Влез

View Full Version : Моята огромна сладка грешка

f.a.k.e.
07-11-2008, 06:34
Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...

butty
07-11-2008, 06:40
ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така ;) Успех

DELIRIOUS
07-11-2008, 07:00
ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така +1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фр :)

DELIRIOUS
07-11-2008, 07:01
ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така +1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фр :)

-Mo-
07-11-2008, 07:03
Ако наистина е толкова земен и не си чак толкова зле на външен вид ще стане работата.

sh3_1s_7h3_0n3
07-11-2008, 07:14
Признай му, докато не е станало късно..., защото после съвсем ще 'изгориш'.

KrisiBep
07-11-2008, 07:48
DELIRIOUS,каква любов?само от единия чат да се влюбиш :? сигурно се пораждат симпатии в него..знам ли, да се влюбиш в някакъв непознат човек,за който не знаеш нищо,тоест не може да си 100% сиг,че това,което ти казва е истина,си е глупост...

Иначе по темата подкрепям мнението на sh3_1s_7h3_0n3 :)

f.a.k.e.
07-11-2008, 07:51
ами аз не съм зле, той си е земен, обаче явно не му допадам на външен вид. но пък и има някаква възможност да ме харесва, защото на завършването като пуснаха на sugababes или нещо такова too lost in you дойде при мене и ме помоли да танцуваме, но пък беше много пиян, за това се съмнявам..

DELIRIOUS
07-11-2008, 08:19
Plush`thing.. по думите на авторката ми се струва, че тя като човек (в чатовете) му е направила мн сило впечатление (може би не още влюбване) и до няква степен сигурно вече са се опознали доста...и най-добре е на време да му каже кво е положението :)

f.a.k.e.
07-11-2008, 08:25
ами постоянно ми праща емотиконките с мечето, целувката, като влезе веднага ми пише, седим до 3-4 часа през ноща, само защото не може да влиза мн често, говорим си за абсл. всичко...

Isabelle
07-11-2008, 08:43
ми като лъжеш така е

CuRly_Doll
07-11-2008, 08:47
Кажи му истината,иначе може да стане по-лошо!Тц тц защо лъжете бе хора?!

sladur4etyYy
07-11-2008, 08:52
а защо не му пишеш в аха от твоята рег , да си размените скайповете, да започнеш на чисто и да спреш да се представяш за др момиче и да не му пишеш ве4е от оная рег и от оня скайп. и ако видиш, че нещата се получават, можеш ако искаш да му кажеш, че ти си била тази, която му е писала от оная рег :neutral: иначе др вариант е още сега да му признаеш, но може да си промени мнението за теб :?

dimanushka
07-11-2008, 08:55
mn lo6o...... ama da ne te ot4aivam... priznai mu kolkoto se moje po skoro i go napravi mn vnimatelno.. moje da mu kaje6 ne6to ot roda na... "mn iskah da se zapoznaq s teb no se strahuvah 4e 4rez internet nqma da mi oburne6 vnimanie i zatova predpo4etoh da polzvam drugiq profil. sega kogato te opoznah vijdam kolko zemen 4ovek si i 4e ne e bilo nujno da polzvam 4ujd profil. znam 4e sigurno si mi mn qdosan i sujalqvam za6toto be6e gre6ka no se nadqvam da mi prosti6 i razbere6" .... olele olqh se.... emi ne6to takova primerno :) uspeh i da kaje6 posle kakvo e stanalo...

f.a.k.e.
07-11-2008, 08:55
да, да..ще спра да му пиша от др профил..мерси на всички все пак :)

bibeto15
07-11-2008, 09:08
Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка... Trqbva da mu kaje6 istinata.Ako te haresva 6te te prieme takava kakvato si.Razkaji mu za6to si se predstavqla za drugo momi4e i bi trqbvalo da te razbere(a puk sigorno ne si tolkova grozna). :-D

otka4ena
07-11-2008, 09:12
а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...

Зловещо....

Still1ME1Still1HERE
07-11-2008, 09:16

Зловещо....Абсолютно :D

Damn...Това го взех от едно момиче(абсолютното) :-D

f.a.k.e.
07-11-2008, 09:22

Зловещо.... така си е, мн ми е странно и на мене, много често като излизам и да го засичам и само да си казваме здр/здрасти и тва е...хаха

Isabelle
07-11-2008, 09:23

Зловещо....Абсолютно :D

Damn...Това го взех от едно момиче(абсолютното) :-D
:shock: :lol:

GabisiTa
07-11-2008, 09:23
Най-добре му кажи истината, може и да те разбере....

love_enrique
07-11-2008, 16:59
Съжалявам,че трябва да те разочаровам,но каквото и да ти е казал,той иска да се срещне с момичето което вижда,което НЕ СИ ТИ :? Следващия път имай повече самочувствие и бъди честна с хората с които искаш да се получи нещо по нататък.Ти какво очаквоше,че ще стане като пишеш от друг профил???

cherinka
07-11-2008, 17:30
Ти луда ли си да му признаеш!?
Тогава хептен ще го изгубиш - и като човек, и като приятел, и като познат.........

Моя съвет е някак си да го отблъснеш.. примерно от профила на твоята приятелка му кажи, че си имаш сериозен приятел или нещо такова.. някак си се опитай да се измъкнеш от ситуацията и на 100% Той НИЩО НЕ БИВА ДА РАЗБИРА.
Това ако го направиш, след това ти САМАТА се опитай да му привлечеш вниманието към себе си.

Ако му признаеш, не си мисли, че той ще ахне и ще бъда много доволен, че е разбрал истината и , че ще се влюби в теб.
Просто никой не търпи да бъде лъган, още по-малко по толкова глупав начин като се представяш за някой друг.
От Друга страна никой мъж не обича да бъде будалкан от момиче НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН (и както споменах вече, твоя начин е изключително глупав). В момента говоря от негова гледна точка, но иначе и аз съм го правила този номер (едва ли има човек, който да не го е правил), и наистина дори да сме го направили, защото сме искали да разберем нещо за тях и да се сближим с тях възможно най-много дори и през компютъра, не е правилно! И е супер детско, глупаво и малоумно. Дори не знам с какви думи да го опиша вече..

Съвета ми е НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ, ЧЕ ТОВА СИ ТИ, защото за него това ще бъда гавра от твоя страна, и щом сега си го лъгала, надали няма да си помисли, че няма да го направиш пак.
Тва стаа несъзнателно в главата му, естествено.
Айде, спирам да пиша, че ме заболя всичко.

cherinka
07-11-2008, 17:32
С две думи :
опитай се да се поставиш на негово място и си представи как би реагирала ако някое момче постъпи така с теб.
Нима няма да го сметнеш за глупак за дето не се е усмелил да бъде самия себе си пред теб и да се опита да те спечели по нормалния начин.

Оф, ай, млъквам вече.

dark_angel_7813
07-11-2008, 17:42

+1 Съгласна съм и с двете мнения айде успех :-)

soul1199
07-11-2008, 19:02
Ти луда ли си да му признаеш!?
Тогава хептен ще го изгубиш - и като човек, и като приятел, и като познат.........

Моя съвет е някак си да го отблъснеш.. примерно от профила на твоята приятелка му кажи, че си имаш сериозен приятел или нещо такова.. някак си се опитай да се измъкнеш от ситуацията и на 100% Той НИЩО НЕ БИВА ДА РАЗБИРА.
Това ако го направиш, след това ти САМАТА се опитай да му привлечеш вниманието към себе си.

Ако му признаеш, не си мисли, че той ще ахне и ще бъда много доволен, че е разбрал истината и , че ще се влюби в теб.
Просто никой не търпи да бъде лъган, още по-малко по толкова глупав начин като се представяш за някой друг.
От Друга страна никой мъж не обича да бъде будалкан от момиче НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН (и както споменах вече, твоя начин е изключително глупав). В момента говоря от негова гледна точка, но иначе и аз съм го правила този номер (едва ли има човек, който да не го е правил), и наистина дори да сме го направили, защото сме искали да разберем нещо за тях и да се сближим с тях възможно най-много дори и през компютъра, не е правилно! И е супер детско, глупаво и малоумно. Дори не знам с какви думи да го опиша вече..

Съвета ми е НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ, ЧЕ ТОВА СИ ТИ, защото за него това ще бъда гавра от твоя страна, и щом сега си го лъгала, надали няма да си помисли, че няма да го направиш пак.
Тва стаа несъзнателно в главата му, естествено.
Айде, спирам да пиша, че ме заболя всичко.da podkrepqm,nai-huu go blokni v skype i v aha i gotovo,posle my pi6i v aha/ot tvoq profil/i ako ne te har.ne se pritesnqvai,ima i drygi 8)

desity_1936
07-11-2008, 19:32
spored men trqbva da si pomisli6 za6to si tragnala da pi6e6e ot drug reg ... i posle da re6i6 dali toi ne haresva snimkite ili 4oveka koito mu pi6e . moje da go popita6 diskretno kak bi reagiral ako mu kaje6 4e si go izlaala za ne6ty ... i posle da re6i6 sama kakvo da pravi6 ;] uspeh macka :P

PeopleAlwaysLeave
07-11-2008, 20:02
Наистина е много глупаво това с чуждите профили. Аз така преди време със снимките на една приятелка-направих и рег във флиртче и от там писах на едно бившо гадже, за да видя дали ще я сваля. После като му признах и се получи много гадно- ядоса се и не си говорихме доста време.

Май наистина трябва да почнеш да го отбягваш (имам предвид от профила на тази твоя фр) - кажи му, че си си хванала гадже и искаш връзката ти да е сериозна или пък, че искаш да сте само фрс, че смяташ, че връзката ви няма бъдеще - измисли нещо. И когато той се убдеи, че с момичето от снимките няма да стане нищо се появи ТИ - истинската и се опитай да се сближиш с него. Успех !! :)

N0_feAR
07-11-2008, 21:32
е значи ся е на половина изгоряла
пп:па с такива тъпи раути ич не е трябвало да са зафащаш щот глей ся къв сеир ши пада

xaxa
07-11-2008, 22:09
opredeleno!!

spiderka
07-11-2008, 23:09
ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така ;) Успех

1+ Няма друг начин,ако си гледала сапунени серияли,ще се позамислиш малко,че друг изход няма

cherinka
07-11-2008, 23:15
Тя няма да му признае, ще видите!
Нормално.. страх я е :)

Liar
07-11-2008, 23:42
Не му признавай!Ще се изложиш!Просто пиши от твоя профил...

ZaI4I
07-11-2008, 23:44
Еми признай му по-добре,ако продължиш да изчакваш ще стане по зле ;)

cherinka
07-11-2008, 23:48
Щото па като му каже няма да стане зло! Да да.
Ама и вие едни съвети давате, да се фане за главата човек........
Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ!

LizZz
07-12-2008, 06:19
Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ! 8-)

Al3ksandra
07-12-2008, 07:27

+1 и от мен :)

Pliok0019
07-12-2008, 07:41
Аз се чудя, защо ти така осърдно провяраваш аха.бг за нередности и потребители с чужди снимки, а то за какво било... Представяш се за друга, защото те е срам от самата теб.

Мислиш ли, че ако не беше писала от този профил, мнението му за теб ще е различно? Ти самата не мислиш, че имаш шанс с него...още по-малко при пожеление, че си го лъжала през цялото време. Забрави го. Следващия път - с повече внимание.

dJuLiNkAa~
07-12-2008, 14:16

+1 и от мен :)

И от мен +1 ..Ако е толкова изключителен за колкото си го мислиш и ако се е влюбил в самата тебе (както казва едно от момичетата) а не както казваш в снимките на приятелката ти въпреки сладката грешка,която си направила той ще я пренабрегне и ще продължи с теб ;) Успех :oops: :smt023

S_L_A_D_U_R_K_A
07-12-2008, 14:21
Голяма грешка е да се представяш за друг, бъди себе си и бъди откровена с него, ако искаш сериозно отношение от негова страна :)

fuck_me_pls
07-12-2008, 16:42
Ако наистина е толкова земен и не си чак толкова зле на външен вид ще стане работата.

+

evanesss
07-13-2008, 07:45
абе изобщо не трябваше да го правиш според мен.аз бях в подобно положение с едно момче което изобщо не ме харисваше а аз него мн и така започнохме да си пишем по скайп той ме опозна и ся май ме харесва ам проблема е че аз вече не.но въпроса е в това че трябваше да му дадеш повод да те опознае и може бе щеше да се получи нещо :)

GetNasty
07-13-2008, 09:09
Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ!

=D>

jghgh
07-13-2008, 09:19
тъпа си :-D

jghgh
07-13-2008, 09:41
тъпа си :-D

по скоро ти си тъпата 8) Кажи и го в лицето и после ще ходиш като препикано мушкато из форума :razz:

айде без да се отваряш.. мога и алайв да й го кажа, стига да е от града ми
ама човек наистина тряа да е тъп че да си чати с някой и да се представя за красивата си приятелка..
сега няма управия независимо дали ще каже на момчето, или няма да му каже :D

gPa3HuTeJl
07-13-2008, 09:51
Ак1л море - глава кофа..

f.a.k.e.
07-13-2008, 10:04
ти като си толкова умна, за кво не вземеш да се скриеш някъде

reallovr
07-13-2008, 10:15
Ne e 4estno sprqmo mom4eto 6tot edin vid go razigravate ..az mislq 4e ako mu priznae6 6te stane po lo6o

vamp
07-13-2008, 10:16
Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...

В интернет е пълно с болни мозъци се убеждам,затова не си пиша с непознати :D Може ли така гадно да постъпиш?

f.a.k.e.
07-13-2008, 10:17
Ne e 4estno sprqmo mom4eto 6tot edin vid go razigravate ..az mislq 4e ako mu priznae6 6te stane po lo6o

знам , че е гфадно за него, знам , че ще стане по-лошо, ако му призная и може би ще спра въобще да му пиша откъдето и да било

reallovr
07-13-2008, 10:18
nai dobre spri da mu pi6i6 ot profila na tova momi4e i zapo4ni ot tvoq pak kakvoto stane vsi4ko zavisi ot nego

candy_girl4e
07-13-2008, 15:53
nai dobre spri da mu pi6i6 ot profila na tova momi4e i zapo4ni ot tvoq pak kakvoto stane vsi4ko zavisi ot nego

=D> \:D/ послушай я

fashion4etyy
01-20-2009, 23:51

баси детето..на колко си :-o на 14? :lol:

PreciousDiamond
01-21-2009, 06:04
ОМГ :shock: Тая тема е от юли ве хора ... :-o 8-)

MaLkaTa_LaDy
01-21-2009, 08:05
Ами не мисля, че оттук нататък това начинание ще има успех. Според мен ако му признаеш всъщност коя си, ще те помисли за лъжкиня. Ако наистина е харесах характера ти, а не визията на това момиче и е много много, подчертавам много земен, може и да са получи, но това е в краен случай. Ако ти се рискува, рискувай. Защото като му кажеш има два случая - да спрете всякаква кореспонденция или да се получи нещо повече. Сама избери. :-)

Mr_Crowley
01-21-2009, 08:23
Ебаси филма! 8)

balu4ka
01-21-2009, 18:32
Еми това са момчетата.Просто сигурно е адски повърхностен :?

Neftochimic
01-21-2009, 20:49
ebati filna det si zawyrtqla...
i da znaesh edwa li she mojesh da izlezesh ot nego po-dobyr nachin bez da se skarash s nego ;)
bydi sebe si kwo se predstawqsh za nqkwi drugi momicheta...
adski typo i detsko...

Neftochimic
01-21-2009, 20:50
ОМГ :shock: Тая тема е от юли ве хора ... :-o 8-)

hahahah :shock: :D

Ivalinka
01-22-2009, 16:41
това ми напомня на един филм, но в този случай ставаше въпрос за радиоводеща, която "използваше" външността на красивата си приятелка.. ТОЙ разбра и беше много ядосан, но после и прости, защото я обичаше.
и все пак... това е само филм :?

ShaLqLqLqXa
01-22-2009, 16:45
А защо изобщо е трябвало да се представяш за някой друг??? Толкова тъпа и елементарна постъпка! :x Порасни...
Дори да се получат нещата между вас и той да ти прости тази лъжа, ще може ли пак да ти има доверие? Не мисля...

Hilary_
01-22-2009, 16:45
Кажи му че си ти... пък ако ти откаже след като те е опознал само заради една външност значи не те заслужава... :? Успехх ти желая!!! :P

Giva
01-22-2009, 16:56
Харесал е външността на приятелката ти и твоята вътрешност.Ако е от хората които ги интересува само как изглеждаш-много лошо за теб,но задължително трябва да му кажеш наистина коя си всъщност и то колкото може по-скоро,но не вярвам да остане очарован от лъжата :(

zaraaa
01-22-2009, 17:01

Абсолютно съм съгласна и с двете мнения!