Влез

View Full Version : Момичето от магазина

Nofacenoname
07-10-2008, 21:28
Здравейте нека разкажа и моита случка.Случайно се разкарвахме с приятели и влезнахме в 1 магазин за дрехи до тук нормално,но продавачката ме погледна с такъв изпепеляващ поглед и такава усмивка която трудно се описва.Таква усмивка не бях виждал през живота толкова красива и нежна няма как да се засмееш и ти.Разглеждах аз блузките а тя отсреща с грейнала усмивка и мила.Незнам какво усетих влизаха други клиенти но не им обръщаше грам внимание,нито им се усмихваше.Примерих едни панталони оказаха са доста мънички тя се засмя и ми каза ставаш за мадама :D Говорихме си доста даже не помня какво вече .Разгледах всичко но въобще не ми се тръгваше.Тръгнах си тя ме изпрати отново с усмивка,после бях толкова много ядосан на себе си че ми идваше да си ударя някаде главата.Казах си нова е нормално е да се усмихва,сигурно си има някой по-добър,неставам за нея.
Дайте ми съвет от една страна ми е конфузно сигурно си внушавам,но от друга аз нямам думата а :smt049 .

-Mo-
07-10-2008, 21:31
Абе земи пробвай без да се задълбочаваш много. Нищо няма да изгубиш
(прецени добре ситуацията)

cherinka
07-10-2008, 21:31
всичко ще отмине.

хахаха, мн глупав пост. 8-)

Nofacenoname
07-10-2008, 21:35
всичко ще отмине.

То че минава след време минава.Получава се така при мен че си хващам за приятелка някоя която нямам чувства към нея,колкото да не съм сам.А тези които ми взимат акъла все ги отбягвам и си мисля че нищо няма да се получи :booooomb:

cherinka
07-10-2008, 21:38
всичко ще отмине.

То че минава след време минава.Получава се така при мен че си хващам за приятелка някоя която нямам чувства към нея,колкото да не съм сам.А тези които ми взимат акъла все ги отбягвам и си мисля че нищо няма да се получи :booooomb:

И това ще отмине.

:D

Хахах.

Ся сериозно:
Спокойно, всичко ще отмине. 8-)
След време ще си намериш някоя, дето да не си безразличен към нея..
А относно "не харесвам тия дето ме харесват, и харесвам тия дето не ме харесват" - всеки има по един такъв етап в живота си.

ахаха, оф, ама харабия големи простотии дрънкам.....

surrender_
07-10-2008, 21:41
Е като сте си говорили , що не и взе номера ве пич :-o 8)

cherinka
07-10-2008, 21:42
Е като сте си говорили , що не и взе номера ве пич :-o 8)На кредитната карта 8-) :D 8-) 8-) 8-)

surrender_
07-10-2008, 21:44
:D :-D е може що..в знак на симпатия да и преведе някой друг лев :grin: :D 8-) :razz:

Nofacenoname
07-10-2008, 21:44
Е като сте си говорили , що не и взе номера ве пич :-o 8)
Щот ми беше доста неудобно казах си сигурно пак си въобразявам Не ми пречи и утре да отида :oops: :smt119 :smt021 Мадамата не беше някоя барби,с 10 тона грима и самучувствие до небето! 8)

surrender_
07-10-2008, 21:45
ем като не ти пречи..бегай :D .. отпусни се малко.. все пак и тя е проявила очевидно симпатия.. :)

Nofacenoname
07-10-2008, 21:47
ем като не ти пречи..бегай :D .. отпусни се малко.. все пак и тя е проявила очевидно симпатия.. :)
Мисля си какво да и кажа точно да не прозвуча като някои галфон :oops:
Някакъв съвет как да подходя? :-o

surrender_
07-10-2008, 21:54
Питай я дали можеш да и вземеш номера (на мобилния :-D ) ако иска някой път да се видите някаде извън магазина (все пак..) :D 8-) или нещо подобно ддзн :oops:

cherinka
07-10-2008, 21:55
"Може ли телефонният ви номер, за да направя справка каква е била сметката ви за предния месец?"

surrender_
07-10-2008, 21:57
"Може ли телефонният ви номер, за да направя справка каква е била сметката ви за предния месец?"

:D 8-) :razz: :razz: :razz: хаха къртиш :grin: :razz:

Nofacenoname
07-10-2008, 21:58
Спри да пишеш глупости.Разбрахме че си в пубертета замълчи като няма какво да кажеш.

cherinka
07-10-2008, 22:00
Къде видя, че нямам какво да кажа?
Пък и карам втори пубертет.
То за това.

Ама, пък, попринцип, нали като си влюбен трябва да се държиш добре с всички и целия свят трябва да ти изглежда розав.
Кво ми се дзвериш ся! : )

IdiOtKa
07-10-2008, 23:38
Здравейте нека разкажа и моита случка.Случайно се разкарвахме с приятели и влезнахме в 1 магазин за дрехи до тук нормално,но продавачката ме погледна с такъв изпепеляващ поглед и такава усмивка която трудно се описва.Таква усмивка не бях виждал през живота толкова красива и нежна няма как да се засмееш и ти.Разглеждах аз блузките а тя отсреща с грейнала усмивка и мила.Незнам какво усетих влизаха други клиенти но не им обръщаше грам внимание,нито им се усмихваше.Примерих едни панталони оказаха са доста мънички тя се засмя и ми каза ставаш за мадама :D Говорихме си доста даже не помня какво вече .Разгледах всичко но въобще не ми се тръгваше.Тръгнах си тя ме изпрати отново с усмивка,после бях толкова много ядосан на себе си че ми идваше да си ударя някаде главата.Казах си нова е нормално е да се усмихва,сигурно си има някой по-добър,неставам за нея.
Дайте ми съвет от една страна ми е конфузно сигурно си внушавам,но от друга аз нямам думата а :smt049 .
еми пробваи се...или просто е искалада да те накара да си купиш нещо или си и симпатичен .... като работех и един път влезна ебаси салдура, и аз супер мно се притесних и наговорих супер простотий ... !

DELIRIOUS
07-11-2008, 05:57
отиди скоро пак там и поне се запознай с нея...като видиш как се развиват нещата, ще разбереш как да действаш по нататък :)

Isabelle
07-11-2008, 08:45
продавачка.. такава й е работата мн ясно че ще ти се усмихва да си земеш панталоните :lol:

p0liner0
07-11-2008, 10:15
Сега само да не се окаже че IdiOtKa е момичето от магазина :grin:

ssg_93
07-11-2008, 10:19
върни се в магазина и отново си поговорете,после ако задълбочите нещата я покани на кафе.ако е навита значи е заинересована от теб и току виж си няма гадже.лято е така че не се замисляй,а действай :grin:

jghgh
07-11-2008, 10:21
Е тая продавачка колко по-голяма е от теб бе?
Не знам само аз ли мисля да не предприемеш нищо, защото след ден-два няма да се сещаш за нея.
То и аз имам случка с таксиметров шофьор, красив, синеок, с бръсната глава беше ама беше сладък. И някъв усмихнат, ослепителен. Всеки се рдва да вижда усмихнати хора. Нямаше как да ми върне някакъв си там 1 лв и аз му казах да задържи, а той не, та не.. Каза да си ходя и ми намигна. Аз му казах че ще го запомня... :lol: И наистина този сладур made my day, ама не съм тръгнала да му запомня номера на колата, и като викам такси да искам той да се появи. Споко, не я харесваш, още по-малко си влюбен в нея. :)