Влез

View Full Version : Патологична любов!

belerofone
07-09-2008, 10:03
Тема не съм пускал отдавна , ето какво се случва.
Съквартиранта ми , който и без друго има много трудни и болезнени взаимоотношения в любовта има една приятелка (наша колежка) , която е с патологичната нужда да обича някого...След като овърша всички от приятелите му без мен и другия ни съквартирант , сега е решила да го подхване и него.Проблема е , че е тя е невероятно пропаднал човек , зъл , неадекватен , и обсебващ -последното , което горкото момче му трябва сега.Но не знам как да го накарм да осъзнае всичко това за нея...Уточнявам , че той не е влюбен в нея , но пък тя го ограничава в отношениято му с много от прителите му а всички сме на едно мнение....а нали любовта е глуха сляпа и неучтива....

Кажете как да го предпазя от такав грешка , че мойте идеи се изчерпаха...

jujulinkaa
07-09-2008, 10:15
ми.. ти и да му кажеш според мен тои няма да те послуша.. ама после ще съжалява и ще разбере че си бил права :)

vilinanova
07-09-2008, 10:21
Малко се пообърках, този път явно изцяло се дължи на разсеяността ми( не че някой го интересува), но разговаряй със съквартиранта, въпреки, че едва ли можеш да помогнеш много :?

Pliok0019
07-09-2008, 10:34
Според мен се дразиш, че не ти е обърнала на теб внимание, а от всичките от компанията ти си последен.

belerofone
07-09-2008, 10:59
Проблема е , че не искам да виждам съквартиранта ми наранен просто ми е прекалено добър приятел , и ще е много жалко защото после аз ще събирам парчетата , когато тя го разбие....

И прочети поста отново....Ако нямаш отговор не пускай злобни коментари...Това , че ти се дразниш , не значи че всички са тикива...

Pliok0019
07-09-2008, 11:16
Понякога трябва човек да се справя сам, без останалите да го съжаляват и да се опитат да го предпазят.

sexa_na_kompleksa
07-09-2008, 12:21
Единственото, което можеш да направиш за него, е да поговорите. Пък той ако не те послуша и иска да си троши главата, негова си работа...