View Full Version : Как той да спре да и угажда?
Tatusite_vip_kuchka
07-08-2008, 20:51
Имаше едно момче в у-ще с което се гледахме доста дълго и после се разбра 4е той ме е харесвал.Свършихме даскало и почнахме да излизаме..той и най добрата ми фр-ка са като брат и сестра..на последната среща сме тримата и той ме прегръща пак най добрата ми фрка вика оооооооооо брат ми добре ве не съм с вас не ви познавам и той и се връзва на акъла и спря да ме прегръща.Незнам кво става с нея знам кво е да ревнуваш брат си ама тя прекалява..лошото е 4е той и се връзва на акъла винаги,квото каже тя тва е закон,имам чуството че най добрата ми фрка иска да ме раздели с него,пък като я питам за кво прави тай тя вика аааааа аз искам да ви събера,нямам нужда от помоща и :( .. помогнете ми как да ги опрая,смисъл той да спре да и угажда за всичко...нз нз.. :-#
т.7
krem4et0
sladur4etyYy
07-08-2008, 20:54
ми кажи й да спре да ти се бърка (ама го формулирай малко по-мило 8-) ) обаче пъък ти сиг ли си че тя примерно не го харесва щото и тва е възможно, а ако е така :? ...става лошо
в българската азбука има една хубава буква.
В
постарай се да я използваш, за да не получаваш коментари като моя - ТЪПА СИ!!
MiMcHeToOo
07-08-2008, 20:55
Нормално, приятели са. Явно момчето си е на мястото и не би заменил приятелството за некакво гадже. В крайна сметка поговори с приятелката си, кажи и, че така го отдалечава от тебе...
Alice Cullen
07-08-2008, 21:02
srry che shte ti go kaja no spored men priqtelkata ti q tresat zdravo kompleksite i nai veroqtno ti zavijda... :?
prosto po nqkakuv nacin i namekni ili napravo i kaji che ne ti e priqtno da ti se burka v otnosheniqta... a za momcheto nz kakvo da napravish...pogovorete a i ne se vijdaite zaedno s drugoto momiche :? ne vijdam drug variant.
uspeh!
Yahooooo
07-08-2008, 21:34
Vyprosnata ti "priatelka" e typa kompleksarka koiato tyrsi vnimanie,a za "psevdo" gadjeto - iavno haresva neia poveche ot tebe. Sega ostava i ti da se kompleksirash i shte si stanete trima drugari :D Niama priatelstvo mejdu momche i momiche kato vyv vashia sluchai. Inache ima,no ne i pri vas. Ostavi gi da si se svaliat i chukat, pyk ti si nameri niakoi det pone she ti e na nivoto. Good luck :::