.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос относно оргазмите

Не знам дали вече има такава тема и затова пускам.Имам голям проблем с оргазмите-откакто водя полов живот до сега съм свършвала само 1-2 пъти.Всеки път когато го правя страшно много ми харесва,но незнайно защо каквото и да прави той все не мога да свърша...четох много статии по въпроса,пълни със съвети какво да правя,пробвах всичко,но нищо не помогна.Според вас каква може да е причината?

Re: Въпрос относно оргазмите

Nedei se pritesnqva izglejda ne si se nastroila dostaty4no ili partniora ti nemoje da te zadovoli...nqma kvo da se pritesnqva6 shtom si polu4avala
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

Град
    На края на дъгата :)

Цитирай Първоначално написано от Zombie_Art_Lady
    Не знам дали вече има такава тема и затова пускам.Имам голям проблем с оргазмите-откакто водя полов живот до сега съм свършвала само 1-2 пъти.Всеки път когато го правя страшно много ми харесва,но незнайно защо каквото и да прави той все не мога да свърша...четох много статии по въпроса,пълни със съвети какво да правя,пробвах всичко,но нищо не помогна.Според вас каква може да е причината?
    И аз така-какво ли не съм пробвала,а няма ефект , знам че МОГА да изпитвам оргазми , поне не съм фригидна , но наистина не знам каде е проблема
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ochevidno ne si probvala vsichko shtom ne se poluchava.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на dantro

Кажи му да си поиграе с теб .. да те лиже любовна игра а у и ти се настои и се отпусни
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Миии кофти е да и аз бях така ,сама можех да свършвам ,но с приятеля ми не ставаше... пробвахме различни неща и успях да свърша... затова експериментирайте ..

Нема се плашиш с времето ще се оправи експериментираите повече.. помага

х

Колкото и странно д апрозвучи на някои,свършвам изключително бързо от анален секс,докато при вагиналния ми трябва доста любовна игра.Нямам логично обяснение защо е така...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    прекалено много мислиш за това когато почнете ами днес дали ще полу4а оргазъм нетрябва и за миг да си го помисляш
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    прекалено много мислиш за това когато почнете ами днес дали ще полу4а оргазъм нетрябва и за миг да си го помисляш

+1 netrugvai s misulta" iskam da svur6a" tva e ostavi go samo da ti doide kogato nai-malko go o4akva6 6te doide (kato purviq tsikul e )

Не знам дали вече има такава тема и затова пускам
    а че има търсачка знаеш ли ? По темата може би трябва да се отпуснеш повечко или той е по неопитен.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си