И не не си курва,а свясно момиче! .. И приятеля ти не е гей ,а те обича и държи на теб :x

Valhala
07-16-2008, 23:58
Честито момиче,мъжа ти е гей 8-)

martyy
07-17-2008, 00:00
Честито момиче,мъжа ти е гей 8-)

moje da ne e gey a da e pederast :D

momi4e da iska da se 4uka i muja da ne iska tfa e unikalno bre :D

krem4et0
07-17-2008, 06:19
Знам че във форума има много по-голями и опитни от мен,но мисля че ДА наистина е хубаво ,че са останали момчета които мислят за приятелките си ,а не само за секс .. Но щом ти го искаш и времето през което сте били заедно е достатъчно за да се опознаете не мисля че е грешка да го направите..Не си на 12 или 13 не си чак толкова малка според мен ..Наистина 16 и 17 годишно момиче е по-зряло за започване на полов живот ,но според мен и сега е нормално .. Та ти като си на 17 ще сте бил заедно 3 години .. това е сериозно време и мисля че без секс,само на гушкане, няма да издържите (лично мое мнение) ..Самата аз съм колкото теб и имам приятел от 1 година ..страшно ного държа на него винаги е бил до мен ,но никога не ми е казвал нещо за секс ..Това ценя страшно много..Не се чувствам готова,но понякога наистина ми се е искало ..Просто те подкрепям и не вярвам да издържи 2 години :-) .. И не не си курва,а свясно момиче! .. И приятеля ти не е гей ,а те обича и държи на теб :x

Какви са тия глупости. Аз правих секс за първи път на 20 и 9 месеца след 1 година и половина връзка и не съм имала особена нужда от секс, защото не знаех какво е. Както нямам неистова нужда да ям октоподи, защото никога не съм яла! Мъжа също беше в такова положение и по повод секса казваше, че да се радваме на времето, в което не правим секс защото правим ли 1-2 пъти, няма да спрем да мислим за това. С него правим секс вече близо 2 години и половина и мисля за секс денонощно. Искам постоянно секс, мислим си къде и как да го направим.......романтиката остана на..м***а си.
Казвам ви го като човек, който е имал дълга връзка преди да прави секс. Тов време не се връща. Не мога да ви опиша колко е прекрасно да се натискате по входовете, да се целувате, да се гушкате, да сте заедно, но да не правите секс..има известно очарование в това и сексът винаги влага 1 мръснишка и вулгарна нотка. А и вие сте деца да му се невиди. за вас няма ли гоненица, криеница? На 15 на село си правехме магазини и сладки от кал, играхме на счупен телефон и подаръци (но не и целувки с език). Помня как 1 момче искаше да ме целуне, изпращайки ме до дома, а аз му казах, че съм много малка....о,времена, о нрави!

sasha_90
07-17-2008, 08:04
Браво на момчето.Напълно съм съгласна с него.Вземи го послушай и забрави за мераците си поне докато не пораснеш,секса не е най-важен.И какво сега за жена ли се смяташ?Мога да се хвана на бас,че не можеш да се оправяш с нищо друго освен да се пишеш и учиш домашните,а за секс ще ми мислиш.
Извинявам се,ако мнението ми е прозвучало грубо.

UnForgiving
07-17-2008, 10:37
Напълно подкрепям sexy_tigar4e_MM. След като тя е малко дете и той я възприема като такова каква връзка имат те изобщо.Освен това аз лично мисля, че всичко, което иска той е да я накара тя да го моли за секс, и че ще го направят много преди да стане на 17, според мен даже преди 16.
krem4e, за всичко друго бих се съгласила с теб, но не и за това, че едно 15-годишно момиче не може да има физическо желание за секс само, защото е девствено. Смятам, че примерът, който си дала с октоподите е глупав, просто защото желанието за секс е инстинктивно т.е. вродено е и не може да се прави такова сравнение.

krem4et0
07-18-2008, 06:15
Е, аз на 15 дето се казва имах смътна идея какво е секс. На 20 ми се пробуди някакво желание за близост с партньора, но определено не е сексуално. не и в този вид, в който го изпитвам сега. но да кажа, че преди да правя секс не бях мастурбирала изобщо и не бях изпитвала никакво особено сексуално удоволствие. помня, че само от четене на любовни романи се възбуждах катобях на 16-17.....но времената бяха други. Нуждата от секс може и да е инстиктивна, ама същия този инстинкт не е редно да се прояви при 1 дете. на 15 си е дете. По-скоро е-всички правят секс, всеки говори за това, всеки пъше колко е хубаво и важно....защо и аз да не правя? Едва ли й пристъргва под лъжичката по същия начин, както е при мен, ако не съм правила 2-3 дни секс. Защото ако беше така, при първата прегръдка и целувка щеше да се подмокри много сериозно, а на 2-рата да свърши!

Желанието ми за секс преди да правя секс беше коренно различно от това, след като го правих. Сега не мога да издържа и 5 дни когато съм на червено и имам чувството, че ще се побъркам.

Punisherrr
07-18-2008, 08:04
Евала на момчето !
Ако имаш малко акъл ще го послушаш.
А тука стига сте говорили глупости.. мъжа и бил гей..
Не е гей,вие сте прости!

HoneyMoon
07-18-2008, 08:08
хммм ако не ти е много зор да правиш секс сега,оцени жеста му =D>

Punisherrr
07-18-2008, 08:27
На всичките женски които подкрепят това момче им пожелавам да им се падне един такъв, да ги държи без секс,да откачат и да видят какво е 8)

Кви женски,кво откачане за секс... като тука си говорим за 13-14-15 години ...
Момчето го прави за нейно добро...ама кой да разбере?!

HoneyMoon
07-18-2008, 08:34
Момчето го прави за нейно добро...ама кой да разбере?! точно :)

migancy
07-18-2008, 10:13
момчето мисли много зряло твърде много те обича и затова не го иска...късмет с първия път :)

HaPySHeH
07-18-2008, 10:30
Я по-добре си намери някой друг.Съжалявам че ти го казвам но приятеля ти е издухан.Едно време така мъжете са искали едва когато тръгне момичето да се жени (разбирай след 20г.) тогава да правят секс с него.Намери си някой който може да ти задоволява нуждите и не се притеснвай излишно защото ТИ си права не той. ха +1 мн е тъп майна.. :grin: на каде отива света ? :shock:

HaPySHeH
07-18-2008, 10:36
Ъм.. случайно да не е гей? :( :shock:

Virgin
07-18-2008, 10:39
krem4et0 :shock: Ти си едно ОГРОМНО изключение... Пркалено странно е това, което си написала... Просто едва ли повече от 3-ма са като теб :? Не приемай твоето поведение за нормалноТО, защото не е така..

freakish1boy
07-18-2008, 10:43
hm vupros na lichna precenka :? :? :? a moje i da e prav :) she razberesh na 17 :oops: :oops: :oops:

Spider4eto
07-18-2008, 10:49
]krem4et0 :shock: Ти си едно ОГРОМНО изключение... Пркалено странно е това, което си написала... Просто едва ли повече от 3-ма са като теб :? Не приемай твоето поведение за нормалноТО, защото не е така.. Винаги поведение като нейното е било нормално, но в момента обществото се изражда, ако ме разбирате какво искам да кажа :)

Virgin
07-18-2008, 10:52
Еми да... преди векове жените са се пазили за първата брачна нощ, но пък са се омъжвали по на 20 макс... В този аспект е нормално :-o

Spider4eto
07-18-2008, 11:02
Имах предвид, че не е нормално да си изгубиш девствеността си на 13-14-15. Просто тва са деца все още. Така леля ми разправяше как се правила на голяма, а после давала всичко само и само за да се върне в детството. "С голямата сила идва голямата отговорност" тоест мислиш ли, че едно 14 момиче би могло да поеме някаква отговорност ако забременее. Не е нормално да се прави секс просто защото сега така е модерно- от малки да почват. Точно тва бях писала в една друга тема, как като се регистрирах във форума и имаше тема на колко правите секс за пръв път- преобладаващите отговори бяха 16-17, в темата от миналата седмица преобладаващите са 13-14. Ми не мисля, че това е нормално. Повечето момичета възприемат девствеността като трън в гъза. И гледат по-бързо да се отърват от нея. Кво вече на циганите заприличахме- те така от малки почват да се шибат. Всеки гледа да направи по- голяма бройка. Нормално ли е според теб на 15 и вече била с 5ма. За мен не е. А и гаджета много- неска обичаш един, утре друг, а девствеността си не можеш да си я върнеш. И ако не е с правилния човек, после само си биеш главата и съжаляваш.

П.С- не искам да обидя никого с това, но просто така възприемам живота :-)

lubopitna_buba
07-18-2008, 11:03
mom4eto te obi4a no naistina e dosta strano 4e ti go iska6 apak toi ne ti pozvolqva no sigorno go prai za tvoe dobro ;) ako naistina go obi4a6 iz4akai i 6te bade6 s nego :)

alenka
07-18-2008, 11:16
oommgg ... Това момче за мене е мечта. Ти си лигла.Той според мен се държи като много по голям, разумен и държи на своето... евала на момчето да го поздравиш от мен :-) и мисля че ако и ти го обичаш ще го разбереш и ще се замислиш дали наистина не е рано. Аз направо си умирам за такова момче, жалко че ти не можеш да го оцениш. :-x

ImmortalForever
07-18-2008, 11:23
:shock: Миличка не искам да те плаша, но за моя житейски опит трябва да ти кажа: Един мъж ако не спи с теб-не спи и сам! така че това е много странно.... разбирам че го обичаш но положението наистина е сложно и неприятно..не искма да ти пускам мухи в главата но по добре се загледай дали не си пише или излзиа с други . Не искам да казвам нищо.....конкретно..просто разбирам да ходите от 2 3 месеца че да не иска.. но това е година подяволите!!!! Понеже никога не вярвам на мъжете тук ми мирише на нещо гнило! Успех и се надявам че гаджето ти да не прави глупости с други жени , въпреки че макар и малко свестните мъже ги има! Пожелавам ти да е от тях, но се замисли все пак Успех!!

ElinoOor
07-18-2008, 11:25
момиче осъзнай се той е най хубавото нещо кото може да ти се случи малцина са тези които имат съвест като него :o трябва да си луда за да не разбираш че той наистина те обича и се опитва да те предпази :?

silky92
07-18-2008, 11:42
Имах предвид, че не е нормално да си изгубиш девствеността си на 13-14-15. Просто тва са деца все още. Така леля ми разправяше как се правила на голяма, а после давала всичко само и само за да се върне в детството. "С голямата сила идва голямата отговорност" тоест мислиш ли, че едно 14 момиче би могло да поеме някаква отговорност ако забременее. Не е нормално да се прави секс просто защото сега така е модерно- от малки да почват. Точно тва бях писала в една друга тема, как като се регистрирах във форума и имаше тема на колко правите секс за пръв път- преобладаващите отговори бяха 16-17, в темата от миналата седмица преобладаващите са 13-14. Ми не мисля, че това е нормално. Повечето момичета възприемат девствеността като трън в гъза. И гледат по-бързо да се отърват от нея. Кво вече на циганите заприличахме- те така от малки почват да се шибат. Всеки гледа да направи по- голяма бройка. Нормално ли е според теб на 15 и вече била с 5ма. За мен не е. А и гаджета много- неска обичаш един, утре друг, а девствеността си не можеш да си я върнеш. И ако не е с правилния човек, после само си биеш главата и съжаляваш.

П.С- не искам да обидя никого с това, но просто така възприемам живота :-)

Така е напълно подкрепям на същото мнение съм

sladkъ_mackъ
07-18-2008, 13:05
приятеля ти е идеалното момче, мамка му и аз искам такъв...бих ти казала същото което той ти е казал, и съвсем не е смотаняк+1 Оцяни го малко са като него имаш късмет! :) Ако ли пък толко ти се чука на 15 хвани си един готин "баткО'' да те напраска и зареже,та да се сетиш после..

krem4et0
07-18-2008, 14:04
Моите приятелки и колежки са мои връстнички или с 1-2 години разлика....общо взето с много малки изключения, мислят по същия начин. В момента 1 моя приятелка не е с особено морално поведение, но е започнала на 20 и преди да прави секс, той не е станал толкова живително важен за нея......Нашето поколение сме така. вашето-то малко на зле върви.

Fx1
07-18-2008, 17:11
...

Какъв ли житейски опит имаш на 17?

ivana0895
07-18-2008, 17:55
Ahh iskam i az takova mom4e4 koeto ne iska samo sex a seriozna vr1zka
P.P : Moqt s1vet za tebe e iz4akai 2 godini ako tolkova ti se iska probvai s samozadovolqvane samo 4rez klitora i anysa za da ostan6 devstvena ako tolkova go obi4a6 moje6 da iz4aka6 2 godini toi e svesten 6tom ti go e kazal tova ima6 k1smet 4e si popadnala na takova mom4e :)

Daft
07-18-2008, 18:16
Според мен е хубаво,че има такова отношение (грижовно) към теб..но 2 години са малко в повече.1 година е по приемлива..ала и не е сигурно,че е заради причината която ти казва.

sweet_s
07-18-2008, 18:51
според мен е добре да изчакаш и това ще заздрави връзката ви, но пак ми се вижда странно защо не го направите ако наистина го искате и си готова... към мен се отнесоха изключително внимателно и стана когато аз исках и мисля, че това е добре за всяка. от друга страна може да се притеснява да не ти направи нещо, защото след като го е правил веднъж не е мн опитен и като си по-голяма вредата ще е по-малка или ще липсва... абе не знам на мен на 14 си ми беше адски хубавоооо и си го правя с такова удоволствие и който и да ми каже, че съм била малка, незряла или неподготвена ще му кажа само да си гледа работата.... :-P
а ти ако си сигурна , че той е човекът изчакай, няма да умреш =)

sweet_s
07-18-2008, 18:59
ама да не си помислите, че съм някаква тъпа патка, която само чака да я изе*ат !!! връзката ми с човека , с когото го направих е изключителна, минала е през мн не6та и е оцеляла и също така е мн сериозно ( и това "да си гледа работата" не беше с цел обида) :) :-)

jeko123
07-18-2008, 19:16
Мисля, че момчето е право до някъде.. все пак си още на 15.. Но щом се чувстваш готова не виждам за какво той не ти дава.. Трябва да седнеш и да поговориш с него сериозно :)

zero
07-18-2008, 19:39
:shock:
Вариянтите са много ...
Или го прави нарочно да го желаеш повече,
или е напраил гаф с онова момиче и ся се сдържа.
Може да е пич на място, или просто да
се срамува от големината на чурката си :D
Въобще вариянтите са десетики.
Свестни момчета ИМА !
Въпроса е друг, а именно:
'Дали момичетата се спускат на свестни момчета ?'
Отговора е НЕ !
Жените винасги намират косури, а има толкова свестни момчета ...
Жалкото е, че винаги сте недоволни, а хубавото е, че
ви идва акъла в главата като станете на 30 даже и повече.
Се пак ваш си е избора, но мисля, че трябва сериозно да се
замисните какво точно искате от едно момче.
Да бъде човек на място, който ви обича несе държи аругантно спрямо
вас, неви зарязва и така...
Хайде размислете и тогава пишете !
Ако момчето е пич на място:
Браво му казвам !!!

MartyParty
07-18-2008, 19:50
Ще му го отхапеш,не може. :grin:

InSoMn1aC
07-18-2008, 19:53
Бил пич на място :razz: ебаси тъпака е тоя пък и сички дето го подкрепяте.Хващам бас че е или някакъв супер задръстен тип с цаки тип "зубър",или е много срамежлив и не му стиска да ръгне чушката или пък нещо му има на оная работа (пък и може съвсем да я няма).
НЯМА МОМЧЕ КОЕТО ДА ОТКАЖЕ НА ХУБАВО ЗАГОРЯЛО ЗА ПАТКА ДЕВОЙЧЕ. Може би пък авторката е грозна знам ли...
Продължавай все така пич и си земи да гледаш филма "40 годишен девственик" за да се кефиш още повечe чe тука някои хора те подкрепят :razz:
Девойче, намери си някой който да ти пълни дупенцето с любов без да ти се прави на интересен...
ОМГ... Не си прав изобщо! Или си супер загорял като авторката или си ....... (сам се сети)

Що си мислиш, че като не иска да го правят и трябва веднага да го изкараш някъв грозен, зубър, с малка пишка и т.н. (барабар с авторката). Може просто да му пука за нея, нали ? Ама за тебе такъв вариант няма явно щом говориш пълни глупости...
А и да ти кажа със сигурност "нещо му има на оная работа (пък и може съвсем да я няма)."
Мн зле :?

FeelMyPain
07-18-2008, 19:56
Бил пич на място :razz: ебаси тъпака е тоя пък и сички дето го подкрепяте.Хващам бас че е или някакъв супер задръстен тип с цаки тип "зубър",или е много срамежлив и не му стиска да ръгне чушката или пък нещо му има на оная работа (пък и може съвсем да я няма).
НЯМА МОМЧЕ КОЕТО ДА ОТКАЖЕ НА ХУБАВО ЗАГОРЯЛО ЗА ПАТКА ДЕВОЙЧЕ. Може би пък авторката е грозна знам ли...
Продължавай все така пич и си земи да гледаш филма "40 годишен девственик" за да се кефиш още повечe чe тука някои хора те подкрепят :razz:
Девойче, намери си някой който да ти пълни дупенцето с любов без да ти се прави на интересен...
ОМГ... Не си прав изобщо! Или си супер загорял като авторката или си ....... (сам се сети)

Що си мислиш, че като не иска да го правят и трябва веднага да го изкараш някъв грозен, зубър, с малка пишка и т.н. (барабар с авторката). Може просто да му пука за нея, нали ? Ама за тебе такъв вариант няма явно щом говориш пълни глупости...
А и да ти кажа със сигурност "нещо му има на оная работа (пък и може съвсем да я няма)."
Мн зле :?

Загорял е :::

Punisherrr
07-18-2008, 20:51

А ти момко, що не намериш някой да ти напълни с акъл главата!

Daft
07-18-2008, 20:55

Магьосникът от Оз дава още един мозък на аванта..тичай да не изпуснеш далаверата :)

Punisherrr
07-18-2008, 20:58
А ти момко, що не намериш някой да ти напълни с акъл главата![/quote]

Без нападки моля че и без това съм в гадно настроение цял ден - най-много да ти ударя 1 майна и да те пратя да спиш.Лека вечер![/quote]

Лягам :oops: ....
посрах се...щото съм от твоите любими(както каза) Зубъри с очила,които ги е страх да ''ръгнат чушката''

...гъЗар бе мама му стара :-s

ghostwisper
07-18-2008, 21:03
абе кви са тея глупости след 2 години?? Я ми кажи ти няква ясновидка ли си (хеле пък той),че да знаете дали след 2 години ще сте още заедно .. недей живя в приказка,щом си мислиш,че си жена-дръж се като такава .. не ти казвам хукни прави безразборен секс,ами изчакай малко да станеш на 15 и нещо-16 и ако тогава не иска-майната му .. Sry не че съм зависима от секса,ама не е той човека,който ще ти определя кога да го направиш и кога не .. друго е,че той явно не иска и мн се впряга по тея емоционални глупости .. ;)

Daft
07-18-2008, 21:05
Магйосникът от Оз дава още един мозък на аванта..тичай да не изпуснеш далаверата :)[/quote]

Моля оправи си правописа и тогава ще говорим.Аз с неграмотни магЙосници не общувам.[/quote]

Тук нямаш грешка :smt115 ;d

Punisherrr
07-18-2008, 21:07
Лягам :oops: ....
посрах се...щото съм от твоите любими(както каза) Зубъри с очила,които ги е страх да ''ръгнат чушката''
...гъЗар бе мама му стара :-s[/quote]

Оо така ли? Незнаех съжалявам :oops: извинявай ако съм те засегнал нещо приятел! Та били ми казал "пи" на колко е равно?[/quote]

хе хе... Почни да пишеш правилно ''незнаех'' па тогава ме питай за ПИ, отворко ;-)
и съм...приятелКА... само да кажа ;)

Daft
07-18-2008, 21:11
Тук нямаш грешка :smt115 ;d[/quote]

Аз никъде нямам грешка (особено в кревата) 8)[/quote]

Ех,и скромен :twisted:

Punisherrr
07-18-2008, 21:17
хе хе... Почни да пишеш правилно ''незнаех'' па тогава ме питай за ПИ, отворко ;-)
и съм...приятелКА... само да кажа ;) [/quote]

Тъи като явно си много запозната с лингвистичните закони на нашия роден език би ли ми казала какво толкова грешно намери в думата "незнаех" ?! Много добре знам че се пише разделено ако това имаш предвид.Просто виж колко е часа и помисли дали ми се занимава да си гледам правописа.Аз с момичета не споря - напротив винаги съм се държал добре с тях и затова не мисля да споря повече с тебе.Просто нрава ми не го позволява :-)[/quote]

Добре,чудесно тогава... :-o
Философе, и при мене не е друг часа.... предполагам :-o :oops:
Извинявай,че се заядох...
Но...нрава ми не търпи кухи размишления просто ;) знам,че ме разбираш :D
Пожелавам ти приятна и грамотна вечер с...линннгвиистиичните закониии..на нашияя език 8-) (ах,че сме образовани)

DEviL_BG
07-18-2008, 21:25
az bih napravil sushtoto
+1