.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Забелване на главичката...

Така. Зна4и навър6их 15 години преди 1 месец.Днес про4етох статия за някаква болест ,на която ве4е забравих името,свързана със забелване на глави4ката.пише 4е забелването при ерекция трябва да става без проблем и без никакво притеснение или опъване ... но при мен не е то4но така. При ерекция го и минава ръба на глави4ката, но все пак не е то4но "безпроблемно".... ако може някои който има същия проблем или го е имал да ми изясни ситуацията и оправил ли се е?Може ли това да е просто от възрастта и след време да го беля без проблем ПРИ ЕРЕКЦИЯ ? благодаря предварително

Използвай търсчката и ще се сетиш какво си чел.Има десетки теми свързани с това.Успех.

Да но в това което про4етох не пише нищо за възрастта и това кога напълно може да се забели глави4ката и пиша тук ако някой има такъв ,ако мога да го нарека проблем, да ми каже. ..

Отиваш секция болести и т.н. и търсиш тема : Фимоза или защо немога да си забеля главичката. Всъщност твоето не е фимоза мисля, че е късо гемче Прочети темата Съветвам те да отидеш на уролог Спокойно при теб няма да има нужда от обрязване ще мине леко айде успех
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Цитирай Първоначално написано от AngerFist90
    Отиваш секция болести и т.н. и търсиш тема : Фимоза или защо немога да си забеля главичката. Всъщност твоето не е фимоза мисля, че е късо гемче Прочети темата Съветвам те да отидеш на уролог Спокойно при теб няма да има нужда от обрязване ще мине леко айде успех
    мм то не бих казал 4е е то4но проблем щото споделям с приятели, с тях също е така, даже някои ми казват 4е при маструбиране преди да им се надърви си забелват глави4ката, 4е после им било трудно .. незнам си кво, оба4е някои казват 4е минавало с възрастта.... за това се обърнах към хората в този форум за по-голяма сигурност. благодаря за мненията все пак

Хуя си не може да забели, ама мнение за музика дава, а? Ахахах... ;p
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Цитирай Първоначално написано от fLamencO
    мм то не бих казал 4е е то4но проблем щото споделям с приятели, с тях също е така, даже някои ми казват 4е при маструбиране преди да им се надърви си забелват глави4ката, 4е после им било трудно .. незнам си кво, оба4е някои казват 4е минавало с възрастта.... за това се обърнах към хората в този форум за по-голяма сигурност. благодаря за мненията все пак
    няма проблем незнам на колко си години,но изчакай още малко ,ако не се оправи отиди на уролог той ще ти помогне и ще ти каже ,ако има проблем

Цитирай Първоначално написано от Freak.
    ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Цитирай Първоначално написано от Freak.
    Върви режи вените :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova, koeto moga da ti preporucham e da si q zagolvash. Ako kojichkata ne moje da se zagolva bezproblemno idi na lekar.
    Eating isn't cheating - Arnold

пич,имаш късо гемче и аз съм със същия "проблем",но както разбрах в последствие,това се среща и при мн други хора.аз лично не го приемам като болест,от която ми зависи живота-поне мога да си я оголя и измия :Р колкото дали се заголва напълно при ерекция-да,но както викаш и ти-с леки затруднения.изчетох сумати форуми по тази тема.навсякъде съветват да отидеш на уролог-аз лично смятам да пробвам сам като си дърпам ЛЕКИЧКО кожичката и най-вече областа на гемчето.има хора които си водят нормален начин на живот с пениса си в такова състояние.имат си деца,правят си секс,жените им са доволни...

Но всичко става с време,постоянство и търпение

забелване

Аз имах същия проблем,когато бях в ерекция неможех да си покажа главичката,дори незнаех че има други хора с такъв проблем.Аз лично започнах да забелвам преди да съм в ерекция.Отначало не е мн приятно щото е стегнато,но на мен след 2-3 дена започнах без проблем да я забелвам.Няма нужда от никакви лекарства или мазала (поне при мен),просто трябва колкото и да е стегнато да опитвате и след няколко дена ще се оправи.

Здравейте. Имам същия проблем но при мен въобще не може да се забели главичката. Задължително ли ще трябва обрязване?
    П.С. не съм говорил с никого за това, притеснявам се

първо темата не е за този РАЗДЕЛ хора стига сте трупали всичко в раздел СЕКС .... мислете малко ами съгелявам баце иди на лекар ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

И при мен става забелването с малък проблем, но не ми пука много, много.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен
    Град
    увас ;p
    секса помага... в началото боли малко после се оправя

Цитирай Първоначално написано от fLamencO
    няма проблем незнам на колко си години,но изчакай още малко ,ако не се оправи отиди на уролог той ще ти помогне и ще ти каже ,ако има проблем
    хах без коментар
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си