View Full Version : За феновете на метъла
spiderka
07-09-2008, 22:50
Ако не се лъжа вече има една такава тема-за музиката по време на секс,но отделно правя тази,за да чуя гласовете на всички фенове на жицата или...общо казано-метъла. Тези,които го предпочитат,нека праснат по едно готино мнение за този стил... 8) 8) 8)
само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци? :? :? :? :? :?
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци? :? :? :? :? :?
А що не си ебеш майката?
spiderka
07-09-2008, 22:56
ама чакай ся..не е казано,че и аз съм дива метълка...просто питам за фенове...мен ако питаш-сЕкфа музика ми харесва
AngerFist90
07-09-2008, 22:56
темата не е за този раздел,но....
пс: METAL for my soul METAL in my life METAL is my style METAL will rule the world :grin: :grin: :grin:
поздравче Children of bodom - Next in line
once again METAL TO DEATH ;)
spiderka
07-09-2008, 22:59
мисълта ми е основно за това дали ви харесва по време на някой страстен или нежен секс да засилите малко жица ... :-P :-P :-P
AngerFist90
07-09-2008, 23:01
ама чакай ся..не е казано,че и аз съм дива метълка...просто питам за фенове...мен ако питаш-сЕкфа музика ми харесва
нема да коментирам, защото трябва да започвам да ругая Ти вероятно обичаш чалгичка , А? ;) хяхя България ще бъде жива, докато метъла е жив! Колкото повече фенове, толкова по-жива. The more people,The better country ;) Пс. извинете за 2рата тема и че не ползвах EDIT
AngerFist90
07-09-2008, 23:01
мисълта ми е основно за това дали ви харесва по време на някой страстен или нежен секс да засилите малко жица ... :-P :-P :-P
оо тогава ще стане грубо :D :D
spiderka
07-09-2008, 23:03
оо тогава ще стане грубо :D :D
е ся то нали ше е нежно (пфффхахаах) да подчертая също,че не съм привърженик на чалгата,ама никак даже
На мен мисълта ми е, че ако тъпата путка, която критикува (тя всъщност представа си няма какво) не млъкне, ще се изложи тотално.
Аре марш, късно ви е вече.
moon_flower
07-09-2008, 23:04
Че кво им е на метълите?А точно па те хич не са депресирани само да вметна! :D
spiderka
07-09-2008, 23:06
На мен мисълта ми е, че ако тъпата путка, която критикува (тя всъщност представа си няма какво) не млъкне, ще се изложи тотално.
ей Freak ща поздравя с нещо на Slayer 8) :lol: :lol:
НЕ НЕ ХАРЕСВААМ ЧАЛГА...И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО МРАЗЯ МЕТЪЛ....ЗАЩОТО ХОРАТА КОИТО МЕ ЗАОБИКАЛЯТ В МЯСТОТО КЪДЕТО ЖИВЕЯ СА ЗАДРЪСТЕНИ СКАНДИНАВЦИ,ДЕПРЕСИРАНИ ОТ ВРЕМЕТО И ТЪПАТА ДЪРЖАВА,КУХИ КАТО ЛЕЙКИ,НАЛИВАТ СЕ С БИРА НОН СТОП...МРАЗЯ МЕТЪЛА ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА ТРЪГНА ОТ БГ ПО УЛИЦИТЕ ВИЖДАХ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПОДОБИЯ НА СКАНДИНАВЦИТЕ.....ЗАЩО НАЦИЯТА НИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПРЕСИРА И ДА СЕ НОСИ В ЧЕРНО С МАЗНИ КОСИ?СЯ РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД...И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ В КОЙТО "ЕБЕШ МАЙКА МИ " СЕ ЗАМИСЛИ ЧЕ НА НЕЯ МОЖЕ И ГОТ ДА И СТАНЕ!!!!
AngerFist90
07-09-2008, 23:08
Ами да. Остави ги, чули от някой си там- майка или баща,че били депресирани и айде... много по-добре сме от вас да ви кажа! Всеки изпада в депреси,но от метъла не се зтъпява,а за чалгата... да не говорим ;)
алоо нито си ми на акъла нито си ми на образованието за да имаш правото да ме критикуваш и да ми казваш как да си изразявам мнението :-x
алоо нито си ми на акъла нито си ми на образованието за да имаш правото да ме критикуваш и да ми казваш как да си изразявам мнението :-x
Така ли? ;p
Я ме информирай.
AngerFist90
07-09-2008, 23:10
1во не вярвам, че живееш там.
2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки ден :-x Не е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
3то Не съм те ругал за да ме ругаеш и ти
spiderka
07-09-2008, 23:11
като не сме ти на акъла,ни остави да се кефим на метъла,щото е стил,който не отстъпва пред пред много повече,отколкото си мислиш...
Ами да. Остави ги, чули от някой си там- майка или баща,че били депресирани и айде... много по-добре сме от вас да ви кажа! Всеки изпада в депреси,но от метъла не се зтъпява,а за чалгата... да не говорим ;)
ела ми на госи да видиш дали метълите не са депресирани!!!
а това че ти си изключение ок...нп не съм тръгнала никой да обиждам....ебати как нападате хората...споко няма да ви изям метъла..... :-x :-x
Wrathchild
07-09-2008, 23:12
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци? :? :? :? :? :?Добре. Сега ще драсна мейл на Джудас и Мейдън, че са си сменили народността на скандинавци. Брус ще се зарадва много, отдавна си го мечтае. Така де, всеки който не е скандинавец не прави качествен метъл, а истинският скандинавец трябва да е депресиран!
В милата ти родина е разпространен poser style, а не метъла. А ти като не разбираш от дадено нещо, трай си.
Ми какво мога да кажа за метъла? Харесва ми, това е. Може да не е единствения, който слушам, но определено ми е сред любимите. И хич не бих се нарекла гадна депресарка, която слуша грухтене и не се къпе. Грухтенето на някой групи, водещи се метъл просто НЕ Е МУЗИКА...
Грухтенето на някой групи, водещи се метъл просто НЕ Е МУЗИКА...[/b]
Музика е, момиче, музика е.
Велика музика при това...
spiderka
07-09-2008, 23:15
Абе зЕмете се освестете-----кажете ми харесва ли ви метъла по време на секс??? тва се искаше ;р :grin:
AngerFist90
07-09-2008, 23:15
ела ми на госи да видиш дали метълите не са депресирани!!!
а това че ти си изключение ок...нп не съм тръгнала никой да обиждам....ебати как нападате хората...споко няма да ви изям метъла..... :-x :-x
чакай сега спокойно ... не съм те нападнал Просто защитавам своята гледна точка, ако се чувстваш нападната или нагрубена от мен ..си взимам думите назад и ти се извиняявам Просто исках да кажа, че нетрябва да се слагат всички под един общ знаменател..това е ;) извинявай, ако съм те нагрубил нещо :)
CocainCocktail
07-09-2008, 23:16
все пак и ти не си като него за да критикуваш музиката която слуша и културата която следва.Не всички метъли са с мазни коси и в черно и т.н. да не говорим ,че метъла не е само дива жица.
И още нещо за външноста на метълите.Мога да ТИ кажа,че познавам метъли след които най вероятно ще изплезиш език.Не ги свеързвай с животни,грозници или т.н.
Wrathchild
07-09-2008, 23:17
Грухтенето на някой групи, водещи се метъл просто НЕ Е МУЗИКА...[/b]
Музика е, момиче, музика е.
Велика музика при това...Убий ме, но в сравнение с Maiden или дори Kreator, някои музикални изцепки, като например Cradle Of Filth мога да ги причисля само към опит за правене на музика.
spiderka
07-09-2008, 23:18
така,аз се предавам,тъй като обърнахме тема в секс-раздел в дискусия относно метъла като стил в музиката
Абе зЕмете се освестете-----кажете ми харесва ли ви метъла по време на секс??? тва се искаше ;р :grin:
Да, харесва ми. Доволна? ;p
2ро не всички метъли пият бира и ходят с мазни коси Пример. Аз не пия алкохол имам къса коса и се къпя всеки ден :-x Не е хубаво да слагаш всички под един общ знаменател, защото не си права
ок какво доказателство да ти постна да ди докажа къде живея..мога да ти снимам тукашните ми документи.....щом си толкова отворен.....
повтарям че никого не съм искала да обидя и мисля че не е коректно да се нахвърляте върху мене!изразих мнение и зададох въпрос1 и щом тоооолкова не ви изнася моето мнение просто го подминавайте...мисля че това е форум и всеки може и има правото да изрази мнението си!!!!!и още нещо пиша само и единствено неща които съм видяла!не съм седнала да си измислям с цел да се заяждам ок?
magneziq
07-09-2008, 23:19
Хмм ми мен лично не ме кефи метъл по време на секс примерно по скоро рок повече би подхождало иначето по всяко друго време метъла си е номер 1 и е най-великата музика от всички!-не може никой да ми твърди че в чалгата (примерно) има нещо велико-за какво се разправя за любов,раздяла,изневери-абе само тъпи сдухващи неща а в метъла за какво става на въпрос-за битки,история,славни събития-никой стил не може дори малко да се сравнява с метъла(не се обиждайте другите стилове също много си ги бива но метъла наистина е номер 1).
spiderka
07-09-2008, 23:20
Да, харесва ми. Доволна? ;p
Абсолютно... ;]]
AngerFist90
07-09-2008, 23:21
Dani мачка конкуренцията неможеш да отречеш, че например Her ghost in the fog или coffin fodder или Amor E Morte са слаби песни COF са добри :) последния албум не е мнго добър,но както всяка група си имат стрхотни песни :)
ок какво доказателство да ти постна да ди докажа къде живея..мога да ти снимам тукашните ми документи.....щом си толкова отворен.....
повтарям че никого не съм искала да обидя и мисля че не е коректно да се нахвърляте върху мене!изразих мнение и зададох въпрос1 и щом тоооолкова не ви изнася моето мнение просто го подминавайте...мисля че това е форум и всеки може и има правото да изрази мнението си!!!!!и още нещо пиша само и единствено неща които съм видяла!не съм седнала да си измислям с цел да се заяждам ок?
Не, не е "ок". Ок щеше да бъде, ако беше млъкнала преди 1 страница, тъпа курво. Даваш мнение за неща които изобщо не познаваш.
Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p
Плюс това, всичко в България е баластра. Позьорчета, които след 2-3 години ще се откажат въобще от музиката, щото не са достатъчно умни за да намерят място за нея в ежедневието си, ако си намерят работа и евентуално учат в университет.
факт.
Wrathchild
07-09-2008, 23:22
Е, и аз съм виждала банда 15 годишни 'метъли' да пият като смокове, ама не значи, че всички са така, нали? Ти ако си боклук и джаз да слушаш няма да те спаси.
А това дали ми харесва метъла по време на секс... интересен въпрос.
Мисля, че на Мейдън съм го правила... но не съм сигурна. За Офспринг съм 100%, ама те пък не са метъл...
Секс и на чалга ще ми хареса ако е хубав, аз като го правя обикновенно имам други занимания, които заместват слушането на фоновата музика.
fLamencO
07-09-2008, 23:22
+ 1 Абсолютно правилно !! :P
spiderka
07-09-2008, 23:23
Не, не е "ок". Ок щеше да бъде, ако беше млъкнала преди 1 страница, тъпа курво. Даваш мнение за неща които изобщо не познаваш.
Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p
Плюс това, всичко в България е баластра. Позьорчета, които след 2-3 години ще се откажат въобще от музиката, щото не са достатъчно умни за да намерят място за нея в ежедневието си, ако си намерят работа и евентуално учат в университет.
факт.
баф копелее,тфа изказване рулира евала ти праа 8) 8) 8)
Wrathchild
07-09-2008, 23:24
Dani мачка конкуренцията неможеш да отречеш, че например Her ghost in the fog или coffin fodder или Amor E Morte са слаби песни COF са добри :) последния албум не е мнго добър,но както всяка група си имат стрхотни песни :)Е, всеки с вкуса си. За мен единствените им хубави песни са Temptation, която е отвратително комерсиална и след 4-5 слушания ти писва, ама то и за това поне е поносима за слушане. Другата е No time to cry, която пък е кавър на Sisters Of Mercy...
факт.
точно в БЪЛГАРИЯ нашата мила родина,и в моето мило училище имаше доста красни примери за мазни и депресирани метъли
а пък да не говорим какви индивиди съм виждала в университета:-x
ок има изключения от некъпаните и мазните,не споря....
за съжаление възпитанието ми е на доста по-високо ниво,поради което ще се въздържа от коментари относно начина по който бях наречена и ще прекратя темата!! и мисля че най-лесния начин да приключиш един спор не е като обидиш някого!!!!!!
Какво искаш сега, да те обиждам? Не съм почнал. Няма и да го направя, не заслужаваш дори да ръся простотии по твой адрес.
Wrathchild
07-09-2008, 23:36
Ми ако си заинтересована, дай да си поговорим с тебе да видим дали всички са така. :))
magneziq
07-09-2008, 23:58
Аз предлагам да спрете да секарате ,а и не слагайте всички под 1 общ знаменател.Ако аз и човека до мен сме метъли-аз си спазвам идеална хигиена,имам добри оценки в училище и не смърдя като пор ,а той е пълната ми противоположност сигурно пак ще ни сложите под 1 общ знаменател само защото не мислите с главите си преди да говорите и вашата представа за метъл е една:мазен,дебел,гнусен човек който смърди,слуша само крясъци....абе не е така да ви кажа
Wrathchild
07-10-2008, 00:12
Къде видя караници?
Peace!
Защо си мислиш,че метълът сдухва хората? Аз съм останала с впечатлението,че по-скоро на скриймото или т.н. емокор музика се дължи изпадането в депресии или нещо от сорта... Не отричам и супер спичащите рок балади,но говорим за метъла все пак ...
Хм ... не знам,но май нешо се бъркаш ... :-o
Abigoria
07-10-2008, 06:17
МАмка му, изчетох цялата шибана тема, и са се мятам да дрънкам мъдрости...
1- Макар, че вече не съм такава, каквато бях, аз продължавам страшно много да си обичам дет и блек метъла. Сега просто не се ограничавам само в тези стилове... Метъла е музика само за хора, които могат да го разберат. Един чалгар, ако го накараш дори и Соната Арктика да слуша, ще се носят такива яки чалгарски ругатни, че просто не е истина... И ФАКТЪТ, ЧЕ НЯКВА ЧАЛГА ПАЧА ТАМ РУГАЕ ЖИЧКАТА НА ПОРАЗИЯ, БЕЗ ДА СИ ИМА НА ПРЕДСТАВА, КАКВИ (БУКВАЛНО) ПРОСТОТИИ РЪСИ, ДА МЕ ПРОЩАВАШ, МИЛА, АМА ЗЕМИ СЕ ХВЪРЛИ В НЯКОЯ КАНАВКА...
ПТ: Да, страшно е яко тва...Мечта ми е приятелят ми да ме чука на фона на Кенибъл... Не да правим секс, а буквално диво, животинско чукане :grin: :grin: :grin: Последния път го правихме на Kreator и Children Of Bodom 8-)
ПП: Сега ставам, затова не съм по- груба, съжалявам :-k
Wrathchild
07-10-2008, 08:19
ИСКАМ И АЗ НА KREATOOOOR! :-)
Макар че надали ще обърна внимание на музиката, все пак искам.
Какъв беше въпросът относно метъла аз не разбрах? :-o
Wrathchild
07-10-2008, 08:23
Еми някой май разясни, че ставало дума за т'ва дали обичаме да правим секс на метъл... пък аз не знам кой слуша музика, докато прави секс.
Еми, който слуша и му харесва, да си слуша... Аз чесно казано не обръщам внимание на звуците около мен по време на секса, освен тези на партньора ми :)
FuckiNg DreAm ' Dess <
07-10-2008, 08:41
Не е нужно и да сме разголени курви като чалгарките нали?! Д*ба....що за хора сте вий уе ц ц ц ... :shock: :o :o
CoCa4LiFe
07-10-2008, 08:45
метълите били депресирани :razz: :razz:
Аз слушам и метал и чалга поравно! К'во ще ми кажете тогава?! За мен няма ограничения в стиловете музика, слушам всякаква музика!
Mirelchetoo14
07-10-2008, 08:50
Честно казано по време на секс най-много ми харесва да се вихри метъл...направо ми избиват балансите :devil: А към rubi,която изрази "компетентно" мнение,че метълите са депресирани като скандинавците,мога да кажа само - ХАХАХАХАХХХАХААА :razz: :razz: :razz: :razz: Първо,половината ми семейство живее на скандинавския полуостров - Дания и Швеция,и определено мога да ти кажа че НЯМАТ защо да са депресирани при все че живота им е така идеално уреден.Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.Ето аз например имам тениски на разни групи,ОБОЖАВАМ метъл,но нося и дрехи като всички останали "нормални" и слушам дори чалга в компания ако се налага.Просто метъла ме кара да се чувствам жива.Така чее.... :-P
CoCa4LiFe
07-10-2008, 08:51
метъл + чалга ...мда може като за жени ... те по принцип не знаят кво искат :D (нищо лично :))
Имам и приятели, които слушат и метал и чалга!!! И не ми казвай, че не знам какво искам като не можеш да погледнеш по-далеч от твоя ограничен мироглед!
няа ви чета мненията, ще ви кажаа само че сте правежи..
е таа тема за кво е?
за кво е, а?
да се изтъкне секи колко групички знае ахахах
сигурно де, не че съм ви чела простотиите
интернет отворковци
всяка възможност за интернет изява е ценена, хахаах
streetart
07-10-2008, 09:08
който мисли зло, не мисли
Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.
Това изказване много ми хареса, защото е адски вярно и напълно обори РУБИ-то! :x
Лолипоп, я кажи една ''метълска'' песен, която те кефи, на фона на чалгата?
В какъв смисъл на фона на чалгата?
Да ти харесва повече от чалгата.
TheBlackStranger
07-10-2008, 09:13
А що не си ебеш майката?Кратко, точно и ясно...
Abigoria
07-10-2008, 09:14
В какъв смисъл на фона на чалгата?
Отиде :razz:
Бих казала, че всяко метълско парче, което ми харесва заради смисъла, вложен в него ми харесва повече от всяка чалга. Но има и чалги с много хубави текстове :)
Я кажи една чалга песен с хубав текст.
пп, Нека не се говори за любов. ;p
Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.
Това изказване много ми хареса, защото е адски вярно и напълно обори РУБИ-то! :x
има хора и хора, надявам се с тва да се приключи въпроса
аз самата слушам много жици от всякво естество, и познавам не малко озлобени, ограничени и надути метъли, които сякаш като са открили тая музика и тва ги прави безсмъртни и им позволява да сипят агресия и комплекси и да мразят всичко, без да осъзнават че и те са едни големи овце и мисленето им е точно толкова чалгарско, колкото на чалгарите.
така че не метъла или чалгата те определя дали си тъп, дали имаш готино чувство за хумор, или имаш собствено интересно мнение и виждане и светоусещане и т.н и т.н.
да метълите са пичове (някои от тях), но има и пълни олигофрени, както се намират сред пънкарите, кораджиите (деба мн се отварят тия) и т.н.
хора и хора и тва е. за тва мога да напиша 2 км роман но никой няма да седне да ги чете.
една музика не те определя що за човек си.. проумейте го, damn
тъпо звучат такива изказвания "метълите са гадни гнусни порове" или пък "умни готини с тях може да се говори много" и не знам си кво
зависи си от човека
метъла може и да учи, ама зависи къв е ученика.. някой вЕрно са същински срам, после що "метълското общество" е с лоша слава.
и тва не са малко хора
за краткия ми 15 годишен живот смятам че половината население на земята е ТЪПО, ама от ТЪПО ПО-ТЪПО, затва съм апатична вече към всякви етикети от рода на метъл, пънк и нз си кво.
всички сме лайненца и много малко са мислещите копелета с наистина собствено мнение
шоъо мн лесно е всеки да писка къв е различен, донт лейбъл ми, ау мау, моето мнение си е собствено, нищо че го копнах от някой друг..
много много зле е тоя народ ...и цялото тва зле зависи от много неща, не само от няква си музика и т.н
Wrathchild
07-10-2008, 09:20
Ей, съвсем преебахте темата. Тя беше уж за метъла по време на секс, вие на кво го обърнахте...
за краткия ми 15 годишен живот смятам че половината население на земята е ТЪПО, ама от ТЪПО ПО-ТЪПО, затва съм апатична вече към всякви етикети от рода на метъл, пънк и нз си кво.
всички сме лайненца и много малко са мислещите копелета с наистина собствено мнение
Доживях 15 годишна да каже нещо умно.
Я кажи една чалга песен с хубав текст.
пп, Нека не се говори за любов. ;p
Е защо да не се говори за любов, аз слушам такива песни, на каквато вълна съм..
П.С. Имаше няк'ва песен "Жигули", нз кой я изпълняваше и нз дали може да се нарече чалга точно.. :D А и песента на Никол - Give me some sex , то пак се споменава любовта де, ама.. 8-)
темата не е за този раздел,но....
пс: METAL for my soul METAL in my life METAL is my style METAL will rule the world :grin: :grin: :grin:
поздравче Children of bodom - Next in line
once again METAL TO DEATH ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
fuck_brainpants
07-10-2008, 09:52
1. Чалгата..... ми то май идва малко от цигани, турци и прочие - мислиш ли, че те се къпят ма гронозвата кифло ?!?!?!?
2. Що пък метЪлите (пише се с Ъ грамотини чеда) да са сдухани и депресирани ?!! Щото, може би чалгарките не са курви, а :D
3. И каква компетентност лъщи от твоята гледна точка ?!?! - НИКАКВА !!! Просто си чула: метълите са наркомани, не се къпят, нямат елементарно образование... МИЛА ПРОСТА КУРВО (САЧМА, НЕЩАСТНА, НЕОБЯТНО ТЪПА, ПЛИТКОУМНА, НЕДОРАЗБИРАЩА, КЪРТИЦО) не е до хигиената (макар че тя е доста важна), а до човека който стои пред теб - какви ценности има, морал, потенцял.... и прочие изглежда на теб ти липсват (дори ми споменаваше за университет, едва ли някой нормален в университета ще има такова лапешко мнение):
1. Умения да приемаш различните от теб.
2. Вкус на музика
3. (Най-важното)... Да бъдеш обективна !!!!
Колкото до темата..... не все още не съм извършвала полов акт - съответно няма как да ви дам компетентен отговор (мнение)
AngerFist90
07-10-2008, 09:54
има хора и хора, надявам се с тва да се приключи въпроса
аз самата слушам много жици от всякво естество, и познавам не малко озлобени, ограничени и надути метъли, които сякаш като са открили тая музика и тва ги прави безсмъртни и им позволява да сипят агресия и комплекси и да мразят всичко, без да осъзнават че и те са едни големи овце и мисленето им е точно толкова чалгарско, колкото на чалгарите.
така че не метъла или чалгата те определя дали си тъп, дали имаш готино чувство за хумор, или имаш собствено интересно мнение и виждане и светоусещане и т.н и т.н.
да метълите са пичове (някои от тях), но има и пълни олигофрени, както се намират сред пънкарите, кораджиите (деба мн се отварят тия) и т.н.
хора и хора и тва е. за тва мога да напиша 2 км роман но никой няма да седне да ги чете.
една музика не те определя що за човек си.. проумейте го, damn
тъпо звучат такива изказвания "метълите са гадни гнусни порове" или пък "умни готини с тях може да се говори много" и не знам си кво
зависи си от човека
метъла може и да учи, ама зависи къв е ученика.. някой вЕрно са същински срам, после що "метълското общество" е с лоша слава.
и тва не са малко хора
шоъо мн лесно е всеки да писка къв е различен, донт лейбъл ми, ау мау, моето мнение си е собствено, нищо че го копнах от някой друг..
много много зле е тоя народ ...и цялото тва зле зависи от много неща, не само от няква си музика и т.н
Донякъде съм съгласен с теб и с настъпилата деградация в обществото като цяло Всеки избира сам пътя по който да тръгне друг е въпроса дали някой ще го насочи или не ...
Чалгата е Поп Фолк, демек популярна фолкмузика, демек осъвременена народна музика!
Чалгата е Поп Фолк, демек популярна фолкмузика, демек осъвременена народна музика!
Чалгата няма нищо общо с народната музика, а твърдението, че има, показва колко бедна музикална култура имаш. ;p
А твоето твърдение, че нямат общо, показва, че не знаеш какво е чалга и народна музика и колко близки са те!
Wrathchild
07-10-2008, 10:08
Чалгата е Поп Фолк, демек популярна фолкмузика, демек осъвременена народна музика!НЕЕЕ! :lol:
Чалгата е Поп Фолк, демек популярна фолкмузика, демек осъвременена народна музика!НЕЕЕ! :lol:
Хич не е смешно, реве ми се...
Нито можете, нито сте пяли чалга и народна музика, така че няма к'во да говорите.. :-o
spiderka
07-10-2008, 10:41
Добре де,милички,не мога да разбера само защо чалга фенчета като /.../ (няма да споменавам имена) ми бутат темата с мнения за метъла...Първо,гордо заявявам,че има толко некомпетентни,че няма докъде....и още нещо-КАЖЕТЕ МИ,МИСЛИТЕ ЛИ,ЧЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО Е МЕТЪЛА ИЗОБЩО....ако не знаете,поне не се обаждайте...
hahavteen
07-10-2008, 11:07
Фолк значи народ така че фолк музика = народна музика. Днешния поп фолк няма нищо общо вече с народната музика но ако си пуснете чалга от преди 10 години... Пък и това което правят днес е по-скоро поп а не чалга.
Аз по принцип метъл не слушам. Рядко се намира някоя песен която да ме грабне но пък по време на секс е идеално да пуснеш такъв стил :)
Freak ти си пример за ТЪП метъл. Вече за неизкъпан и мазен не зная.
Доста хора слушат метъл и не се носят в черно и т.н. Но тези които знам с дългите коси и черните дрехи са доста сдухани мразещи околния свят и с грешна представа за доста неща. 8)
Чакай сега, кой ти е казал, че съм метъл? ;p
Wrathchild
07-10-2008, 11:45
Бе не знам к'ъв си, ама цитата в подписа ти е от верен, по-верен.
Благодаря, твоя също.
Abigoria
07-10-2008, 11:58
Freak ти си пример за ТЪП метъл. Вече за неизкъпан и мазен не зная.
Доста хора слушат метъл и не се носят в черно и т.н. Но тези които знам с дългите коси и черните дрехи са доста сдухани мразещи околния свят и с грешна представа за доста неща. 8)
МАМКА МУ, ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ДА МЛЪКНЕТЕ НАЙ- НАКРАЯ??? Я МАЛКО СЕ ПООВЛАДЕЙТЕ... И ТВА ЗА ДЪЛГИТЕ КОСИ Е ТОЛКОВА ИДИОТСКО ТВЪРДЕНИЕ.. КОСАТА НА ПРИЯТЕЛЯ МИ МУ СТИГА ДО ЗАДНИКА, КОСИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ОТ МОЯТА КОМПАНИЯ ПАК СА ДО ТАМ, НО НЯМА НИТО ЕДИН ГАДЕН, ДОЛЕН, СМОТАН ДЕПРЕСАР, КАПИШ? :-x :-x :-x :-x :-x мАМА ВИ ТЪПА ЧАЛГАРСКА!!! СКАПАНАТА ТЕМА НЕ Е ДА ОБСЪЖДАТЕ КОЙ КАКВО СЛУША, А ДАЛИ ОБИЧАТЕ ДА СЕ ЧИФТОСВАТЕ НА ФОНА НА МЕТЪЛ, ИДИОТИ С ИДИОТИ... :-x :-x :-x
ЕДИТ: И ако Freak. е тъп, това те прави тебе остър, така ли?
ЕДИТ: И ако Freak. е тъп, това те прави тебе остър, така ли?
Остави го, нека си почеше самочувствието... хаах
MakeMeLaugh
07-10-2008, 12:01
+1
Металите са гнусна история ;)
Гледам вчера някакви лапетии на по 13-14 влизат в един металски магазин. Ми кво да ви кажа и тримата бяха с мазни несресани коси, някакви черни намачкани и широки като манта тениски от плат като за 4-5 лева, с някакви обувки тип нещо като кубинки в 36 градуса жега, с някакви вериги от тия, дето са по казанчетата на кенефите, и като им чуеш изразяването и тона на гласа им можеш да паднеш от смях.. а бе нямам думи. Да е говорим, че по принцип постоянно с бира и ухаят на отврат, всички са някакви хърби, а се имат са биячи докато не им се изрепчеш ;д, и тия дълги неподдържани коси, гримове и т.н. пф
Чалгарките/четата няма да коментирам. Те пък другата крайност.. Те затова се мразят де ;д
И двата стила са крайно грозни и позьорски. Тъпнята на маххххх
Нямам против кой каква музика слуша, ама хич - метал, чалга, рап, народна, и т.н. Всеки си има собтсвен стил и си го кефят различни неща.
Ама това заформяне на общности, деградации, "робуване" на стила музика, позьорстване и т.н. ееее нямам думи..
Това си е мое мнение и никой не може да ми го промени каквито и спорове да се заформят.
Celldweller
07-10-2008, 12:27
1. Чалгата..... ми то май идва малко от цигани, турци и прочие - мислиш ли, че те се къпят ма гронозвата кифло ?!?!?!?
2. Що пък метЪлите (пише се с Ъ грамотини чеда) да са сдухани и депресирани ?!! Щото, може би чалгарките не са курви, а :D
3. И каква компетентност лъщи от твоята гледна точка ?!?! - НИКАКВА !!! Просто си чула: метълите са наркомани, не се къпят, нямат елементарно образование... МИЛА ПРОСТА КУРВО (САЧМА, НЕЩАСТНА, НЕОБЯТНО ТЪПА, ПЛИТКОУМНА, НЕДОРАЗБИРАЩА, КЪРТИЦО) не е до хигиената (макар че тя е доста важна), а до човека който стои пред теб - какви ценности има, морал, потенцял.... и прочие изглежда на теб ти липсват (дори ми споменаваше за университет, едва ли някой нормален в университета ще има такова лапешко мнение):
1. Умения да приемаш различните от теб.
2. Вкус на музика
3. (Най-важното)... Да бъдеш обективна !!!!
Колкото до темата..... не все още не съм извършвала полов акт - съответно няма как да ви дам компетентен отговор (мнение)
"Взе ми думите от устата"
А иначе бих искал да го правя на някоя песен на Celldweller въпреки че не е много метъл а смесени стилове :-D
VilleBaby
07-10-2008, 13:02
метъл по време на секс...хм...ами с емотиконка по-добре ще се изразя :grin: :grin: :grin:
а иначе съм си по този стил музика , определено...някой беше дал отвратитеелно мнение за скандинавците...1 това , че са нечистоплътни е жестока лъжа , всичко е до човека - може да има и 1 нечистоплътен метъл , но и 10 смръдливи чалгара , нали така? 2 например във Финландия броят на самоубилите се е много висок...да , има и депресирани (знам специално за Финландия ,тъй като вуйна ми и вуйчо ми живеят там и аз ходя често) , но аз бих ги нарекла по-скоро чувствителни... 3 всеки човек има различен вкус и разбирания , нека всеки си харесва неговата музика , но не и да обижда предпочитаните музикални стилове на другите... :)
spiderka
07-10-2008, 13:35
айде ся и аз да да се изкажа-->харесвам метъла по ред причини,няма значение кфи са.Харесва ми да го правя слушайки жичка,защото ми харесва.А изказванията за нечистоплътните метъли се слагат в скоби с по 2 чертички.Нито метъла прави така,че да не се къпеш или решиш,нито каквото и да било друго-зависи си изцяло от човека,защото има и много чалгари,които перманентно си вонят на бира и не се решат... 8) 8)
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
spiderka
07-10-2008, 13:39
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
omg... тва не е пост за реклами,бе
Слушам метъл от доста отдавна и съм си достатъчно "зарибен" и определено добре ми се отразява :grin: в зависимост от настроението и нагласата е или нещо по-спокойно или жица до дъно,но все пак и моето момиче има глас за музиката :P
Rosenrot_f
07-10-2008, 13:53
Хаха ти като не искаш не приличай ! Тази музика е невероятна..приятеля ми е "металист" и ме научи да слушам,разбирам,ценя този стил музика ! Даже си направих tattoos-че свързано с метъла 8-) 8-) Обужавам го ... :D :-) :grin:
god listens TO SLAYER! :D
krem4et0
07-10-2008, 19:44
Мъжът слуша метъл и рок, а аз - чалга! В леглото ни обаче няма място за никаква музика......а и колко сте тесногръди. Не ме бърка тоя рап ли слуша, техно или метъл. Бърка ме какъв човек е, как се отнася към мен, толерантен ли е към моите предпочитания.......Щом метълист и чалгаджийка( и то изключително върла. когато съм прослушала чалга,вие прави под масата сте ходили, а някои не сте били дори планувани) могат да се разбират, да се обичат и никога това да не пречи на секса, любовта или уважнието им 1 към друг, значи подобни разграничения са ненужни.
blackfate
07-10-2008, 19:49
Тьй, изчетох нещата до половината и просто щях да изпадна в смешен шок...
1во метълите не са нещо по различно от останалите хора ... и мита че метълите са с мазни коси, потни, скъсани дрехи и се дрогират си е точно мит ... За депресирани пък да не говорим ... А мацката дето живеела някъде къмто скандинавско - завиждам ти - искам да живея там ...
А за същината на темата ... не че слушам особенно много музиката докъто правя секс, по скоро на моменти се водя по ритъма на песента ...
И да -> има много нежни и красиви метъл песни, подходящи за бавен и нежен секс (лично мнение - УЖАС) ...
Ест има и доста по бързи ... :lol:
Мъжът слуша метъл и рок, а аз - чалга! В леглото ни обаче няма място за никаква музика......а и колко сте тесногръди. Не ме бърка тоя рап ли слуша, техно или метъл. Бърка ме какъв човек е, как се отнася към мен, толерантен ли е към моите предпочитания.......Щом метълист и чалгаджийка( и то изключително върла. когато съм прослушала чалга,вие прави под масата сте ходили, а някои не сте били дори планувани) могат да се разбират, да се обичат и никога това да не пречи на секса, любовта или уважнието им 1 към друг, значи подобни разграничения са ненужни.
Съгласна съм напълно. :)
fuck_brainpants
07-10-2008, 20:23
Металите са гнусна история ;)
Съдък.... научи се да пишеш.... после говори кой е гнусен и кой тъп и прочие... хлапаче нещастно !
TheBlackStranger
07-10-2008, 20:25
Изчетох цялата тема с всички километрични постове(I am a hero). Не съм слушал метъл докато правя секс, но идеята ми допада и може някой път да го направя.
например Cradle Of Filth мога да ги причисля само към опит за правене на музика.
Аз по принцип слушам пънк рок, но вярваш или не съм заспивал на Cradle of Filth : ) Действа ми релаксиращо[/b]
girl_in_black
07-10-2008, 20:25
Метъла ми действа доста добре по време на секс(и не само тогава) :P
DevilWish
07-10-2008, 20:30
СТОП ,с караниците моля.
Айде поздравче за всички ,тъкмо слушам Children of bodom - Lake Bodom, най-любимата ми песен за всички времена :grin: Иначе секс не съм правила на фона на тази музичка ,обаче ми се вижда яка идея :-P
margo_93
07-10-2008, 21:04
За по хард секс метала е перфектен.Няма да забравя веднъж как ме изчука един фен на парчето на MANOWAR - WHEELS OF FIRE.Оралния и вагиналния като че ли не бяха толкоз хард,но за аналния...Направо си ми пръсна дупарата,но определено ми хареса всичко което направи с мене... :oops:
spiderka
07-10-2008, 21:15
хмм,радвам се,че дадох яка идея на някои... 8) 8) 8) 8)
ПУ И ЗА МЕН ТУКА :grin: :grin:
Ако не се лъжа вече има една такава тема-за музиката по време на секс,но отделно правя тази,за да чуя гласовете на всички фенове на жицата или...общо казано-метъла. Тези,които го предпочитат,нека праснат по едно готино мнение за този стил... 8) 8) 8)
i az sly6am metal,no spored men to4no tozi stil ne e podhodq6t povreme na intimni ytno6eniq
and1streetball
07-10-2008, 23:07
За по хард секс метала е перфектен.Няма да забравя веднъж как ме изчука един фен на парчето на MANOWAR - WHEELS OF FIRE.Оралния и вагиналния като че ли не бяха толкоз хард,но за аналния...Направо си ми пръсна дупарата,но определено ми хареса всичко което направи с мене... :oops:
Пхахахахахаахахах пръсна ти дупарата :D :D :D Метъл sux, Пускайте некой бийт на Дре и тогава си пръсвайте дупарите :D :D
ПП Момиче 93 година си бе, не те ли е срам :(
PsychoHoliday
07-10-2008, 23:15
Pantera forever ! !! ! ! (rock) :grin: :?
Dre и другите Бйййййиитове .. лапат негърски пишки . относно Маноуар
това са най-жалката гей банда .. и са крайно неподходящи за ебан ..
некви голи , с ботуши .. целите в олио .. как да ги слушаш кажете ми ?
Мъжовар са добри, за всеки влак си има пътници.
Но определено секс на ПАНТЕРА ще е завидно изживяване...
SK0RP10N
07-11-2008, 06:01
kakvo iskash pa ti be ?
Da stanem chalgari i da se kefim na Gergana s golemite liubovni drajki (palaski/slanini) ?
Da shtrakame s prasti i da vikame "Ale le, opaaa"
Varvi sa samoubii !
Ta az slusham Metallica, Iron Maiden, Rammstein, Disturbed i drugi :)
FuckiNg DreAm ' Dess <
07-11-2008, 06:56
Честно казано по време на секс най-много ми харесва да се вихри метъл...направо ми избиват балансите :devil: А към rubi,която изрази "компетентно" мнение,че метълите са депресирани като скандинавците,мога да кажа само - ХАХАХАХАХХХАХААА :razz: :razz: :razz: :razz: Първо,половината ми семейство живее на скандинавския полуостров - Дания и Швеция,и определено мога да ти кажа че НЯМАТ защо да са депресирани при все че живота им е така идеално уреден.Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.Ето аз например имам тениски на разни групи,ОБОЖАВАМ метъл,но нося и дрехи като всички останали "нормални" и слушам дори чалга в компания ако се налага.Просто метъла ме кара да се чувствам жива.Така чее.... :-P
Браво!!! Тва е най-истинското нещо,което някога съм чела или виждала или квото и да е! Браво на теб! Обичам те! :D :-)
А за другите мнения искам да кажа,че да смесиш метъл с чалга [ама не когато си в компания ами и двете да си ги слушаш] е подобно на кръвосмешение майна! [поне за мен] Кой нормален ще смеси лигавата бездуховна тъпа безсмислова крайност с другата твърда смислена и неограничена крайност...ц ц ... :o
PsychoHoliday
07-11-2008, 12:29
Sk0rp1on .. не помна как ти беше ника .. Скандинавския метъл е една огромна фашкия макар че при тях е .. нещо като тука народката музика :) мноо ми е противен . та лосшо няма в слушането на метъл кофти стаа ако почнеш да се праиш на "метъл" :) и не си мийш косата и бубата ;)
hahavteen
07-11-2008, 13:14
Кой нормален ще смеси лигавата бездуховна тъпа безсмислова крайност с другата твърда смислена и неограничена крайност...ц ц ... :o
Някой който не обича да се ограничава и обича музиката да изразява моментното му настроение а не му един вид религия.
И айде стига моля ви се. Слушате САМО еди какъв си стил, четете САМО еди каква си литература, гледате САМО еди какви си филми... Не ви ли писна да се ограничавате само и само някой да не си помисли нещо за вас? :?
Метълът не е музика, а сбор отбор юнаци с резачки флексове и прахосмукачки които си мислят че свирят нещо .... а да и граченето е отврат ....
И са преди да ме напрадате слушам чалга от най мазната баш циганията, кефя се на чалгарките които им викате курвички щото ходят полуголи и им завиждате и МРАЗЯ мазните коси черните метълски тениски и кубинките....
Освен мазната чалгичка слушам и всичко останало без тая отврат(метъл)....
:P :-P
айде започвайте да ме нападате че съм прост, че чалгата е най гадното нещо и че ви се драйфа от нея следователно и от мен .....
Abigoria
07-11-2008, 15:31
Метълът не е музика, а сбор отбор юнаци с резачки флексове и прахосмукачки които си мислят че свирят нещо .... а да и граченето е отврат ....
И са преди да ме напрадате слушам чалга от най мазната баш циганията, кефя се на чалгарките които им викате курвички щото ходят полуголи и им завиждате и МРАЗЯ мазните коси черните метълски тениски и кубинките....
Освен мазната чалгичка слушам и всичко останало без тая отврат(метъл)....
:P :-P
айде започвайте да ме нападате че съм прост, че чалгата е най гадното нещо и че ви се драйфа от нея следователно и от мен .....
Искаш ли? :D
Искаш ли? :D
Кво искам ли ... квото ще ми даваш ми го дай :P :-)
Всичко искам .... нахален съм !
cHaLGa KiLLeR
07-11-2008, 16:04
Метъла е хубава музика но само групи като ЛП.Само рапа е истинска музика за мен, и би било хубаво 70% от българите да слушат метъл а не чалга както е на практика!!!rubi в действителност има мн смотани метъли с тъпите причести с траорното ублекло и скапан грим.Аз съм рапър но не ходя по улиците да викам иеа или кво стааа мен просто си слушам любимия стил без да го показвам 8)
mishaaaaa
07-11-2008, 16:07
Хахах ... и аз обичам чалгата, но не слушам само нея.
Винаги когато седна на маса с компания пускаме чалга и се разбиваме много!!!
И защо момичетата , които слушат чалга са курви?
Аз слушам чалга, но се обличам напълно нормално, както всички мои приятелки, които слушат чалга.
Относно метъла ....... нямам думи ..... лошо ми е ..... :-&
TheBlackStranger
07-11-2008, 16:14
Искаш ли? :D Всичко искам .... нахален съм !Внимавай, защото понякога това, което си пожалеш се сбъдва.(?)
mishaaaaa
07-11-2008, 16:14
А що се отнася до смислените чалга песни, в които не се пее за любов ще дам примери:
Вероника, Магда, Елена, Димана и Илиян - Всичко се връща (е па кажете ми, че не е смислена)
Е, за друга сега не се сещам, но това е доказателство,че има смислени песниииииииииииииииии :D :D :D
mishaaaaa
07-11-2008, 16:16
Е, извинявам се на метълите, не исках да ги обидя с това "стана ми лошо"
Искаш ли? :D Всичко искам .... нахален съм !Внимавай, защото понякога това, което си пожалеш се сбъдва.(?)
Що бе лошо ли е човек да има всичко .... :oops:
cHaLGa KiLLeR
07-11-2008, 16:26
Е, извинявам се на метълите, не исках да ги обидя с това "стана ми лошо"
Имаш проблем!Лекуваи се!Всички момичета който познавам чалгии са тъпи , ограничени, и сами предлагат-"Искаш ли да ти лапам"......Кво е тва нормално ли е?Нима курви като Гергана, Камелия Глурия Андреа нз др. дават пример на децата като са с бюст 90см???Дори и за секс никога не бих погледнал чалга испълнителка...никога....
blackfate
07-11-2008, 16:26
Мъжовар са добри, за всеки влак си има пътници.
Но определено секс на ПАНТЕРА ще е завидно изживяване...
Определено е ... имах късмета да го изживея, макар и само на 1 песен ...
Поздрав: Pantera - Walk ... (песента ми стана още по-любима)
mishaaaaa
07-11-2008, 16:46
cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?Кой е ограниченият сега?Хубаво певиците са курви, ама ние , които слушаме музиката им да не би да сме курви бе, слабоумникоооо!
Първо помисли тогава обиждай!
Погледни се, толкова си вглабен в омразата си към чалгата, че чак и такъв ник си си барнал!
Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!
Сега кой слага всички под общ знаменател?
Сега кой е ограниченият?Аз ли?
Определено е ... имах късмета да го изживея, макар и само на 1 песен ...
Поздрав: Pantera - Walk ... (песента ми стана още по-любима)
Точно тая песен е стил американски филм в стриптийз бар и една от курвите си върти разпукания гъз върху кура на някое мазно дилърче
PsychoHoliday
07-11-2008, 17:13
бе не е точно така .. но песента кърти вярно :) :)
mishaaaaa намери някой средно висок или висок мост забии си слушалките в ушите с лЮбимата си песничка на преслава ли кви са там и скочи , да видиш че няма да умреш 8) това че не се правите на курви не значи 4е не сте :) :shock:
Reeeeeeeeeeeee Speeeeecccccccccttt WALKKKKKKKKK !!! (rock)
baby_inloff
07-11-2008, 18:35
TEMATA НЕ Е ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ! :)
cHaLGa KiLLeR
07-11-2008, 18:50
[quote="mishaaaaa"]cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?......
Опа леко на 11-12 викаш на по 16-17 са ми предлагали а аз сам на 16.Ника ми е такъв за да дразня чалгарите иначе ми е WeSt^Si[)e.И стига с тва общ знаменател слушаш чалга значи ти влиае лошо.Всички чалгари си приличате и не мразя толкова чалгата просто не ми харесва начина по който певиците рекламират стоката си.Щом ги слушаш начи ти харесва да си като тях не казвам курва, а просто уграничена........има много др, неща за който мога да пиша с часове защо чалгата не е полезна и т.н. ако искаш да се спасиш от затъпяване поне нещо като Риана слушаи ако не рап или метъл.
[quote="Freak."]Как пък аз, за всичките тези години, мама му дееба не съм видял един мазен, потен и некъпан метъл? ахах... ;p[quote]
Как пък аз за всичките тези години, които сигурно са повече от твоите, все такива металяги виждам, опърпани, мазни и смърдящи?
А иначе относно това за метала или чалгата, познавам един металист, дърт два пъти колкото вас, беше вокал в блек сатан група, Pagan Flames и същевременно се кефеше и на чалга
Сраааам и ПОЗОР!
Като почнахме с поздравите..
Kreator - Hate Inside Your Head http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/d065.gif
Като се поздравяваме и аз ви поздравявам специално за всички които мразят чалгата ...
...нека а вас Пеят АЗИС, Кондьо, Амет, орк.Кристали, орк. Шабан и всичките им колеги ..... :P :-) :oops: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D
dajdostih
07-11-2008, 20:22
Слушам як дет метъл, слушам траш, прогресив и сякви други подвидове на метала, Но никога не правя секс на такава музика.
Секс само на Рахманинов или на испански китарни инструментали 8)
PsychoHoliday
07-11-2008, 20:59
колко як дет метъл слушаш :) колкото и як да е .. се тъпо :-P
fuck_brainpants
07-12-2008, 08:47
cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?Кой е ограниченият сега?Хубаво певиците са курви, ама ние , които слушаме музиката им да не би да сме курви бе, слабоумникоооо!
Първо помисли тогава обиждай!
Погледни се, толкова си вглабен в омразата си към чалгата, че чак и такъв ник си си барнал!
Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!
Сега кой слага всички под общ знаменател?
Сега кой е ограниченият?Аз ли?
Ще ви съобщя мазна тъпа краво, че сте изключително зле ! Моля не пишете повече тъпи мнения по темата, защото повярвайте Вие сте едно тъпо и грозно същество ! Аз лично съм на мисъл: Чалгата пропада вече, слушат я само мангалите и по-пропадналите хора в милата ми родина - НАПЪЛНО ВЯРНО ! Мога и да защитя тезата си (не мисля, че го заслужаваш)....
"Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!" - О, не ! Та 11-12 годишните имат по-хубав вкус от вас бе ! Когато детето стане 13-14 осъзнава, че бъдещето му е на пилона в бара.... е то това е като пубертета :D настъпва на ралична възраст.... При теб кога дойде.... 12-13 ? Както и да е.. не заслужаваш да си хабя от мозъка за теб.... Та както казах повече мнения недей писа... уупссс уважителната ми форма излезе хъх :D........ ЖАЛКИ ЧАЛГАРЧЕТА ЕЙЙЙ И НА ВАС ЩЕ ВИ ДОЙДЕ МАЙСТОРА НЯКОЙ ДЕН.....
Приятен ден мило плиткоумно, заблудено хлапенце ;]
fuck_brainpants
07-12-2008, 09:33
Абе келеш, на всеки му е известно, че като видиш на улицата т.нар. чалгарки-курви, с късите поли, токчета и т.н. обръщаш врат след тях, трупаш материал и после у вас си бийш злобарки и е очевадно просто, че тия момичета са далеч по привлекателни отколкото некви метълки с дъно на гащите по-виснало от моето, дето даже не си правят маникюр и гримът им е като на смъртта (ако въобще го има), не искам да си представям пък отдолу кви са BUSHмени.
Лапай хуй е ! Момиче съм... + това за мен не е важно само за ебане да ме имат (защото тези момичета ги имат само за това) Не искам да изглеждам на леко момиче... тъй, че бягай ти се обръщай и си трупай грозния материял (шото те са си грозни що мислиш го слагат тос грим !?) и бягай ....
бе и аз слушам метъл..и друго слушам де....ама чак метъл по време на......пхахахаха ще е ебахти изродията :grin:
fuck_brainpants
07-12-2008, 09:47
Абе келеш, на всеки му е известно, че като видиш на улицата т.нар. чалгарки-курви, с късите поли, токчета и т.н. обръщаш врат след тях, трупаш материал и после у вас си бийш злобарки и е очевадно просто, че тия момичета са далеч по привлекателни отколкото некви метълки с дъно на гащите по-виснало от моето, дето даже не си правят маникюр и гримът им е като на смъртта (ако въобще го има), не искам да си представям пък отдолу кви са BUSHмени.
Лапай хуй е ! Момиче съм... + това за мен не е важно само за ебане да ме имат (защото тези момичета ги имат само за това) Не искам да изглеждам на леко момиче... тъй, че бягай ти се обръщай и си трупай грозния материял (шото те са си грозни що мислиш го слагат тос грим !?) и бягай ....
Хахах, ти лапаш хуй МО, сдухана минджа, само че на със сигурност потни пишки със сирене по тях. Завист, завистттт.. струи на реки от изказването ти, кой знае ква си дебела и грозна. Гримът подчертава женственото, маникюр, педикюр, хубава кожа, поддържана коса и т.н. също.. Бас държа, че ти не притежаваш нито едно от тези неща..
Хахахахах слушам метъл и мога да ти кажа,че се обръщат след мен ! Задника ми е хубав, имам си цици, хубави очи, прекасни устни, от хубава по-хубава кожа, а тялото ми е перфектно ! И не прилагам фон-дьо-тен като тези :D или пък 1-2.. максимум 5 шешенца гланц за устни, за да са хубави, косата ми е доста високо поддържана жалко не съм фотогенична за да те убедя.... карай ето www.impulse.bg/shorteeeey
Завистта..... ще бъда искренна... да проявявам завист, но към хората с по-хубави коси от моята :D е.. задръж си тъпото мнение за мен... тъй като сега ще псоледва "ти ли маа виш са ква си грозна не стааш за нищо" < заслепен си не си свикнал да гледаш нормални хубави момичета, а само някви курвета по улиците :D вчера голяма смешка стоя си аз ям сладолед с една фр-ка и някви идват (чалгаркии...) едната беше мн красива в лице.... ама като почнаха някъв интелектуален разговор........ всички ги гледаха с присмех :lol: :lol: :lol: бяха жалки мноого всички са такива няма за какво да им завиждам.... за грозните устни ? за подплънките в сутиена ? за тоновете грим опитвайки се да прикрият пъпките.... ЗА КАКВО МАМКА ИМ ДА ИМ ЗАВИЖДАМ ?!
fuck_brainpants
07-12-2008, 11:03
fuck_brainpants обичам те хах :D :D и аз съм на твоето мнение .. мразя чалгарки ! блех .. сега само чакай да нахлуят в форума и ще има това което написа по горе ! ..
а по темата : трябва малко Yngwie и ще има хубав секс 8-) :lol:
ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!
PsychoHoliday
07-12-2008, 11:06
ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!
злото никога не имира ! :o
and1streetball
07-12-2008, 11:10
ЧАЛГАТА ДА МРЕ !!!!!!
злото никога не имира ! :o
+1 :x
Mirelchetoo14
07-12-2008, 11:16
УАХАХАХАХАХАХАХХААААААА :D Аз съм заклет любител на метъла до мозъка на костите си независимо,че стила ми не го издава.По-скоро се нося хип-хоп или с обикновени момичешки дрешки.И мога да те уверя че редовно ходя на коламаска където и да се сетиш :-o
bobo_kaulitz
07-24-2008, 16:25
МЕТЪЛ ФОРЕВЪР ! :smt070 :smt067 :smt068
Gothik Metal :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035
[алоо нито си ми на акъла нито си ми на образованието за да имаш правото да ме критикуваш и да ми казваш как да си изразявам мнението Mad
, ] Toq sait e teens a ne za xora v krizata na srednata vuzrast..ne e li taka? :?
Ina4e Metula e istinskata myzika..kvi skandinavci te gonat we, da ne si v afrika :D bate nerazbraxte li 4e koito kvato myzika go kefi -tfa sly6a,no nqma da sporq za 4algata (ot 4algata se iztupqva totalno). Pove4eto 4algari dori neznaqt za kvo sly6at 4alga.... nema zna4enie vajnoto e da se LydeE i Da sE diVee , 6ot tfa e samo edin jivot i 6e praa kvoT si iskam weeee 8)
ivana0895
07-24-2008, 19:00
А що не си ебеш майката? 6toto momi4eto e pravo !!!
neHcuoHepKa
07-24-2008, 19:34
Аз слушах чалга преди време и бях "окована" в чалга мисленето ,че метълите са гнусни. От както спрях с това циганско извращение наречено чалга за 2 години израстнах много в духовен план.Да аз не слушам много метъл , имам любими 2-3 песни , слушам руски рап , но важното е ,че разбрах какви са метълите - интелигенти хора със собствено мислене , повечете РОДОЛЮБЦИ.Това няма да го намерите при чалгарите!
ExTaSy__BaBy <3
07-24-2008, 21:14
Убожавам метъла :smt002 Мн добре звучи секс на фона на як метъл
ExTaSy__BaBy <3
07-24-2008, 21:36
Убожавам метъла :smt002 Мн добре звучи секс на фона на як метъл
Rebirthing
07-24-2008, 21:40
Аз слушах чалга преди време и бях "окована" в чалга мисленето ,че метълите са гнусни. От както спрях с това циганско извращение наречено чалга за 2 години израстнах много в духовен план.Да аз не слушам много метъл , имам любими 2-3 песни , слушам руски рап , но важното е ,че разбрах какви са метълите - интелигенти хора със собствено мислене , повечете РОДОЛЮБЦИ.Това няма да го намерите при чалгарите!
Евала за това мнение, просто няма как да не ти го призная :) .
Аз пък от всичко което изчетох до момента разбрах колко глупави и ограничени хора има в този форум.Абе какви скандинавци ви гонят подяволите, блек и дет метъла идва тот Скандинавия както и Викинг метъла който не е толкова популярен в БГ, други подстилове който идват от САЩ, Англия и други държави.Какви са тия глупости, че чалгата била народна музика :lol: откъде накъде, чалгата идва от турция има някакъв ориенталски характер, вие въобще народна музика чува ли ли сте през живота си?!?А пък ви се чудя откъде ги намирате ти "мазни,гнусни,нечистоплътни метъли" ,защо аз не срещам такива, а само вие сте облагодетелствани?!?Честно казано, не виждате по -далече от носа си, за вас всичко е Мерелин Менсън, крещене, викане, размятане на коси и свирене на "странни инструменти" , вие за Таря Турунен не сте ли чували бе хора, ето например тя е учила класическо пеене и нито се дере нито кряска, напротив даже има голям диапазон на гласа.За разлика от някои чалгари които не могат да дадат пример на 20 чалга песни в които не се пее за любов,секс,раздели и дъра-бъра и имат що годе смислен текст, аз мога да дам пример за 20/даже и за много повече/ в които не са депресиращи, в тях не се "крещи"/какво вие казвате/ и имат смислен текст/те почти всички песни от метъл и рок стила са смислени/.Не че в чалгата няма някой свестни песни, но вероятноста чалга изпълнител да направи смислена песен е толкова голяма колко да падне астероид в Парламента :-o .
Аз лично обичам да правя секс на тиха и спокойна музика.. :)
UnABooMBeR
07-24-2008, 23:03
I'll do it with BIGGGG pleasure 8-)
zebrahead
07-25-2008, 07:09
xax seki ima pravo da slu6a kfato muzika iska...li4no metala (nqkoi par4eta) i screamo-to mnogo me naduxvat :grin: i vse pak metala si e istinskata muzika..zabravete si4ki idiot6tini kato 4alga house rnb i nz si o6te kfo.. :-P
rubi написа:
ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци? Confused Confused Confused Confused Confused
a shto pa trea sme sichki shantavi chalgari :-x are odi sa grumni ako nemash s kvo ela shti dam :booooomb:
within temptation, na static x ima6e edna pesen ama ne q pomna, ot filma kralicata na prokulnatite, ot tam ima6e i o6te edna ama i neq ne q pomna, otdavna ne sum gi slu6al, teq me kefeha edno vreme kato za po vreme na sex, no tui kato ve4e ne se nalaga da prava sex, ne se nalaga i da gi slu6am :D
Sasha2k8
07-26-2008, 06:43
Подкрепям мнението ти
Подкрепям мнението ти
metala nqma ni6to ob6to sus depresiqta i 4ovek moje da slu6a metul i bez da se depresira i bez da se obli4a kato metul i pro4ie i tva 4e 70% ot horata slu6at metal samo pokazva 4e ne e tolko lo6a muzika za kvato q mislat ostanalite 30% ot horata, kato ot teq 30% polovinata sa si vtulpili 4e ne im haresva bez da sa slu6ali nqkoga svesten metal (ne govora za nqkoq boza)
a kakvo da kajeme nie kato predi godini 4algata be6e na vlast?
i do kolkoto pomna v taq tema trqbva6e da pi6at horata koito slu6at metal... ili az ne6to burkam... mne... zaglavieto opredeleno ne e "za ili protiv metala"
Hellster
07-26-2008, 12:58
Депресия и метъл.. Две неща, които не се връзват по никакъв начин, е.. Как не спряхте с тъпите си чалгарски истории, пфуу.. :shock:
BurningDesire
07-26-2008, 14:21
Ми що пък не? Мерси за идеята, ще пробвам.
just_a_girl_z
07-29-2008, 23:54
within temptation, na static x ima6e edna pesen ama ne q pomna, ot filma kralicata na prokulnatite, ot tam ima6e i o6te edna ama i neq ne q pomna, otdavna ne sum gi slu6al, teq me kefeha edno vreme kato za po vreme na sex, no tui kato ve4e ne se nalaga da prava sex, ne se nalaga i da gi slu6am :D
и кои ти е виновен? ще те изчакам да станат 2 години и ще те вържа за леглото и ще те яздя цял ден :grin: :grin: :grin: :-P
Love_Is_The_Answer
07-30-2008, 00:52
Аз по-хубаво от това не мога да го кажа ... съгласявам се с всяка една дума, казана от теб!!! :)
ем МеТъЛа Си е Хубаво нещо дори в него има малко по-вече смисал от чалгата не че искам да убидя някой ни най-малко колкото за секса и музиката едновремено все още не съм го пробвала :-D
slunchiceto0
07-30-2008, 09:00
хмм честно казано харесвам такава музика..много по съдържателна и въздействаща от чалгата например....
insanity_666
07-30-2008, 09:53
ъъъ 11 страници не ми се четяха, та да питам - темата още ли е за метъла по време на секс?
ако да, ми да отговарям :-D Зависи кой го прави тоя секс - яко се получава ако и двамата се кефят на тая музика. (не че някой обръща толкова внимание какво слуша, ама на мен ако ми пусне някой чалга примерно ... аррргрггррр .. 100% няма да мога да се абстрахирам)
иначе Dimmu Borgir върши работа - добър фон е. а за качествения EBM да не говорим (ама пък тва май не се брои за метъл и едва ли има повече от 5 човека тук, на които да им говори нещо, така че nvm) ;)
aniezina
07-30-2008, 10:17
Подкрепям мнението тиПодкрепяш мнение което за мое огромно съжаление никак не е вярно.
Твърдението, че 70% от българското население слушат метъл, са далеч от истината. За огромно мое съжаление 70 % слушат други музикални стилове, свикнали да ъдат по върховете чрез плагиатство а не посредством авторска музика. 30 % са тези с акъл в главата и оравновесените, които разпускат със стойностна музика а именно поклонниците на рока, метъла и прочие(за разлика от великата "чалга" метъла и рока имат много разновидности)
Най-много ме дразни когято чуете нещо с китара и кажете, че е метъл! Абе образовайте се първо и тогава нападайте1 Има рок, хард-рок, метъл, глоом, траш, мелъди-рок и какво ил още не! Това, че вашия любим стил е само един и то проста чалгица (нека поясним, че гръцко, сръбско и прочие не са различни направления на чалгата, чалгата си е чалга)не означава, че чуждите предпочитания са така ограничени.
П.П.: Не претендирам за компетентност и добра обосновка на мнението ми, но то все пак има някаква. С удоволствие ще прочета мнение на човек който по подобен начин да защити своето, та и по-добре.
ludisuvurshen
07-30-2008, 10:56
приятелката ми си завира електрическата китара там дет не трябва и става яко метъл :grin:
извод: Който слуша метъл е мнооого умен, който слуша нещо друго е прост като галош :D не знам дали осъзнавате, че звучите смешно. :-D
spiderka каза:
Ако не се лъжа вече има една такава тема-за музиката по време на секс,но отделно правя тази,за да чуя гласовете на всички фенове на жицата или...общо казано-метъла. Тези,които го предпочитат,нека праснат по едно готино мнение за този стил... Cool Cool Cool
__________________________________________________ _
ehoooooooooo osuznaite sa be hora temata e neshto suvsem razlichno ot "chalgata ili metula se slushat poveche" mislq che momicheto suvsem qsno i tochno e napisalo za kakvo stava na vupros v tazi tema...koito ne mu haresva temata da ne si vre nosa i dosadnite komentarcheta tuk :-x PEACE!!!