Влез

View Full Version : Въпрос относно оргазмите

Zombie_Art_Lady
07-07-2008, 17:48
Не знам дали вече има такава тема и затова пускам.Имам голям проблем с оргазмите-откакто водя полов живот до сега съм свършвала само 1-2 пъти.Всеки път когато го правя страшно много ми харесва,но незнайно защо каквото и да прави той все не мога да свърша...четох много статии по въпроса,пълни със съвети какво да правя,пробвах всичко,но нищо не помогна.Според вас каква може да е причината?

Dobromir
07-07-2008, 17:51
Nedei se pritesnqva izglejda ne si se nastroila dostaty4no ili partniora ti nemoje da te zadovoli...nqma kvo da se pritesnqva6 shtom si polu4avala :)

ELFIQ
07-07-2008, 18:07
Не знам дали вече има такава тема и затова пускам.Имам голям проблем с оргазмите-откакто водя полов живот до сега съм свършвала само 1-2 пъти.Всеки път когато го правя страшно много ми харесва,но незнайно защо каквото и да прави той все не мога да свърша...четох много статии по въпроса,пълни със съвети какво да правя,пробвах всичко,но нищо не помогна.Според вас каква може да е причината?

И аз така-какво ли не съм пробвала,а няма ефект :-# , знам че МОГА да изпитвам оргазми , поне не съм фригидна :lol: :lol: :lol: , но наистина не знам каде е проблема :-o

amatorium
07-07-2008, 19:49
Ochevidno ne si probvala vsichko shtom ne se poluchava. 8)

dantro
07-07-2008, 20:19

Кажи му да си поиграе с теб .. да те лиже любовна игра а у и ти се настои и се отпусни

Girlicious
07-12-2008, 15:47
Миии кофти е да и аз бях така ,сама можех да свършвам ,но с приятеля ми не ставаше... пробвахме различни неща и успях да свърша... затова експериментирайте ..

Komar
07-12-2008, 15:51
Нема се плашиш с времето ще се оправи :) експериментираите повече.. помага

margo_93
07-12-2008, 15:56
Колкото и странно д апрозвучи на някои,свършвам изключително бързо от анален секс,докато при вагиналния ми трябва доста любовна игра.Нямам логично обяснение защо е така...

_crazy_baby_
07-12-2008, 15:58
прекалено много мислиш за това когато почнете ами днес дали ще полу4а оргазъм нетрябва и за миг да си го помисляш

bebok
07-12-2008, 18:10
прекалено много мислиш за това когато почнете ами днес дали ще полу4а оргазъм нетрябва и за миг да си го помисляш

+1 netrugvai s misulta" iskam da svur6a" :) tva e :) ostavi go samo da ti doide kogato nai-malko go o4akva6 6te doide (kato purviq tsikul e :D )

Letal
07-12-2008, 18:44
Не знам дали вече има такава тема и затова пускам
а че има търсачка знаеш ли ? По темата може би трябва да се отпуснеш повечко или той е по неопитен.