Влез

View Full Version : A Walk To Remember

Vichko0o
07-08-2008, 18:43
Хората които са гледали този филм знаят за квко иде реч ! Обаче ще попитам следното ? Смятате ли че е възможна такава любов в нашия свят ? Възможно ли е наистина нещо толкова красиво да бъде създадено реално или това е възможно само на филм ?

w0sh
07-08-2008, 18:47
Само аз ли си мисля, че филма е травмиращо тъп?

tuzaro
07-08-2008, 18:50
щом не съм го гледал, начи не е както трябва 8-)

Vichko0o
07-08-2008, 18:51
Извинявай че не пиша за филми със Стивън Сегал :) Или Брус Уилис или който там се сетите дето с 1 пистолет избива цял град .... w0sh това че си постоянно отрицателно настроен незначи че е задължително да пишеш поредния пост просто за да има .... Питам прост въпрос и очаквам мнения от сорта на "не защото така и така" "да защото така и така" но както и да е :)

WhiteDove
07-08-2008, 18:52
Няма невъзможни неща авторе! :)

w0sh
07-08-2008, 18:53
Не не може да се случи, зашото е травмиращо тъпо?
Happy?

Vichko0o
07-08-2008, 18:54
w0sh ти ме изумяваш :) Наистина преди време сгреших за тебе да определено успяваш да ме разсмееш :) както и да е явно от тая тема няма да излезе нищо свястно :)

tuzaro
абе гледахте ли рамбо последния как изби сигурно 200 човека с една картечница е те тва е човеко :o

LoVeIsGoNe
Nai - krasiviq !
Nai -velikiq !
Nai - qkiq !
Nai - romantichniq !
Abe tozi film e lubovta ! :-)

kifla
07-08-2008, 18:56
Филмите са просто филми бе хора.Погледнете реалността!!Тя е доста по различна !

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 18:57
Абе филма радва окото.. любов като тая... това не е любов... това е игра!!! Играят си хората ролите и им дреме каскета дали тинейдж1рки като тебе на 15-16 години ще питаш излишни залухави теми по форумите...и така..

w0sh
07-08-2008, 18:57
w0sh ти ме изумяваш :) Наистина преди време сгреших за тебе да определено успяваш да ме разсмееш :) както и да е явно от тая тема няма да излезе нищо свястно :)

Както виждаш никой няма да ти даде смислен отговор. Ако искаш заинтересовани отговри им задай лесен въпрос като

"приятелката ми изневерява, дали ме обича?"
ИЛИ
"Той ме целуна с език, харесва ли ме?"

Това са въпросите, на които 60% от форума ще ти отговри след по-малко от 7 минути мисловен процес.

gangstata
07-08-2008, 19:03
Ми не мисля..Те хората са си го казали: " любов като на филм"..Тва е продукт..Харесва се на хората...Заблуждават ги,като ги карат да си мислят ,че тва може и на тях да им се случи..Иначе филма ми хареса..

LipSoFAnAnGel
07-08-2008, 19:04
Аз съм гледала филма и по мое мнение е чудесен даже мисля сега пак да си го дръпна да го гледам.Според мен съществува такава любов, но е рядкост, тя е чиста и вечна, но не всеки осъзнава какво е любовта като използва думите ОБИЧАМ ТЕ, които отдавна са изменили главното си значение или по-точно са ги изменили тинейджърите..На 16 съм , но никога не съм казвала обичам те ей така...

Vichko0o
07-08-2008, 19:04
Пускаш различна тема от "ох сега как да избирам между двамата" или "ау не тои ме цунка по бузката сега какво гаджета ли сме?" и веднага получаваш отговори който просто ме удивяват :shock: Буквално така гледах на простите мнения като на "дразнител" и "кифлаа" или нещо такова ! Толкова ли ви е трудно бе хора ? Наистина ли ви е толкова нисък коефициента на интелигентност?
Btw не съм на 15-16 !! Дори и да бях пак поне се старая да напиша нещо като хората ! Дразнител ти на колко си 18-20 ? Еми да леко си изостанал умствено но ще се оправиш някой ден :) Успех !

UnaBletoLoVeU
07-08-2008, 19:05
Тоя филм е точно както аз и гаджето ми, само дето накрая няма да умра ( Дано!, че всичко се случва), защото съм болна от рак. Иначе всичко друго го има-той е от готините, е аз не съм смотла като тая, обаче по принцип той харесваше съвсем друг тип. Запознахме се много случайно...после туй с тръшкането на вратата...с боя (заради един съученик)...всички малки неща, които е правил...които са ми били мечта...абе да. Мога да кажа, че тоя филм разказва в голяма степен нашата история. Love it.

AnIcHkAtA
07-08-2008, 19:09
Филмчето наистина е добро.От началото ми беше малко тъп, но после като се загледах ми стана супер интересен.Според мен е възможно, но чак когато човек го пуснат хормоните и започне да мисли трезво.

cinderella_gugutka
07-08-2008, 19:12
хорааа,този филм си е върха,обожавам го и наистина вярвам 4е съществува такава любов :P
но има още един толкова прекрасен филм и тва е the notebook
тва са любимите ми филми :-)

Vichko0o
07-08-2008, 19:15
Е значи положенито не е толкова лошо във този форум все пак има хора който имат акъл бе :) Ами да "Тетрадката/Дневника (както искате си го превеждайте)" е добър филм също :) w0sh все пак има няколко читави мнения бе :razz: не е толкова отчайващо положението :)

AFT
07-08-2008, 19:43
Ама вечно сте във филма, бе! Душици златни! :smt037

Вичко, ама и ти го измисли - който не харесва филма, значи е тъп, така ли? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я излезте малко и си спрете нета поне за една година.

Tazadar
07-08-2008, 19:47
Само аз ли си мисля, че филма е травмиращо тъп? Друго толко тъпо трудно се намира :)

haterkata
07-08-2008, 19:51
може да

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 19:53
Друго толко тъпо трудно се намира :)

..то и втори като теб залупеняк трудно се намира ама к'во да се пра'и..

SunShinePearl
07-08-2008, 20:12
nqma nevuzmojni ne6ta mislq 4e vse o6te ima hora koito da obi4at taka silno i ne e vuzmjojno samo vuv filmite a i v realniq svqt :)

babity
07-08-2008, 20:19
Аз не съм го гледала. Най - любовният филм, на който буквално през цялото време ревах (което е твърде необичайно за мен,аз никога не рева на филми) беше P.S.: I love you. Ама не се заблуждавайте деца и попорастнали! Такива неща не се случват наистина. Светът е прекалено егоистичен. Хората, които имат сърце да направят такъв огромен жест за някого (визирам ония, дето се гътна в горепосочения филм) са нереално малко. А тези, които заслужават такъв жест са още по - малко!

Whyniser
07-08-2008, 20:23
Филмът както казвам аз е просто една илюзия на реалността.

258
07-08-2008, 20:27
Аз вярвам,че съществува толкова силна любов. :)

Tazadar
07-08-2008, 20:46

..то и втори като теб залупеняк трудно се намира ама к'во да се пра'и.. За сметка на това кранти кат тебе под път и над път :lol:

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 20:56

..то и втори като теб залупеняк трудно се намира ама к'во да се пра'и.. За сметка на това кранти кат тебе под път и над път :lol:

АхАм.. и от кога на м1жкото се вика кранта?

eLeinS
07-08-2008, 21:08
My favorite movieeeee :grin:
Бих казала, че е напълно възможно да има толкова силна любов..не е просто "като на филм" а е нещо, което може да се случи..Но жалкото е, че надали едно наистина надуто "гъзе" като главния герой би се променил заради любовта..и би оставил всичко за да бъде с любимата..Не и в България.Тук мисленето и манталитета на хората е толкова НЕнормален, че е плашещо.
А по света..със сигурност има много красиви истории като тази..просто единици намират истинската любов..и успяват да я познаят навреме.. ;)

Tazadar
07-08-2008, 21:10

АхАм.. и от кога на м1жкото се вика кранта? Кретен!

1.Дръглив, мършав кон.
http://www.kakvo.org/tword/%EA%F0%E0%ED%F2%E0

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 21:13
ьхАХьАХьхаХьах престави си колко си залухав, че чак т1лковен речник ми ползваш... т'ва тре'а общата култура да ти играе тука...
Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата..

LipSoFAnAnGel
07-08-2008, 21:14
Стига с този СПАМ..Какви хора сте незнам всяка тема я обръщате на караница с обиди

LipSoFAnAnGel
07-08-2008, 21:15
...
Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата.. по- изтъркана реплика не можа ли да измислиш :-x

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 21:16
т1по копеле, нали ха

LizZz
07-08-2008, 21:20
]
...
Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата.. по- изтъркана реплика не можа ли да измислиш :-x
Кво се заяждаш са?
Погледни се как си написал пиклИО (справка - пише се пиклЬО) и тогава се прави на големия отворко с единичките...

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 21:22
Абе к1в ви е проблема на вас немога да разбера?
К'во ме нападнахте всички немога да проумея?!
К'во п1к дай да не пиша с 1-чки,а ?

LizZz
07-08-2008, 21:25
К'во ме нападнахте всички немога да разбера?!
Лека нощ! :-) 8-)

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 21:26
А жива и здрава! :-)

cS_LaMeRkA
07-08-2008, 21:28
Абе филма радва окото.. любов като тая... това не е любов... това е игра!!! Играят си хората ролите и им дреме каскета дали тинейдж1рки като тебе на 15-16 години ще питаш излишни залухави теми по форумите...и така..

:D + 0.1

Vichko0o
07-08-2008, 21:31
Дразнител пусни си темичка и се заяждай с който искаш !!! BTW заслужаваш бан да ти се сложи и ако бях администратор щях ! Просто млъкни явно щом всички на тебе скачат неможе ли да проумееш че ТИ си виновен за това ?Просто млъкни пиши си както искаш пусни си темичка "ох тя ме хвана за ръка дали ме харесва?" и ми се махни от главата щото си просто поредното жалко комплексирано създание !И с тея 1-чки пиши на латиница НА КИРИЛИЦА СЕ ПОЛЗВАТ БЪЛГАРСКИ БУКВИ !!!!!!!!!Се 1 като седнеш в час по БЕЛ и пишеш съчинение или есе или каквото със 1-чки ?Просто спри и ходи спами друга тема аз искам някакви свестни и смислени отговори а не от простодушието като тебе които просто пишат за да имат повече коментарчета ! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

eLeinS
07-08-2008, 21:46
Не се ядосвай, все пак тряа да има някой и смрад да прави.. ;)

gPa3HuTeJl
07-08-2008, 21:53
Ооо Vichko0o извинявай, мойто момче..
1-во. Мисля, че вече можеш да си отговориш на в1проса защо ника ми е gPa3HuTeJl..
2-ро. Виж сега.. ти администратор неможеш да станеш никога... а и извинявай на колко си ? на 15?... не не не тв1рде зряло конско ми се начете... сигурно си на 16 и ш'е пра'йш 17..
3-то. Това с 1-ците..АДМИНИСТРАТОРИТЕ не са ми направили проблем, че пиша с тях, а ти нек'1в си изклецак от село тр1гнал да ми казва аз как да пиша..
4-то. Мисля, че с1м повече време в този форум от тебе и по знам за к'во иде реч, а не ти нек'1в си селски бег да ми се регне тука преди 1-2 месеца и да ми д1ржи сметка аз как пиша или п1к да ми чете морал..
5-то. Лека Нощ Деца мина.. време ти е ... Айде.. зап1твай се к1м кревата..

nyx
07-08-2008, 21:57

щом w0sh напише коментар...темата вече не става за нищо...понякога и мене разсмиваш w0sh...само,че квото и да ти каже някой винаги го затапваш,така че ще си замлъча,а ти продължавай с враждебните си нападки...
а относно филма...мене лично ме жегна...наистина е много як филма и такова нещо в реалния живот рядко би оцеляло...но според мене може да го има...

Vichko0o
07-08-2008, 22:04
Мда селянин съм верно си е ! Псувам като каруцар и т.н 2-ро единичките са за твоя сметка не за моя :) 3-то ника ти е изключително кретенски и не не си толкова дразнещ колкото тъп :) 4-то явно щом седиш толкова много в тоя форум отчаяно търсиш нещо което не можеш да получиш :) Вероятно
когато си с девойка и си отвориш устата тя тича да се крие :D :D и 5-то Бе батка фани си жена че усещам че от тези чикии си прекалил и вече изнемогваш :razz: :razz: :razz:

nyx
07-08-2008, 22:04
К'во ме нападнахте всички немога да проумея?!
да не ти се доплака..?спомени от лошото детство...нищо!и за тебе ще се намери някоя тема в която да си излееш мъката...

Blo0dyBitch
07-08-2008, 22:10
абе има ги такива любови(поне в първите години,когато влюбените не могат да си се наситят един на друг и не могат да си представят живота един без друг)
по света има толкова свестни момчета и момичета-не във всяка връзка секса е най-важното(демек накои хора търсят и духовни взаимоотношения)
типично по холивудски филмчето е леко поокрасено,но знам ли-може и да има толкова перфектни двоики,а и като се замисля-те май нямаха много време да си писнат един на друг и да почнат със скандалчетата....убедена съм,че ако тя беше живяло още 10-15 годинки нямаше да ви се струва толкова неверояна връзката им

DYNAMIC
07-08-2008, 22:16
силно се надявам да има такава любов :) ! относно спамерите-тъпи та вдлъбнати :)

Freiheit
07-08-2008, 22:20
Гледал съм филма, странен е, за момичета е, особено тия дето не са виждали истинският живот. Навън нещата не стават така. w0sh е прав както винаги - в тоя форум се обсъждат неща на нивото на - приятеля ми иска да се чукаме, аз също искам, но се чудя - да се чукаме ли.. (аналогично със "да ходим ли?") - въпроси по мисловни филми и книги - в разделите в които не пишат по 12324 човека на час (поради простата причина, че 97,6% от младите са талантливи кретени)

Tazadar
07-08-2008, 22:26
ьхАХьАХьхаХьах престави си колко си залухав, че чак т1лковен речник ми ползваш... т'ва тре'а общата култура да ти играе тука...
Слушай да ти кажа пиклио вчерашен..не си намерил човека, с който да се занимаваш... гледай си т1лковния речник и ме остави мене.. не си лепвай още една беля на главата..Що не ходих кротко да си ревеш пред огледалото и да си стискаш пъпките, вместо да се правиш на мъж пред монитора :D

gPa3HuTeJl
07-09-2008, 08:48
ма..опитвате се да ме затапите ли хахах трудно.. ;)
пф колкото и да ми е смешно - с1жалявам ви..
Спирам да пиша аз щото не мисля да падам на ваш'ето ниво..
Убий глупака с м1лчание ;)

Sigrina
07-09-2008, 12:49
Може :)

lipsvashh_mi
07-09-2008, 13:04
Хората които са гледали този филм знаят за квко иде реч ! Обаче ще попитам следното ? Смятате ли че е възможна такава любов в нашия свят ? Възможно ли е наистина нещо толкова красиво да бъде създадено реално или това е възможно само на филм ?
филма е невероятен,но в наши дни според мен такава любов много рядко може да сйществува....веднъж на 1 милион може би....И все пак е обнадеждаващо,че още има и примери за истинска и силна любов :)

chocoleptic
07-09-2008, 13:08
Оф,Боже ..
Колко по-силна любов съществува от тази.
Те не могат да повярват на a walk to remember..
:lol:
Забавни..

mechtaq_za_teb
07-09-2008, 13:11
Този филм наистина е невероятен!И човекът,който открие такава любов би бил най-големият късметлия! :)

silky92
07-09-2008, 13:23
Гледала съм филма страхотен е , дано наистина може да има такава любов :-)

dark_angel_7813
07-09-2008, 13:40

:shock: :shock: :shock: Този Филм е УниКалеН прОстО :-) :-) :-) ами аз мисля че е възможна такава любов ... :-) :-) :-) :wink: :-k ама малко трудно в днешно време ... ама пак де възможно си е :-) :-) :-)

PeopleAlwaysLeave
07-09-2008, 13:42
Филма е уникален, няма втори като него. Обаче е само филм... В реалният живот нещата стоят по съвсем друг начин и вероятността да срещнеш такава любов е 1 на 1000. И все пак вярвам, че може да има такава любов.

purple__love
07-09-2008, 15:26
o,da...ima takava liubov...i az q izjivqh...be6e izkliu4itelno krasivo...be6e vsi4ko...i nikoga ne mi e trqbvalo ne6to pove4e...be6e daje i ot pruv pogled...ima takava liubov...slu4va se,no samo vednuj!

Madn3s5
07-09-2008, 21:37
Филмът е наистина доста силен и чувствен, пълен със смисъл който малко от вас могат да разберат..тези които се правят че им е бил тъп само те си знаят как са ревали на него :wink: . Според мен такава любов в днешно време съществува,но е супер рядко явление..не защото любов няма, а защото хората днес са повърхностни актьори и всеки гледа да прецака някой за да бъде щастлив.. в смисъл..всеки гледа изгодата и собственното си щастие.. Сега ще ме нападнат 20 момиченца на 11-14 годишна възраст с аргомента колко обичат приятеля си с който са от 2 седмици как биха дали живота си за него и биха направили всичко за него..е аз ще се направя че ви вярвам и ще ви пожелая наистина да е така,въпреки че както казах такава любов се среща изключително рядко в реалността. :wink:

pyfpaff
07-10-2008, 08:04
filma e neveroqten..vinagi mnogo placha na nego..po sredata ..zashtoto e mn krasivo vsichko..i kym kraq kogato neshtata se oburkvat...
mn silno se nadqvam da syshtestvuva takava lubov..koqto da promenq da pravi kompromisi..da bude kato vqtyra..ne mojesh da q vidish..no mojesh da q usetish.. dano ima..

hottie
07-10-2008, 08:30
Ами аз познавам една толкова силна и безгранична любов :) (като изключим болестта в случая разбира се).

SiNiStEr
07-10-2008, 09:43
Гледала съм филма мн пъти и винаги съм ревала като луда,със сигурност някъде съществува такава силна любов.

vesito13
07-10-2008, 11:56
Днеска , като видях тази тема и реших да го гледам до преди това не го бях гледала :) Филмът е наистина много хубав , за мен той е просто великолепен :-) Това е първият филм , на който аз плача :cry: (като изключим преди около 5 години когато плаках на едно детско филмче , за едно куче на което умираше майката :( )
Не знам сега дали тези сълзи бяха толкова заради филма или защото се скарах с приятеля ми , но определено доста си поплаках :cry:
П.П. Дано наистина и в живота за някой има такава любов , пожелавам го от все сърце , разбира се не с такъв край :) Такава любов , като в този филм е възможна според мен , доста трудно , но все пак възможна :-) :-) :-)

lLady_MooN_RaiN
07-10-2008, 16:40
И аз изгледах филма, след като прочетох темата... Много сълзи изплаках. Заради красотата и чистотата на човешките взаимоотношения и боклата в края. После се замислих, че такива момчета са рядкост... Но след това ми хрумна, че и момичетата като Джейми далеч не се среат често... Затова и любовта им е такава. Искрена истинска, непокварена. Не знам дали има точно такава любов в реалния живот. Знам само, че любовта съществува и тя е не по-малко прекрасна от тази, във филмите и книгите...Убедила съм се в това...

Whyniser
07-10-2008, 17:02
Днеска , като видях тази тема и реших да го гледам до преди това не го бях гледала :) Филмът е наистина много хубав , за мен той е просто великолепен :-) Това е първият филм , на който аз плача :cry: (като изключим преди около 5 години когато плаках на едно детско филмче , за едно куче на което умираше майката :( )
Не знам сега дали тези сълзи бяха толкова заради филма или защото се скарах с приятеля ми , но определено доста си поплаках :cry:
П.П. Дано наистина и в живота за някой има такава любов , пожелавам го от все сърце , разбира се не с такъв край :) Такава любов , като в този филм е възможна според мен , доста трудно , но все пак възможна :-) :-) :-)
Аз на този бях на крачка да зарева.Само на един филм съм ревал и всеки път като го пусна си плача на него
Цар Лъв :-)

bibeto15
07-11-2008, 10:25
Хората които са гледали този филм знаят за квко иде реч ! Обаче ще попитам следното ? Смятате ли че е възможна такава любов в нашия свят ? Възможно ли е наистина нещо толкова красиво да бъде създадено реално или това е възможно само на филм ?Vsi4ko e vazmojno.moje Stiga da iska6 da stane realno.

dimanushka
07-11-2008, 13:52
Извинявай че не пиша за филми със Стивън Сегал :) Или Брус Уилис или който там се сетите дето с 1 пистолет избива цял град .... w0sh това че си постоянно отрицателно настроен незначи че е задължително да пишеш поредния пост просто за да има .... Питам прост въпрос и очаквам мнения от сорта на "не защото така и така" "да защото така и така" но както и да е :)
???? kakvo im e na filmite na stiven segal i bruse willis???? az mn gi haresvam. i A Wlk To Remember haresvam mnoogooo i spored men tokova ne6to ne moje da se slu4i.. donqkude e vuzmojno da se pripokriqt ne6tata ot filma ama 4ak puk tolkova ne..
ina4e film e strahoten. koito ne go e gledal mu go preporu4vam

*Iliuziq*
07-11-2008, 16:58
Филма найстина е великолепен много ми харесва момента в който тя му казва"Внимавай да не се влюбиш",заслужава си да го гледаш,но дали съществува такава любов?Никой не може да каже...може би да, може би не,едва когато я изпиташ можеш да кажеш,че съществува.А може би любовта е просто една илюзия...може би...

Deliverance
07-11-2008, 19:49
x

gPa3HuTeJl
07-11-2008, 20:10
Ъъ.. нема ли да спрете да спамите тая тема ?
Ало модераторите... к1де сте бе !?

unicorn_f
07-11-2008, 22:31
хорааа,този филм си е върха,обожавам го и наистина вярвам 4е съществува такава любов :P
но има още един толкова прекрасен филм и тва е the notebook
тва са любимите ми филми :-)

напълно съгласна съм за The notebook много готин филм,не знам дали може да има такава любов като в A walk to remember,но като в The notebook със сигурност няма...за съжаление :cry: :cry: :cry:

Vichko0o
07-11-2008, 23:12
Ъъ.. нема ли да спрете да спамите тая тема ?
Ало модераторите... к1де сте бе !?
Ти от всичките ти 2 000 поста имаш ли поне ЕДИН който да е смислен ? И да не е настроен срещу другите ? И земи научи разликата между ФЛУУД и СПАМ !!!! Щото ми е много смешно като чета "стига спамихте" :D :D :D :D Защо модераториде ги викаш така силно ? Темата си е коректна и хората си пишат в нея тебе къв ти е проблема ?А да ти вечно имаш проблем извинявай ;(

Madn3s5
07-12-2008, 08:12
Филмът е наистина доста силен и чувствен, пълен със смисъл който малко от вас могат да разберат..тези които се правят че им е бил тъп само те си знаят как са ревали на него Wink .

Ъ?!?
Извинявай, но.. аз рева на друг тип филми, при тва не защото ми е мъчно. Недей да си служиш така смело с подобни генерализиращи изказвания, най-малкото защото има хора, които намират любовта за крааайно банална и предъвкана тема, а филма - за просто поредната партида сълзливи реплики. :?

А, и.. моментът с левкемията беше pretty gross. Някак си изобщо не се връзва на целия тоя филм да му се лепне това нещо накрая.

Да съм казала случайно Virus_ е ревал като заклан на тоя филм? Казах само че е един от филмите със смимсъл не поредната сополива боза!! :!:

Pliok0019
07-12-2008, 08:27
Е добре...щом тя умира какво му е романтичното на филма?! Кой го ебе за любов, като ще умре от рак?!

AnzaRe
07-12-2008, 08:44
Едно ще кажа Очи в Очи :)

Deliverance
07-12-2008, 14:03
x

Madn3s5
07-12-2008, 23:27
Да съм казала случайно Virus_ е ревал като заклан на тоя филм? Казах само че е един от филмите със смимсъл не поредната сополива боза!! Exclamation

Айде айде, сега пък си намираш оправдание, че не си споменала никого конкретно. :? Се 1...

Къде пък съм ?! :-o

IDEPENDENT
07-13-2008, 12:54
пфф супер хубав филм :-#
ако има истински хора, защо да няма? ;) ама вече... 1 на 1000% ;)

gPa3HuTeJl
07-13-2008, 13:00
хахаха има, бе.Има !!
Аз с1м 1 от тях :!: :grin:

foreigner
07-13-2008, 14:30
Би трябвало да е възможно, но едва ли има точно такива хора..

Lorein
07-13-2008, 20:31
Ne6to ne mi se 4etqha vsi4kite stranici do tuk, no iskam da spodelq, 4e A Walk To Remember mi e edin ot liubimite filmi. Filmyt e mnogo krasiv, izpylnen sys smisyl i te kara da se zamisli6 naistina sy6testvuva li takava liubov "kato po filmite"... Ne znam dali naistina ima takava, no ako ne drugo, tazi ot filma pone ni dava nadejda da vqrvame, 4e naistina sy6testvuva :-D

P.S Sorry, nqmam kirilica za momenta :(

RobokoB
07-13-2008, 20:32
според мен не може , момичетата сте провал

gPa3HuTeJl
07-13-2008, 21:28

xAHxhAHxHAx тоя пич колко елегантно ги нахрани...

Абе пич като са провал ние м1жете за к'во живеем бе? Я си помисли без жени добре ли щеше да ти е... няма секс.... няма порно... няма кой да ти пере....да ти готви... да чисти... ебаси мизерията ш'е е, е освен ако не си гей де..

Madn3s5
07-13-2008, 21:45

xAHxhAHxHAx тоя пич колко елегантно ги нахрани...

Абе пич като са провал ние м1жете за к'во живеем бе? Я си помисли без жени добре ли щеше да ти е... няма секс.... няма порно... няма кой да ти пере....да ти готви... да чисти... ебаси мизерията ш'е е, е освен ако не си гей де..

:shock: Ние сме щото само за секс порно и готвене :-x :? :? ей тва е както казваше една приятелка "мъж като се роди да му се реже главата" преди не бях съгласна но все повече се обеждавам че има нещо вярно .. пффф :-x

gPa3HuTeJl
07-13-2008, 22:15
Не бе, аз щото виждам, че момчето е просто и по прост начин да му го обясня иначе и аз не мисля, че само за това са ни жените.. 8)

WaterLilly
07-14-2008, 05:27
Отначало ми хареса страшно много, но ми стана неприятен като умря момичето. :?

mimz_rap
07-14-2008, 22:31
Щях да го гледам тоя филм , но се отказах.Видя ми се супер идиотски :?

OnTheEdge
07-15-2008, 07:46
Da,vyzmojno e...no e vyzmojno i sushto taka da se sluchi neshto tolkova tragichno,kakvoto se sluchi nakraq na filma...

aHeJlua
07-15-2008, 11:10
Само аз ли си мисля, че филма е травмиращо тъп?

ти ме уби с тфа определение :D :lol: :lol: :lol:

k0kster
07-15-2008, 11:29
По Темата:Според мен първо трябва да си наистина "голям" човек зада се промениш толкова драстично в името на любовта,и ако го направиш,то тогава не виждам защо тази любов да не е реална! :)

Извън темата: филмчето не е за всеки мен лично ми хареса ;]

akinom
07-15-2008, 15:23
Няма невъзможни неща авторе! :)

+1 :)

keep_smiling
07-15-2008, 16:24
Иска ни се или не всичко може, просто в реалността много рядко нещата стават както по филмите :D Няма да се учудя ако има повече филми от реални случки :-D