Влез

View Full Version : Възможно ли е или не???

Ifchencety
07-07-2008, 11:57
Сега и аз да си излея душицата...
Харесвам едно момче и то много силно. То ме кара да се чувствам на седмото небе, когато си говорим или просто чатим. Говорим си за всичко..например вчера за Чернобил и за медузи и за депотати :D:D:D:D:D За всичко и е мн разбран.
Та той си има гадже, но казва, че е с нея само за да не я нарани и тем подобни. Ама те ходят доста време и не ми се вчрва да скъсат скоро! :( На този етап аз съм сигурна, че той ме възприема като приятелк, а не нещо повече и ме е шубе, че ако му споделч чувствата си дори и прияелството няма да остане...оф нз!

П.П. Знам, че има мн такива теми..но просто ми кажета дали да му кажа и как точно или да си трая???

sexy_beach
07-07-2008, 12:05
Щом ходят от доста време ...Сиг се обичат.....ако се намесиш може да им развалиш нештата......така че по добре си трай.....ше намериш др и по него ше хлътнеш така че спокс.... :)

vikt0riQ
07-07-2008, 12:08
според мен би трябвало да му кажеш за твоите чувства,защото и в двата случая ще загубиш по нещо....просто му кажи защото от опит глава неболи....това е моето мнение по темата ти... :) надявам се да съм ти помогнала с отговора си.. :)

LoVeIsGoNe
07-07-2008, 12:13
Направи му намек и виж как ще реагира и ако ти отвърне със същото му сподели чуствата си ако се окаже че е безразличен към теб голяма работа не се притеснявай че няма да сте приятели ако ти е истински приятел няма да има промяна... успех :)

sunshineee
07-07-2008, 12:17
Направи му намек и виж как ще реагира и ако ти отвърне със същото му сподели чуствата си ако се окаже че е безразличен към теб голяма работа не се притеснявай че няма да сте приятели ако ти е истински приятел няма да има промяна... успех :)

Crazy_Buba
07-07-2008, 12:26
Според мен наистина трябва да му признаеш 4увствата си.Това 4е си пише с теб зна4и 4е не си му безразли4на и за него си нещо пове4е от приятелка :smt008 :smt008 :smt008 :-) :-) :twisted: :twisted:

LoVeIsGoNe
07-07-2008, 12:28
S nai dobriq si fr si pisha non stop i kvo shi mi kajete 4e ma haresva tui liii :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

sexy_beach
07-07-2008, 12:33
S nai dobriq si fr si pisha non stop i kvo shi mi kajete 4e ma haresva tui liii :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

+1 :D :razz: :razz: :D :lol: :lol: :D :razz:

Whyniser
07-07-2008, 12:37
Намекът,жестовете,мимиките му е майката :-D .Ако той ти отвърне всичко е ОК.Успех :-)

PaSsioN_GiRL
07-07-2008, 12:55
+1 8)

Мимито0
07-07-2008, 12:57
Мисля че той те цени много след като си говорите за най-различни работи.Възможно е да те смята само за приятелка но не може да е сигурно.
Намекни му по някакъв начин, попитай го някакси заобиколно . ако видиш че той показва някакъв интерес, абе сама ще прецениш дали да му кажеш. успех \:D/

dark_angel_7813
07-07-2008, 13:19
Според мен наистина трябва да му признаеш 4увствата си.Това 4е си пише с теб зна4и 4е не си му безразли4на и за него си нещо пове4е от приятелка :smt008 :smt008 :smt008 :-) :-) :twisted: :twisted:

+1 :) :) :) Просто му кажи .... все пак живота е един ... и ако не ти отвърне на чувтвата .... радвай се че сте и фрс... и има и други момчета :-) :-) :-) :-) айде успех :-) :-) :-)

Luda_Na_Max
07-07-2008, 13:23
толкова ли не можеш да си харесаш някой свободен..останете си проятели и си харесай някой друг ..свободен

LaDy_DaQnA
07-07-2008, 14:32
nedei da razvalq6 vryzkata im..ne e razumno takai li iny4e vsi4ko 6te se podredi prosto ne nasilvai ne6tatta za6toto moje da otnese6 posledstviqta...dori da si ubedena 4e moje6 da si skara6 nedei....vsi4ko se vry6ta prosto iz4akai...

NaNa_SladuRana
07-07-2008, 17:16
Колко пъти до ви козвам НЕ разволяйте връзки!

trayana
07-07-2008, 17:22
+1

ThePowerOfLove
07-07-2008, 17:26
Питай го колко ще ходи с приятелката си,която не обича,но не иска да нарани? :? Намекни му,че имаш нещо впредвид,но само намеци ;)