Влез

View Full Version : Проблем с запознаване :(

divanetyyy
07-08-2008, 20:17
Значи проблема ми е такъв..близо до нас има един хранителен magazin..вътре някакво момче се е хванало на лятна работа..ii ми взе акала просто..мисл;я,че не е кой знае колко по-голям от мен,давам му най-мн година,две,три :) а сега проблема-мн искам да се запозная с него,но незнам как..една фр ми каза,че не е мн отворен,тя се опитвала да го свали по едно време,обаче не успяла..ноо как да кажа,с нея мн се различаваме,аз съм по-нормално момиче от нея,тя гси пада ,,малкo\\\" к**ва,та сигурно затова не е успяла да го свали..а аз мн искам да се запозная с негоо..виждам го всеки ден да продава в магазина,но нз какво да му кажа,как да го заговоря,при положение на общовазприетия факт,че момчетата свалят момичетата,а не обратното,но както и да е...плюс това винаги като ме види,докато не се отдалеча от него,ме гледа..мн..
ако можете да ме насочите със някакви съвети ще съм ви мн благодарна,мерси предварително :)

AnIcHkAtA
07-08-2008, 20:20
И аз съм си харесала един от магазина, та преди да видя, че си от Пловдив бях почти сигурна, че става въпрос за един индивид :D .Незнам как можеш и аз това се чудя.Тоя от моя магазин е голям красавец и всеки път ме зяпа ама незнам незнам.. :)

w0sh
07-08-2008, 20:22
Отиваш поръчваш си 4 кутии Дюрекс и казваш, че ти трябва помощ с използването им.

sladur4etyYy
07-08-2008, 20:38
Отиваш поръчваш си 4 кутии Дюрекс и казваш, че ти трябва помощ с използването им.

:razz:

предлагам следното: отиваш в магазина и казваш ''добър деен'' казваш кво искаш примерно ''дай мии едни дъвки орбит, един чипс, 5 кг домати и телефонния си номер/скайпа си, ако може '' ама така нали по-закачливо ше говориш :lol: :lol: :D ако не друго, така поне ше му направиш впечатление 8-) като ти прочетох историята, тва е 1-вото за което се сетих :razz: и ако нещо се дърпа да ти го даде, му казваш (не майтап ест) че ше се оплачеш на управителя на магазина :lol:

AnIcHkAtA
07-08-2008, 20:38
А ако е на щанд за меса?

divanetyyy
07-08-2008, 20:39
Там не продаат презервативи
:D :D :-P

sladur4etyYy
07-08-2008, 20:39
А ако е на щанд за меса?

тогава си поръчваш 5 свински бута и телефона му :razz:

sladur4etyYy
07-08-2008, 20:44
Там не продаат презервативи
:D :D :-P

абе душа, направи тва дето ти казах бря :D :D :D :D :D

divanetyyy
07-08-2008, 20:47
Abe snakschita i vaflichki prodaaa sladura bieee...ii oveseni trici,sh ma pomisli za hamster :lol: :D :D

sladur4etyYy
07-08-2008, 20:51
Abe snakschita i vaflichki prodaaa sladura bieee...ii oveseni trici,sh ma pomisli za hamster :lol: :D :D

кво продава?! кажи че имаш куче :D

Whyniser
07-08-2008, 21:02
Еми вярно ще ти дам един безценен съвет.Кажи му Здрасти,Как си и,че завърже разговор.Е като кажете тея работи еми аз такоъъъъъ 8-) 8-) :razz:

divanetyyy
07-08-2008, 22:06
mi aKo Go e pRekaLeHo sRaM :shock: :D :-D

Whyniser
07-08-2008, 22:28
mi aKo Go e pRekaLeHo sRaM :shock: :D :-D
Въпроса е теб дали те е срам :razz: :razz: . И пиши малко на кирилица :o

fLamencO
07-08-2008, 22:42

1+ :grin:

LINKNOT
07-08-2008, 23:52
Идеята на sladur4etyYy е оригинална и ми хареса. :-D Защо не я пробваш? Просто се дръж естествено,търси погледа му и се усмихвай. Мисля,че така чарът ти ще е на преден план,а и щом казваш,че те заглежда... Е,уредена си. Честито! :grin: :P

divanetyyy
07-22-2008, 22:06
Емм нз..щото ми се струва мнн един такаф...не стига,че аз не съм от най-отвореHите,ами и ми се струва,че няма да може да завържем разговор..а въпреки това като минавам през него,не спира да ме гледа,като е пред магазина с приятелите си,и нещо си шушукат.. :)

sladur4etyYy
07-22-2008, 22:12
Емм нз..щото ми се струва мнн един такаф...не стига,че аз не съм от най-отвореHите,ами и ми се струва,че няма да може да завържем разговор..а въпреки това като минавам през него,не спира да ме гледа,като е пред магазина с приятелите си,и нещо си шушукат.. :)

ама ти още ли не си действала :D бе иди бе кво ще загубиш в крайна сметка?!

divanetyyy
07-22-2008, 22:26
Ми ша ида!Права си
:) :-D

sheilsis
07-23-2008, 15:09
mdam nai-dobre da deistva6 ;) ni6to ne gubi6..daje spored men 6te spe4eli6 :)

pandelka
07-23-2008, 15:19
Напрао отиаш и му кааш..че искаш да му кажеш нещо мн важно..на живот и см1рт ..да си даде скайпа ..и така 8-)

LaDy_DaQnA
07-23-2008, 15:26
пускай в действие идеята на сладурчето (мързи ме да и напиша ника на латинеса за което ме извинете) мнг е сладко и ако не да го свалиш ш му направиш впечатление и пиши кфо е станало :P :P :P

PerfectStrang3r
07-23-2008, 19:58
Еми в момента най - добрата ми приятелка ( бяхме гаджета преди това ) се запозна с мен като дойде и каза: " Имам да ти кажа нещо. Сега бях на лекар и ми казаха, че ако не ти взема телефона, ще се побъркам ". Не е кой знае какво, но ми стана много хубаво и не можех да откажа.

P.S. По - принцип съм общтителен, но когато опозная човека, иначе като не го познавам не мога да отида просто така и да започнем да си говорим. Малко кофти, ама..

Ros
07-23-2008, 20:27
предлагам следното: отиваш в магазина и казваш ''добър деен'' казваш кво искаш примерно ''дай мии едни дъвки орбит, един чипс, 5 кг домати и телефонния си номер/скайпа си, ако може '' ама така нали по-закачливо ше говориш :lol: :lol: :D ако не друго, така поне ше му направиш впечатление 8-) като ти прочетох историята, тва е 1-вото за което се сетих :razz: и ако нещо се дърпа да ти го даде, му казваш (не майтап ест) че ше се оплачеш на управителя на магазина :lol:

много добра идея......малко като по филмите :grin: :-D

divanetyyy
08-01-2008, 18:54
Хораааааааааааа! Неска най-после успях да се запозная с негооо (party)Значиии аз от 5 дена вече се каня,обаче в магазина се имаше мн хора,и не стааше..обаче днеска аз отивам,и си зимам дъвки,и му казах така:,,Може ли да те питам нещо",и той ,,Да",и аз ,,Ами с една фр се фанахме на бас за годините ти,я сега кажи на колко си,да видим коя печели" и той вика на 18,и аз излагах,че аз печела :Д:Д и му викам ами може ли да се запознаем,и той да,аз съм тошо,и се запознахме,и аз набързо си излезнах,излагах,че трябва да тръгвам,и си излезнах :Д Ииии такааа... сега в неделя заминавам на море,и ша са варна другата неделя...и се чуда как пак ше са покажа пред него,щото ме е мн срам.. :Д ако можете да ми дадете идейки какво да правя,щото мнн го харесвам.. :P :P :-)

love_enrique
08-01-2008, 20:53
Тва с продавачите в магазина е голям купон :grin: Ами пазаруваш си всеки ден от там,казваш му здрасти няколко пъти след 2-3 дни като няма опашка и го свариш в подходящ момент го питаш как е какво прави или пък за нещо конкретно от стоките в магазина.После спомени ,че живееш наблизо усмихвай му се и така!Няма как да не стане :P

cinderella_gugutka
08-01-2008, 22:14
Хораааааааааааа! Неска най-после успях да се запозная с негооо (party)Значиии аз от 5 дена вече се каня,обаче в магазина се имаше мн хора,и не стааше..обаче днеска аз отивам,и си зимам дъвки,и му казах така:,,Може ли да те питам нещо",и той ,,Да",и аз ,,Ами с една фр се фанахме на бас за годините ти,я сега кажи на колко си,да видим коя печели" и той вика на 18,и аз излагах,че аз печела :Д:Д и му викам ами може ли да се запознаем,и той да,аз съм тошо,и се запознахме,и аз набързо си излезнах,излагах,че трябва да тръгвам,и си излезнах :Д Ииии такааа... сега в неделя заминавам на море,и ша са варна другата неделя...и се чуда как пак ше са покажа пред него,щото ме е мн срам.. :Д ако можете да ми дадете идейки какво да правя,щото мнн го харесвам.. :P :P :-)
ами то щом ве4е сте се запознали е по лесно-отиваш,казваш му здр,кво прайш...как си ...и така,говорите си...и нататъка той тряя да действа ве4е

evil_angel69
08-01-2008, 22:18
абе отиваш и му казваш,че искаш да го чукаш и тва е :lol:

BaiToq
08-02-2008, 07:41
Значи проблема ми е такъв..близо до нас има един хранителен magazin..вътре някакво момче се е хванало на лятна работа..ii ми взе акала просто..мисл;я,че не е кой знае колко по-голям от мен,давам му най-мн година,две,три :) а сега проблема-мн искам да се запозная с него,но незнам как..една фр ми каза,че не е мн отворен,тя се опитвала да го свали по едно време,обаче не успяла..ноо как да кажа,с нея мн се различаваме,аз съм по-нормално момиче от нея,тя гси пада ,,малкo\\\" к**ва,та сигурно затова не е успяла да го свали..а аз мн искам да се запозная с негоо..виждам го всеки ден да продава в магазина,но нз какво да му кажа,как да го заговоря,при положение на общовазприетия факт,че момчетата свалят момичетата,а не обратното,но както и да е...плюс това винаги като ме види,докато не се отдалеча от него,ме гледа..мн..
ако можете да ме насочите със някакви съвети ще съм ви мн благодарна,мерси предварително :)

Ти на училище ходила ли си???????
Много зле,многоооооо...
Иначе по темата-
щом курвата не го е свалила,ти къв шанс имаш :lol:

divanetyyy
08-02-2008, 07:53
А ти що не земеш да си гледаш работата??!!
:-o :-o

lindetu
08-02-2008, 08:05
хаха и аз имах по едно време такъв проблем :D ех спомени спомени :D при мен пък стана ей така от само себе си бях в магазина и както си гразглеждах кво сладко да си зема нз ква стана ама съборих некви кроасани и той дойде да ми помага да ги събираме и се запознахме после като теб ме беше срам но на следващият ден като влязох в магазина той веднага ме заговори и се отпуснах спокс ще свикнеш другият път му кажи здрасти измисли нещо може "без да искаш" да бутнеш некой снакс :D ;) успех :P

Ka7iU
08-02-2008, 11:30
тва с бутането на някви неща върши работа...миналата година си ахресах един сладур от музикалния магазин в моя квартал.И ме беше срам да го заговоря.И един ден както си разглеждах "уж" някакви дискове минах две крачки назад и съборих 2 щанда с дискове :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ама наистина беше без да искам.Момчето дойде при мен,аз мусе извиних около 148 пъти,след което той ме покани на кафе "...заради любезността ми..." добре,че не бях изпочупила дисковете,че иначе такова кафе щях да видя :D :D :D :D :D :D :D :D :D

BaiToq
08-02-2008, 18:46
А ти що не земеш да си гледаш работата??!!
:-o :-o
Щото нямам друга в момента,
освен да ти чета тъпотиите и
да те хранкам хахахахх 8)

П.П.Пусни тема "Как да кажа добър ден" :lol: