View Full Version : Забелване на главичката...
fLamencO
07-09-2008, 22:23
Така. Зна4и навър6их 15 години преди 1 месец.Днес про4етох статия за някаква болест ,на която ве4е забравих името,свързана със забелване на глави4ката.пише 4е забелването при ерекция трябва да става без проблем и без никакво притеснение или опъване ... но при мен не е то4но така. При ерекция го и минава ръба на глави4ката, но все пак не е то4но "безпроблемно".... ако може някои който има същия проблем или го е имал да ми изясни ситуацията и оправил ли се е?Може ли това да е просто от възрастта и след време да го беля без проблем ПРИ ЕРЕКЦИЯ ? благодаря предварително :)
Използвай търсчката и ще се сетиш какво си чел.Има десетки теми свързани с това.Успех.
fLamencO
07-09-2008, 22:28
Да но в това което про4етох не пише нищо за възрастта и това кога напълно може да се забели глави4ката и пиша тук ако някой има такъв ,ако мога да го нарека проблем, да ми каже. .. :?
AngerFist90
07-09-2008, 22:38
Отиваш секция болести и т.н. и търсиш тема : Фимоза или защо немога да си забеля главичката. Всъщност твоето не е фимоза мисля, че е късо гемче Прочети темата Съветвам те да отидеш на уролог :) Спокойно при теб няма да има нужда от обрязване ще мине леко :) айде успех
fLamencO
07-09-2008, 22:42
Отиваш секция болести и т.н. и търсиш тема : Фимоза или защо немога да си забеля главичката. Всъщност твоето не е фимоза мисля, че е късо гемче Прочети темата Съветвам те да отидеш на уролог :) Спокойно при теб няма да има нужда от обрязване ще мине леко :) айде успех
мм то не бих казал 4е е то4но проблем щото споделям с приятели, с тях също е така, даже някои ми казват 4е при маструбиране преди да им се надърви си забелват глави4ката, 4е после им било трудно .. незнам си кво, оба4е някои казват 4е минавало с възрастта.... за това се обърнах към хората в този форум за по-голяма сигурност. благодаря за мненията все пак :) :) :) :oops:
Хуя си не може да забели, ама мнение за музика дава, а? Ахахах... ;p
AngerFist90
07-09-2008, 23:26
мм то не бих казал 4е е то4но проблем щото споделям с приятели, с тях също е така, даже някои ми казват 4е при маструбиране преди да им се надърви си забелват глави4ката, 4е после им било трудно .. незнам си кво, оба4е някои казват 4е минавало с възрастта.... за това се обърнах към хората в този форум за по-голяма сигурност. благодаря за мненията все пак :) :) :) :oops:
няма проблем :) незнам на колко си години,но изчакай още малко ,ако не се оправи отиди на уролог той ще ти помогне и ще ти каже ,ако има проблем :)
AngerFist90
07-09-2008, 23:26
;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
fLamencO
07-09-2008, 23:51
Върви режи вените ;) :P
amatorium
07-09-2008, 23:54
Tova, koeto moga da ti preporucham e da si q zagolvash. Ako kojichkata ne moje da se zagolva bezproblemno idi na lekar.
пич,имаш късо гемче ;) и аз съм със същия "проблем",но както разбрах в последствие,това се среща и при мн други хора.аз лично не го приемам като болест,от която ми зависи живота-поне мога да си я оголя и измия :Р колкото дали се заголва напълно при ерекция-да,но както викаш и ти-с леки затруднения.изчетох сумати форуми по тази тема.навсякъде съветват да отидеш на уролог-аз лично смятам да пробвам сам като си дърпам ЛЕКИЧКО кожичката и най-вече областа на гемчето.има хора които си водят нормален начин на живот с пениса си в такова състояние.имат си деца,правят си секс,жените им са доволни...
Но всичко става с време,постоянство и търпение ;)
Marto333
09-14-2009, 22:10
Аз имах същия проблем,когато бях в ерекция неможех да си покажа главичката,дори незнаех че има други хора с такъв проблем.Аз лично започнах да забелвам преди да съм в ерекция.Отначало не е мн приятно щото е стегнато,но на мен след 2-3 дена започнах без проблем да я забелвам.Няма нужда от никакви лекарства или мазала (поне при мен),просто трябва колкото и да е стегнато да опитвате и след няколко дена ще се оправи.
beckford
01-23-2010, 18:16
Здравейте. Имам същия проблем но при мен въобще не може да се забели главичката. Задължително ли ще трябва обрязване?
П.С. не съм говорил с никого за това, притеснявам се
playboyche
01-23-2010, 18:25
първо темата не е за този РАЗДЕЛ хора стига сте трупали всичко в раздел СЕКС .... мислете малко ами съгелявам баце иди на лекар ... ;)
DaemonBoy
01-23-2010, 18:31
И при мен става забелването с малък проблем, но не ми пука много, много.
FunkyBoy
01-27-2010, 17:17
секса помага... в началото боли малко после се оправя :)
playboyche
01-27-2010, 18:17
няма проблем :) незнам на колко си години,но изчакай още малко ,ако не се оправи отиди на уролог той ще ти помогне и ще ти каже ,ако има проблем :)
хах без коментар :shock: